Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:40:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll nia5 - OMG, ampak je tist video res FUJ. Kr zmrazilo me je, jahk Meni ga ne odpre, o čem se pa gre? na ZS mi pošl tvoj mejl pa ti pošlem. Evo, sm ga že najdla, mam tvoj mejl...pošiljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:41:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:44:36
|
|
|
|
Anitka
|
čER
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:45:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 že zdej je tolk v kartah... naše stanovanje, ko eva opravi svoje delo (kopalnice raje nisem slikala ) Pazi, da ne bo zasvojena kvartopirka Za stanovanje se pa nič ne pritožuj, počakaj ko boste imeli še kakega frocka in ko bodo hodili prijatelčki na obisk, potem še fotoaparata ne boš našla tako bo Ou jes... ne me strašit! sicer sem pa ob treh malih otrocih gor zrastla in bi lahka bla tega že navajena...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:48:08
|
|
|
|
Anitka
|
Gal spi, ati je v tujini, mami pa na RR-ji, a ne bo dolgo, se bo pridružila Galu Aurora lepo, da si se oglasila in za mere in spanje brez dojenja ter seveda za zobke . Aja, tudi mi uporabljamo Hauschko Nia5 meni ne odpre tistega maila SS vi ste pa pridni Špelin@ upam, da boste pridno pančali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:48:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst tud grem panči panči . NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:48:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:48:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 že zdej je tolk v kartah... naše stanovanje, ko eva opravi svoje delo (kopalnice raje nisem slikala ) pr nas je isto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 22:56:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj Upam, da se ti želja uresniči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 23:00:36
|
|
|
|
Anitka
|
Srčekgirll hvala za mail. Bom pogledala Pa lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 23:00:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj Evo, takle je bil Gregi nekaj noči in potem je bilo med drugim treba delat tole . Sredi noči!!! Ampak on je moj srček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 23:03:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Špelin: kako kej Gregi in njegovo spanje? Raje ne bom pisala... Nekaj dni je bil pekel, res groza, katastrofa , ampak recimo, da to pripisujem noricam. Prejšnja noč je bila pa zakonnnnnnnnnnn Upam na ponovitev nocoj Evo, takle je bil Gregi nekaj noči in potem je bilo med drugim treba delat tole . Sredi noči!!! Ampak on je moj srček Kako lepo napisano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 23:04:51
|
|
|
|
špelin@
|
Drage moje, vsem želim eno mirno in pridno prespano noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 6:54:27
|
|
|
|
špelin@
|
Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 7:55:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 8:04:23
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje je bilo še kar ok. S šefinjo sem tudi že govorila oz. se kregala z njo. Pravi da rabi ljudi zjutraj.Sem ji rekla,da nimam varstva,da moja mami ne more,tašča tudi ne more hodit in ga lovit.Potem mi je naprej vrgla,da sem že toliko časa doma,pa še po 4 ure bom delala,če si nisem mogla zrihtati varstva. Vglavnem mi je potem odobrila od 17-21 za dopust ji sploh nisem upala reči.Saj sem vedela,da je hinavska.je pa fino,ker mi je ne bo treba gledat,saj hodi ob 14.domov Jaz bom delala,tako da bo za moje otroke dobro,drugače bom pa doma ostala,pa še kakšna 2 otroka vzela v varstvo,saj so vrtci polni.Bom pa si tudi drugo službo iskala,ker pri temu zmaju ne mislim delat,le kakšno inšpekcijo ji lahko pošljem,če bo kaj preveč kršila moje pravice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 8:04:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 8:33:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 že zdej je tolk v kartah... naše stanovanje, ko eva opravi svoje delo (kopalnice raje nisem slikala ) Ne se sekirat, ker je povsot isto. Le z razliko, da starejše zvečer prisiliš, da pospravijo svoje igrače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 8:34:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo še kar ok. S šefinjo sem tudi že govorila oz. se kregala z njo. Pravi da rabi ljudi zjutraj.Sem ji rekla,da nimam varstva,da moja mami ne more,tašča tudi ne more hodit in ga lovit.Potem mi je naprej vrgla,da sem že toliko časa doma,pa še po 4 ure bom delala,če si nisem mogla zrihtati varstva. Vglavnem mi je potem odobrila od 17-21 za dopust ji sploh nisem upala reči.Saj sem vedela,da je hinavska.je pa fino,ker mi je ne bo treba gledat,saj hodi ob 14.domov Jaz bom delala,tako da bo za moje otroke dobro,drugače bom pa doma ostala,pa še kakšna 2 otroka vzela v varstvo,saj so vrtci polni.Bom pa si tudi drugo službo iskala,ker pri temu zmaju ne mislim delat,le kakšno inšpekcijo ji lahko pošljem,če bo kaj preveč kršila moje pravice Kaj pa delaš, da imaš tak čuden urnik, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 9:13:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 že zdej je tolk v kartah... naše stanovanje, ko eva opravi svoje delo (kopalnice raje nisem slikala ) Ne se sekirat, ker je povsot isto. Le z razliko, da starejše zvečer prisiliš, da pospravijo svoje igrače Tole si odlično napisala Je*i ga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 9:15:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 9:21:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo še kar ok. S šefinjo sem tudi že govorila oz. se kregala z njo. Pravi da rabi ljudi zjutraj.Sem ji rekla,da nimam varstva,da moja mami ne more,tašča tudi ne more hodit in ga lovit.Potem mi je naprej vrgla,da sem že toliko časa doma,pa še po 4 ure bom delala,če si nisem mogla zrihtati varstva. Vglavnem mi je potem odobrila od 17-21 za dopust ji sploh nisem upala reči.Saj sem vedela,da je hinavska.je pa fino,ker mi je ne bo treba gledat,saj hodi ob 14.domov Jaz bom delala,tako da bo za moje otroke dobro,drugače bom pa doma ostala,pa še kakšna 2 otroka vzela v varstvo,saj so vrtci polni.Bom pa si tudi drugo službo iskala,ker pri temu zmaju ne mislim delat,le kakšno inšpekcijo ji lahko pošljem,če bo kaj preveč kršila moje pravice Super, da si se uspela nekako zmenit, čeprav verjamem, da ti je požrlo nekaj živcev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 9:58:38
|
|
|
|
nia5
|
, spali smo vredu , to vreme pa je spet ena velika žalost, pa bi naj bilo sonce Vidim, da se včeraj niste kaj prida razčvekale, tako da nimam veliko domačega branja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 10:00:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zadnja dol, prva gor Dobro jutro Mi smo spali še bolje kot včeraj!!! Mali se je še manjkrat zbudil Jeeeeeeeeeeeeeeeee, Gregi, zakon!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 15.5.2009 10:02:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je bilo še kar ok. S šefinjo sem tudi že govorila oz. se kregala z njo. Pravi da rabi ljudi zjutraj.Sem ji rekla,da nimam varstva,da moja mami ne more,tašča tudi ne more hodit in ga lovit.Potem mi je naprej vrgla,da sem že toliko časa doma,pa še po 4 ure bom delala,če si nisem mogla zrihtati varstva. Vglavnem mi je potem odobrila od 17-21 za dopust ji sploh nisem upala reči.Saj sem vedela,da je hinavska.je pa fino,ker mi je ne bo treba gledat,saj hodi ob 14.domov Jaz bom delala,tako da bo za moje otroke dobro,drugače bom pa doma ostala,pa še kakšna 2 otroka vzela v varstvo,saj so vrtci polni.Bom pa si tudi drugo službo iskala,ker pri temu zmaju ne mislim delat,le kakšno inšpekcijo ji lahko pošljem,če bo kaj preveč kršila moje pravice Ohjej, ta tvoja šefinja je pa od Vglavnem super, da si si zrihtala tako,da ti gre dobro skozi in upam, da si čimprej najdeš kaj boljšega.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?