|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
11.5.2009 9:11:37   
kmtg
Oj! Jaz tudi zelo držim pesti zate Mojca345! MOČNO UPAM, DA JE TOKRAT SE PRIJELO!
Vem kako je grozno čakanjem, pa ne veš kaj se dogaja s tvojim telesom.

Danes naj bi prišla mojauser posted image . Zaenkrat je še ni. Kaj posebnega ne čutim. Zdi se mi, da nimam tako napihnjenega spodnjega dela trebuha kot ponavadi pred M. Edino kar bi lahko bil znak nosečnosti  je utrujenost in pa prsa so taka kot bi bila silikonska. Občutek je res zanimiv. Moj pravi, da so fenomenalna user posted image  Pa občasno zbadanje v hrbtenici oz. medenici.

Vsak mesec sem že mislila, da bo, pa sem kupovala testke in gledala ali se bo pokazala še ena črtica oz.  plusek, pa nikol nič. Sigurno sem kupila že 10 testov. Res si želiva user posted image , saj sem pred 5 meseci zgubila edino sestro. Bolečina je velika. Prav tako moji starši, ki so tako izgubili prvo hčerko. Res bi jima rada pokazala, da je v življenju treba it naprej kljub neljubemu dogodku. Mora posijati sonček po zelo temnih oblakih.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.5.2009 9:58:44   
tassika
ktmg po tej tvoji zgodbi ti res želim, da bi to bilo to. Jaz ne bi zdržala s testom, saj vem, da je razočaranje če je minus, ampak si vsaj ne daješ nekega lažnega upanja. No jaz itak nisem zdržala niti na 1 dan zamude, ker je moj skos govoril, da sem noseča, ker sem bila naravnost grozna, ves čas utrujena in ves čas slabosti. Imam pa tudi jaz joškice ko da bi bile umetne sploh pri spodnjih robovih, so take trde.

No želim ti, da je to touser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.5.2009 10:23:46   
kmtg
Jaz tudi upam, da je zdej vendarle uspelo! Joškice so res take trde predvsem spodnji del,  pa na otip me bolijo že en teden, občutek imam da bolijo te žleze, pa se mi zdi da vidim modre žile. Joj bi bila vesela, če je sedaj končno ratalo. Danes še ne bom naredila testa, ker je danes 25. dan - moj najkrajši in zadnji cikel, 28. dni pa je bil moj najdaljši cikel. Edino čudno mi je, da mi ni nič slabo, pa čeprav zjutrej ustajam že ob 5.30 in potem se na delo vozim z avto kot sopotnica 40 min. Moj bi res skakal od veselja, če je ratal.
Joj še bodo sivi lasjeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.5.2009 10:30:52   
tassika
kmtg vidim da sem prej narobe napisala, meni ni bilo spabo od pozitivnega testa do 8t, prej pa ful, tko d amislim, da je bilo malo psihično. Držim pesti in javi, ko boš delala test, meni je pokazal že 13.3. dobiti bi jo pa mogla 15.3. je pa res, da sem delala z jutranjim urinom.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.5.2009 14:52:47   
Kliki
Mojaca kaj novega?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.5.2009 15:08:25   
majalina
ja, res! MOJCAAAAAAAAAAAAAAAAa, KEJ NOVEGA???

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.5.2009 15:43:53   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Mojaca kaj novega?

NIČ !!!    user posted image user posted image

danes greva v mullerja po un test ( obvezno )... drgač pa kupujeva kuhinjo in seveda ni časa za vse... telesno imam ene "zapore"...sploh ne morem sedet pokrčeno, ker me vse boli... če se usedem prehitr na stol, me tut zaboli...

včeri sva ležala v visoki travi je bilo tok leepoo....user posted image user posted image ...pol pa nazaj grede sem pa komaj hodila tok me je bolel spodaj. pač si razlagam kot da je to eno raztezanje maternice....  

drgač pa ne duha ne sluha o M. danes je 50 dan cikla. moja zadnja je bila 23.3. a veš kje je že to!! majku božju...

skušam ne mislit, ker se mi kravžla...

hvala, da ste se spomnile na mene...kliki in majalina...pa da držite pesti še vse ostale...

drgač pa sem dala temo na nosečnosti " pozn plus test"...pa se je ena javila da ji je šele v 9 tednu pokazal rahlo črtico.... pa še ene par takih, tk da je moj prjavu : test ni čist nič sigurn....  

kri se pa tok bojim dat, da ni kejuser posted image user posted image ...

ne se ta teden bom šla v akcijo k moji G..... da mi pove kaj pa kej..

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 932
11.5.2009 21:28:58   
Kliki
Jo res upam da ti je tokrat ratalo in boš postala srečka user posted image .
o kuhinjo kopuješ si našla kaj fajnega?

Lp in še vedno navijam za tede in za vse ostale z menoj vret ki čakamo na user posted image .
user posted image                               user posted image                              user posted image                              user posted image   

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.5.2009 6:57:30   
kmtg
evo, danes naj bi že en dan zamujala glede na zadnji moj cikel. Sam se mi zdi, da bo prišla, ker imam napihnjen spodnji del trebuha, pa lačna sem skoz. Paše vse od sladkarij do solate. Slabo mi ni nič. Mogoče komej opazne bolečine v hrbtenici. Sem si danes zmerila in je bla 37,3 , tako da je za 0,2 padla. Po mojem spet ne bo nič veselja, pa čeprav so želje tako velike,da se ne da opisati. Sporočim kaj bo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.5.2009 10:10:19   
lan5
Upajmo na najboljše!!
Drugače sem pa nova na tem forumu in navijam za vas!!!

Tudi jaz imam 15.05. test CB, če bom seveda prilezla do tja.

lp,

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.5.2009 10:59:59   
kmtg
Pozdravljena lan5! Vse upamo! Jaz hodim na WC, pa vedno s strahom pogledam, da se slučajno ni pokazala user posted image ! Pa gledam joške, pa gledam trebuh, če bi bilo kej sprememb---res sem čist obsedena. Jaz bom test naredila v  petek in nič prej, če bom tudi jaz prilezla do tja. Ne vem .-.-...čakanje res ubija kot pravijo.

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.5.2009 11:05:18   
lan5
se strinjam, dnevi so dolgi in dolgi, pa skozi me nekaj špika in tako kot ti sem skozi na WC-ju. Psiha dela 100 na uro...

ampak upanje umre zadnje ali ne !!'

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.5.2009 11:11:46   
majalina
držim pesti za vse vas!!!

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.5.2009 11:33:56   
kmtg
lan5, a zdej ti že zamuja al imaš konec cikla v petek?
Še kej posebenga čutiš na svojem telesu? Slabost mogoče? Men ni nič slabo. Ko sem ravno hotla napisat, da me nič ne špika, me je ravnokar kar dobro špiknilo. Prsi imaš kej povečane al pa mal bolj trde? Pa apetit?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.5.2009 11:35:10   
aqua77
no pri nas je dan D... zjutraj delala digitalnega BC, ki sem ga zas***la, tako da je bil napačno narejen... user posted image

znakov nobenih, joške ne bolijo, špika nic, skratka nič ne bo ta mesec... prometrium ves porabla za ta mesec, včeraj nehala z njim, tako da čakamo user posted image .

še enkrat bom probala s testkom za vsak slučaj ker moram nadaljevati s P, če bi bil slučajno +, v kar ne verjamem...

pozdravček vsem... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.5.2009 12:05:16   
lan5
Jaz imam test 15.5 po 3 postopku ICSI.
Sedaj imam pa ful napet trebuh in prsi na otip ful boleče, to je vse brez slabosti.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.5.2009 12:33:16   
mojca345
oj punce, jest sem danes delala test un vioal iz mullerja in spet negativen. tko, da jest mislim, da nisem noseča. da če bi bila bi mi mogl pa zdej res že pokazat. k je že tok časa zamude.... tko, da grem k G, da mi da une tabletke k sproži M.

problem je, ko moja čustva tak močno vplivajo na moje počutje in vse skupaj to vpliva na mojo M. vzadaj pa vprašanje telesno kaj je narobe z mano..kakšni napačni kemijski procesi..itak pa je vse povezano... sam tko bom rekla, če bi si me prestavljale samo zaradi naših čustev M, potem bi si mogle znat ozdravit tudi raka in ostale bolezni, samo na podlagi naših čustev in misli.

naši G da se nas rešijo rečejo "stres" in je vse rešeno...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.5.2009 13:51:04   
majalina
se strinjam s tabo, da je najboljše, da greš h gin. in da ti čimprej pomaga!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.5.2009 14:28:07   
kmtg
Lan5  - jaz imam iste znake.
Mojca345 - pojdi k G, ker res mora bit nekaj narobe, da ti že tolk časa zamuja. Vendar upanje lahko še ostaja!!! So bli že primeri.

UPAJMO SKUPAJ!!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.5.2009 19:09:27   
Kliki
Ja Mojca se strinjam s predhodnico da bi bilo pametno iti k G.
Srečno in upam da je vse ok s teboj.user posted image

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.5.2009 6:56:12   
kmtg
Danes je 27. dan. Prejšnji mesec sem user posted image  dobila že 25. dan, tako da mi glede na prejšnji mesec zamuja že drugi dan. Glede na prejšnje cikle pa naj bi prišla danes. Včeraj sem imela še po službi še eno predavanje, tako da sem skoraj presedela 11 ur. Na koncu me je že tako hrbtenica bolela, da sploh nisem mogla na miru sedet. Komej sem čakala, da ustanem. Je lahko to kej povezano z nosečnostjo? Prsi so še vedno napete, večje. Se mi zdi, da je bradavica bolj rožnate barve, kot ponavadi. BT sem si zmerila zjutrej in je bila še 37,3. Močno upam, da je ratalo. Res sva zdej delala na tem. Od začetka do 17 dne sva vsak dan. Pa še mal metode dvignjenih nog sem uporabila. Probat ni greh, pravijouser posted image

Za vse, ki upamo....user posted image user posted image user posted image mora bit, mora bit.....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.5.2009 7:48:26   
lan5
kmtg, mora biti plus!!

Jaz nisem včeraj zdržala in sem zvečer naredila CB in je pokazalo +.
Upam, da bo res tudi v petek, ko naj bi imela uradno test.

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.5.2009 9:26:58   
kmtg
TUDI MENI POKAZAL (dobro viden) IN SEM KONČNOuser posted image
Nisem zdržala do petka!
JUPI! JUPI!  Lan5 user posted image
KOLK SEM VESELAuser posted image user posted image user posted image user posted image
No za vse, ki še čakate držim pesti in se še oglasim!

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.5.2009 9:36:15   
majalina
čestitkeeeeeeeeeeeeeeee!!!

(odgovor članu kmtg)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.5.2009 9:39:22   
tassika
kmtg sem rekla, da je to to, pa vedela sem da ne boš zdržala do petkauser posted image . Želim ti mirno in zdravo nosečnost. Zdaj pa hitro po folno kislino, pa nič težkega dvigovat, zdaj moraš malo počivat, pa malo te morajo razvajat. Čestitkeuser posted image

ps. lan5 enako tudi zateuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?