|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
13.5.2009 16:32:28   
Anonimen
bejbe jaz pa mam eno vprašanje... mene že dva dni otrok non stop tišči... Sploh vam ne znam povedat kakšen občutek je to. Kot bi neprestano imela trd trebuh (otrdevanja). user posted image Če se uležem na bok je OK ampak je pa pupo tok živahen, da ne morem na miru ležat  Mislite da bi se mogla it pokazat? user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
13.5.2009 17:00:30   
eee35
Mislim, da vem, kaj imaš v mislih, moj tudi včasih nekaj dela, ali z ritko ali s čem drugem zleze na trebuh od spredaj, da imam občutek, da bom na nos padla, kot bi bila neka huda teža. Ja, ko pa se uležem takrat, skače gor pa dol. Ne vem, kaj to delajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
13.5.2009 17:06:08   
Anonimen
ne ne... sej sploh ne znam povedat... Kot bi mi trebuh neprestano otrdeval. Otrdevanja minejo če se obrnem na bok ampak takrat pa mali čist znori in brca ko zmešan...

Pa nevem če bi blo dobro koga kej poklicat al pa se it pokazat, ker se mi to že dva dni dogaja. Ko stojim imam občutek da mi bo trebuh dol padel oz. da mi nekam pritiska pa sploh nevem kam user posted image user posted image user posted image   Čudno fullll user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
13.5.2009 17:11:13   
Anonimen
ne vem....jst bi kar poklicala ginekologinjo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
13.5.2009 17:23:58   
Anonimen
sem kar poklicala v P in so rekli, da naj se grem jutri pokazat k svoji G, da urgentno ravno ni, razen če bi se začeli kaki izcedki ali hujše bolečine. Tko da čakam do jutri in bomo vidli kako in kaj.

Zdej grem pa počivat. user posted image

Hvala pupe in se tipkamo kej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
13.5.2009 17:24:40   
Anonimen
drzim pesti!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
13.5.2009 17:25:43   
Muca83
No, da se še jaz malo oglasim. Vsak dan pridno preberem, pisat se mi pa potem ne da.

Zdele se sladkam z odličnimi jagodami, ki sem jih v mercatorju staknila, so slovenskega porekla in res dobre. Mmmmm user posted image Lubenice pa tudi jem vsak dan že ene 3 tedne, ampak nikoli nisem dala 8€ za kg user posted image Za toliko dobim celo lubenico.

Sicer pa dnevi kar bežijo, včeraj sem se šele spravila saditi rože v korita za na balkon, danes bom pa dokončala. Sem letos malo pozna ampak kar ni prišlo na vrsto.

Trebušček pa raste, ampak je mala še vedno nežna in nič kaj zelo živahna. Saj brca večkrat na dan, ampak bolj nežno in spet samo spodaj. V tistih 3h dneh ko je tudi zgoraj pri rebrih brcala sem celo uspela z roko kdaj kaj čutit, zdaj pa spet nič. Moj user posted image pa tako ni še nikoli čutil brcik. Mislim, da sva oba že kar malo obupala nad našo damo user posted image Jaz si zdaj pač mislim, ko bo pa bo. Ni edina tako mirna dojenčica in me zato ne skrbi. Število dni do konca se je pa kar spremenilo v dvomestno številko, uau!

Aja, pa veliko vas omenja otrdevanje trebuha, jaz pa tega še nisem doživela. Vsaj ne da bi vedela. V bistvu sem kot rožica - nobenih tegob. Se prav bojim, da se mi ne bo kar naenkrat še vse za nazaj povrnilo user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
13.5.2009 17:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Se prav bojim, da se mi ne bo kar naenkrat še vse za nazaj povrnilo user posted image

ce ne prej, ko bos vztajala ponociuser posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
13.5.2009 18:31:42   
Alisa
Otrdevanje trebuha;

Meni se večrat na dan pojavi otrdevanje trebuha, oz. ne vem kako bi opisala, trebuh dobesedno rata trd in tišči dol, meni je gin. dala tablete Magnesol in po tem je vsaj malo boljše, če pa hodim pa je druga pesem.

Apetita za hrano v tej vročini glih nimam, mi pa nenormalno paše sladko, kar pred nosečnostjo sploh ni bilo mar za sladkarije, zdaj pa sem kot en otrok, sm sladko bi. Kile pa tud  goruser posted image . Ne morem verjet da ste ene še pod svojo težo pred nosečnostjo user posted image , kaj pa delate, telovadte, tečete al res pazite kaj pojeste?
Nč grem mal še porihtat stanovanje, ker je kot bi bomba usekala.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
13.5.2009 19:59:52   
aprilčica07
Evo še mene,

sem čisto izmučena, v službi je blo noro, komaj mi je uspevalo hodit lulat, skratka kaos, da ga že dolgo ni blo takega...  Domov sem pršla ob 18 30, lačna kot volk, ne vprašat kaj sem vse zbutala vase v tej urci, ker trenutno komaj diham, slaba vest me bo pa kar požrla...user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri bo še ne podoben dan, ampak upam, da bo večer lepši in da se dobimo z kolegicami. Mi je moj za sveto obljubi, da jutri dela zjutraj, pa se je nekaj zalomilo in dela popoldanuser posted image Saj mi je mama rekla, da bo ona počuvala malega, ma mi je tako težko.. Že itak ga čuvajo, ker ni v vrtcu, pol pa še zvečer.... Joj, imam takoj slabo vest....

Trenutno imam trebuh trd ko kamen... Dete pa je mirno:)  Moram it čekirat kaj naj jutri navlečem nase za na šiht, dobimo vrhove na obisk pa moramo bit lepe (saj že itak smo, ampak jutri bomo pa prav blesteleuser posted image user posted image user posted image )

Kaj več ne bo pisala, ker imam za danes računalnika vrh glave in še malo čez. Lepo se imejte in se beremo.

A še to, včeraj sem vas spraševala kako je pr vaših dohtarjih z izvidi.. no, sem danes klicala moj g in je rekla, da dnevno dobivajo izvide iz laboratorija in če je karkoli narobe vedno vedno oni pokličejo.. Tako, da mi je odleglo, sem namreč sanjala, da sem se okužla z toxo in so ble sanje ubijalske... mi bi manjkalo le še to ja, poleg slabe ns, pa amnicenteze pa čakanja na izvide, pa uz tak in drgačen, da bi še toxo kasirala... HB so ble le sanje in je vse ok:):)

Čau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
13.5.2009 20:32:10   
simonalokar
dobr večer nosečke

glede trebuha meni se je že 2 dni trebuh bil trd mala je notri kar poskakovala. ko sm  šla ležat je bilo malo bolje meni so rekli naj pijem samo magnesol , ker se maternica pripravlja na akcijouser posted image user posted image user posted image . ampak meni pa še ni do te akcijeuser posted image . sem se ornk ustrašila. mala pa ima čedalje močnejše gibe in tudi boleče, zdaj semi je v rebra uprla me je bolelo ko hudič. mi je vse rebe preštelauser posted image user posted image ..

dane je materinska šola trajala od 8-11 joj kako je bilo težko sedet. nam je babica rekla da če bo nad 20 C v kratke rokave jih treba dat ker so itak dojenčki bolj topli. tako da sem mal zmešana.  zdaj bom še kratka rokave oprala pa bo.

no zdaj grem pred tv jest sladoled pa magnezij pit. pol pa samo še na wcuser posted image user posted image . potrebauser posted image user posted image

sem vam pa mal fuž da lahko sadje jeste kajti jaz vse vn zbruham .- tako da se z cedevito mal nacejam mal umetnih vitamoinov boje kot nč kajti tudi evelit tablete vn zbruham.user posted image

nočko

simona v 28 tednu

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
13.5.2009 20:58:53   
Anonimen
no jst sem tudi prej dva magnesola ruknila v 3dcl vode in sem zdej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HB da je samo to, da ni blo kej drugega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa jezna ko hudič... Je stric klical da bi moral do enega mehanika nekaj odpeljat, pa sem dragega prosila, ker sem bla jst tok boga, zdej ga pa že od 18:20 čakam kdaj pride. Me je pred 15 minutami klical, da bosta zdej komaj štartala iz Hotiča user posted image user posted image user posted image user posted image   Nikol več ne grem delat take butaste usluge... Matr sem jezna user posted image user posted image user posted image

Bogi moj lubi... Pride dam, more za jest nardit in takoj it.... Zdej ga pa še 3 ure matrajo user posted image user posted image user posted image

Ko pride ga bom pa malo pocrkljala in bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
13.5.2009 21:27:50   
Tanchy
Čer, pupe,

se vam sam mal oglašam, da vas pohvalim kako ste pridne s tipkanjem. Je toliko za brat, da pol kar pozabim kaj vse bi komentirala

Jaz imam še vedno slabosti in vrti se mi spet vsak dan..po moje je tud vreme krivo..pa sem včeraj dobila s komisije, da moram it jutri delat user posted image . Ampak sem se na srečo lahko z delodajalcem zmenila, da koristim dopust user posted image user posted image user posted image  in sem mu res hvaležna za to. Itak mi pa konec meseca poteče pogodba in grem na Zavod. Sej dopust je res fajn, sam k bom itak doma zarad težav in ne na morju user posted image user posted image user posted image . To bi šla pa takoj, če bi bile šanse!

Ampak neki vas pa moram vprašat: Brcike...a vam se je v večini user posted image  že na gavico postavil? Jah, če brca v rebra, bo mogoče že ostal tam. Mene pa še vedno brca v mehur in dimlje...kot 1.user posted image , ki se tudi z 2x poskusom obrata no obrnil user posted image . No, neki časa je še, samo takrat sem šla precej pozno na obrat...1 mesec pred CR.

zdej, pa pančkat!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
13.5.2009 22:44:52   
aprilčica07
Še vedno nisem šla spat... toliko o mojih prepričanjih, da danes grem pa prej, itak jauser posted image user posted image user posted image user posted image moram še malo pokomentirat dogajanje tle gori:
tanchy: naše deete trenutno leži prečno, tako je ležal tudi Jakob, ampak se je enkat proti koncu sam spravil na mestu in sem rodila normalno.. sem pa imela tudi jst že planiran cr, pa ga HB ni blo potrebno delat, upam, da bo tudi zdaj tako:)
ayo: pridejo taki dnevi, ko se spičiš z našimi dedci, hormoni in vse kar zraven spada.. se moram pa pohvalit, da se midva nisva že en cajt (no od velikonočnega pondeljka, takrat je bla zadnja huda ura), sicer se niti nimava kdaj, ker zadnje cajte se vidiva oziroma čutiva  samo še ponoči... ga cele dneve ni, tudi zdaj ni še prišel iz šihta:(
sams: kako je blo, je uspelo z jabolkami? tudi mene moti, ko hoče mali plezat po trebuhu, pa ko me lih tja brcne, ko ga nesem previjat, ker se trenutno noče (vneta rit).... ampak kaj čmo? bo bolše, avgustauser posted image  
opatija: glede nudo kampov imam jst podobno mnenje kot sams, ampak se se v življnju že naučila, da se zarečeneg kruha največ poje, tako, da bom modro tiho.. it plavat gol je pa užitek posebne sorte.. me to prakticiramo doli na morju.. ostane pokonci same babe in si v 14dneh privoščimo take podvige zagotovo večkrat in pašeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Evo, zdaj grem pa v kopalnico. Je skrajni cajt, da se skaleham spat. Trudna ko pes, ampak spat pa ne :)

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
14.5.2009 7:31:45   
Drnula
tanchy - naš user posted image  je na glavici, bil je pred 1m in G je rekla, da je sicer možno, da se bo še vrtil vendar verjetno ne. Brce jaz čutim zelo različno. Lahko tudi rečem da drugače kot pri Neci. Bolj sunkovito in bolj neenakomerno, enkrat tu, potem spet tam ... največ pa pod rebra oz v zgornjem delu trebuha in ob strani. Glede na brce mislim, da je več ali manj na glavi ampak se še vedno vrti. Tale mi zna res nabiti v mehur. Tega pri Neci ni bilo. Ta pa me sune v mehur, da mi je kar neprijetno in mi skoraj uide.

ayo - Sardinija ... tam je tolk super. Midva sva bila tam še pred Neco, s šotorom in bicikle sva imela vsabo in sva se vsak dan premikala ... spala in si kuhala kje na obali ali na kakem pašniku ....  Men je bilo fuuul všeč. Divje, lepo ....

Muca, brce so res tako različne. Moji sestri je 1. otrok brcal kot zmešan, 2. pa skoraj nič in je vedno štela brce čez cel dan. Na to bodi vsekakor pozorna.

joob - G delajo tako različno. Včasih sem se še posebej čudila različnemu pristopu .. kot da ne bi bilo nekih določenih obveznih procedur. Pri moji ti zmeri sladkor nekje v 20t, kar na tisti hitri pripravici, ki naj bi itak vzela povprečje zanjih treh mesecev. Kako, ne me vprašat. Prideš tešč, daš kapljico krvi, počakaš 5s in rezultat je tu. Zgornja meja nekje pri 6.1 in če je ok in nisi ravno na meji pa če nimaš kasnjene še kakih drugih znakov, ki bi lahko kazali na sladkorno potem se tu stvar zaključi. Pri moji G pri vsakem pregledu daš vodo, npr. pri znanki samo 1x in 1x kri in nikoli nič ne omeni kaj se dogaja, ali npr NS pa je stara 35 l, uraden pdp je dal šele pri 32t, UZ delal 2x ... No, saj po mojem mnenju lahko tud sama kaj reče al pa vpraša, a ne !?

Jaz pa se sploh ne počutim tečna in z mojim sva tud prav fajn.  Menda sva bla mal bolj raznežena že v 1.user posted image Kolikor me kaj ne pojezi v službi sem prav na izy, neobremenjena, stres na minimumu. Sem pa tokrat bolj utrujena, vozim se težje v LJ, ko pridem domov kdaj pa kdaj zadremam ... prvič sem pa bila čist polna energije

češnje, jaz sem se tud spomnila nanje včeraj, sem si jih prav zaželela. Pa v enem filmu so zvečer pili pivo in se mi je skor jezik ven obesu ... sam sem še vedno nekaj prehlajena, pa grlo me boli že od prejšnjega ponedeljka. ... matrs se vleče. Če bi ga spila bi bila verjetno čist hin.

Lepo se imejte, vas še kaj berem če uspem. Zdaj letim delat ...

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
14.5.2009 7:38:02   
sams
Dobro jutro drage moje,
v času ko to pišem, sem prva! Ne vem pa, če bo tako ostalo, ko bom poslala sporočilo user posted image .

Ayo in Flora2, upam, da ste se že pobotali z vašimi user posted image . Midva se fuuul redko skregava, pa še to so ponavadi neumnosti (trenutno je na tapeti dejstvo, da se ni obril že 2 meseca in jaz norim, ker ne maram bradatih moških. Toliko o zarečenem kruhu: vedno sem govorila, da bradača pa nikoli in evo ti: dobim enega, ki se brije samo za mi naredit uslugo. Ko pa se zapusti (npr. se ne obrije 2 tedna) pa vem, da bom spet morala prenašati njegovo brado user posted image ... Včeraj sem mu prinesla in nastavila njegovo posebno žiletko, s katero se brije samo, ko ma že ful brado. Pa da vidimo, če bo pomagalo.

eee35, je pa smešno, ko si ful želiš prepira in ne prideš do živega dragemu. To se tudi meni kdaj zgodi in potem sem vsa živčna. Ah, mi ženske, ni čudno, da pravijo, da nas ne morejo razumeti user posted image .

Muca83, v Mercatorju imajo SLO jagode? Torej vem, kaj bom kupila danes. Jaz ful iz nekih okoljevarstvenih razlogov (manj onesnaževanja zaradi transporta) in podpiranja domače proizvodnje skušam vedno kupovati SLO izdelke, če jih ni, so italijanski še sprejemljivi ali pa kar nam je zelo blizu. Da bi pa npr. grozdje iz Čile-ja šla kupit pa ni šans, raje počakam sezono pri nas. Zato midva v trgovini vedno gledava poreklo.

aprilčica, si se ful zrihtala za v službo? To boste ene manekenke danes... Glede toxoplazmoze pa tako: ni nevarna, razen če se okužiš v prvih 3 mesecih nosečnosti. Zato tudi če bi jo dobila, ne bi bil problem. Vsekakor pa je za tvoje živčke in dušo doooosti boljše, da je vse negativno user posted image .  moj gin. na primer drugič v poznejši nosečnosti nobeno ne pošlje na testiranje. Glede jabolk: nisem še uspela začeti "diete", ker mi je dragi včeraj cvrl kalamare, pa si nisem hotela pokvariti dneva z jabolkami user posted image , danes pa sem že ruknila eno tunino pašteto, tako da tudi danes odpade user posted image . Bom poročala, ko se opogumim. NAMREČ: včeraj sem opazila, da so mi gležnji začeli zatekati in to FUL! Noro, v prvi user posted image  so mi zadnje 2 tedna zatekali prsti na rokah, na nogah je bilo vse OK.

Tanchy, naš user posted image  se še ni postavil na glavo, vsaj tako mislim, ker čutim brce tam spodaj. Če pa to dela in je postavljen na glavo, potem bomo dobili boksarja!

Evo, toliko zaenkrat od mene.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
14.5.2009 8:26:31   
Flora2
Dobro jutro,

spet služba, spet vreme tako tako, no nam vsaj vroče ne bo, razen če se vreme ne obrne.

Sams midva se čist pobotala še nisva, ker je moj take sorte da rabi in rabi da ga mine trma, do zdaj sva se v 2,5letih skregala 3x in vem da so postopki normalizacije kar dolgiuser posted image , pa še dons mi ni več tko hudo, smo si včeraj babnice privoščile babji večer, šle na večerjo in na čvek pa je danes svet takoj lepšiuser posted image .
Sams ti si z obale, ne? Zanima me kakšna je napoved za vikend, kaj bo res dež tudi pri vas, me zanima ker bi šla midva na morje pa ne veva kako bo z vremenom.
A tvoj se pa brit nočeuser posted image , jah nimaš kaj vsak dec ima kakšne svoje fore, se mi zdi da so v določenih pogledih še vedno otroci.

Pa še to, včeraj je prijateljica povedala da januarja pričakujejo user posted image , sicer še precej neuradno vse skupaj ampak verjamem da bo vse ok, pa bo družba pridobila še enega člana ali članico, pri nas v družbi se je namreč v 1letu rodilo 5 otrok, kot da bi se zmenile, pa 4 od tega so punčke in 1 fant, joj joj kako bo to še veselo.

Glede tega kako je našauser posted image obrnjena nimam pojma, brca zelo močno ampak jaz imam občutek da jo je čutit po celem trebuščku, bo mo videli kaj bo rekla G. na pregledu.

Aprilčica vam naj pa v službi čimprej mine, sploh če imate neke pomembne obiske, sigurno ste vse kot rožeuser posted image .

Zdaj grem pa še jaz kaj narest, delo čaka bi rekel moj šefuser posted image user posted image .

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
14.5.2009 9:11:10   
Joob
Naš drobižek je bil na vsakem pregledu obrnjen na glavo...je pa zdaj prav smešno, ko se mali premakne, mi dobbesedno cel trebuh zaplešeuser posted image user posted image user posted image .

Drnula, hvala za razlago...mogoče si spregledala moj post, v katerem sem napisala, da sem govorila z G in da je rekla, če je vse v mejah normale, da ni znakov sladkorne, potem ne delajo pregledov oz ne dajejo napotnic.user posted image

Nič sončice, uživajte, božajte svoje bbuhije, saj se nap čas zelo hitro izteka...še malo pa bo avguuuuuuust...juuuupi!user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
14.5.2009 9:39:03   
*sandy*
Hallo punca!

Rabla bi eno pomoč. Ker vem da ste zelo izvirne in pridne bi Vas prosila, da malo napišete kake obvestila boste napisale za odsotnost zaradi porodniške. ( lahko tudi v nemščini ali angleščini)
Naslednji pregled imam 20.05.2009. O kg pa raje ne povem... +9,8kg

Lepo se imejte

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
14.5.2009 11:13:56   
Ayo
Jutro!

Midva z mojim sva se pobotala user posted image user posted image user posted image
Jaz sem v tej user posted image veliko bolj tecna kot pri Gabrielu, takrat je moj komentiral, da ce je to to, bi blo bols da sem skos user posted image . Zdej se je verjetno premislil. user posted image
No, sej midva se tudi ne kregava veliko, mogoce so obdobja, ko se malo vec, potem se pa doooooolgo ne (pa se potem sprasujem, da se ze dolgo nismo, da bi se spet lahko user posted image  baje je to itak zdravo za odnos user posted image ) . No, v glavnem ko se, so tudi neumnosti. In priznam, da sem veckrat kriva jaz, ker se ne znam zmenit na cloveski nacin. To pa izhaja iz otrostva in mladosti, kot sem zadnjic pisala o mami, ker me niso naucili pogovora oz. sem se ucila na totalno zgresenih primerih. user posted image

Moj user posted image    je bil pred 3 tedni v pravilni legi in po moje je do zdaj tam tudi ostal. Vsaj zdi se mi, ker pri Gabrielu se spomnim, ko se je obrnil, sem to prav fino cutila, sem mislila, da mi bo vse notranje organe razmontiral.
Drugace je pa tudi moj zdaj ponoci kar dosti aktiven in mi ne da spati (poleg ze enega v sosednji sobici user posted image ).

Pa se zadnje noci me pece zgaga…tako da sem danes ponoci kar vzela en sirup, ki ga imam se iz 1.user posted image

Vceraj zvecer sva v posteljici odstranila ograjo, pa je bil zvecer potem cirkus in ne spat, je seveda lezel iz postelje. Sva dala ograjo nazaj in je ponoci spet 2x cez splezal, smo bili danes zjutraj slucajno pri pediatru in je rekel da mora bit brez ograje. To bomo imeli sedaj pestre vecere. user posted image
Tiste, ki imate ze otrocke, kaksen nasvet? user posted image

Sadje – jaz ga obozujem in ga na splosno, ne glede na user posted image  ogromno pojem!! user posted image  Se posebej zdaj, ko prihaja sezona, breskve, marelice, lubenica…njami njami user posted image  do cesenj pa do danes se nisem prisla! user posted image

A boste kej za SLO navijale zvecer na Evrosongu? user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 14.5.2009 11:15:55 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu *sandy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
14.5.2009 12:37:38   
Drnula
joob - ja včasih kaj spregledam, sploh ker pišem en post tud po cel dan, al pa začnem en dan potem pa nadaljujem naslednjega ... kot se je zgodilo danes.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
14.5.2009 12:58:55   
hel32
Pozdravljene nosečke
Jaz imam podobne težave z otrdevanjem trebuha, tak se mi zdi da se z ritko stisne v en kot trbuha in potem tiši ritko ven, tak
močno, da me boli, user posted image  če pa malo pobožam trebuh je bolši, nevem mogoč se mi pa samo zdi, bom v sredo vprašala G,
kako je s tem ,mislim da ni kaj hudega, malo se pa tudi maternica pripravlja na veliki dan, naš user posted image  tudi močno brca,in se premika po trebuhu,
v 20 tednu je še bil obrnjen z ritko navzdol, zdaj pa nevem kako je, pa mislim, da se ni treba s tem obremenjevat, ker se v večini primerov v
2 user posted image obrne bolj proti koncu!Tak mi je G povedal.
Morm počesi kuhat it pa se mi ne lubi, sem tolk utrujena sem bila zjutraj po bazen in pri frizerju, pa še včeraj popoldan sva bila po avtu
pa v šopingu,eh,...user posted image user posted image
Je katera dobila dohodnino nazaj!Jaz sem dobila danes po pošti informativni izračun,nakazano pa konc meseca user posted image user posted image user posted image , gre vse za user posted image .
Sams,če ful zatekaš, ti svetujem da malo ukineš sol, in kak sadni dan, in to čimprej!!!Pa čaj iz koruznih laskov!
Opatija,jaz nimam nič proti nudl kampom,saj ne hodiš glih nag okrog na plaži si nag in uživaš v vodo gol,jaz sploh ker se ne smejo sušit mokre kopalke na meni,mam občutljive jajčnike, sam je pa moj malo proti, ker ima probleme z svojim pi****,ga ne more skrit!user posted image user posted image user posted image
Tolk za zdaj se moram spravit v kuhinjo!user posted image

Helena 25t 1d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
14.5.2009 13:06:44   
gabi05
lp!
A ste že kupile kaj cotk za dojenčka, jaz sploh ne vem kaj bi še rabla in koliko (bodijev,žabic,pajackov)?
Ali je katera že kupila kako lepo torbo videla sem v dm-u od niveje pa me zanima kje imajo kaj lepšega?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
14.5.2009 13:10:27   
gabi05
ALI JE KATERA V BOLNIŠKI IN BO KLJUB TEMU ŠLA NA MORJE?user posted image user posted image user posted image
Jaz sem že od 6.januarja na bolniški,zdaj pa bi šla na morje tam konec junija za teden dni, pa me je kar malo strah zaradi komisije,čeprav je do zdaj še nisem imela?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
14.5.2009 13:12:45   
opatija
Ojla babnice!

Vsak dan se bolj neprespana. Vedno pogosteje se ponoči zbujam, ker me tako živalsko boli sramna kost in kite med nogami. Moram si iti kupiti nosečniški pas. Danes ponoči me je še obupno pekla zgaga in sem morala kar dvakrat po ruporut. Ne vem kdaj me bo srečala pamet in bom končno zmanjšala porcije. Itak bi bilo fajn, če bi se le še minimalno zredila, poleg tega pa me večje porcije ubijajo in se potem mučim s kašljanjem, ki mi ga povzroča zgaga.

Danes sem nasploh bolj slabe volje in sem se že dvakrat zjokala. Dela imam toliko, da se mi že meša, zato bo Nik popoldne spet pri moji mami. Kljub temu, da se ima tam zelo luštno mi je ful hudo, ker je zjutraj spet jokal, ko sem ga oddala v vrtec. K meni se je stiskal kot klopek, ko pa sem odšla pa je jokal s krokodiljimi solzami in klical mami, mamiuser posted image Tega si kar ne morem izbiti iz glave, čeprav je najbrž že pozabil in je že dobre volje. Tako mi je hudo, ker ga ta teden vidim le zjutraj in zvečer ko ga dam spat in takrat se kar ne more dovolj pocartat. Skos me žre slaba vest, da ne delam dovolj zbrano in sem zato prepočasna, vendar enostavno nisem sposobna hitreje. Težko že sedim, pa bolijo me noge, ker jih vedno nehote prekrižam, poleg tega pa sem od neprespanosti čisto odsotna in buljim v ta računalnik kot tele v nova vrata. Edina luštna stvar danes mi je opazovati trebušček ki spreminja oblike, vsake toliko pa od brcike kar zavibrirauser posted image

Ayo tudi jaz bi rabila nasvet glede spanja. Trenutno imamo problem, ker Nik vsako noč pride k nama v posteljo. Vedno bolj me skrbi kako bo, ko dobimo user posted image , vendar sem preutrujena, da bi ga pustila klicati in jokati. Itak me zgleda spet mečejo hormoni in me kar skrbi, kako bo Nik reagiral ko pride user posted image , da se ne bi počutil odrinjenega. Zato sploh nisem sposobna kakšnega vzgojnega navajanja na spanje v svoji posteljici čez celo noč. Tudi glede odpravljanja v posteljo bi najbrž morala biti bolj stroga, pa še vedno zaspi v mojem naročju (sicer najkasneje v 15 min.), medtem ko mu pojem pesmice. Zgleda da še nisem pripravljena, da ga spustim izpod perutke in upam le, da me kasneje to ne bo teplo.

Tanchy jaz sem G vprašala, kdaj naj bi se user posted image obrnil pa je rekla, da je še veliko časa. Pri Niku sem imela na koncu skoz UZ, ker se je vrtel med kar med pregledom. V drugi nosečnosti se menda obrnejo kasneje, ker imajo več prostora.

Drage user posted image , bom nehala jamrat in grem naprej delat. Lepo se imejte in božajte svoje trebušče!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......