Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 13:52:05
|
|
|
|
suzy124
|
Metka za obrat mbd0411 za zobeka Gogabojan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 13:58:28
|
|
|
|
Lucka1
|
da ne pozabim.... Metki za obrat - GO GIRL No, naš se obrača iz hrbta na trebuh ko vrtavka, ampak obratno pa ne. Se je zadnjič 1x obrnil iz trebuha na hrbet in tako začel jokat, kot da je konec sveta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:04:39
|
|
|
|
afnica mala
|
že spi, zdaj mam cca 45 minut miru, pol ure spi, ker pa je v vozičku, še vsaj 15 minut igranja. Ta cesta je zakon, sam, da gleda avte in brez joka zaspi , vmes je jokala, ko ni blo prometa, sem šizila, kje so avti, pa zmer je gužva.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:12:50
|
|
|
|
suzy124
|
Zdaj pa še dober dan Mi pa zdaj spet vredu spimo ponoči in se zbujamo okrog sedmih, potem jema in potem ga še včasih nahecam ko se cartama da še mal zadremama nazaj Sem pa jaz danes bolj slabo spala, ker sem mela full polne prsi mleka ga še mam ful poje ga pa ne več tulk . Sma pa bila danes že na dolgem sprehodu, potem pa je pojedel veliko porcijo kompota iz jaboljk pa notri sem mu še zdrobila štiri kekse, zdaj pa pančka v svoji pojstlici Včeri ko sem bila na sestanku za vrtec smo zvedli da ne bodo vsi sprejeti in da rezultate zvemo v začetku junija
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:15:17
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hvala za čestitke punce, ja naša princesa je stara 7 mesecev, mene pa že zvija kako hitro bo prišel čas da se vrnemo v poslovne vode, mi kar ni za nazaj, je zadnjič baje že direktor računovodkinjo spraševal kdaj pridem ojejjjjjjjjjjjjj... Dream - to kar se dogaja je RAST - in sicer baje se v 48 urah potegnejo navzgor, takrat pa hočejo veliko spati in tudi jesti, meni je zadnjič Alina isto naredila, trajalo je 3 dni, nenormalno veliko je spala in jedla, res se je potegnila 2 cm od zadnjega pregleda do razvojne ambulante (razmak 14 dni). To sem pa prebrala v reviji Mama & dojenček mislim da no. Jolly - razmišljam o tvojem junačku in se spomnim, da mi je ena mamina kolegica rekla, da je njen vnuk 8 mesecev zelo veliko jokal in bil cel tak kremžast. Brala pa sem tudi o tem, da določeni dojenčki, kako naj opišem, ne najdejo prve in druge najpomembnejše osebe v svojem spektru in ker so izgubljeni veliko jokajo, to pa se potem uredi proti 1 letu. Ta oseba je ponavadi mama in lahko tudi oče, če pa se veliko ljudi suče okrog njega pa le-teh ne najde in je izgubljen. Mogoče je to, samo razmišljam, pomisli koliko gužve je bilo na začetku pri tebi in tvojemu malčku doma. Zgolj v razmislek, če se boš našla tu. Gogabojan - držimo pesti za tebe!!! Ajetam - KM čisto naj ne bi devali, mlečne izdelke pa in jih bom jaz tudi zdaj začela devat, res pa je, da vsak naredi po svoje in tako je tudi prav. Nasveti letijo od P do revij in knjig, jaz veliko dam na to kar sama preštudiram, kaj delajo moje kolegice... Se pa trendi spreminjajo iz leta v leto, bolje da ne povem, kaj bi moja babica dala Alini za jest ko je bila strara 5 mesecev...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:20:02
|
|
|
|
Tejčika29
|
Sem si pa danes v DM kupila super torbo za čez ramo od Babylove bež barve, ki sem jo iskala kot nora, no na koncu je pa previjalna torba, notri je še previjalna podloga, robčki, kremica in 2 plenički - premajhni sicer ampak ok, sem super druper zadovoljna za 24 .- Prej sem pa cel Citycenter v Celju okrog obrnila pa nisem nič našla... za mene hi hi...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:22:12
|
|
|
|
afnica mala
|
Pikic in Lovely- iz Fb sem pobrala vajino email naslov in vama poslala tja. Em kontakt je med drugimi v Rovah en pa v Ihanu. Zdaj pa še mal knjigo brat, je ful debela in zelo zanimiva, ampak sam 5 minut, pol pa kosilo dokončat čaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:22:42
|
|
|
|
Tejčika29
|
No in še naša Alina v nedeljo na pikniku
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:38:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Pikic in Lovely- iz Fb sem pobrala vajino email naslov in vama poslala tja. Em kontakt je med drugimi v Rovah en pa v Ihanu. Zdaj pa še mal knjigo brat, je ful debela in zelo zanimiva, ampak sam 5 minut, pol pa kosilo dokončat čaw nč dobila :(
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 14:52:20
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Sem si pa danes v DM kupila super torbo za čez ramo od Babylove bež barve, ki sem jo iskala kot nora, no na koncu je pa previjalna torba, notri je še previjalna podloga, robčki, kremica in 2 plenički - premajhni sicer ampak ok, sem super druper zadovoljna za 24 .- Prej sem pa cel Citycenter v Celju okrog obrnila pa nisem nič našla... za mene hi hi... Ta torba je ful dobra. Jest mam rdečo in je ful praktična.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 15:07:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem pa izklopla hladilnik, da se odtali ...upam, da zandjič v tem stanovanju ...včerej sem pa prala tuš zaveso in za po tleh v kopalnici in kuhinji "tepihe", tud upam, da zadnjič ...ker te stvari delam vsakih nekaj mesecev :.. :) kooook je leeeeep občutek, ko verjetno te stvari tukaj delam ZADNJIČ! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 16:20:22
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jaz sem pa izklopla hladilnik, da se odtali ...upam, da zandjič v tem stanovanju ...včerej sem pa prala tuš zaveso in za po tleh v kopalnici in kuhinji "tepihe", tud upam, da zadnjič ...ker te stvari delam vsakih nekaj mesecev :.. :) kooook je leeeeep občutek, ko verjetno te stvari tukaj delam ZADNJIČ! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 18:27:12
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ena nevmesna: a katera ve kako se reče novem naselju ob koseškem bajerju v LJ? Irma, na Rudniku imava ogledano eno hiško, morda bova pa sosedi Žal ne vem imena, mi je pa zelo lepo tam. Sem tja včasih hodila k frizerju. Kje na Rudniku pa, če smem vprašat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 18:41:19
|
|
|
|
Pšemek
|
Pozdravčki! sem spet prišla malo k vam pokukat pa se vam javit, da ne boste pozabile name. A se da kateri napisat obnovo za par dni nazaj, kaj se je dogajalo? Sem lena pa se mi ne da nazaj brati. Pri nas še kar ni nič novega. Nejka je prejšnji teden dve noči spala celo noč, potem pa se je spet začela zbujati 1x na noč. Včeraj je bilo celo tako "hudo" da sem jo morala po reeeeeees zelooooooo dooooolgem času ponoči iz postelje vzeti in jo v naročju nazaj uspavati. Kaj naj vam še napišem? Nič, uživajte še naprej...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 19:22:28
|
|
|
|
jolly123
|
Pa toooooo niiii resssssss napišeš cel roman pa te skensla. ma dej no. V glavnem smo nazaj z babi servisa....cel luksuz vam rečem, bo treba večkrat tole prakticirat. Po dolgem času me je končn spet nekdo vprašal po mojem počutju mi skuhal čaj, prinesel lekadol, naredil kosilo in prevzel Tajkota. Mater je sedlo Ugotovili smo da Tajkota zobki fejst matrajo, da če se nekdo nonstop z njim ukvarja sploh ni tečen, ampak samo smeh, igra, veselje....seveda kaj pa bo če maš tri pare rok na razpolago in vedno nekdo sedi zraven njega, se igra z njim, mu poje itd. Samo kaj ko sam doma tega ne zmoreš, je vseeno treba kaj pospravit, skuhat...itd itd.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 19:37:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
pokakanka naša ...po 5 min čofotanja v čebričku se je veselo pokakala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 19:41:13
|
|
|
|
jolly123
|
Kaj a kar v čebriček
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 19:54:24
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj a kar v čebriček jp jp
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:21:34
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Afnica, ni problema, če ne boš pisala, prinesi v torek ... Lovely, imam kontakt enega varstva v Ihanu ...ker jaz mam v Salomonovem oglas, da iščem, pa me zdej mal kličejo :) No ko se vidimo, ti povem, kako in kaj, lahko pa greva skupaj drug teden pogledat! :) Sej naju nč ne stane ...aja, je pa 250€ Ooooooooo, hudo! Ja, itak, greva pogledat. Pol pa k meni na čvek in kaj popapat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:26:10
|
|
|
|
Isabellabina
|
PikicaStonoga---ti tukaj sporočim ,da enostavno nemorem odpret niti poslat Zs-ja..nevem kaj ga RR sračka!Lahko me kontaktiraš preko mojega telefona s SMS-jem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:27:08
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ena nevmesna: a katera ve kako se reče novem naselju ob koseškem bajerju v LJ? Irma, na Rudniku imava ogledano eno hiško, morda bova pa sosedi Žal ne vem imena, mi je pa zelo lepo tam. Sem tja včasih hodila k frizerju. Kje na Rudniku pa, če smem vprašat? Blizu končne postaje 19ke so neki novi dvojčki. Ampak mi soseska ni všeč sem ugotovila po premisleku.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:28:06
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga pokakanka naša ...po 5 min čofotanja v čebričku se je veselo pokakala Faca tale vajina Tijana he he he
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:31:38
|
|
|
|
Lovely
|
Jah takle mamo danes v petek zvečer. Moj je v Celju na 50 letnici Podravke - kr neki, jaz pa sama z malo pikico ves dan. In sem čist OK. Zdaj že pol ure spi in upam, da tako ostane. Svašta, odkod mi energija, sem pojedla zajtrk in čez dan malo lubenice. In nič več, nimam apetita. Sem se spomnila nate Lučka k sem hotla nekaj pojest za večerjo pa mi nič ne šmeka. No, glede na to, da se meni airbag v avtu ne da izklopit sem obsojena na lupinco zadaj in danes je bila ista zgodba. Dretje od Tomačevega do Šiške. Non stop, histerično. Nobena igrača ne pomaga (sem imela zalogo pri sebi), nič. Groza. Joka.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:39:28
|
|
|
|
Lovely
|
Evo me nazaj. V glavnem nič ne pomaga i mislim, da mala izsiljuje, ji je dolgčas sami zadaj... Jaz grem pa naslednji teden v akcijo za varuško, bom preklicala vse telefonske od Afnice in bom videla kje sem... Mi je pa mal štala če se slučajno preselimo jeseni, bom morala drugje pol iskat al kva. Mah, zdaj iščem tu, kjer je zdaj naš domek. Ko si rekla .100noga kok ti je fajn k ne boš več dolgo tam. Jaz pa razmišljam kako hudo mi bo, ko bova šla od tu, nama je zelo pri srcu najino prvo lastniško stanovanje, najin prvi pravi domek. Pa tok lepo nama je tu. Samo res pogrešava vrt, vsaj atrij. Pa malo boljšo povezavo z LJ, ko bo Inya pohajala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.5.2009 20:57:06
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 No in še naša Alina v nedeljo na pikniku iiii..cartika mala! Lustno dete Tejcika, ni kaj Mi2 sva se pa danes potepala - sva sla v Celje v soping in itak je nas otrocic priden in zadovoljen in nasmejan. Folk se pri blagajnah kr upikuje vanj, ker se vsakmu nasmeji in ceblja in spet ga je ena prodajalka crkljala Nas ati je sel pa na piknik od sodelavk pa se dezurn je, tak da je bolj malo doma ta teden..ko pa je, sta pa moja dva fanta najboljsa prijatelja. Danes je blo prav hecno, ker je prisel domov, ko je Nace spal in je 3x prisel do njega in spraseval kdaj se bo kaj zbudil, ker ga ze pogresa Jutr gremo pa na rojstni dan od enga enoletnika in njegove mamice, zvecer se pa dobimo po 10 letih s sosolkami iz srednje sole..ni sicer uradna obletnica, ker tista bo septembra, ampak bo vseeno pasalo pocvekat Aja, GH - nas otrok pa poje skor cel tamal loncek od Hippa..razvajenc no..kar mami naredi ni dobro ocitno, ker kupljeno pa ful je
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?