Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:22:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja sej...Dudica ti verjamem...sam je vseen lepše, če maš kej stisnit. jz če bi se zdej stlačla v tako bi mela joške pod brado.. he he.. bi se lahk kr naslonila na njih... al pa bi mela podstavek za pijačko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje ne bo od jošk nič ostal potem, ko nehamo dojit. Ta da...zdaj uživam, dokler še lahko. Sicer še ni drastičnega povečanja, bomo vidl, kako bo ob navalu mleka. Če bo. Blue...ej...kondicija še pride....lepota pa se itak skriva v sreči ob naraščaju, ki itak žari 5 metrov od mamice.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:25:58
|
|
|
|
pokica_
|
lananai boste pa čez vikend nadoknadili z sprehodki. In kako je bilo prvo kopanje male Tise? Je uživala ali je jokcala? Ja, ane KatMat,...jst mam tud rajš malo bolj izkušene,... Vsaj znajo kaj delajo,...kje, kdaj,...kako . Jst tud upam, da se bomo pol kaj kmalu ženli,...mogoče leta 2010, 2011,...upajmo. Se bomo pa vsi 3-je oženli. Jaz sem danes sestro pri G vprašala, kako to, da mi tk roke drevenijo, da več niti prstov na desni roki ne čutim,...sploh več noža, vilce v desni ne morm držat, tolk nimam več nobenega občutka. Pa je rekla, da je to zarad hrbtenice, k mali verjetno full pritiska dol na živec. Sj zato me pa tud križ zadnji teden že kar fino boli. Prej me ni pa nikoli.
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:27:41
|
|
|
|
KatMat
|
tale mi tko romanticno deluje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:27:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Po moje ne bo od jošk nič ostal potem, ko nehamo dojit. Ta da...zdaj uživam, dokler še lahko. Sicer še ni drastičnega povečanja, bomo vidl, kako bo ob navalu mleka. Če bo. moj komi čaka da se bo lahko igral z njimi... mu zdej niti tok ne pustim k me še mal bolijo... tko da sam z velkimi učkami gleda in odprtimi usti Blue...ej...kondicija še pride....lepota pa se itak skriva v sreči ob naraščaju, ki itak žari 5 metrov od mamice. kondicijo pa bom kmal nabrala k kle pr nas so sami klanci, pa je kr mučno voziček gor in dol vozt... včer sem bla v teh 20 minutah sprehoda čist hin... k sem dam pršla sem mogla kr spat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:28:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale mi tko romanticno deluje ta pa men ne potegne... so mi ble vse une prejšnje bolj všeč...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
JA to je tud men rekla G, da to drevenenje zraven paše...uh....kaj vse je v kompletu. Eno čist neumesno vprašanje...zakaj mam tak filin kot da mali počez leži? Na vsaki strani popka mam eno trdo žogo. Ne bi to mogl bit bolj v smeri gor-dol?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:29:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja, ane KatMat,...jst mam tud rajš malo bolj izkušene,... Vsaj znajo kaj delajo,...kje, kdaj,...kako . sej dobis lahk pa svega in svašta...ucasih sem kr bruhnila u smeh tko k ni vedu kako naprej...al pa ce bi sploh sel naprej...ja ddddddddd ne...gate sem slekla ker mi je vroce
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:31:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
a pr z-majčkih pa nobena ne čveka. je kle bolj zanimivo.,,... se več dogaja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Po moje ne bo od jošk nič ostal potem, ko nehamo dojit. Ta da...zdaj uživam, dokler še lahko. Sicer še ni drastičnega povečanja, bomo vidl, kako bo ob navalu mleka. Če bo. moj komi čaka da se bo lahko igral z njimi... mu zdej niti tok ne pustim k me še mal bolijo... tko da sam z velkimi učkami gleda in odprtimi usti Hehe...a niso včasih hujši ko otročki?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:31:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch JA to je tud men rekla G, da to drevenenje zraven paše...uh....kaj vse je v kompletu. Eno čist neumesno vprašanje...zakaj mam tak filin kot da mali počez leži? Na vsaki strani popka mam eno trdo žogo. Ne bi to mogl bit bolj v smeri gor-dol? jaz mam u diagonalo...pod rebri pa levi kolk
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:33:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Po moje ne bo od jošk nič ostal potem, ko nehamo dojit. Ta da...zdaj uživam, dokler še lahko. Sicer še ni drastičnega povečanja, bomo vidl, kako bo ob navalu mleka. Če bo. moj komi čaka da se bo lahko igral z njimi... mu zdej niti tok ne pustim k me še mal bolijo... tko da sam z velkimi učkami gleda in odprtimi usti Hehe...a niso včasih hujši ko otročki? itak... sem mu rekla da nej mi pomaga pr sesanju mleka, da ne bo samo gaja jedla pa da tako je pa lahko skoz na zizi.... to pa ne.. mu ideja ni všeč
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 15.5.2009 13:34:01 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue, me mamo še cajt čvekat...tam pa je zdej velik zaposlenih mamic...eni pač folgate vse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:34:26
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pa ta lananai
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:34:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Blue, me mamo še cajt čvekat...tam pa je zdej velik zaposlenih mamic...eni pač folgate vse ja zdej folgamo dokler spi.. drgač pa ne gre tko na easy vse skup
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Majch JA to je tud men rekla G, da to drevenenje zraven paše...uh....kaj vse je v kompletu. Eno čist neumesno vprašanje...zakaj mam tak filin kot da mali počez leži? Na vsaki strani popka mam eno trdo žogo. Ne bi to mogl bit bolj v smeri gor-dol? jaz mam u diagonalo...pod rebri pa levi kolk Js sem mela isto, zdaj pa se mi zdi ,da je zmeraj bol počez...valda se bo obrnu normalno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:35:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Po moje ne bo od jošk nič ostal potem, ko nehamo dojit. Ta da...zdaj uživam, dokler še lahko. Sicer še ni drastičnega povečanja, bomo vidl, kako bo ob navalu mleka. Če bo. moj komi čaka da se bo lahko igral z njimi... mu zdej niti tok ne pustim k me še mal bolijo... tko da sam z velkimi učkami gleda in odprtimi usti Hehe...a niso včasih hujši ko otročki? itak... sem mu rekla da nej mi pomaga pr sesanju mleka, da ne bo samo gaja jedla pa da tako je pa lahko skoz na zizi.... to pa ne.. mu ideja ni všeč a se ni probal??? pravijo da vsak proba
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:35:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pa ta lananai tud luštna.. samo vlečka mi ni všeč.. še barva mi je cool
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pa ta lananai Men je pa ta dobra. Material zgleda hudo udoben.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:36:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
kaj pa kej tazga.. bojo joške do izraza pršle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:36:35
|
|
|
|
pokica_
|
Zdaj pa izbirajte
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:37:11
|
|
|
|
KatMat
|
tale je morska deklica stil....je sam za stati ne za sedeti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:37:27
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ lananai boste pa čez vikend nadoknadili z sprehodki. In kako je bilo prvo kopanje male Tise? Je uživala ali je jokcala? Je bila ful pridna. Sem mislila, da bo jokcala, ko jo bo patronažna v vodo dala, pa je bila mirna in okrog sebe z okicami gledala. Fajn, ker imata njena starša tud rada vodo. Sprehode bomo pa nadoknadili, ja. Samo upam, da bo vreme lepo. Vsaj da dežja ne bi bilo. Zadnje čase sploh ne veš, je tako aprilsko vreme.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:37:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
copka vas vse lepo pozdravlja... čestita Olivi in FLASK_i.. pravi da se skoz lupčkajo (itak, mi smo se tud) pa da zaenkrat vse pohvali osebju
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 15.5.2009 13:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, js si moram eno malco zrihtat... boste zdej spet hrano gor limale?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?