|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.5.2009 23:19:33   
gogabojan
TY TY punce.

Še same ne veste kako hudo nam je bilo. Joj mislim da se je moji mami odvalil srce od kamna.

Je rekla, da me je sam gledala, in razmišljala kao MOJ OTROK BO PRED MENOJ UMRL. Danes pa sem ji rekla, da jo bom preživela. Veste, moja mama vedno na najbolj črn scenarij gleda. Ker ji življenje ni bilo lepo postlano. Pa se je navadila udarce lifa sprejemat. Je pa rekla, da tega pa nebi mogla, če bi mi danes rekli pozitivno.

Pa sem ji rekla, da me bo morala prenašati z mojimi muhami do konca njenega življenja. Je bila tako vesela. JOJ MAMI RADA TE IMAM.

Zadnje čase, nisem bila najbolj happy. Počasi se bom že pobrala, in bom postala spet stara Gogab. sam mal se mi mora telo pobrati skupaj.

Zdaj sam še s ščitnico moram opraviti. Bom pa šla tudi na alternativno medicino mal. Pa na hmmmm nevem kako bi rekli vi tu v sloveniji, to je bolj od juga kar se dela, se reče (niti ne vem, če bom prav napisala) morda pa Lovely ve, STRAVE (travme energijsko duševne - oz. sreča nesreča) SLJEVAT.  Neke vrste vrača ali pa wu du varijanta.

Greš tja, ti ona oz. on natoči neko vodo ali karkoli drugega da, da spereš vso negativno energijo in negativne stvari dol s tebe. In imaš potem zaščito pred to negativnostjo.

Moj brat je šel (plaču je pa tudi zlo veliko), ampak učinek pa se defenitivno pozna. Doma se ne zapre v sobo, ampak na veliko klepeta z nami. Pove svoje misli, prej ne itd. Pa še z novo punco je fulll srečen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
15.5.2009 23:21:44   
janja 27
evo pisla post eno uro

tko da

GOGA

mega super truper novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prov vesela da je vse ok..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste pregelde pa boš itak dala skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej si mega women in preneseš veliko...........................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da JUPI JUPI JUPI

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
15.5.2009 23:23:53   
iraira
Tebi pa res ni dolgčas janja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Glede sanj...meni se tudi dostikrat take grozne stvari sanjajouser posted image  user posted image  user posted image  in se večkrat kar na silo zbudim in grem vse po vrsti čekiratuser posted image  user posted image  user posted image  in ponavadi sem še ves dan čisto zamorjenauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.5.2009 23:24:33   
janja 27
iraira sem slišala ja da bombe mečete tam okoli ......sem najprej na jolly pomislila.user posted image user posted image user posted image user posted image ....aja moram še to komentirat

jolly mega za pomoč....zakaj si večkrat tega ne privoščiš..glede na to da je tajko tak in ti imaš miglrene....kr aktiviraj babi pomoč tvoj itak bluzi vedno kje naokoli user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.5.2009 23:25:25   
gogabojan
JANJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma odlično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.5.2009 23:26:04   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

iraira sem slišala ja da bombe mečete tam okoli ......sem najprej na jolly pomislila.user posted image user posted image user posted image user posted image ....aja moram še to komentirat

jolly mega za pomoč....zakaj si večkrat tega ne privoščiš..glede na to da je tajko tak in ti imaš miglrene....kr aktiviraj babi pomoč tvoj itak bluzi vedno kje naokoli user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  go Jolly go user posted image  user posted image   user posted image user posted image   user posted image  user posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.5.2009 23:26:30   
irma78
Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z user posted image  na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.5.2009 23:26:38   
janja 27
aja gastro sicer še nisem bla in upam da ne bom šla...je šel pa bra od mojga sem šla z njim in ko je prišel ven iz sobe je blo meni slabo k sem ga vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da VSE PUNCE K STE DALE TO SKOZIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tud goga vem da tisto v ritko tud BOLI k sam user posted image user posted image user posted image je bla moja kolegica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da bjebe POGUMNE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.5.2009 23:27:38   
gogabojan
IRAIRA in IRMA, gastroskopija pa res ni nič hudega. Ja mal ti gre na kozlanje, k ti uno debelo cev rivlje not v želodec. Pa saj ni tak hudo.

Mene ni nič bolelo (sam enkrat, k se je zaletel v stranski del želodca). Fotr pa je skor crknu od bolečin.

Ampak vsi se tak tega bojijo. Men pa k da bi bila pri dr. za grlo. Nič, mal nerodno uno cev met v ustih, ostalo pa sem gledala vse z odprtimi očmi.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.5.2009 23:27:51   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Joj Janja tebi pa se dogaja. Enkrat padeš z user posted image  na cesti, drugič si avto zakleneš (by the way, moj dragi si ga je že večkrat, samo zmeraj je bilo to doma, kjer je imel tudi rezervne), pa še takele grozne sanje. Mogoče je pa kdo nad tabo preklestvo poslal???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čeprav dvomim, take dobre dušice kot si ti, ne najdeš pa če z lučjo pri belem dnevu iščeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dej nehi no .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.5.2009 23:28:32   
gogabojan
Ej jolly kok pa si plačala za baby servis?????

Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.5.2009 23:29:17   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

po moje kr for freeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.5.2009 23:29:40   
iraira

user posted image user posted image user posted image dej nehi no .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da jo najdeš pri meni spi v postli....moja boljša polovicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   pravijo da isti ptiči skupaj letijo ali nekaj takega aneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.5.2009 23:30:18   
gogabojan
Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave.

Mislim MARISHA super kužiko imaš.

Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.5.2009 23:30:19   
irma78

TY TY punce.

Še same ne veste kako hudo nam je bilo. Joj mislim da se je moji mami odvalil srce od kamna.

Je rekla, da me je sam gledala, in razmišljala kao MOJ OTROK BO PRED MENOJ UMRL. Danes pa sem ji rekla, da jo bom preživela. Veste, moja mama vedno na najbolj črn scenarij gleda. Ker ji življenje ni bilo lepo postlano. Pa se je navadila udarce lifa sprejemat. Je pa rekla, da tega pa nebi mogla, če bi mi danes rekli pozitivno.

Pa sem ji rekla, da me bo morala prenašati z mojimi muhami do konca njenega življenja. Je bila tako vesela. JOJ MAMI RADA TE IMAM.

Zadnje čase, nisem bila najbolj happy. Počasi se bom že pobrala, in bom postala spet stara Gogab. sam mal se mi mora telo pobrati skupaj.

Zdaj sam še s ščitnico moram opraviti. Bom pa šla tudi na alternativno medicino mal. Pa na hmmmm nevem kako bi rekli vi tu v sloveniji, to je bolj od juga kar se dela, se reče (niti ne vem, če bom prav napisala) morda pa Lovely ve, STRAVE (travme energijsko duševne - oz. sreča nesreča) SLJEVAT.  Neke vrste vrača ali pa wu du varijanta.

Greš tja, ti ona oz. on natoči neko vodo ali karkoli drugega da, da spereš vso negativno energijo in negativne stvari dol s tebe. In imaš potem zaščito pred to negativnostjo.

Moj brat je šel (plaču je pa tudi zlo veliko), ampak učinek pa se defenitivno pozna. Doma se ne zapre v sobo, ampak na veliko klepeta z nami. Pove svoje misli, prej ne itd. Pa še z novo punco je fulll srečen.

Tule pa tvojo mami čisto razumem. Mi je babi to že neštetokrat obrazložila, ker je morala pokopat že 2 hčeri eno pri 3 mesecih, drugo (mojo mami) pa pri 44 letih. Joj, jaz raje ne razmišljam o tem, kaj bi si jaz naredila, če bi se Niku kaj zgodilo. Ah, bom nehala s tem. Petkov večer je, pa Goga ima odlične novice, ne bom vam s tem morila.

Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.5.2009 23:31:34   
timnala
Goga user posted image user posted image user posted image  Dobra novica, ni kaj!

Janja27..teb pa dogaja dans user posted image  Ma sem se prigodi z avtom prav nasmejala user posted image  
A vi pa ze vse to jeste, sircek na kruhku pa to..u Marija user posted image  Nace, a si slisal? user posted image

Dragi prisel domov in grem pančkat user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.5.2009 23:33:38   
irma78

IRAIRA in IRMA, gastroskopija pa res ni nič hudega. Ja mal ti gre na kozlanje, k ti uno debelo cev rivlje not v želodec. Pa saj ni tak hudo.

Mene ni nič bolelo (sam enkrat, k se je zaletel v stranski del želodca). Fotr pa je skor crknu od bolečin.

Ampak vsi se tak tega bojijo. Men pa k da bi bila pri dr. za grlo. Nič, mal nerodno uno cev met v ustih, ostalo pa sem gledala vse z odprtimi očmi.

ja to je pa tko, ko si mega woman. Nismo vsi tako neobčutljivi - vsaj jaz ne (jaz že tako in tako ultra slabo prenašam bolečine). Vem samo, da na tako preiskavo ne grem več, pa če se ne vem kaj zgodi. Če bi šla pa na tvojo, bi me pa itak lahko samo še na Žale odpeljal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.5.2009 23:34:12   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Goga user posted image user posted image user posted image  Dobra novica, ni kaj!

Janja27..teb pa dogaja dans user posted image  Ma sem se prigodi z avtom prav nasmejala user posted image  
A vi pa ze vse to jeste, sircek na kruhku pa to..u Marija user posted image  Nace, a si slisal? user posted image

Dragi prisel domov in grem pančkat user posted image

jp mi smo pridni in vse papamo sej vi pa pridete za nami....en dan že....sej bo bo ...počasi kadar bo pripravljenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.5.2009 23:34:20   
gogabojan

AJA??? A zastojn je???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega.

Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke.

Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.5.2009 23:35:03   
irma78

kolk si pa to lepo povedala o tvojmu. Si bom sprintala tale tvoj post in ga tvojmu poslala, da bo vedel, kaj si njegovo ženšče o njem misli.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.5.2009 23:35:07   
iraira

AJA??? A zastojn je???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je zastojn, bi si pa jaz vzela enkrat durg teden mal fraj, da se psihično spočijem od vsega.

Zdaj ne vem. A je kero kolegico dobila, al je res uporabila tisti servis, ki čuva otroke.

Ker morda nekoč bi jaz tudi uporabila tisti servis, da nebi morala koga prosit, da bi mi ga čuval.

Babica je merkala-od nje mami

Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.5.2009 23:35:14   
janja 27

Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave.

Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lih slikice gledam na FBuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.5.2009 23:36:39   
janja 27

kolk si pa to lepo povedala o tvojmu. Si bom sprintala tale tvoj post in ga tvojmu poslala, da bo vedel, kaj si njegovo ženšče o njem misli.

ma sej to že ve user posted image user posted image user posted image .......sam včasih pa res pozabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ti kr sprinti...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.5.2009 23:37:08   
gogabojan

ja to je pa tko, ko si mega woman. Nismo vsi tako neobčutljivi - vsaj jaz ne (jaz že tako in tako ultra slabo prenašam bolečine). Vem samo, da na tako preiskavo ne grem več, pa če se ne vem kaj zgodi. Če bi šla pa na tvojo, bi me pa itak lahko samo še na Žale odpeljal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se zdaj fulll od srce NAREŽALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz zelo zelo slabo prenašam bolečine. Sam zobarja poglejte, kaka sem, ko ga imam. Ne resno mislim, bolečine fullll slabo prenašam. Take male bolečine. Hude bolečine, ki bi pa trgale v iber, pa z eno roko prenesem. ČUDN ANE????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.5.2009 23:37:28   
irma78

MARISHA jaz bi tudi videla kužiko. Kdaj lahko prideva z Nikom v Podpeč? Sem itak čisto obsedena s pasjimi mladiči. Moje sanje (itak neuresničljive) so, da bi imela rejništvo za mlade kužike. Samo po mojem na koncu itak ne bi mogla nobenega oddat in bi postala druga Milena Močilnik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?