sams
|
Dobro jutro drage moje, v času ko to pišem, sem prva! Ne vem pa, če bo tako ostalo, ko bom poslala sporočilo . Ayo in Flora2, upam, da ste se že pobotali z vašimi . Midva se fuuul redko skregava, pa še to so ponavadi neumnosti (trenutno je na tapeti dejstvo, da se ni obril že 2 meseca in jaz norim, ker ne maram bradatih moških. Toliko o zarečenem kruhu: vedno sem govorila, da bradača pa nikoli in evo ti: dobim enega, ki se brije samo za mi naredit uslugo. Ko pa se zapusti (npr. se ne obrije 2 tedna) pa vem, da bom spet morala prenašati njegovo brado ... Včeraj sem mu prinesla in nastavila njegovo posebno žiletko, s katero se brije samo, ko ma že ful brado. Pa da vidimo, če bo pomagalo. eee35, je pa smešno, ko si ful želiš prepira in ne prideš do živega dragemu. To se tudi meni kdaj zgodi in potem sem vsa živčna. Ah, mi ženske, ni čudno, da pravijo, da nas ne morejo razumeti . Muca83, v Mercatorju imajo SLO jagode? Torej vem, kaj bom kupila danes. Jaz ful iz nekih okoljevarstvenih razlogov (manj onesnaževanja zaradi transporta) in podpiranja domače proizvodnje skušam vedno kupovati SLO izdelke, če jih ni, so italijanski še sprejemljivi ali pa kar nam je zelo blizu. Da bi pa npr. grozdje iz Čile-ja šla kupit pa ni šans, raje počakam sezono pri nas. Zato midva v trgovini vedno gledava poreklo. aprilčica, si se ful zrihtala za v službo? To boste ene manekenke danes... Glede toxoplazmoze pa tako: ni nevarna, razen če se okužiš v prvih 3 mesecih nosečnosti. Zato tudi če bi jo dobila, ne bi bil problem. Vsekakor pa je za tvoje živčke in dušo doooosti boljše, da je vse negativno . moj gin. na primer drugič v poznejši nosečnosti nobeno ne pošlje na testiranje. Glede jabolk: nisem še uspela začeti "diete", ker mi je dragi včeraj cvrl kalamare, pa si nisem hotela pokvariti dneva z jabolkami , danes pa sem že ruknila eno tunino pašteto, tako da tudi danes odpade . Bom poročala, ko se opogumim. NAMREČ: včeraj sem opazila, da so mi gležnji začeli zatekati in to FUL! Noro, v prvi so mi zadnje 2 tedna zatekali prsti na rokah, na nogah je bilo vse OK. Tanchy, naš se še ni postavil na glavo, vsaj tako mislim, ker čutim brce tam spodaj. Če pa to dela in je postavljen na glavo, potem bomo dobili boksarja! Evo, toliko zaenkrat od mene.
|