afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala še mož je zdajle rekel, naj vprašam vas čveke, ko imate izkušnje ; Neli ni marala dude, pa smo jo ene 2 meseca navajal, še s sladkimi kapljicami. Zdaj pa ko jo najde pri igračah, se ful časa igra z njo, cuza, vzeme ven, jo obrača in spet v usta. Kaj mislite, naj ji začnem dajat tud npr. v vozičku za tolažbo? Če boš našla kaj, povej! Ker tud naša ni hola dude, pa sem dolgo dajala ker sladkega pa je zagrabla polizala mal obdržala in vrgla vn ...sej je ne čas pomagala taka duda za zaspat ...sam zdej je pa sloh več nimamo, ker je tud sladke noče ...tko da nimam več kej ji dat za tolažbo pri nas isto, je polizala, pol pa vrgla ven , zdaj jo pa sama v usta daje- je nismo dajali vsaj 4 mesece. Zdaj pa ji je očitno bolj všeč. Sa, ne vem, al naj ji dam in če se navadi, potem pa odvajanje pri parih letih. Mogoče ji bo v tolažbo pri zobkih JAZ BI BLA ZELO VESELA, če bi jo hotela imet ...ker se mi zdi, da je jažje odvadit 1x, kot pa netetokrat otroka tolažit brez kakšne pomoči ...npr. dude ... naj se pohvalim ...sme pridna, vse pospravla ... saj jaz tud kar mal navijam za dudo, sam moram eno večjo kupit, saj gre mislim tako, da je po pol leta večja. pridna, k si pospravila. Jaz tud sem vse zdrgnila, sesanje pa bom pustila za jutri, danes pride nečak, pa boszta z Neli pujsala
|