Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:19:33
|
|
|
|
gogabojan
|
TY TY punce. Še same ne veste kako hudo nam je bilo. Joj mislim da se je moji mami odvalil srce od kamna. Je rekla, da me je sam gledala, in razmišljala kao MOJ OTROK BO PRED MENOJ UMRL. Danes pa sem ji rekla, da jo bom preživela. Veste, moja mama vedno na najbolj črn scenarij gleda. Ker ji življenje ni bilo lepo postlano. Pa se je navadila udarce lifa sprejemat. Je pa rekla, da tega pa nebi mogla, če bi mi danes rekli pozitivno. Pa sem ji rekla, da me bo morala prenašati z mojimi muhami do konca njenega življenja. Je bila tako vesela. JOJ MAMI RADA TE IMAM. Zadnje čase, nisem bila najbolj happy. Počasi se bom že pobrala, in bom postala spet stara Gogab. sam mal se mi mora telo pobrati skupaj. Zdaj sam še s ščitnico moram opraviti. Bom pa šla tudi na alternativno medicino mal. Pa na hmmmm nevem kako bi rekli vi tu v sloveniji, to je bolj od juga kar se dela, se reče (niti ne vem, če bom prav napisala) morda pa Lovely ve, STRAVE (travme energijsko duševne - oz. sreča nesreča) SLJEVAT. Neke vrste vrača ali pa wu du varijanta. Greš tja, ti ona oz. on natoči neko vodo ali karkoli drugega da, da spereš vso negativno energijo in negativne stvari dol s tebe. In imaš potem zaščito pred to negativnostjo. Moj brat je šel (plaču je pa tudi zlo veliko), ampak učinek pa se defenitivno pozna. Doma se ne zapre v sobo, ampak na veliko klepeta z nami. Pove svoje misli, prej ne itd. Pa še z novo punco je fulll srečen.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:23:53
|
|
|
|
iraira
|
Tebi pa res ni dolgčas janja . Glede sanj...meni se tudi dostikrat take grozne stvari sanjajo in se večkrat kar na silo zbudim in grem vse po vrsti čekirat in ponavadi sem še ves dan čisto zamorjena
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:24:33
|
|
|
|
janja 27
|
iraira sem slišala ja da bombe mečete tam okoli ......sem najprej na jolly pomislila. ....aja moram še to komentirat jolly mega za pomoč....zakaj si večkrat tega ne privoščiš..glede na to da je tajko tak in ti imaš miglrene....kr aktiviraj babi pomoč tvoj itak bluzi vedno kje naokoli
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:25:25
|
|
|
|
gogabojan
|
JANJA super si ej res ma odlično ni kaj .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:26:04
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 iraira sem slišala ja da bombe mečete tam okoli ......sem najprej na jolly pomislila. ....aja moram še to komentirat jolly mega za pomoč....zakaj si večkrat tega ne privoščiš..glede na to da je tajko tak in ti imaš miglrene....kr aktiviraj babi pomoč tvoj itak bluzi vedno kje naokoli go Jolly go
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:26:30
|
|
|
|
irma78
|
Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal??? Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:26:38
|
|
|
|
janja 27
|
aja gastro sicer še nisem bla in upam da ne bom šla...je šel pa bra od mojga sem šla z njim in ko je prišel ven iz sobe je blo meni slabo k sem ga vidla tko da VSE PUNCE K STE DALE TO SKOZI pa tud goga vem da tisto v ritko tud BOLI k sam je bla moja kolegica..... tko da bjebe POGUMNE STE
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:27:38
|
|
|
|
gogabojan
|
IRAIRA in IRMA, gastroskopija pa res ni nič hudega. Ja mal ti gre na kozlanje, k ti uno debelo cev rivlje not v želodec. Pa saj ni tak hudo. Mene ni nič bolelo (sam enkrat, k se je zaletel v stranski del želodca). Fotr pa je skor crknu od bolečin. Ampak vsi se tak tega bojijo. Men pa k da bi bila pri dr. za grlo. Nič, mal nerodno uno cev met v ustih, ostalo pa sem gledala vse z odprtimi očmi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:27:51
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal??? Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. dej nehi no ..... itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:28:32
|
|
|
|
gogabojan
|
Ej jolly kok pa si plačala za baby servis?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:29:17
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:29:40
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal??? Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. dej nehi no ..... itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovica pravijo da isti ptiči skupaj letijo ali nekaj takega ane
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:30:18
|
|
|
|
gogabojan
|
Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave. Mislim MARISHA super kužiko imaš. Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:30:19
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan TY TY punce. Še same ne veste kako hudo nam je bilo. Joj mislim da se je moji mami odvalil srce od kamna. Je rekla, da me je sam gledala, in razmišljala kao MOJ OTROK BO PRED MENOJ UMRL. Danes pa sem ji rekla, da jo bom preživela. Veste, moja mama vedno na najbolj črn scenarij gleda. Ker ji življenje ni bilo lepo postlano. Pa se je navadila udarce lifa sprejemat. Je pa rekla, da tega pa nebi mogla, če bi mi danes rekli pozitivno. Pa sem ji rekla, da me bo morala prenašati z mojimi muhami do konca njenega življenja. Je bila tako vesela. JOJ MAMI RADA TE IMAM. Zadnje čase, nisem bila najbolj happy. Počasi se bom že pobrala, in bom postala spet stara Gogab. sam mal se mi mora telo pobrati skupaj. Zdaj sam še s ščitnico moram opraviti. Bom pa šla tudi na alternativno medicino mal. Pa na hmmmm nevem kako bi rekli vi tu v sloveniji, to je bolj od juga kar se dela, se reče (niti ne vem, če bom prav napisala) morda pa Lovely ve, STRAVE (travme energijsko duševne - oz. sreča nesreča) SLJEVAT. Neke vrste vrača ali pa wu du varijanta. Greš tja, ti ona oz. on natoči neko vodo ali karkoli drugega da, da spereš vso negativno energijo in negativne stvari dol s tebe. In imaš potem zaščito pred to negativnostjo. Moj brat je šel (plaču je pa tudi zlo veliko), ampak učinek pa se defenitivno pozna. Doma se ne zapre v sobo, ampak na veliko klepeta z nami. Pove svoje misli, prej ne itd. Pa še z novo punco je fulll srečen. Tule pa tvojo mami čisto razumem. Mi je babi to že neštetokrat obrazložila, ker je morala pokopat že 2 hčeri eno pri 3 mesecih, drugo (mojo mami) pa pri 44 letih. Joj, jaz raje ne razmišljam o tem, kaj bi si jaz naredila, če bi se Niku kaj zgodilo. Ah, bom nehala s tem. Petkov večer je, pa Goga ima odlične novice, ne bom vam s tem morila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:31:34
|
|
|
|
timnala
|
Goga Dobra novica, ni kaj! Janja27..teb pa dogaja dans Ma sem se prigodi z avtom prav nasmejala A vi pa ze vse to jeste, sircek na kruhku pa to..u Marija Nace, a si slisal? Dragi prisel domov in grem pančkat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:33:38
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IRAIRA in IRMA, gastroskopija pa res ni nič hudega. Ja mal ti gre na kozlanje, k ti uno debelo cev rivlje not v želodec. Pa saj ni tak hudo. Mene ni nič bolelo (sam enkrat, k se je zaletel v stranski del želodca). Fotr pa je skor crknu od bolečin. Ampak vsi se tak tega bojijo. Men pa k da bi bila pri dr. za grlo. Nič, mal nerodno uno cev met v ustih, ostalo pa sem gledala vse z odprtimi očmi. ja to je pa tko, ko si mega woman. Nismo vsi tako neobčutljivi - vsaj jaz ne (jaz že tako in tako ultra slabo prenašam bolečine). Vem samo, da na tako preiskavo ne grem več, pa če se ne vem kaj zgodi. Če bi šla pa na tvojo, bi me pa itak lahko samo še na Žale odpeljal.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:34:12
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Goga Dobra novica, ni kaj! Janja27..teb pa dogaja dans Ma sem se prigodi z avtom prav nasmejala A vi pa ze vse to jeste, sircek na kruhku pa to..u Marija Nace, a si slisal? Dragi prisel domov in grem pančkat jp mi smo pridni in vse papamo sej vi pa pridete za nami....en dan že....sej bo bo ...počasi kadar bo pripravljen
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:34:20
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:35:03
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal??? Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. dej nehi no ..... itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovica kolk si pa to lepo povedala o tvojmu. Si bom sprintala tale tvoj post in ga tvojmu poslala, da bo vedel, kaj si njegovo ženšče o njem misli.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:35:07
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly kok pa si plačala za baby servis????? po moje kr for free AJA??? A zastojn je???? Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega. Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke. Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval. Babica je merkala-od nje mami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:35:14
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave. Mislim MARISHA super kužiko imaš. Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike. lih slikice gledam na FB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:36:39
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal??? Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. dej nehi no ..... itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovica kolk si pa to lepo povedala o tvojmu. Si bom sprintala tale tvoj post in ga tvojmu poslala, da bo vedel, kaj si njegovo ženšče o njem misli. ma sej to že ve .......sam včasih pa res pozabi ..ti kr sprinti...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:37:08
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IRAIRA in IRMA, gastroskopija pa res ni nič hudega. Ja mal ti gre na kozlanje, k ti uno debelo cev rivlje not v želodec. Pa saj ni tak hudo. Mene ni nič bolelo (sam enkrat, k se je zaletel v stranski del želodca). Fotr pa je skor crknu od bolečin. Ampak vsi se tak tega bojijo. Men pa k da bi bila pri dr. za grlo. Nič, mal nerodno uno cev met v ustih, ostalo pa sem gledala vse z odprtimi očmi. ja to je pa tko, ko si mega woman. Nismo vsi tako neobčutljivi - vsaj jaz ne (jaz že tako in tako ultra slabo prenašam bolečine). Vem samo, da na tako preiskavo ne grem več, pa če se ne vem kaj zgodi. Če bi šla pa na tvojo, bi me pa itak lahko samo še na Žale odpeljal. Sem se zdaj fulll od srce NAREŽALA . Jaz zelo zelo slabo prenašam bolečine. Sam zobarja poglejte, kaka sem, ko ga imam. Ne resno mislim, bolečine fullll slabo prenašam. Take male bolečine. Hude bolečine, ki bi pa trgale v iber, pa z eno roko prenesem. ČUDN ANE????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 23:37:28
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave. Mislim MARISHA super kužiko imaš. Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike. MARISHA jaz bi tudi videla kužiko. Kdaj lahko prideva z Nikom v Podpeč? Sem itak čisto obsedena s pasjimi mladiči. Moje sanje (itak neuresničljive) so, da bi imela rejništvo za mlade kužike. Samo po mojem na koncu itak ne bi mogla nobenega oddat in bi postala druga Milena Močilnik.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?