Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:27:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro drage moje Naš Gal upošteval naših navodil glede spanja, amapk je nekaj rogovilil sredi noči. Ampak je šlo za silo. Moja moška še spita, jaz pa šibam do frizerja, da se znebim tega narastka. Želim vam lepo soboto, ki se je pri nas končno začela s sončkom Tudi naša je rogovilila od 3-5ih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:28:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:29:12
|
|
|
|
špelin@
|
Opa, pa bodo danes res sami pikniki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:29:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A se mi zdi,al se tale 19 del bolj počasi piše? Ha, a je že penzija nastopla? kdaj pa se selimo na drug forum? ko bomo vsi stari eno leto verjetno al ? Evo, grem likat. selimo se, ko bodo vsi uradno postali malčki in malčice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:29:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O hudoooo tolk imam za prebrat . Naša še spi, jaz pa kuham kosilo in drajsam po bajti. Gospoda "veršolajo" pri sosedu in ga do večera ne bo, sine leta naokoli.....skratka prav čudno je, ko je tak mir. Ju3 se gremo kopat samo še ne vem točno kam. Uživajte soboto! Enjoy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:29:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, pa bodo danes res sami pikniki še se bomo redili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:31:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil TOLE ME PA ZELO VESELI, DA ŠE KAJ TAKEGA PREBEREM NA RR........ IN JA KRIČIM, KER MI JE VŠEČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:32:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj Evo, takle je bil Gregi nekaj noči in potem je bilo med drugim treba delat tole . Sredi noči!!! Ampak on je moj srček Kako lepo napisano tudi jaz pravim tako za mojo malo Mančito...... zjutraj je kmalu vse pozabljeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:33:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega Meni je tudi izredno všeč, ampak imamo še starega okroglega, poleg tega kar dovolj stane Mogoče bi lahko to Gregi dobil za RD od babice in dedija (po atijevi strani) Ej, punce, a veste, da tašča še sploh ni niti vprašala, kaj bi rabili naši trije za RD, kljub temu, da ga je velika pika že imela, mali ga bo imel v torek, mala pa čez 2 tedna... Potem bo pa spet panika na vrat na nos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:42:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega Meni je tudi izredno všeč, ampak imamo še starega okroglega, poleg tega kar dovolj stane Mogoče bi lahko to Gregi dobil za RD od babice in dedija (po atijevi strani) Ej, punce, a veste, da tašča še sploh ni niti vprašala, kaj bi rabili naši trije za RD, kljub temu, da ga je velika pika že imela, mali ga bo imel v torek, mala pa čez 2 tedna... Potem bo pa spet panika na vrat na nos ja res je, da kar dosti stane, in gleda na naše finančno stanje si bomo najbrž tudi za letos lahko privoščili le navadnega okroglega, ampak bomo prav tako uživali, sploh pa Manca, ki naravnost obožuje vodo in čofotanje po njej joj tele vaše tašče bi bilo treba v en vagon zapakirat in kupit enosmerno karto za na drug konec sveta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:47:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega Meni je tudi izredno všeč, ampak imamo še starega okroglega, poleg tega kar dovolj stane Mogoče bi lahko to Gregi dobil za RD od babice in dedija (po atijevi strani) Ej, punce, a veste, da tašča še sploh ni niti vprašala, kaj bi rabili naši trije za RD, kljub temu, da ga je velika pika že imela, mali ga bo imel v torek, mala pa čez 2 tedna... Potem bo pa spet panika na vrat na nos ja res je, da kar dosti stane, in gleda na naše finančno stanje si bomo najbrž tudi za letos lahko privoščili le navadnega okroglega, ampak bomo prav tako uživali, sploh pa Manca, ki naravnost obožuje vodo in čofotanje po njej joj tele vaše tašče bi bilo treba v en vagon zapakirat in kupit enosmerno karto za na drug konec sveta Ej, nimaš se kaj sekirat: otroci tudi v navadnem okroglem bazenčku uživajo kot za stavo Naš je star že 9 let in še vedno drži zrak oz. vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:52:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega Meni je tudi izredno všeč, ampak imamo še starega okroglega, poleg tega kar dovolj stane Mogoče bi lahko to Gregi dobil za RD od babice in dedija (po atijevi strani) Ej, punce, a veste, da tašča še sploh ni niti vprašala, kaj bi rabili naši trije za RD, kljub temu, da ga je velika pika že imela, mali ga bo imel v torek, mala pa čez 2 tedna... Potem bo pa spet panika na vrat na nos ja res je, da kar dosti stane, in gleda na naše finančno stanje si bomo najbrž tudi za letos lahko privoščili le navadnega okroglega, ampak bomo prav tako uživali, sploh pa Manca, ki naravnost obožuje vodo in čofotanje po njej joj tele vaše tašče bi bilo treba v en vagon zapakirat in kupit enosmerno karto za na drug konec sveta Ej, nimaš se kaj sekirat: otroci tudi v navadnem okroglem bazenčku uživajo kot za stavo Naš je star že 9 let in še vedno drži zrak oz. vodo Eh Špelin, sej se ne sekiram, vam da bo uživala, če jo dam v bazenček al pa v škaf za cunje, sam da bo bodo držalo in da bo zunaj na svežem zraku, pa bo ona najbolj zadovoljni otrok na svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:53:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Eh pa pozabila sem povedat, da bo ata od Mance naredil peskovnik, in sicer v obliko osmerokotnika, tako da ko bo postavljen, sploh ne bo imela več časa, da bi šla noter spat, bo kar v peskovniku spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 15:55:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, zdej grem pa babano in jagode zmešat, da bo naša Mančita imela kej za v želodec dat ko se zbudi... pridno čvekajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:19:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole je Tilen okupiral kuhinjo: mi tudi razmišljamo o nakupu le tega Meni je tudi izredno všeč, ampak imamo še starega okroglega, poleg tega kar dovolj stane Mogoče bi lahko to Gregi dobil za RD od babice in dedija (po atijevi strani) Ej, punce, a veste, da tašča še sploh ni niti vprašala, kaj bi rabili naši trije za RD, kljub temu, da ga je velika pika že imela, mali ga bo imel v torek, mala pa čez 2 tedna... Potem bo pa spet panika na vrat na nos ja res je, da kar dosti stane, in gleda na naše finančno stanje si bomo najbrž tudi za letos lahko privoščili le navadnega okroglega, ampak bomo prav tako uživali, sploh pa Manca, ki naravnost obožuje vodo in čofotanje po njej joj tele vaše tašče bi bilo treba v en vagon zapakirat in kupit enosmerno karto za na drug konec sveta Ej, nimaš se kaj sekirat: otroci tudi v navadnem okroglem bazenčku uživajo kot za stavo Naš je star že 9 let in še vedno drži zrak oz. vodo Eh Špelin, sej se ne sekiram, vam da bo uživala, če jo dam v bazenček al pa v škaf za cunje, sam da bo bodo držalo in da bo zunaj na svežem zraku, pa bo ona najbolj zadovoljni otrok na svetu Ej hvala enako, zmagovalne sestavine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:21:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj Evo, takle je bil Gregi nekaj noči in potem je bilo med drugim treba delat tole . Sredi noči!!! Ampak on je moj srček Kako lepo napisano tudi jaz pravim tako za mojo malo Mančito...... zjutraj je kmalu vse pozabljeno Joj, ko bi človek včasih sredi noči dobil živčnega, ampak ko te zbudi z cufanjem las in plazenjem po tebi in ko ti nameni prvi jutranji nasmešek, pozabim vse tegobe ponoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:23:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, pa bodo danes res sami pikniki Ko bi le , danes smo delali ko mutci, pa še imamo 2x toliko , ampak bomo pozimi na toplem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:26:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej ho sem prišla malce do RR in vidim, da ne bom imela nekega hudega dela glede branja današnjefa in včerajšnjega dne No naj pa vam povem, da je moja malčica dva dni nazaj naredila prve samostojne korake. Jo je moja mami držala za roko in sta hodili okrog hiše, potem pa jo spusti, ona pobere marjetico na tleh, se dvigne in gre naprej sama enih 7 korakov, potem pa je ugotovila, da je ne drži več se je pa na rito vrgla No pa da se še jaz malo pohvalim , Niiča tudi naredi že enih 5 korakov sama, ampak je pravi ziheraš, kak se ne počuti več ziher in varno, gre na vse štiri ali pa na rit , vendar še jaz to ne štejem kot samostojno hojo, saj ma cajt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:29:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ohoj! Kako smo? Vidm, da ni nobenga čveka. Pr nas je vse ok. Zdej čakam prve goste, da bomo mal nazdravli pa kakšn čevap spekli. Vreme je pa kot naklonjeno, sončno, vroče,..sam sm pa tja kakšn oblaček pride a ni hujžga, če bo dež smo itak pod streho. Nč, lepo se mejte jst si grem pa en pir prvoščit Jaz sem si že ena 2-3, ampak čez cel dan , zdaj pa študiram da bi šla malo na maraton zvečer, vsaj na kako pijačko, se je ponudo, da bo Nio merko, če grem. Ampak sem penzija, ne vem če se mi bo dalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 19:30:12
|
|
|
|
nia5
|
Oh spet ni nobene , kako me ve znate razžalostit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 21:38:53
|
|
|
|
nia5
|
Pogrebščina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 21:53:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hehe... celih 7 postov je padlo odkar sem šla dol s računalnika on 4ih popoldan pa še to so bili vsi od Nie no evo, mi smo doma, na pikniku je bilo super, samo kakooooooooo zeloooooooooooo gre meni na živce, ko se dotične osebe vtikujejo v Manco kako naj kaj dela in kako bi kaj moglo biti, ...... pa še svojih otrok niso bili zmožni vzgojiti v normalne ljudi bi jaz rekla
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 16.5.2009 21:54:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 21:55:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej ho sem prišla malce do RR in vidim, da ne bom imela nekega hudega dela glede branja današnjefa in včerajšnjega dne No naj pa vam povem, da je moja malčica dva dni nazaj naredila prve samostojne korake. Jo je moja mami držala za roko in sta hodili okrog hiše, potem pa jo spusti, ona pobere marjetico na tleh, se dvigne in gre naprej sama enih 7 korakov, potem pa je ugotovila, da je ne drži več se je pa na rito vrgla No pa da se še jaz malo pohvalim , Niiča tudi naredi že enih 5 korakov sama, ampak je pravi ziheraš, kak se ne počuti več ziher in varno, gre na vse štiri ali pa na rit , vendar še jaz to ne štejem kot samostojno hojo, saj ma cajt. sej se ne gre za samostojno hojo. pravijo da otrok shodi, ko naredi vsaj 5 samostojih korakov. da pa hodi, pa je drugo drugače je pa tudi naša prava ziherašice in im rajši skakanje po riti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 21:56:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Opa, pa bodo danes res sami pikniki Ko bi le , danes smo delali ko mutci, pa še imamo 2x toliko , ampak bomo pozimi na toplem. vi delate hišo, al se motim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 16.5.2009 21:57:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej pa grem še mal FB pogledat pol pa v mižale počasi Mirno in lahko noč, če se bo še katera prisankala sem gor
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?