|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.5.2009 10:35:19   
gogabojan
K se tok pogovarjate glede KM. Mi oz. jaz mu naredim kašico kar z KM, glede na to da se ne doji. AM pa mu ne gre v usta. Mi začne tako delati, kot da bi hotel bruhati.

Tako da mu tega več ne dajem. Moram svojega vprašat, kje mamo AM, ker če ga res ne bo več hotel, z veseljem eni odstopim, ker bo pri nas doma sam propadel, ve pa ga rabite.

Poanta: mi smo na KM, in nam nič ni. Pa tudi P je rekle, da mu lahko dajem, le da ga redčim z vodo. Do naslednjega pregleda, ki ga imamo avgusta.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
15.5.2009 10:36:16   
gogabojan
MADONA PUNCE, ŠE 30 STRANI, PA BOMO MELE ŽE 4. DEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
15.5.2009 10:38:19   
gogabojan
Najdražje moje punce, prjatlce, kolegice, sotrpinke, uživačke, ponosne mamice,...................... jaz grem mal spat. Rok je zdaj zaspal, je kar dolgo zdržal, jaz pa z njim, da mi nev psiha toliko delala.

Ker mi psiha na veliko deluje, me tudi na WC non stop tera. Tako da lahko nočko. Se še kaj oglasim potem preden grem.

Če ne pa uživajte v današnjem sončnem dnevu in pa še PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4228
15.5.2009 10:46:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

.mater včerej je zaspala ob pol enih zjutraj! SPloh ne vem kaj naj naredim ...

user posted image user posted image user posted image

Uf shit no, kaj pa če jo držiš še budno tiste pol ure pa jo daš ob osmih??

No jaz sem pogledala mlade in nemirne zdaj pa spakiram in gremo na deželo user posted image

ja ne gre! če je pol vsa tečna! in ponavadi kr zapsi sama od sebe jo dam da sedi na mojih kolenih, pa sede spi!!! svašta res ...mah sej bomo ujeli ritem kaj češ ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
15.5.2009 12:17:42   
iraira
Alini vse naj. naj. za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
15.5.2009 12:28:52   
iraira
Laknerš a je že zobek pokukal na plano?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
15.5.2009 12:39:40   
laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ne, in zgleda da ga še ne bo en čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
15.5.2009 12:45:52   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ne, in zgleda da ga še ne bo en čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot pri nasuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
15.5.2009 12:46:45   
iraira
Gogabojan user posted image user posted image user posted image  za popoldan

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
15.5.2009 13:03:30   
gogabojan
Saj še nisem šla. Sem še vedno doma
Ob 14h štartam.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
15.5.2009 13:11:31   
PikicaStonoga
Jaz mam pa zdele mal časa za vas! :)
Sva ravno prišle domov, valla, sva se potepali po tvojem koncu ;) sva ble pr uni prjatlci zraven kitajske ...ima njen sinko ušesek vnet pa je na bolniški do srede, tko da se bova drud teden  spet vidle, pa mal za nazaj not spravle :)
Moja miška spi, pa bom mal na netu, da ima mir ;)
Potem morm pa mal suhe cote pospravit, za kosilo pa ne vem ...ne da se mi kuhat!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4236
15.5.2009 13:18:25   
PikicaStonoga
punce, PEEEETTTTTTTEEEEEEEEEKKKKK jeeeeeeeeeeee ...ne morm verjet!!! :) Tok sem vesela, končno vikend! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4237
15.5.2009 13:19:23   
gogabojan
Pikica, nobena noče čvekat tuki.

Neposredna povezava do sporočila: 4238
15.5.2009 13:20:17   
gogabojan
Včasih samo kako nanese mimo, k glih veter zapiha, drgač pa ni ni.user posted image user posted image user posted image

In kako se ti kaj počutiš???? Hiška finišira??????????

Neposredna povezava do sporočila: 4239
15.5.2009 13:21:50   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Vas bom zvečer prebrala podrobno za nazaj, na hitro pa tole:

Val čestitke!!!

Suzy - katere kapljice daješ OleovitD3 ali Plivit ali katere da daješ 2?? Jaz imam Oleovit D3 in dajem 1 kapljico do 1 leta, tako so mi rekli?!

ZAVRAČANJE HRANE KI SO JO ŽE JEDLI - punce, a se je kateri primerilo da otrok hrano, ki jo je že jedel sedaj noče več??? Meni se to zdaj dogaja pri zeleni zelenjavi - brokoli, špinača danes npr. Na splošno ji gredo mlečne kašice bolje kot zelenjava in sadje. Kaj naredite??? Jaz jo malo prepričujem sem in tja da nekaj poje (ker rezervnega kosila pač nimam in jo potem še podojim, sicer poje kosila ca. 180 do 200ml). Pa tako dobro špinačo s krompirčkom je imela danes user posted image . Prav noče pogoltniti ker se ji pač tako zdi in čaka z odprtimi usti... katastrofa.

Jaz imam Plivit D3 in že skoz devam po dve kapljici tak mi je rekla moja P. Je pa res da kak dan tudi pozabim datuser posted image user posted image

Glade zavračanja hrane je pa prie nas tud začel zelenjavo zavračat štriri dni nazaj, včeri pa je spet kr vredu pojedu.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
15.5.2009 13:24:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Včasih samo kako nanese mimo, k glih veter zapiha, drgač pa ni ni.user posted image user posted image user posted image

In kako se ti kaj počutiš???? Hiška finišira??????????

Jaz sem psihično dans super, fizično UTRUJENA!!!!!!!
Hiška finišira, samo že cel mesec nas vreme je .... upam, da jutri ne bo padalo, planiramo delat zunej okol bajte ...kopat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4241
15.5.2009 13:25:41   
PikicaStonoga
Kako si ti? Si našla, goga kakšnega, da gre s tabo?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4242
15.5.2009 13:26:03   
suzy124
user posted image user posted image user posted image Alina vse naj naj za sedem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Alya vse naj naj za sedem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
15.5.2009 13:35:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dream, nikakor ne, sem jo slekla in je bilo lepo hladno v avtu. Sama ihta. Danes izklopim airbag spredaj in jo prestavim naprej. Nikoli več tega. Spredaj se bo pogovarjala z mano in upam, da bo delovalo, da bo bolj mirna.

Kako je šlo vožnja spredaj? No, jaz ga že ves čas tako vozim, če sva sama v avtu in se mi zdi ok. Lažje ga kontroliram in animiram, če je potrebno. Dovolj je že, da pojem med vožnjo, niti ni treba, da se z njim ukvarjam. Ali pa kaj razlagam in je čisto zadovoljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
15.5.2009 13:36:22   
Lucka1

Grem ji kosilček končat, zgleda da se zbuja. Ne bi rada, da si dan pokvari kar se hrane tiče... je pa danes prvič poskusila sadni jogurt in pojedla ves lonček user posted image

BRAVO INYA user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
15.5.2009 13:37:49   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

A, vidim, da sta s .100nogo govorili glede kredita.
Itak, da je **** če ga moraš imeti. Ampak ne gre drugače. Strah pa - če bi naju blo strah bi bila še zmeraj v najemu in ne bi ustvarila ničesar... Tako pa bom v poznih štiridesetih lastnica nepremičnine pa imela bom kar nekaj prihrankov iz življenjskega zavarovanja... Do takrat pa živim dobro in se ne pritožujem, ne bi pa nikoli živela zato, da odplačujem kredit. No way. Vedno imam tak obrok, da mi za vse ostalo ostane dovolj. Ma, dosti o tem, vsak zase najbolj ve kaj je zanj najbolje a ne.

Itak - bolje, da te teme sploh ne načenjamo več, ker smo potem samo slabe volje...

dream, tudi mi2 sva zakreditirana, a to ne jemljem kot nekaj, kar mi kvari dneve - vesela sem, da ta možnost obstaja in da lahko uživava v najinem stanovanju že med tem, ko ga odplačujeva, ne pa da dajava na stran zdaj 10 let, pa se šele potem seliva....user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
15.5.2009 13:43:29   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Pozdravljene, sam na hitrico, pol grem pa domačo nalogo za Pikico in Lovely naredituser posted image

DOMAČO NALOGO???? nič jasno...

Afnica, te pa razumem glede Neli, ampak pri takih stvareh oz. kariotipih se bojimo hujših stvari, te pa bi se že pokazale!! UZ ledvic in sečnega sistema je verjetno že imela? Gastro so jo tudi pregledali.....razvija se ok, simetrično, sliši tudi....tako da ni panike user posted image user posted image
Mi2 sva bila danes na nefro - so mu še 1x urin odvzeli in na UZ gremo čez 14 dni, potem pa naprej. Čeprav so rekli, da mislijo, da ni nič, saj user posted image izgleda čisto bp že cel čas, samo 2x je imel bakterije v urinu. Upam, da jih tokrat ne bo.user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
15.5.2009 13:44:04   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ja točno tako, jaz zunaj še rožice sadim pa urejam, ko pa pridem notri kaj iskat pa vas malo počekiram in kaj napišemuser posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
15.5.2009 13:46:46   
PikicaStonoga
Afnica, ni problema, če ne boš pisala, prinesi v torek ...

Lovely, imam kontakt enega varstva v Ihanu ...ker jaz mam v Salomonovem oglas, da iščem, pa me zdej mal kličejo :) No ko se vidimo, ti povem, kako in kaj, lahko pa greva skupaj drug teden pogledat! :) Sej naju nč ne stane ...aja, je pa 250€

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
15.5.2009 13:50:45   
afnica mala
hojla,

hvala za nasvete. Torej kiska smetana in maslo.
ful štrajka s hrano. edino mleka je še ok pojedla 200ml, pol pa sam 100 bananine kašice in par žličk skute, kosilo pa ne vem, če je blo 100ml, sem ji pol še kar nleko dala, no 60ml je spila. upam, da se neha to štrajkanje, že zgublja šlaufke okoli rokic in nogicuser posted image
jogurt mislim, da bi bil kar ornk obrok, sam kje, da bi Neli celega pojedla. user posted image

mi2 sva šli pa v Ihan na obisk moje stare mame in ostslih. In kje najdem skoraj 90 letnico? na njivi in to kar veliki, je kurila papiruser posted image , pa okopavalauser posted image . Sem čist not padla, sem tam živela prvih 7 let. prav pogrešam mir, ptičje žvrgolenje in travnike. smo se zmenili, da bova poskusili večkrat priti in da bomo še na kakšno kmetijo šle živalce pogledastuser posted image

jutri pa vseeno imamo piknikuser posted image , se prav veselim, celo zimo nisva šla v družbo, da se Neli ne bi kaj nalezla od vrtčevskih otrok, zdaj zunaj pa bo superuser posted image
grem  miško uspavat, zehaaaaaaaa, v voziček, pa ven, da bo avte gledala, pol pa kar zaspi- no upam.....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?