irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Čer punce. Kako ste kaj??? Večino spite. No jaz sem bila pri dr. NIMAM RAKA TO JE POTRJENO ZDAJ 10000%%%%%. Imam pa fulllll bulic notri. Eni so notranji hemeroidi, večina polipi. Dva polipa ali hemeroida (nisem dobr poslušala med posegom) sta bila pa kar močno vneta. So rekli, še dobro da ni napredovalo. JAZ JIH NE RAZUMEM, kaj so mi govorili. Pa me niti ne zanima. Vem da ni rak in to je to. Bom pa morala na dva tri mesece oz. pol leta hoditi na preglede. Ker so praktično pregledali vse. Zdaj naj bi imela avgusta pregled. Ker julija smo na morju. Imela pa bom vseeno neke kemoterapije. Ah nima veze, sam da nimam raka. Me pa fullllllllllllllllll boli trebuh in ritka in črevesje. Se kar jokam. Sem mojemu rekla, da bi raje šla še 6x rodit, kot pa trpeti te bolečine. Resssssssssssss fullll me boli. Aja, pa fullll krvi sem izgubila. Ker če bom sedaj spet krvavela, in ko bom drugi oz. tretji vložek začela uporabljati, naj bi šla na transfuzijo krvi. Krvna slika katastrofa. Moram pa se fullllllll paziti zdaj. Nič naporov, nič hoje, nič težkega dvigovati, nič. Tako da, bom videla, kako se bom počutila do torka. Če bom OK pridem na PIKNIK, če ne pa me žal ne bo. Saj me boste razumele. Še nekaj hotela napisati. Aja, moja mama je šla z menoj. Je imela terapije za roko, je tam rekla, da nimam varstva in sta naredili eno kratko vrjanto. Je bila mama pri meni, in sem se začela jokat, da nočem iti sama tja, pa je rekla, da bo šla ona. Moja mama meni srečo prinaša. Vsi smo zgubili 55555 kg breme. Aja redno bom morala hoditi na preglede. Glede na to, da so kao sorodniki umrli zaradi raka in da se gensko to deduje najlažje, kar naj bi bilo pri naši družini to (sumijo to), so rekli, da se bom morala do konca življenja navaditi, da mi bodo se igrali z mojo ritko. . Mislim, ta dr. pa ima čudn smisel za humor. RITAAAAAAA ME BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Ej Goga za ODLIČNO NOVICO!!!! Sem bila tako vesela zate, ko sem brala tvoj post, da so mi kar solze prišle v oči. Je že res, da so preiskave hude in da se sedaj obupno počutiš in da te čaka še mnogo neprijetnih preiskav in terapij, ampak vse boš prenesla boš videla. Veš kaj si že dala vse skozi. Bistvo je, da nimaš tiste grozne bolezni, ostalo boš že lahko prenesla. Verjamem vate in zaupam vate! BRAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!