|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.5.2009 22:55:49   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Joj, kak je grdo napisalo - upam, da bo zdajle malo bolj razvidno...

- 6x Bübchen hladilno mazilo
- 3x Pampers newborn, 2-5 kg
- 2x knjiga Naš malček
- 6x Sensodyne zobna krema za sklenino
- 2x Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las
- 4x Balea ognjičeva krema
- 2x Afrodita krema proti strijam
- 2x album za 100 fotografij
- 2x program Ariel (25% popusta)
- 2x program Curaprox (25% popusta)
- 2x kupon za prenosni računalnik ob nakupu novega Opla
- 2x kupon za 25% popust na menjavo pnevmatik pri Avtotehni Vis
- 2x kupon za 10% za Atlantis – prilagajanje dojenčkov na vodo
- 2x kupnčka za 5% oz. 12% popusta pri Mizarstvu Zupanc
- 2x kupon za 20% popusta za Chicco kengorujčka
- 2x kupon za 20% popusta za Chicco ležalnik 

pozdravljena,
js bi te prosila za kuponček za knjigo Naš malček, 1x Bübchen hladilno mazilo, 1x Balea ognjičeva krem, 1x afrodita krema
če še kaj od naštetega imaš,ti bom zelo hvaležna user posted image
HVALA
nočko user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.5.2009 9:11:38   
klavdyk
good morning

mi smo spali zlo fajn-upam, da bo dans sonček, da lahk gremo vn.
m..tina-vi mate tut 13.7 posvetovalnico?no mi tutuser posted image -mislim da okol 11 20-tam nekje-in kk ste drugač?našmu malemu smo včraj dali dudo. jo tk vleče ko bi bla zlatouser posted image user posted image user posted image -sva rekla sm za tolažbo-čeprav je bil A. ful proti. bomo vidli kk bo. zdaj v zibki jo že ma in če mu pade vn je kr jeza pa jok.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.5.2009 9:40:43   
detelja
to pa je naša "jokava pubertetnica" ....2 dni smo že tako sitni...upam, da se bo otoplilo in zjasnilo, da greva ven, ker drugače ne vem kaj bomo z to malo čebelico, sam bi se pri mamici cartala...pa zdaj bova 3 dni čist sami ati skoz dela imajo polno rezervacij - poroke, obhajila, birme, krsti....
user posted image

ima mogoče katera isti problem...naša čebelica je, ko smo teden dni dajali samo  aptamil bruhala in ful kakala...pol smo zaradi bruhanja šli na novalac tu se nam je mal z kakanjem ustavilo, bruhanja pa ni bilo....po tednu dni pa je začela bruhat, kaka pa tudi že normalno...v bistvu poliva...čudno mi je, da tisti, ki imajo to polivanje polivajo baje od prvega dne..zakaj naša čebelica začene šele po tednu dni ( ko začenemo  z novim mlekom)..komaj čakam sredo, ko gremo na kontrolo teže, da vprašam P...najbolj me moti to, da se odpravljamo ven se fajn zrihtamo pol pa prileti  ornk porcija iz ust tako, da smo od glave do pete pobruhani pa še mamica je včasih cela pobruhana...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.5.2009 10:09:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image

To pa je naš zlati sonček.

Še en aprilski lepotec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.5.2009 11:03:33   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk
m..tina-vi mate tut 13.7 posvetovalnico?no mi tutuser posted image -mislim da okol 11 20-tam nekje-in kk ste drugač?našmu malemu smo včraj dali dudo. jo tk vleče ko bi bla zlatouser posted image user posted image user posted image -sva rekla sm za tolažbo-čeprav je bil A. ful proti. bomo vidli kk bo. zdaj v zibki jo že ma in če mu pade vn je kr jeza pa jok.

Pa sej dudika ni švoh. Naš vleče ko zmešan, ko ga šraufa, drugač jo pa kr vn vrže. Če se je pa ne bote mogli znebit, mu jo boš pa v kis namakala. user posted image  user posted image  user posted image

Mi mamo pa 13-ega uro 9.50. Madona, nikakor ne pridema skup. ;) Drugač smo pa v redu, sam tk po večerih nas šraufa tam nekje od 6-ih do 8-9.

No, in pol bi mu mogla še AD3 kapljice dajat, da bi ga še bolj šraufalo. Niti slučajno! Se mi že zdaj ful smili.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.5.2009 11:11:16   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image  

naša čebelica ima toliko osvajalcev, da atija kar skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz komaj čakam, da se vidimo...upam, da bo to kmalu, da vidim našega zetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.5.2009 11:24:00   
Nalini
ojla

kako ste kaj?

pri nas je tako grdo vreme, da lahko samo user posted image user posted image user posted image

duda mi jo imamo- aventovo silikonsko ... ampak je itak ne zna vlečtuser posted image ... jo 3X potegne pa mu pade ven .... smo probali tudi mamovo pa še bolj ne zna vlečt ....... katero še naj probamouser posted image  ... se mi ne ljubi brezveze ta metat denarčke te pa itak ne potegne .......
jo pa ima samo za uspavanje, ker nočem, da mi spi da zizi ali pa na rokah ....... in potem mu jo malo podložim s pleničko, ko pa zaspi jo pa itak ven spusti in pleničko odstranim ....
ga pa navajam na to, da zaspi sam ....  brez dude pa ne gre, ker si potem takoj da rokico v usta in vlečeuser posted image  .. sem ga že dobila, da je bil palecuser posted image v ustih in ga je vlekel .....user posted image  .... te pa naj ima raje dudo

kapljice proti krčem mi imamo sab simplex .... imam občutek, da so nam malo pomagala .... je pa res, da nimamo nekih hudih krčev ampak bolj napenjanje ....
jih pa lahko daš pred vsakim obrokom 15 - ni pa dobro pretiravat ..... jaz mu dam 3X na dan (zjutraj, zvečer in ponoči) ...... dajem mu po žlički ....

poporodni pregled vse je ok .... glede zaščite mi je rekla, da lahko jemljem tabletke cezaretteuser posted image  - 98% zaščita  (mislim, da se tako imenujejo) ... ali dobim obroček .... jaz se nisem odločila za hormone, ker vseeno polno dojim in nočem, da hormoni vplivajo na našega fantka (čeprav baje nimajo stranskih učinkov,..... ampak jaz sem bolj ziheraš) .... je pa rekla, da je zaščita pri polnem dojenju okoli 70% ...
mi je pa napisala en beli recept za vaginelete, ki se dobijo v Avstriji .... je 93% zaščita ..... če jih želim si jih naj kupim .....

ad3 jaz mu jih ne dajem .... ker nočem, da ima krče .... smo nabavili avstrijske oleovit d3 in tja do4. meseca bo dobival te ..... potem bomo pa mogoče probali ad3 .... me je pa skoraj kap, ko je pediatrinja rekla, da naj dajemo 7 kapljic ad3 na danuser posted image  ( a ni to malo preveč?)

< Sporočilo je popravil Nalini -- 14.5.2009 11:26:59 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.5.2009 12:15:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Mozoljčki- Anže jih je pred kakšnim tednom imem ogromno, še po uhicah...Potem pa sem ga pričela umivati z vodo v kateri sem prekuhala kamilice. Dodajam jo tudi ko se kopava. Vsi mozoljčki so zginli v roku 2 dni in dobil je izredno lepo kožo.user posted image user posted image user posted image  

super nasvet

mleko nadomestno:najbolj hvalijo aptamil

detelja:kako je šikana ,čeprav je jokcava na slikci user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.5.2009 12:29:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdravo babnce moje.

Se vam malo javljam po dolgem času. Za nazaj vas tako nisem uspela prebrat. Sem pa videla take lepe slikice zdajle na tej strani.
Mi smo ok, veliko spimo, ponoči ga včasih malo biksamo, zvečer pa nočemo zaspat v kinderpetu, ampak bi skos bli na zizi. Tako da smo morali začet uporabljat prvo pomoč - dudo.
Nimamo še pravega ritma, tako da upam, da ga kmalu ujameva.

Punce, povejte mi, ali imajo vaši bebiji tudi mozoljčke?
Naša žabi jih ima po čelu veliko, take bele, baje da se to koža čisti.

Se še javim kaj.

Lepo se imejte in fajn se cartajte.

Papa.

O Junonca pozdravljena!

Naša Ela ima tudi podoben ritem - čez dan je pridna, ponoči kar spimo na 4 ure, včasih nočemo zaspati, zvečer pa se kar malo matramo, tako da mami in oči več ne vesta, ali je še lačna, kaka, jo kaj šraufa, se hoče cartat ... pol pa sprobamo vse in ponavadi nekje vmes zaspi. Ponavadi ravno takrat, ko ji zmešava novo hrano, ki jo potem lahko samo vrževa vstran .

Mozoljčki - Ja tudi nas je že zadela prva puberteta. Patronažna pravi, da je to normalno in lahko traja do tretjega meseca. Boljš' da jo zdaj matrajo mozoljčki kot pa v ta pravi puberteti .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.5.2009 12:34:57   
Anonimen

Js sem danes svoji žabici prvič dala čajček za pit, komarčka. In ga je zeksala 30 ml. Je bla revica žejna kljub temu, da se polno dojiva. Tak da js ji bom zdej kr devala čaj, čeprav so v mš rekli, da pri polnem dojenju ni treba.

Detelja, moja žabi je tudi imela že prvo M. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa še ni dobila svoje prve M. Ni čudno, če pa ima mami tako malo hormonov, da se še ji maternica strašansko počasi krči user posted image . Jo imam še vedno tri prste pod popkom, me je patronažna kar poslala k svoji G, da več ne ve, ali tipa maternico, ali oteklino od druge operacije. Imam pa ful težave z G, ker baje 6 tednov po CR moram it v P, toda zdaj se pa res ne bom vozila na Ptuj. Se me tako izogibajo kot da sem kužna user posted image . Ej punce držite pesti, da se še mi kaj ne zakomplicira, ker mislim, da sem dobila dovoljšnjo dozo komplikacij. Se strinjate, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.5.2009 12:36:36   
Anonimen
Boš videla, čez leto bosta šumčka izginila in najini lepi pikici bosta dva zdrava lumpeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.5.2009 12:42:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

štorkljica jaz tudi uporabljam sab simplex kapljice...ja, v navodilih piše 15 kapljic v lekarni pa ti bodo povedali, da 8...jaz ji dajem 8 kapljic...ponavadi pa ji dajem popoldan...vmes pa ji jaz naredim komarčkov čaj in potem dam notr lepo mlekca v prahu.. samo čaj noče pit...ne bi je pa rada preveč navadla na sladkor...ali pa skuham čaj (kumina+janež) pa isto dodam mleko...tako, da namesto v vodo dam prah za mleko v čaj...to "zvijačo" mi je rekla/svetovala p...delujeuser posted image user posted image user posted image

user posted image mogoče katera kaj bolje pozna kapljice gas bimbi? te mi je v lekarni najbolj priporočala...

Js jih imam od koroških lekarn in pomagajo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.5.2009 12:43:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Js sem danes svoji žabici prvič dala čajček za pit, komarčka. In ga je zeksala 30 ml. Je bla revica žejna kljub temu, da se polno dojiva. Tak da js ji bom zdej kr devala čaj, čeprav so v mš rekli, da pri polnem dojenju ni treba.

Detelja, moja žabi je tudi imela že prvo M. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa še ni dobila svoje prve M. Ni čudno, če pa ima mami tako malo hormonov, da se še ji maternica strašansko počasi krči user posted image . Jo imam še vedno tri prste pod popkom, me je patronažna kar poslala k svoji G, da več ne ve, ali tipa maternico, ali oteklino od druge operacije. Imam pa ful težave z G, ker baje 6 tednov po CR moram it v P, toda zdaj se pa res ne bom vozila na Ptuj. Se me tako izogibajo kot da sem kužna user posted image . Ej punce držite pesti, da se še mi kaj ne zakomplicira, ker mislim, da sem dobila dovoljšnjo dozo komplikacij. Se strinjate, a ne? user posted image user posted image user posted image

Meni pa ni patronažna nič tipala.user posted image Pa sta kao 2 obiska za mamice. Spet to zdravstvo...

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.5.2009 12:44:10   
Anonimen

user posted image
PRAVA PRINCESKA...

Mozoljčki- Anže jih je pred kakšnim tednom imem ogromno, še po uhicah...Potem pa sem ga pričela umivati z vodo v kateri sem prekuhala kamilice. Dodajam jo tudi ko se kopava. Vsi mozoljčki so zginli v roku 2 dni in dobil je izredno lepo kožo.user posted image user posted image user posted image  

Res je prava princeska user posted image . Očka pravi, da kot tista na zrnu graha, saj je strašansko občutljiva in bog ne daj, da ji kaj ne paše. Mislim, da ima to po mamici. user posted image user posted image user posted image Čeprav tudi očka spada med bolj občutljive.
Super za idejo s kamilicami user posted image ! Bomo tudi mi kuhali kamilice. Javim rezultate user posted image .

Jok - Mi smo se pa danes prvič kopali. Ko jo je patronažna milila in drgnila po kožici na obrveh, ker ima malo bolj suho kožico, se je Ela tako drla, kot bi jo dajali iz kože. Jaz sem pa od stresa zraven tako švicala, da bi lahko kar jaz skočila v Elino banjico user posted image user posted image user posted image . Punce jaz si ne morem pomagat, ampak meni Elin jok gre direktno čez srce user posted image . Takrat bi vse naredila, samo da se ne bi jokala. Se mi tako zasmili moja miška, ko vidim, kako ji je hudo user posted image . Se ji včasih začne kar tresti spodnja ustnica in takrat bi kar umrla za njo, samo da je ne bi nič bolelo.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.5.2009 12:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

nenalena - katero pediatrinjo imate? ste v  zd vic?

Hodimo v ZD Bežigrad k dr. Rusovi, ki so mi jo priporočili v Naravnih začetkih. Smo že bili pri njej, ko so Eli preverjali bilirubin, težo in urin takoj, ko smo prišli iz P, in je res super. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.5.2009 12:53:33   
kpmk

Meni pa ni patronažna nič tipala.user posted image Pa sta kao 2 obiska za mamice. Spet to zdravstvo...

Meni tudi ne, samo vprašala kako se počutim. Pišuka trebuh še imam, počasi bom začela telovadit user posted image
nenalena - a si lahko ta šiv s čem mažeš, npr z oljem? jst sem pozabila vprašat. Držim pesti da bo vse ok na pregledu. A mogoče veš koliko časa po cr ne smeš zanosit (2leti) user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.5.2009 12:56:07   
Anonimen

to pa je naša "jokava pubertetnica" ....2 dni smo že tako sitni...upam, da se bo otoplilo in zjasnilo, da greva ven, ker drugače ne vem kaj bomo z to malo čebelico, sam bi se pri mamici cartala...pa zdaj bova 3 dni čist sami ati skoz dela imajo polno rezervacij - poroke, obhajila, birme, krsti....
user posted image

ima mogoče katera isti problem...naša čebelica je, ko smo teden dni dajali samo  aptamil bruhala in ful kakala...pol smo zaradi bruhanja šli na novalac tu se nam je mal z kakanjem ustavilo, bruhanja pa ni bilo....po tednu dni pa je začela bruhat, kaka pa tudi že normalno...v bistvu poliva...čudno mi je, da tisti, ki imajo to polivanje polivajo baje od prvega dne..zakaj naša čebelica začene šele po tednu dni ( ko začenemo  z novim mlekom)..komaj čakam sredo, ko gremo na kontrolo teže, da vprašam P...najbolj me moti to, da se odpravljamo ven se fajn zrihtamo pol pa prileti  ornk porcija iz ust tako, da smo od glave do pete pobruhani pa še mamica je včasih cela pobruhana...

Detelja, da te malo potolažim. Pri nas je bila včeraj ista zgodba. Komaj se spakiramo in vse naštimamo, da bomo šli na sprehod, jo ravno očka daje v voziček pred blokom, pa pride porcija. In gremo nazaj, da se preoblečemo, slečemo voziček in noter nabašemo brisačo (ker je šlo tudi po notranjem delu vozička), in vse jovo na novo. user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila od hoje po stopnicah gor in dol tako utrujena, da sem šla kar v posteljo in sta šla na sprehod Ela in oči brez mene. user posted image user posted image user posted image

Polivanje pa se mi zdi, da ni vezano na to, kdaj se pojavi, ampak na to, da skužiš svojo miško, kaj ji paše in kaj ne. Najina Ela je v začetku ful polivala, dokler nisva ugotovila, kako s kupčki in kdaj, da morava malo počakat preden jo greva previt, pa še to jo morava zelo previdno previjat, če ne kaj prileti ... je pa seveda možno, da je od hrane ali pa da preveč ihtavo je. Ko sem jaz na vrsti za hranjenje Ele, jo če je ihtava (da kar ne more najti dude na flaški od vse hude ihte user posted image user posted image user posted image   in zraven tako miga z rokicami, da sploh ne moreš prit do ustec user posted image user posted image user posted image ), med hranjenjem lubčkam po glavi, ker sem ugotovila, da jo to ful umiri. Pa ne skrbi, da bi zaradi polivanja izgubljala na teži. Če bo več polila, bo prej lačna in ko bo lačna, ti bo gotovo dala vedet, da hoče jest user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.5.2009 12:59:35   
Anonimen

Res je, pa vsak mesec nam od plače trgajo za zdravstvo, ko jih pa rabiš, pa ti "kao delajo uslugo" in se bi morali vsi ponižno zahvaljevati za njihovo prijaznost user posted image . Svašta.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.5.2009 13:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Meni tudi ne, samo vprašala kako se počutim. Pišuka trebuh še imam, počasi bom začela telovadit user posted image
nenalena - a si lahko ta šiv s čem mažeš, npr z oljem? jst sem pozabila vprašat. Držim pesti da bo vse ok na pregledu. A mogoče veš koliko časa po cr ne smeš zanosit (2leti) user posted image

Meni je patronažna rekla, naj si šiv mažem z olivnim oljem, ki se kupi v lekarni (da ni jedilno). Vem, da se v lekarnah dobijo tudi kremice prav za to, da se manj zabrazgotini, toda jaz si namažem kar cel trebušček z brazgotino vred (ker imam še otečenega in na otip bolečega zaradi druge operacije) s Tea tree kremo od Justa, ki jo zmešam z oljem vrtnice od Hauschke. Nekaj improviziram. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.5.2009 13:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Aja za zanositev po CR pa eni pravijo dve leti, da maternica orng pride k sebi, so pa ženske tudi že zanosile prej in celo rodile vaginalno. Jaz zagotovo ne pred dvema letoma, pa še to bom morala konkretno vse dobro razmisliti, kako in kaj, da se mi slučajno ne ponovi ista zgodba. Po tem, kar sem doživela, ne vem, če bi si upala v drugo vaginalno roditi, toda CR še enkrat pa je tudi jeuser posted image . Nekaj mesecev gotovo še ne bom razmišljala o tem. Ko bom čisto zdrava, bomo pa pomislili, kako pa priti do drugega in tretjega otroka (si namrež želim tri) user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.5.2009 13:09:02   
Anonimen
Babuške vprašanje user posted image : Mi imamo Aventove flaške, sedaj sva pa zasledila v letaku od Baby centra, da obstajajo še neke Tommeejeve s posebnim cucljom, ki je oblikovan kot bradavica in ima tudi ventil za preprečevanje nastajanja trebušnih krčev. Tudi flaška je take bolj vesoljske oblike. Ima katera morda kakšne izkušnje s temi flaškami, ker se mi zdijo fajn in bi mi kar "prešaltali" na njih. Hvala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.5.2009 13:22:26   
lili82

Jok -  Punce jaz si ne morem pomagat, ampak meni Elin jok gre direktno čez srce user posted image . Takrat bi vse naredila, samo da se ne bi jokala. Se mi tako zasmili moja miška, ko vidim, kako ji je hudo user posted image . Se ji včasih začne kar tresti spodnja ustnica in takrat bi kar umrla za njo, samo da je ne bi nič bolelo.

Ja, tole pa poznam - kak jih je hudo gledat, ko povesijo ustnice in žalostne očke naredijo... Jaz sem se že enih parkrat jokala poleguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.5.2009 13:54:12   
kpmk
Nenalena - tudi jst sem rekla da sploh ne več nobenega otroka, čeprav sva si želela 2. Sedaj pa ko je res porod oz. celotna iskušnja malo zbledela pa že razmišljava (ker sva si želela enega za drugim) in če se bom odločila se vsekakor ne bom odločila za vaginalni porod oz bom želela vse v naprej vedet, da me ne bi ponovno matrali kot so me prvič! Ne bi se več pustila in bi kdaj uveljavljala in vstrajala pri svojem!
Šiv- potem si bom pa jaz tudi mazala, saj najbrž ni nič narobe z mandljevim oljem mazat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.5.2009 13:55:05   
kpmk
nena lena - flaške - a nima avent teh flašk, mi uporabljamo aventove in se včasih sliši kako gre zrak skozi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.5.2009 14:03:17   
L & L
NENALENA mi imamo to flaško sem jo dobila zraven črpalke in meni je zakon, na cuclju ima en tak ventilček kjer grejo ven mehurčki ko pije, jaz jo uporabljam za dodatek pa za čajček, cucelj je pa tak ko ena harmonika, skratka zadovoljna sem znjo.
Kar se pa tiče ponovne zanositve po cr je pa takole, jaz sem prvič po 4,5 mesecih, pa je bilo vse ok, zdaj sem pa po 2-eh letih, je pa fajn da mal počakaš da se vse normalizira, priporočajo 2 leti, rana naj bi bla po 6-ih tednih popolnoma zaceljena, če so okoliščine normalne.
Mažem se pa tut jaz s TEA tree od justa.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?