|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.5.2009 21:13:57   
iraira
Evo otroci spijo, jaz grem pa še psa ven peljat lulat pa pridem nazaj.

Upam da se boste kaj razpisale tačas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gogabojan kako si opravila????

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
15.5.2009 22:08:19   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

No in še naša Alina v nedeljo na pikniku user posted image

user posted image

kakšna lepotička

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
15.5.2009 22:09:57   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz sem pa izklopla hladilnik, da se odtali ...upam, da zandjič v tem stanovanju ...včerej sem pa prala tuš zaveso in za po tleh v kopalnici in kuhinji "tepihe", tud upam, da zadnjič ...ker te stvari delam vsakih nekaj mesecev  :.. :) kooook je leeeeep občutek, ko verjetno te stvari tukaj delam ZADNJIČ! :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj sem pa jaz nazadnje odtalila hladilnik??? Hm, enkrat preden sem rodila.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
15.5.2009 22:11:59   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ena nevmesna: a katera ve kako se reče novem naselju ob koseškem bajerju v LJ?

Irma, na Rudniku imava ogledano eno hiško, morda bova pa sosedi user posted image

Žal ne vem imena, mi je pa zelo lepo tam. Sem tja včasih hodila k frizerju.

Kje na Rudniku pa, če smem vprašat?

Blizu končne postaje 19ke so neki novi dvojčki. Ampak mi soseska ni všeč sem ugotovila po premisleku.

U, to pa ne vem kje je - je pa čisto na drugi strani Rudnika. Je pa res, da se tukaj okrog nas toliko gradi. Pa prejšnji teden sem šla enkrat po kakšnem letu čez Črno vas - mislim, toliko so pozidali, da se mi je zdelo, kot da že 100 let nisem bila tam.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
15.5.2009 22:19:16   
irma78
Midva sva se pa danes spet cel dan potepala. Sva bila dopoldne na malo daljšem sprehodu, potem sva šla pa v knjižnico in v mojo službo - sva rešen test odnesla. Koliko so ga moje sodlevke spet precrkljale in prenosile. Je bil ves srečen, ko pa sva šla proti avtu pa v jok - ja valda, če ga ni pa nihče nosil. Potem sva šla še v Spara par malenkosti kupit in spet prišla domov ob petih.

Jaz se sicer zelo rada takole potepam, ker mi potem dan zelo hitro mine, samo sem pa dobila občutek, da je potem Nikov ritem čisto spremenjen - spi kvečjemu 45 minut čez cel dan in je veliko bolj tečkast. Bo treba bit čez vikend malo več doma. Pa tudi jaz opažam, da ga mogoče zelenjava, ki mu jo dam za kosilo (okrog 15-ih) napenja in se zato ponoči toliko zbuja. Namreč sedaj že 3 dni zapored ni jedel nič zelenjave in spi ponoči perfektno. Bom videla, kaj bo jutri, ko mu bom spet kakšno zelenjavno miništreci skuhala.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
15.5.2009 22:30:21   
irma78
Pa še eno "lepo" pošto sem danes dobila iz davčne. Sem lansko leto prodala večje število delnic, da sva lahko preuredila zgornji del hiše in sedaj sem dobila odločbo, da moram plačat 450 EUR davka. Ne vem pa od kje naj jih vzamem???

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
15.5.2009 22:37:07   
PikicaStonoga

Pa še eno "lepo" pošto sem danes dobila iz davčne. Sem lansko leto prodala večje število delnic, da sva lahko preuredila zgornji del hiše in sedaj sem dobila odločbo, da moram plačat 450 EUR davka. Ne vem pa od kje naj jih vzamem???

Žal te jaz tukej prekašam ...sem dobila 592€ user posted image user posted image user posted image  ...tko da ode regres!!!! pa še zadost ne bo!!!! to pa so avtorske pogodbe! NIKOLI VEČ, samo še na črno delam!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
15.5.2009 22:37:26   
PikicaStonoga

Afnica, ni problema, če ne boš pisala, prinesi v torek ...

Lovely, imam kontakt enega varstva v Ihanu ...ker jaz mam v Salomonovem oglas, da iščem, pa me zdej mal kličejo :) No ko se vidimo, ti povem, kako in kaj, lahko pa greva skupaj drug teden pogledat! :) Sej naju nč ne stane ...aja, je pa 250€

Ooooooooo, hudo! Ja, itak, greva pogledat. Pol pa k meni na čvek in kaj popapat

v nedeljo nardiva plan! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
15.5.2009 22:37:44   
PikicaStonoga

Jaz sem pa izklopla hladilnik, da se odtali ...upam, da zandjič v tem stanovanju ...včerej sem pa prala tuš zaveso in za po tleh v kopalnici in kuhinji "tepihe", tud upam, da zadnjič ...ker te stvari delam vsakih nekaj mesecev  :.. :) kooook je leeeeep občutek, ko verjetno te stvari tukaj delam ZADNJIČ! :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma veš jaz imam tistga mini varianto študentsko in se led TAKO hitro nabere, da morm to počez dost pogosto ...me je pa moj prej spomnu, da ne samo, da zadnjič odtajam v tem stanovanju, ampk zadnjič odtajam nasploh ...ker novi NO FROST že čaka v bajti!!! jej na to sploh nisem pomislila!!! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
15.5.2009 22:40:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

PikicaStonoga---ti tukaj sporočim ,da enostavno nemorem odpret niti poslat Zs-ja..nevem kaj ga RR sračka!Lahko me  kontaktiraš preko mojega telefona s SMS-jem!

oooooo FACA SI ME NAŠLA :)
ma ja včasih pa res heca tale RR ...sem misla da si tok zaposlena ;)
če jutri ne bo padalo, te pokličem in se vidimo ...sam zdele slabo kaže...ma serje mi ga tole vreme ... ;) kr neki ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
15.5.2009 22:41:33   
PikicaStonoga
zdej vam pa samo še LAHKO NOČ zaželim in se grem stisnit k možeku!!!
SLADKE SANJEIN MIRNO NOČ!!! :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4286
15.5.2009 22:53:32   
iraira

Ja groza no, samo saj si verjetno pričakovala nekaj takegauser posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
15.5.2009 22:57:42   
gogabojan
Čer punce.

Kako ste kaj??? Večino spite.

No jaz sem bila pri dr. NIMAM RAKA TO JE POTRJENO ZDAJ 10000%%%%%.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam pa fulllll bulic notri. Eni so notranji hemeroidi, večina polipi. Dva polipa ali hemeroida (nisem dobr poslušala med posegom) sta bila pa kar močno vneta. So rekli, še dobro da ni napredovalo.

JAZ JIH NE RAZUMEM, kaj so mi govorili. Pa me niti ne zanima. Vem da ni rak in to je to.

Bom pa morala na dva tri mesece oz. pol leta hoditi na preglede. Ker so praktično pregledali vse.

Zdaj naj bi imela avgusta pregled. Ker julija smo na morju. Imela pa bom vseeno neke kemoterapije. Ah nima veze, sam da nimam raka.

Me pa fullllllllllllllllll boli trebuh in ritka in črevesje. Se kar jokam. Sem mojemu rekla, da bi raje šla še 6x rodit, kot pa trpeti te bolečine. Resssssssssssss fullll me boli.

Aja, pa fullll krvi sem izgubila. Ker če bom sedaj spet krvavela, in ko bom drugi oz. tretji vložek začela uporabljati, naj bi šla na transfuzijo krvi. Krvna slika katastrofa.

Moram pa se fullllllll paziti zdaj. Nič naporov, nič hoje, nič težkega dvigovati, nič.

Tako da, bom videla, kako se bom počutila do torka. Če bom OK pridem na PIKNIK, če ne pa me žal ne bo. Saj me boste razumele.

Še nekaj hotela napisati. Aja, moja mama je šla z menoj. Je imela terapije za roko, je tam rekla, da nimam varstva in sta naredili eno kratko vrjanto.

Je bila mama pri meni, in sem se začela jokat, da nočem iti sama tja, pa je rekla, da bo šla ona.

Moja mama meni srečo prinaša. Vsi smo zgubili 55555 kg breme.

Aja redno bom morala hoditi na preglede. Glede na to, da so kao sorodniki umrli zaradi raka in da se gensko to deduje najlažje, kar naj bi bilo pri naši družini to (sumijo to), so rekli, da se bom morala do konca življenja navaditi, da mi bodo se igrali z mojo ritko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, ta dr. pa ima čudn smisel za humor.

RITAAAAAAA ME BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Neposredna povezava do sporočila: 4288
15.5.2009 23:01:26   
irma78

ma veš jaz imam tistga mini varianto študentsko in se led TAKO hitro nabere, da morm to počez dost pogosto ...me je pa moj prej spomnu, da ne samo, da zadnjič odtajam v tem stanovanju, ampk zadnjič odtajam nasploh ...ker novi NO FROST že čaka v bajti!!! jej na to sploh nisem pomislila!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidiš kakšne čudeže dela tehnologija. Boš povedala, kako se bo obnesel.

Neposredna povezava do sporočila: 4289
15.5.2009 23:03:38   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

sem, samo znesek sem mislila, da bo malo nižji. Pa sem si že sprintala obrazec za prošnjo za obročno plačevanje, pa sem vidla da moraš napisat čisto vse premično in nepremično premoženje ki ga imaš, pa tvoj partner,... pa plače obeh,... mislim ni da ni, tako da itak nimam šans, da mi bi dovolili obročno plačilo.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
15.5.2009 23:04:36   
Lucka1
Malo pozno, a od srca....Alina in Alya vse naj, naj, naj za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
15.5.2009 23:07:50   
iraira

sem, samo znesek sem mislila, da bo malo nižji. Pa sem si že sprintala obrazec za prošnjo za obročno plačevanje, pa sem vidla da moraš napisat čisto vse premično in nepremično premoženje ki ga imaš, pa tvoj partner,... pa plače obeh,... mislim ni da ni, tako da itak nimam šans, da mi bi dovolili obročno plačilo.

Moja mati je tudi prodala neke delnice in je pričakovala da bo dobila nekje okoli 400evrčkov za plačat, je pa včeraj dobila pošto da ji nič ni treba. Na podlagi česa pa to računajo???Prodala jih je pa za nekje 3ooo€

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
15.5.2009 23:08:17   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer punce.

Kako ste kaj??? Večino spite.

No jaz sem bila pri dr. NIMAM RAKA TO JE POTRJENO ZDAJ 10000%%%%%.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam pa fulllll bulic notri. Eni so notranji hemeroidi, večina polipi. Dva polipa ali hemeroida (nisem dobr poslušala med posegom) sta bila pa kar močno vneta. So rekli, še dobro da ni napredovalo.

JAZ JIH NE RAZUMEM, kaj so mi govorili. Pa me niti ne zanima. Vem da ni rak in to je to.

Bom pa morala na dva tri mesece oz. pol leta hoditi na preglede. Ker so praktično pregledali vse.

Zdaj naj bi imela avgusta pregled. Ker julija smo na morju. Imela pa bom vseeno neke kemoterapije. Ah nima veze, sam da nimam raka.

Me pa fullllllllllllllllll boli trebuh in ritka in črevesje. Se kar jokam. Sem mojemu rekla, da bi raje šla še 6x rodit, kot pa trpeti te bolečine. Resssssssssssss fullll me boli.

Aja, pa fullll krvi sem izgubila. Ker če bom sedaj spet krvavela, in ko bom drugi oz. tretji vložek začela uporabljati, naj bi šla na transfuzijo krvi. Krvna slika katastrofa.

Moram pa se fullllllll paziti zdaj. Nič naporov, nič hoje, nič težkega dvigovati, nič.

Tako da, bom videla, kako se bom počutila do torka. Če bom OK pridem na PIKNIK, če ne pa me žal ne bo. Saj me boste razumele.

Še nekaj hotela napisati. Aja, moja mama je šla z menoj. Je imela terapije za roko, je tam rekla, da nimam varstva in sta naredili eno kratko vrjanto.

Je bila mama pri meni, in sem se začela jokat, da nočem iti sama tja, pa je rekla, da bo šla ona.

Moja mama meni srečo prinaša. Vsi smo zgubili 55555 kg breme.

Aja redno bom morala hoditi na preglede. Glede na to, da so kao sorodniki umrli zaradi raka in da se gensko to deduje najlažje, kar naj bi bilo pri naši družini to (sumijo to), so rekli, da se bom morala do konca življenja navaditi, da mi bodo se igrali z mojo ritko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, ta dr. pa ima čudn smisel za humor.

RITAAAAAAA ME BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Ej Goga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ODLIČNO NOVICO!!!! Sem bila tako vesela zate, ko sem brala tvoj post, da so mi kar solze prišle v oči.

Je že res, da so preiskave hude in da se sedaj obupno počutiš in da te čaka še mnogo neprijetnih preiskav in terapij, ampak vse boš prenesla boš videla. Veš kaj si že dala vse skozi. Bistvo je, da nimaš tiste grozne bolezni, ostalo boš že lahko prenesla. Verjamem vate in zaupam vate! BRAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
15.5.2009 23:09:16   
iraira
Gogabojan važno da ni rakuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Boli pa vem mi je ena rekla da raje umre, kot da bi mogla še enkrat na pregled črevesjauser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
15.5.2009 23:11:31   
irma78

Moja mati je tudi prodala neke delnice in je pričakovala da bo dobila nekje okoli 400evrčkov za plačat, je pa včeraj dobila pošto da ji nič ni treba. Na podlagi česa pa to računajo???Prodala jih je pa za nekje 3ooo€

Jaz vem samo to, da če jih je kupila oz. dobila v okviru lastninjenja podjetja, potem ji ni treba plačat nič. Ali pa če je cena delnic, ki jih je prodala bila ob prodaji nižja kot ob nakupu, tudni ni treba nič plačat.

Jah je že tako, očitno bom morala še malo državo financirat in naše veleumne politike in gospodarstvenike, ki se zadolžujejo pri bankah.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
15.5.2009 23:13:05   
iraira
A ste gledale poročila, pri nas u Kranju že bombe mečejouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
15.5.2009 23:15:09   
irma78

Gogabojan važno da ni rakuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Boli pa vem mi je ena rekla da raje umre, kot da bi mogla še enkrat na pregled črevesjauser posted image

Jaz imam podoben občutek pri gastroskopiji. Sem šla letos po porodu, ker me je zelo bolel predel okoli želodca in so seveda vsi paniko zagnali zaradi usode moje mami in me poslali na gastro. Sem se tako davila, da sem mislila, da bom umrla. Mi je bil tudi porod bistveno lažji, pa čeprav je trajala ta preiskava 15 minut, porod pa 5 ur. No na koncu so pa ugotovili, da imam refluks (ja itak, če sem pa celo nosečnost bruhala kot pri norcih), pa eno ozdravljeno rano na želodcu (sploh ne vem kdaj sem jo imela), pa še nekaj na požiralniku pa sem že pozabila kaj. Bistvo je, da se sedaj OK počutim. Sicer sem pa jaz itak večni optimist.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
15.5.2009 23:16:42   
irma78

A ste gledale poročila, pri nas u Kranju že bombe mečejouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem slišala že dopoldne ja. Čeprav a veš, da sem jaz včasih na to našo državo tudi kdaj tako jezna in tako razočarana nad vsem, da sem tudi kdaj že na kaj takega pomislila.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
15.5.2009 23:17:29   
janja 27
čer

o goga vćeri sem ušla spat , danes pa me ni bilo nič gor tko da ene velike močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sedaj si že odpravla in veš vse novice katere upam da pozitivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........................

KM jaz ji ga dajem je vse ok ni alergij in ji nič ne manjka....kot pravi goga .....pije ga tud za obrok zjutraj naprimer k ji dam sirček na kruhku zraven za odžejatuser posted image user posted image ...čakam domače mleko....bo kmalu še teden dni in bo lih prov za našo....sam tolk za razmislek..z 11 meseci gredo otroci v jasli a mislite da tam jim dajejo AM  do 12 meseca....ni govora ....mleko iz trgovine je , razen če prineseš potrdilo od zdravnika da ima  alergijo..tko da.....sam tolk...

lovely a si kaj pomislila da bi jo dala ven iz lupinice in v sedež od 0 do 18 kg...mogoče pa ji ne paše več se vozit v kontra smer obrnjeno.....midva sva metko dala v sedež in je prav vesela se smeje in vse ji je zanimivo..provaj tudi to ....

o pikica in iram šit tole z davki.....nam so tud letos prvič not dali dobiček in božičnicouser posted image user posted image user posted image tko da sem morala tud jaz plačat amapa dam 60e kar sem že nardilauser posted image user posted image

timnalauser posted image user posted image user posted image user posted image za pridnega smejkota nackota...je k moja metka se non stop sneje vsem ..doborvoljčkiuser posted image user posted image user posted image

jaz mam pa spet grozlivko dva na sporedu.evo branje namesto knjige user posted image user posted image user posted image user posted image

najperj mora ponoči sem tko slabo spalauser posted image user posted image ...sanjala da sem rodila metko da je bla full bolna da so vsi govorili da bo umrla .....pa jim nisem verjela ,..,pa krsto pa metko noter kao živo pa da jo bodo živo pokopali ...mislim sem se dvakrat zbudila se uščipnila če res spim al kaj, jo šal pogledat če diha, šla še manco pogledat če diha...v glavnem noč v kuser posted image user posted image user posted image sem vedla da danes spet ne bo moj dan in punce NI BIL moj dan user posted image user posted image user posted image user posted image
evo:

že včeraj smo se zmenili da bom punce pustila pri tašči in bratu od mojga in tastu da jih bodo počuvali jaz pa bom šibala po trgovinah ker mi je precej stavri zmanjakalo....v glavnem pa da grem po ribe v spar ker smo jih danes jedli za kosilo....peljem punce k tašči jih tam pustim in grem v šopinguser posted image user posted image v spar kupim vse kar rabim se otresem 100e by the way..mislim gre keš..no sem nabavla neki sadja pa zelenjave v duplih dozah tud za taščo in pelejm proti avtu zložim vse lepo v jeepa od fotra se še smejem da ma fenci šmenci prtljažnik ker je visok in sem sam not metalauser posted image user posted image user posted image zaprem vrata od prtljažnika in peljem voziček nazaj,,,,grem proti avtu in avto je zaklenjenuser posted image pogledam v žep kej so kjluči in kje so ključi v avtu ....mislim ...ej ...lepo sem jih na poličko dala in avto ima uno blesavo munjeno samozaklepanje po ne vem kolih minutah user posted image user posted image user posted image dost ne k sem sam voziček nazaj peljala.....in evo mene budalo tam okoli avta skačem..kaj sedaj?? pokličem mamo je bla na šihtu kje so rezervni ključi in seveda moj fort tud v šihtu v lj in kjuči seveda z njimuser posted image user posted image user posted image fino fajn jaz pa poln avto zelenjave...fotr konča komaj ob 18 h se pravi doma ob 19 h do takrat bo kvas že miljonkat vzhajal, sadje in zelenjava pa skuhalauser posted image user posted image user posted image vmes še kličem brat od mojga da me seveda pride iskatuser posted image vsa živča hodim okoli avta user posted image user posted image user posted image user posted image in pride brat obrneva in se pelejva domov pa mi kapne da mam ribe v avtu ale obrni da grem po nove ribeuser posted image user posted image user posted image user posted image obrneva...pa kliče fotr (dela na železnici ) da mi bo poslal po vlaku ključe in bodo v po stojni čez uro....fino fajn...tko da sva odpeketala domovuser posted image user posted image user posted image šla čez eno uro na železniško..čakala vlak....dobila kluče in avto je bil doma user posted image user posted image user posted image user posted image zelenjava in sadje pa na hladnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim se mi dogaja al kaj....................sem bla pol cel dan doma pri hiši oz v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
15.5.2009 23:17:55   
iraira

Jaz imam podoben občutek pri gastroskopiji. Sem šla letos po porodu, ker me je zelo bolel predel okoli želodca in so seveda vsi paniko zagnali zaradi usode moje mami in me poslali na gastro. Sem se tako davila, da sem mislila, da bom umrla. Mi je bil tudi porod bistveno lažji, pa čeprav je trajala ta preiskava 15 minut, porod pa 5 ur. No na koncu so pa ugotovili, da imam refluks (ja itak, če sem pa celo nosečnost bruhala kot pri norcih), pa eno ozdravljeno rano na želodcu (sploh ne vem kdaj sem jo imela), pa še nekaj na požiralniku pa sem že pozabila kaj. Bistvo je, da se sedaj OK počutim. Sicer sem pa jaz itak večni optimist.

Sem bila na gastroskopijiuser posted image  user posted image  user posted image  grozno ja....tistega šlavfa kar ni bilo koncauser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?