|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
15.5.2009 20:50:30   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojlauser posted image

Imam eno prošnjo - če ima katera kakšen lep verz za obhajilo mi ga lahko prosim napiše. Hvala že vanprej.

Obhajilo je še en korak v tvoje versko življenje,
je potrditev tega kar si in tistega v kar verjameš.
Osvojeno vero boš obdržal-a v svojem srcu
in jo dajal-a naprej tako, kot je bila dana tebi.

Hostija bela, zibelka majhna,
v zibelki božje Detece spi.
Pojejo tiho angeli sveti,
tiho, da Jezus se ne zbudi.

Pojte glasneje, angeli sveti,
Jezus moj danes spati ne sme.
Saj bo prišel zdaj prvikrat k meni
in mi prinesel srečo v srce.

Zibelko mehko mu bom pripravil,
da v mojem srcu spal bo lahko.
S pesmijo v sanje ga bom zazibal,
da bo počival mirno, sladko.

Sveto obhajilo v tej pomladi boš(si) sprejel(a),
V srce s tem prvikrat telo Jezusovo vzel(a).
Obhajilo je zahvala tvojega srca
Bogu za darove, ki ti milostno jih da.
Hvaležnost mu izražaš s čistostjo misli vseh,
Angelom se zahvaljuješ z njim za mir v nočeh,
Jezusu za blagoslove, ki jih daje ti,
In Mariji, ker nenehno nad teboj bedi.
Ljubi sebe samo - s tem ljubila boš Boga,
Ob katerem ni se treba bati hudega!

PRVO SVETO OBHAJILO

V zibelki božje Detece spi.                        
Pojejo tiho angelci sveti,                         
Tiho, da Jezus se ne zbudi.                      

In mi prinesel sreco v srce.       

Da bo pocival mirno, sladko.
( R. Gantar)
Za vse ki potrebujete verz za prvo sveto obhajilo:

V zibelki božje Detece spi.                        
Pojejo tiho angelci sveti,                         
Tiho, da Jezus se ne zbudi.                      

In mi prinesel srečo v srce.       

Da bo počival mirno, sladko.
( R. Gantar) ------------------------------------------------------------- Sveti Zakrament v tem marcu si sprejela –
znamenje, ki človeka posvečuje,
mu ljubezni polno življenje narekuje
do Boga, ki v svoje si srce ga vzela.

Naj ta Zakrament te spremeni v osebo,
ki bo v življenju srečo le privlačevala,
ki bo to srečo tudi soljudem dajala,
ki po miru le čutila bo potrebo!

Z njim še bolj edinstveno dekle postani!
Naj Previdnost Božja usmerja te po poti,
kjer z Njeno pomočjo boš vse rešila sproti,
kjer dosegla zlahka boš vsak svoj cilj izbrani!   Boga v dehtečem maju boš v srce sprejela,
ko k obhajilo na nedeljo zadnjo boš hitela.
Izgledala boš ljubko, kot angelček z neba,
z obleko dolgo, belo, in z venčkom iz srebra.
Radost in veselje te bosta obvladovala,
ko preko Zakramenta z Njim se boš zvezala.
Mnogo lepega naj v prihodnosti te čaka –
pot naj bo prijetna, nebo pa brez oblaka!
A ves čas naj spoznanje ti pred očmi lebdi,
da vedno ti si ta, ki usodo ti kroji! ---------------------------------------------------------------- Najlepše bo pomlad zate zadehtela
v marcu(maju), ko boš Sveti Zakrament prejela.

Avreola Božja te bo razsvetlila,
in z ljubeznijo srce ti prepojila.

Sveti Zakrament je Božje sporočilo,
ki življenje tvoje ves čas bo vodilo.

Zbrano ga poslušaj in se po njem ravnaj,
iz sebe vsak trenutek le najboljše daj!

Jezus v tvojem srcu prebiva naj ves čas,
nenehno v stiskah vodi naj Njegov te glas!

Angel varuh vse dni nad tabo naj bedi,
da bodo lahke, varne tvoje vse pot ---------------------------------------------------------------------   Sveto obhajilo v tej pomladi boš(si) sprejel(a),
V srce s tem prvikrat telo Jezusovo vzel(a).
Obhajilo je zahvala tvojega srca
Bogu za darove, ki ti milostno jih da.
Hvaležnost mu izražaš s čistostjo misli vseh,
Angelom se zahvaljuješ z njim za mir v nočeh,
Jezusu za blagoslove, ki jih daje ti,
In Mariji, ker nenehno nad teboj bedi.
Ljubi sebe samo - s tem ljubila boš Boga,
Ob katerem ni se treba bati hudega!  

a bo dost?user posted image

Hvalauser posted image Sem tudi sama te našla in zadnjega tudi uporabila. Hvala še enkrat za trud

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
15.5.2009 21:21:42   
Čmrlika
Smrk babe čvekaste nič napisala meni za verz v vošččilnico za poroko...user posted image user posted image  ,pa nič povedle kolk vas je že v službi in zakaj je tukaj tako mrtvilo...

Evo, jaz sem po zadnjih opravkih prispela domov...no smo...Taja dobila nove šolnčke,  spakirali darilo za poroko, bli na pizzi in v igralnici, pa malo na sprehodu in je popoldne miimo, jutri pa uživat na poroki...
tud ve se imejte fajn čež vikend...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
15.5.2009 21:21:45   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lep dober dan...se me še spomnite? user posted image , ne uspeva mi večskoz nekaj no...
ampak z službo kaže že super fino, ji že nekaj pomagam doma tako, da upam, da naju borza spusti na skupno pot user posted image

Pa ve, koliko vas je že v službah? Malčki pa itak vem da so vsi ok...user posted image

Evo prejšnjo soboto smo imele dekliščino, jutri pa gremo že na poroko, komaj čakam, da se še enkrat znorim...user posted image  moram priznati, da mi je kr pasalo bit zunaj po letu in pol če ne  več in se malo odklopit, in kar je najpomembneje, poleg mojih napoljenih baterij,user posted image ... da je Taja prvič bla čez noč z babi in da sta krasno vse speljali...Ker je bil tud ati na fantovščini.! Res je blo fajn, na koncu smo se srečali user posted image user posted image ,in res sem vesela da je šlo s tajo gladko in da nisem preveč o njej razmišljala... upam, in držte pesti da babi in Taja uspešno ponovita vajo tudi jutri! user posted image

Tolko zaenkrat, bom malo vkočla še, zdaj mi je miška zaspala, grem še malo likat, da se znebim kupaaaauser posted image

Glih včeraj sem študirala nate, da se ne javiš več pogosto user posted image
user posted image user posted image user posted image za Tajo in babi

Lepo, da se me še kdo spomni:-) user posted image  se pozna vreme, pa to da sva dost zunaj, da že migam za službo, da je Taja aktivna ,mobilna in navihana lumpa mamina ja...bom poskušala več prit gor, sem ugotovila, da mi še vedno paše, če le imama malo časa. user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
15.5.2009 21:21:52   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

SRČEKGIRLL, (upam, da drži, kar piše desno ob forumu user posted image ) VSE NAJBOLJŠE !!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše ob tvojem osebnem prazniku!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
15.5.2009 21:33:07   
Srčekgirll
Hja vidm, da ste vse že vikendniško razpoložene. Nč pol...Čmrlika lepo se mej na poroki, ostale pa se tipkamo kej ju3user posted image

NOČKO VSEM SKUPAJ. HROŠČKI/CE SPAT DO JUTRA, BREZ "NOČNE ŽURKE"user posted image user posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
15.5.2009 21:50:54   
špelin@
Ej, sploh vas ne dohajam user posted image Tolk čvekate user posted image

Čmrlika, uživajte jutri na poroki user posted image

NOČKO VSEM SKUPAJ. HROŠČKI/CE SPAT DO JUTRA, BREZ "NOČNE ŽURKE"user posted image user posted image .

Podpišeeeeemmmmmmmmmmmmm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3581
15.5.2009 21:54:54   
tally

Ej, sploh vas ne dohajam user posted image Tolk čvekate user posted image

Čmrlika, uživajte jutri na poroki user posted image

Podpišeeeeemmmmmmmmmmmmm user posted image

kaj šele jaz user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
15.5.2009 22:05:37   
tally
a zdej ste pa vse mrknile user posted image .

potem pa lahko noč pa se kaj jutri tipkamouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
15.5.2009 22:08:07   
suzy85

Lep dober dan...se me še spomnite? user posted image , ne uspeva mi večskoz nekaj no...
ampak z službo kaže že super fino, ji že nekaj pomagam doma tako, da upam, da naju borza spusti na skupno pot user posted image

Pa ve, koliko vas je že v službah? Malčki pa itak vem da so vsi ok...user posted image

Evo prejšnjo soboto smo imele dekliščino, jutri pa gremo že na poroko, komaj čakam, da se še enkrat znorim...user posted image  moram priznati, da mi je kr pasalo bit zunaj po letu in pol če ne  več in se malo odklopit, in kar je najpomembneje, poleg mojih napoljenih baterij,user posted image ... da je Taja prvič bla čez noč z babi in da sta krasno vse speljali...Ker je bil tud ati na fantovščini.! Res je blo fajn, na koncu smo se srečali user posted image user posted image ,in res sem vesela da je šlo s tajo gladko in da nisem preveč o njej razmišljala... upam, in držte pesti da babi in Taja uspešno ponovita vajo tudi jutri! user posted image

Tolko zaenkrat, bom malo vkočla še, zdaj mi je miška zaspala, grem še malo likat, da se znebim kupaaaauser posted image

Lepo, da se me še kdo spomni:-) user posted image  se pozna vreme, pa to da sva dost zunaj, da že migam za službo, da je Taja aktivna ,mobilna in navihana lumpa mamina ja...bom poskušala več prit gor, sem ugotovila, da mi še vedno paše, če le imama malo časa. user posted image

tukaj je mrtvilo iz enakih razlogov, kot si jih sama navedla. v službo nas hodi že kar precej, zardi lepega vremena pa ti tudi nismo uspele pomagati pri poročnih verzih.

držim pesti, da ti uspe glede službe! jutri pa uživajte! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
15.5.2009 22:09:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Saj jaz se še švercam tule, skleda s solato še ni prazna user posted image

Pozabila sem prej dodati: uživajte vsi, ki boste jutri piknikirali in praznovali user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
15.5.2009 22:11:07   
tally

Pozabila sem prej dodati: uživajte vsi, ki boste jutri piknikirali in praznovali user posted image

a tako user posted image

se pridružujem tvojim željam

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
15.5.2009 22:25:42   
Čmrlika

Hja vidm, da ste vse že vikendniško razpoložene. Nč pol...Čmrlika lepo se mej na poroki, ostale pa se tipkamo kej ju3user posted image

Hvala...ti pa še hitro izkoristi SVOJ DAN user posted image  Deca pa mirno spat ponoči, prav maš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
15.5.2009 22:25:46   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tukaj je mrtvilo iz enakih razlogov, kot si jih sama navedla. v službo nas hodi že kar precej, zardi lepega vremena pa ti tudi nismo uspele pomagati pri poročnih verzih.

držim pesti, da ti uspe glede službe! jutri pa uživajte! user posted image user posted image user posted image

Saj ni blo panike,ampak saj veš, navajena vedno vprašat pri majčicah user posted image  Hvala ti za pestike za službo, upam da bo! user posted image  Pa da ne mrknemo majčice čisto ...user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
15.5.2009 22:25:49   
Čmrlika

Jaz še tudi, samo pri meni pa še košara s perilom za likanje ni prazna...Hvala tud tebi za lepe želje za uživanje jutri. pa lepo naj aja gregi mu povej da sem tako rekla user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.5.2009 22:29:05   
Čmrlika
Nočko majčice!

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
15.5.2009 22:32:05   
Anitka
Tako tudi jaz sem povečerjala (skleda solate z žemljouser posted image ), zdaj bom pa počasi odpeketala v miževo.

Sem prej še zmajeva krila v korita posadila, naslednji teden pa me še čakata še gredici, kjer bodo gazanije in mini regine (dahlije). Me je ta dež malo zaj..., ker je premokro za saditi. Rožice pa so seveda že doma.

Mi gremo pa jutri na maraton. Bo Gal "tekel" veveričkin in srčkov tek na 300muser posted image user posted image

Čmrlika
jutri se lepo imej na poroki in upam, da bo Taja ponovila vajo v varstvu.

Nia5 a ti morda veš kdaj se bo dalo priti do Radencev z radgonske strani?

Gregi in ostali hrošči/ke SPATI JE TREBA!

Nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
15.5.2009 22:50:44   
špelin@

Tako tudi jaz sem povečerjala (skleda solate z žemljouser posted image ), zdaj bom pa počasi odpeketala v miževo.

Sem prej še zmajeva krila v korita posadila, naslednji teden pa me še čakata še gredici, kjer bodo gazanije in mini regine (dahlije). Me je ta dež malo zaj..., ker je premokro za saditi. Rožice pa so seveda že doma.

Mi gremo pa jutri na maraton. Bo Gal "tekel" veveričkin in srčkov tek na 300muser posted image user posted image
Dajmo, Gal user posted image user posted image

Čmrlika
jutri se lepo imej na poroki in upam, da bo Taja ponovila vajo v varstvu.

Nia5 a ti morda veš kdaj se bo dalo priti do Radencev z radgonske strani?

Gregi in ostali hrošči/ke SPATI JE TREBA!

Nočko

Mirno nočko, punce user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
16.5.2009 7:25:30   
Anitka
Dobro jutro drage moje

user posted image

Naš Gal upošteval naših navodil glede spanja, amapk je nekaj rogovilil sredi noči. Ampak je šlo za silo. Moja moška še spita, jaz pa šibam do frizerja, da se znebim tega narastka.

Želim vam lepo soboto, ki se je pri nas končno začela s sončkomuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
16.5.2009 7:31:51   
Anitka

EVA (Suzy85)
vse najboljše ob prvem rojstnem dnevu
user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
16.5.2009 7:36:29   
tilči

EVA (Suzy85)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
16.5.2009 7:40:14   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Po dolgem času lahko rečem,da smo super spaliuser posted image ,samo 1x je jedel,pa še to bolj malo,nič se ni premetaval,le ob 1. je pristal v moji postelji
user posted image  je včeraj dobil majico in kar ni vedel,kaj naj rečeuser posted image
Tašča se je tudi sedaj unesla in se celo igra s Tilnom.user posted image Se jo je tudi Tilen že kar navadil.Pa tudi na splošno ni več toliko sramežljivuser posted image .se mu pozna,da ves čas okoli letamouser posted image

Lepo soboto vsem skupaj!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
16.5.2009 8:03:41   
jana81

EVA (Suzy85)
user posted image

[/quote]

tudi od naju.. pa enga lupčka od Nejca

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
16.5.2009 9:00:52   
špelin@

EVA (Suzy85)
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
16.5.2009 9:02:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!user posted image

Po dolgem času lahko rečem,da smo super spaliuser posted image ,samo 1x je jedel,pa še to bolj malo,nič se ni premetaval,le ob 1. je pristal v moji postelji
user posted image za spanje.
user posted image  je včeraj dobil majico in kar ni vedel,kaj naj rečeuser posted image
Kako lepo user posted image
Tašča se je tudi sedaj unesla in se celo igra s Tilnom.user posted image Se jo je tudi Tilen že kar navadil.Pa tudi na splošno ni več toliko sramežljivuser posted image .se mu pozna,da ves čas okoli letamouser posted image
Fajn, da se je tašča vklopila user posted image

Lepo soboto vsem skupaj!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
16.5.2009 9:03:26   
špelin@
Naš Gal upošteval naših navodil glede spanja, amapk je nekaj rogovilil sredi noči. Ampak je šlo za silo.
user posted image Če te kaj tolaži, tudi Gregi ni ravno najbolj ubogal user posted image

Moja moška še spita, jaz pa šibam do frizerja, da se znebim tega narastka.
Fajn se zrihtaj user posted image

Želim vam lepo soboto, ki se je pri nas končno začela s sončkomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?