PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Včeraj zvečer se je ponovila predvčerajšnja zgodba! Naša pokakanka je svoj čebriček zamenjala za wc školjko! Danes smo spali od osmih zjutraj - pa ne rečt wow, KER je bilo to posedila sranja ponoči, pa ne dobesedno, nč ni kakala, sam srala ga je ;) mha kr neki zadnji teden no se zbusi po 2x, 3x na noč in kr bedi in si govorili in se smeji in brca ins ploh noče spat!!! Če jo uspavava pa v jok ...kr neki! Pa ker mso že pri sranju, včeraj je bil za nas uspešen dan, smo na bajti priklopili meterone vode, kanalizacijo in položili orbnike ob bajti. Je moj ati reku, da se bom zdje pa lahko poštemo usrala, ker mamo kanalizacijo (pa kopalnica ploščice vo tud danes gotova), pa se tast heca, ma sej ona ga itak skoz serje, sam doma ne ...he he sama zajebancija, mojati pa tast k AJATO same bedarije jima grjeo po glavi k sta skup! Včerej zvečer sem bla tok zj ...da sem uspela smao prebrat za nazaj, nism pa komentirala, pa bom zdej tist, kar sem si zapomnila, ostala pa kaj češ, bo šlo mimo ... janja ...mater se ti dogaja!!! Sam da ni dolgčas, pa da je varno a ne :) goga ---YES, sem vedla, da ni nč!!!! Super, zd0ja pa uživaj življenje brez skrbi! Aja, glede izpita, veš kaj punca, glej ti dolgoročno in pripravi svojga, da gre delat izpit! Sej ženske znamo na dušo pihat in dosečt svoje!! Mogoče se mu zdej zdi, da ga ne potrebuje, samo naj pogleda enih par let naprej ...a bo odvisen od tebe, a boš samo ti prevćala otroke okrog, kaj če ti zboliš ..ma ne vem, še na 1000 drugih razlogov bi lahko pomislila ...službo, ki jo imazdje pa tud ne bo mel večno, bo kdaj tud kej zamenjal ... geji - ma jaz pa ne razumem, zakaj nekateri ne marajo gejev, oz so proti njim! ker v končni fazi, niso si sami izbrali, da so kar so, ampk so se taki rodili, tko k ne moreš zbirat narodnisti, veroizpovedi ...moje mnenje. Če pa potem pomislim, kako jim je tećko, k niti v javnosti ne morejo pokazat, koga iajo radi in se z roko v roki sprehajati, ker jih bodo ljudje obsojali,jim more bit pa ful težko ...ja pa tud geji so ziher lahko dobri loverji pač padajo fantje bazeni, šotori, ja jaz tud upam, da bomo poleti lahkopri bajti kej postavli ...