|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.5.2009 17:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pol se morava pa nujno spoznat, da bova lahko skupaj vozičkale na tej potki spominov "pri nama" user posted image , ko bom jaz boljša pa jo lahko skupaj mahneva na Rožnik. Jaz sem imela v nosečnosti hude načrte, kako bova z Elo vsak dan vozičkale od doma do Rožnika - peš. user posted image user posted image user posted image Ker sem idealistka, ideja še vedno živi. user posted image

jaz sem idejo ze uresnicila user posted image pa sem bila kar zmatrana user posted image Ampak bom se velikox tko da komot greva skupaj user posted image

ninica - ce se ti da it na krst pojdite, ce se ti ne da, ima dober izgovor user posted image

Čestitke za Rožnik! user posted image user posted image user posted image Jaz bom še gotovo morala počakat vsaj 3 tedne, saj komaj hodim user posted image . Madonca so me zmatrali, pa križ me tako boli, da bom morala bit kar pridna, ko bom lahko začela telovadit. Obvezno pilates, če se hočem spravit v red. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.5.2009 17:10:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

jernejav lepe slikice, Anže je pravi srčekuser posted image

šivi verjetno ste že pisale, pa me vseeno zanima, ker nisem zasledila, kdaj odpadejo šivi? Jaz jih mam že 2 tedna, a bodo še dolgo?

spanje čez dan in ponoči vem, da se je o tem že pisalo, ampak me vseeno zanima...koliko vaši otročki spijo podnevi in koliko ponoči? Ker mislim, da moja dosti spi podnevi in mogoče malo slabše ponoči....malo bi rada primerjala.

Vidim, da je tuga tukaj, verjetno ste vsi zunaj...mi pa mamo tako zasrano vreme, da me je kar groza, da bi Sofijo ven peljala. Ajda je zunaj z babico, midve se pa pred mrazom in vetrom notri v hiši skrivaveuser posted image

Pri nas našo gospodično čez dan budimo na 3 ure, zadnja dva dni se je sama zbujala tudi na eno uro, pa dve, pa hotela jesti, pa smo bili že čist zmešani, kdaj jo je sedaj treba spet zbuditi ... ponoči pa je na 4 ure, tako da spimo malo dlje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.5.2009 17:12:10   
Anonimen

Spanje cez dan pri nas ornk variraa, predvsem od sprehodov. Zunaj v vozicu zna spat tud 3 ure, doma pa po nekje pol ure user posted image v kosu. Danes je fuul pokonc, se ji vidi, da je utrujena, ampak spat pa ne, oz ja v narocju.

Je pa danes cuden dan - mala se sploh noce dojit. Sem na momente cist znervana user posted image Celo 1x se je podojila, ostalo tuli v zizo, no ene 3x pa je naredla par pozirkov user posted image A se se kateri to dogaja???

Očitno je bil res nek čuden dan, gotovo kaj z luno, ker mi smo tudi imeli cirkus - sem že mislila, da je z našo princesko kaj narobe. Nič ji ni pasalo, pa ni mogla spati, pa jedla bi na eno uro ... očitno je bilo nekaj v zraku.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.5.2009 17:19:06   
sonček85
detelja.jaz sem pa zdaj to k sem prebrala prav debelo pogleddala.A res al kaj ,tko male že lahko imajo prvo M user posted image
Nena.našmnu tud zgleda nekaj ne paše.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.5.2009 17:46:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja.jaz sem pa zdaj to k sem prebrala prav debelo pogleddala.A res al kaj ,tko male že lahko imajo prvo M user posted image

ja, tudi jaz sem v porodnišnici otroško sestro tako na debelo pogledala, ko mi je rekla, da je to menstruacija...baje jo dobijo zaradi mamicinih hormonov...lahko pa imajo še poleg tega nabrekle dojke..zadnjič pa je p rekla, da so tudi mozoljčki posledica mamicinih hormonov...kam smo prišliuser posted image komaj se narodijo in že je prva M...no, to sem jaz že slišala, ampak nisem bila glih ziher da je to res in da bom ravno to jaz doživela pri svoji pupi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.5.2009 17:48:27   
detelja
maja je tudi tečka danes...sam bi se nosila...v ležalniku skoz neki jamra pa joče, ko jo dvignem v roke pa spi, ampak je taka lisička je ne smem dat v posteljo me takoj tako debelo pogleda...mi gre to vreme tako na živce, da ne morem z njo ven...zadnje čase ugotavljam, da sve tako navezani...jo ati mal pazi ko mami kaj drugo dela pa sam gleda kje sem pa tako na veliko posluša pa se obrača za mano...pa ko joče ni šans, da bi jo ati pomiril...sam mamica...sicer pa se mi to fajn zdiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.5.2009 18:23:01   
štorkljica
Spet jaz z kapljicami...
aha, torej mate ene slabe izkušnje ene pa dobre s Sab simplex kapljicami...no mi smo danes komaj začeli, malo bomo še vztrajali, da vidimo kaj se izcimi.
Me pa zanima...kako dozirate kapljice in kolikokrat na dan jih dajate? Ker tukaj na škatli piše, kao da vsak obrok naj dobi 15 kapljic, pa lahko tudi zvečer pred spanjem. A je to normalno, a ve tudi tak delate? Meni se zdi to kar precej... Pa kdaj začnejo delovati in kako se opazi činek?
Res sem zastavila ful vprašanj, samo nikoli še nismo tega prakticirali in nimam izkušenj.

nmga super družinico mašuser posted image user posted image user posted image  Prav zalušta se človeku, da bi mel še več otrokuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.5.2009 18:33:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, tudi jaz sem v porodnišnici otroško sestro tako na debelo pogledala, ko mi je rekla, da je to menstruacija...baje jo dobijo zaradi mamicinih hormonov...lahko pa imajo še poleg tega nabrekle dojke..zadnjič pa je p rekla, da so tudi mozoljčki posledica mamicinih hormonov...kam smo prišliuser posted image komaj se narodijo in že je prva M...no, to sem jaz že slišala, ampak nisem bila glih ziher da je to res in da bom ravno to jaz doživela pri svoji pupi...

ojej res hecno user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.5.2009 18:33:40   
sonček85
štorkljica:jaz imam biogaja kapljice in mu dam pri popoldanskem obroku vseh5 naenkrat,če pa ga črviči tu pa tam še 2-3 kapljice sab simplex-tko da sab simplex dobi na dan nekje 10 kapljic odvisno ,kako ga mučijo krčki,ki mu res pomagajo.No moram pa povedat da mu biogaja tudi zelo pomagajo in ima za vsako  ko ga previjam ornk polno pleničkouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.5.2009 20:18:22   
detelja
štorkljica jaz tudi uporabljam sab simplex kapljice...ja, v navodilih piše 15 kapljic v lekarni pa ti bodo povedali, da 8...jaz ji dajem 8 kapljic...ponavadi pa ji dajem popoldan...vmes pa ji jaz naredim komarčkov čaj in potem dam notr lepo mlekca v prahu.. samo čaj noče pit...ne bi je pa rada preveč navadla na sladkor...ali pa skuham čaj (kumina+janež) pa isto dodam mleko...tako, da namesto v vodo dam prah za mleko v čaj...to "zvijačo" mi je rekla/svetovala p...delujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.5.2009 20:50:27   
*Junona*
Js sem danes svoji žabici prvič dala čajček za pit, komarčka. In ga je zeksala 30 ml. Je bla revica žejna kljub temu, da se polno dojiva. Tak da js ji bom zdej kr devala čaj, čeprav so v mš rekli, da pri polnem dojenju ni treba.

Detelja, moja žabi je tudi imela že prvo M. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.5.2009 20:51:24   
*Junona*
Hvala za odgovore glede mozoljčkov.user posted image

Se še javim kaj, lepo se imejte in lepo noč vam želim.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.5.2009 20:54:13   
jernejav

Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta. 

Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ?

Ne vem zakaj, kardiolog je rekel da ga bodo uspavali in da bova potem mogla počakat 6 ur v bolnici, tako da zjutraj prideva, zvečer pa greva domov.

Ti kar čim več sprašuj, naj ti povedo, zakaj ga morajo uspavati. Saj veš, eni doktorji niso kaj preveč zgovorni in je treba kar drezati v njih, da izveš kaj. Pa držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

Tak veš da sem se šla pozanimat..
Uspavali ga bodo zaradi tega, ker se sedaj že zelo dobro zaveda vseh zvokov in bi naj ti zvoki ki so pri UZ( šumenje, bitje srca...) lahko povzročili poškodbe možganov in sluha.
Dali mu bodo sirup po katerem bo zaspal, tako da to niti ni neko močno uspavalo.
Tudi jaz mislim da bo vse OK in da bo šum s časom izginil...

Seveda, človek kar pozabi na vse te reči. Je pa fajn, da veš zakaj, si gotovo bolj mirna, a ne? Pa seveda držim pesti, da bodo ti šumčki pri naših zakladkih res le začasni. user posted image   user posted image user posted image

Boš videla, čez leto bosta šumčka izginila in najini lepi pikici bosta dva zdrava lumpeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.5.2009 21:04:25   
jernejav
Moj pikec ga danes tudi biksa, da je kr joj, vsako uro bi bil na zizi. Joka kot da se ne bi najedel, tako da sem ko sem ga podojila z obeh dojk, poskušala še zbrizgst da vidim koliko mi še ostane, Spumpala sem še 20. Tako da zdaj pa res ne vem ali imam dovolj mleka ali ne. Po navadi mi na obrok popije eno dojko in je sit, čez tri ure pa drugo. Očitno je danes tak čuden dan.
Tako da grem jutri za vsak slučaj kupiti Aptamil, če mi bo res primankovalo mlekauser posted image user posted image .
Saj sploh ne vem kaj naj kupim?
Po katerem mleku user posted image  najmanj šravfa?
Kaj mi svetujete? Aptamil ali kaj drugega?
Čist sem zmedena, ker nama je dojenje tako lepo teklo, zdaj pa tole....pa še sama sva ves teden ko je koder na furi...user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.5.2009 21:06:58   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

*NANA* čestitke za lepega malega pikeca Tiana!

Tu pa še slikica našega pikeca
user posted image
user posted image
user posted image

Glej ga lepotca! Tako se šobi kot naša gospodična user posted image user posted image user posted image .

Hvala, je res tako dobrovoljček....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.5.2009 21:10:04   
Anonimen
NenaLena lepa je kot mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš pa to rekla atiju pa bo rekel, da ima to po njem podedovanouser posted image user posted image user posted image user posted image

hranjenje ali tudi vaši malčki sedaj, ko je ful toplo manj jedo?... maja mi že 3 dni ful slabo je...ponoči mogoče še pojemo tam od 90-130 ml (to je ful poredko) največkrat je tam  70-80 ml.. čez dan pa se trudimo pol ure, da poje 50-60 ml...pije pa ful veliko vode... včerja mi je 2,5 flaške vode spile (aventove majhne 125ml)...

[/quote]

Ja ja, to tudi jaz vsem razlagam, da je lepota vedno po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A ti Maji že daješ vodo? Mi smo še vedno samo na hrani. Poje pa zelo različno: enkrat na eks zmaže 90 ml, drugič popije le 40 ml, če pa je tečka in hoče jest na 2 uri, pa včasih popije le 10 ml, pa zaspi, pol pa bi čez 15 minut spet, pa nekajkrat potegne, pa spet zaspi ... očitno se malo heca, toda saj ni robot, da bi jedla točno po urniku, zato se ji pač poskušam prilagodit in poslušam vse njene muhice. Moj pravi, da me že vrti okrog prsta, toda jaz sem odločila, da prvo leto bo vse po njeno, potem pa bova začeli z vzgojnimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.5.2009 21:11:03   
Anonimen

nena-ja sedaj te pa imam ,ja verjamem da bi raje hrano zamenjala za slončkanje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.5.2009 21:12:23   
jernejav
user posted image
PRAVA PRINCESKA...

Mozoljčki- Anže jih je pred kakšnim tednom imem ogromno, še po uhicah...Potem pa sem ga pričela umivati z vodo v kateri sem prekuhala kamilice. Dodajam jo tudi ko se kopava. Vsi mozoljčki so zginli v roku 2 dni in dobil je izredno lepo kožo.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.5.2009 21:18:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

user posted image Vprašanje: mi gremo konec junija na morje pa me zanima ali bo čez dan dovolj, če Lauro oblečem v bodij s kratkimi rokavi in hlačkami, nogavičkami in jo pokrijem s pleničko (seveda, če bodo temperature visoke)? Aja pa tako bi jo seveda imela v senci.

Meni je patronažna rekla, da je poleti v vročini čisto dovolj, da ima dojenček eno plast in to bodi s kratkimi rokavi in hlačkami, nogice pa bose, da se hladi. Še najbolj pa jim ugaja, če je nagec in le pokrit s pleničko, da se ne kuha v plenici. Tako da mi bomo poleti čim več "goleki" user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.5.2009 21:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

user posted image zaščitni faktor za novorojenčke - ali je prav, da se malčkov mlajših od 3 mesecev sploh ne sme mazati s kakšnimi kremami za sončenje? Jaz namreč svoje Laure ne bi mazala ampak vem, da sonček pride do kože tudi v senci dreves. Kakšno zaščito mi svetujete?
user posted image klima naprave - na koliko stopinj bi imele naštimano klimo v avtu in stanovanju čez poletje, ko se temperature gibljejo preko 30 stopinj? Načeloma bi jaz imela nekje okoli 24 stopinj ali je to prehladno?

To tudi mene zanima, toda kolikor sem zasledila, naj dojenčke do enega leta naj ne bi mazali z zaščitnimi faktorji. Če pa že kaj uporabiš, pa mislim, da je najbolje kaj zares natur - kakšno Hauschko ali kaj podobnega. Bo treba vprašati pediatrinjo.
Za klima naprave pa nimam ideje, ker nimava klime ne v stanovanju, ne v avtu. Auch! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.5.2009 21:24:52   
Anonimen

nasa pupa se je danes ze 2x ornk v spanju pozizala - aleluja! prejle se je zbudila, me se ornk pokakala, malo po plenici, mal po previjalk, mal po mamici in mal po tleh user posted image

aja - dobro jutro user posted image

Naša Ela pa ima prav eno igrico: pokakajmo in polulajmo mamico user posted image user posted image user posted image . Me je že trikrat uspela tako fajn pokakati medtem, ko sem jo previjala - kar v loku je letelo na mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.5.2009 21:27:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Neki mi nagaja bom probala še enkrat
Vsi trije

user posted image

Pa še ena s Patrikom

user posted image

Čista ljubezen! user posted image Kako lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.5.2009 21:43:50   
tinaaja
nenalena - katero pediatrinjo imate? ste v  zd vic?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.5.2009 22:08:03   
jernejav
Mirno noč vsem mamicam in pikicam....

user posted image nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.5.2009 22:40:01   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

štorkljica jaz tudi uporabljam sab simplex kapljice...ja, v navodilih piše 15 kapljic v lekarni pa ti bodo povedali, da 8...jaz ji dajem 8 kapljic...ponavadi pa ji dajem popoldan...vmes pa ji jaz naredim komarčkov čaj in potem dam notr lepo mlekca v prahu.. samo čaj noče pit...ne bi je pa rada preveč navadla na sladkor...ali pa skuham čaj (kumina+janež) pa isto dodam mleko...tako, da namesto v vodo dam prah za mleko v čaj...to "zvijačo" mi je rekla/svetovala p...delujeuser posted image user posted image user posted image

user posted image mogoče katera kaj bolje pozna kapljice gas bimbi? te mi je v lekarni najbolj priporočala...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?