pokica_
|
Zgotovila današnji CTG, pokazal rahle popadke, nič drastičnega, tako kot v sredo...čist isto. V ponedeljek me pa čaka UZ, komaj čakam da zvem, kolk je naš pobček težki. Upam, da ne 4kg . V 2 dneh se mi je nabralo 0.7kg vode v telesu. Full sem zatekla,...ampak ležim lahko tudi doma, ni treba da sem zato v P. Me je babica že nekaj strašla, da bom not ostala. Me pa spet danes full križ boli. Zdaj sem pa kruh omesila in čakam da vzhaja. Ta cajt pa lahko čvekam, ane. FLASK_A ČESTITKE ZA MALO MAJO!!! Bravo tudi očku, ki je zvesto pomagal svoji ženički ob porodu in napisal tako lepo porodno zgodbo!!! BRAVO k.tja!!! Lepa porodna zgodba,...sladki mali Urbanček!!! Full sem vesela,...to je pa res lepo slišat, da ste vsi zadovoljni in srečni! Še posebej starejši bratec, je prav srčkan z svojimi traktorčki. Čestitke za Olivino malo Tino!!! naj bo še vse naprej v redu! Tanja_ pridna da si sama vse poštimala doma! Zdaj pa lahko bebica pride v sijoče stanovanje. A tebi tvoj tud ne pusti sami se vozit? Jaz sem se v sredo še peljala sama na ctg, danes pa mi več ni dovolil, ker sem predvčeraj imela kar fajn popadke,...pa da me nebi zgrablo sred ceste. Jaz kolegicam rečem, da naj kr k men pridejo na kavo, pa še bolj udobno je. Majch, čakamo slikce!!! Hanaja js k sreči nimam teh problemo, me zaenkrat še vsi pustijo pr miru. Le pravjo, naj počakam do roka,...pol pa lahko. Očitno mam srečo. Bi pa mene tudi to motlo, če bi bli vsi okol mene bolj nestrpni kot jst sama. K imajo manj razlogov kot jaz. Dudi, tisti manekenček za KatMat je pa še neki mladiček...tega bo morala prvo še česa naučit, da bo hasek! Bluee, kako ste lepi na sprehodu!!! Se vidi, da je mami tudi uživala na svežem zraku.