Tejčika29
|
Hvala za čestitke punce, ja naša princesa je stara 7 mesecev, mene pa že zvija kako hitro bo prišel čas da se vrnemo v poslovne vode, mi kar ni za nazaj, je zadnjič baje že direktor računovodkinjo spraševal kdaj pridem ojejjjjjjjjjjjjj... Dream - to kar se dogaja je RAST - in sicer baje se v 48 urah potegnejo navzgor, takrat pa hočejo veliko spati in tudi jesti, meni je zadnjič Alina isto naredila, trajalo je 3 dni, nenormalno veliko je spala in jedla, res se je potegnila 2 cm od zadnjega pregleda do razvojne ambulante (razmak 14 dni). To sem pa prebrala v reviji Mama & dojenček mislim da no. Jolly - razmišljam o tvojem junačku in se spomnim, da mi je ena mamina kolegica rekla, da je njen vnuk 8 mesecev zelo veliko jokal in bil cel tak kremžast. Brala pa sem tudi o tem, da določeni dojenčki, kako naj opišem, ne najdejo prve in druge najpomembnejše osebe v svojem spektru in ker so izgubljeni veliko jokajo, to pa se potem uredi proti 1 letu. Ta oseba je ponavadi mama in lahko tudi oče, če pa se veliko ljudi suče okrog njega pa le-teh ne najde in je izgubljen. Mogoče je to, samo razmišljam, pomisli koliko gužve je bilo na začetku pri tebi in tvojemu malčku doma. Zgolj v razmislek, če se boš našla tu. Gogabojan - držimo pesti za tebe!!! Ajetam - KM čisto naj ne bi devali, mlečne izdelke pa in jih bom jaz tudi zdaj začela devat, res pa je, da vsak naredi po svoje in tako je tudi prav. Nasveti letijo od P do revij in knjig, jaz veliko dam na to kar sama preštudiram, kaj delajo moje kolegice... Se pa trendi spreminjajo iz leta v leto, bolje da ne povem, kaj bi moja babica dala Alini za jest ko je bila strara 5 mesecev...
|