hel32
|
lep pozdrav vsem Danes je po dolgem času pri nas spet en lep sončen dan,dragi reže drva za jesen, da se bo lahko takrat posvetil meni in našemu , ful je priden . Glede lulanja je pri meni tudi kr hudo ko se spravi na napad mehurja, drugače pa ni sile, niti nisem več tako žejna od kar imam sladorno dieto, se moram kar silit da dosti spijem, morem pa povedat, da ni lušno ko si moram vse hrano tehtat in 6x na dan merit sladkor, drugač je pa flaška vode tudi moja zvesta spremljevalka.Odkar imam dieto imam ke 2kg majn, to je odvečna voda, ki se je nabirala v telesu. Vse govorite kak se "nažirate" to ni pravično, jez moram pa hrano tehtat, saj ni tak hudo bo pa septembra boljši! sanikaa, jaz sem v bolniški že od 2 meseca , pa do zdaj nisem imela nobene kontrole na domu, ssicer sem bolj al majn doma če me pa že ni sem na kakem pregledu ali pa v bolnici v diet. ambulanti, potem pa še kr spotoma grem u šoping al pa na kofetek, pri nas ne komplicirajo (MB). sulfinija,upam da sta z doma pupsi,tudi nate mislimo,upam da sta z zdravi eee35 saj sem rekla, gdaj si bom jez lahko privoščila tako hrano, zdaj pač moram upoštevat dohterje,sam da bo zdrav. poletna09 mislim, da moraš k os zdravniku prinest novi beli papir od G, da ga pošlje na komisijo, vsaj tako jaz delam, al pa pokliči os.zd. tudi jaz kr naprej jamram, da je vroče,ohhhh kaj šele bo. Vopi pozdravljena,vedno več nas je. Sams se strinjam s tabo glede tel. številk, jaz bi jo kr tebi poslala, no če so ostale zato, saj res počasi se bliža avgust, tako bomo vsaj vedele kako pa kaj, ko bomo hodle v P rojevat, jaz komi čakam da vidim našega malega škratka simonalokar gleda matičnih celic,prvič to je zelo drago drugič je pa resnica, da še tega ne uporabljajo in ti moraš plačevat letno hrambo, je pa mala možnost, da bo od tega denarja imel gdo korist od nas, kvečjemu drugi, tak da jaz sem proti! Moj malček je čez dan ful aktiven skozi neki miga, da mi kr trebuh valovi, hvala enako, tudi jaz sem čist "fuč", mal neki nardim, pa morm pol ure počivat. špelin@ hvala za info, vsaj vemo kako je z sulfinijo. Flora tudi jaz se ne morem upret tem lčapim cunjicam za , imam že eno omarico polno , pa ne morem iz svoje kože, vedno ko sem v bližini teh tr. morm kaj malega kupit. Muca tako je to z lulanjem v nosečnosto,vsi organi se prilagajajo , čist normalno tole z lulanjem, jaz sem 1x hodla celo na 15 min lulat. lep pozdrav! Helena 25t 3d