Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 12:48:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Jaz imam Penaten zf 40
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 12:52:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Lansko leto sem prilepila en post o teh kremah in testiranju, ampak zdaj ga ne najdem več. Glede na takrat testirano sem šla že lani kupit v Lidl (v ITA) kremo Cien za otroke (faktor 30), imam pa še celo flašo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 12:56:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Jaz imam Penaten zf 40 Jaz sem gledala mleko Avene,ki je brez barvil in dišav.Moram pa iti še v lekarno se pozanimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 12:58:19
|
|
|
|
tilči
|
Ne boste verjele-tašča se je sama ponudila, da bo popazila Tilna, ko sem šla v vrtec po Nejca Je pa žalostno,da mora biti otrok star skoraj eno leto,da ga sploh opazi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:09:42
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali boste svojim malčkom naštimale bazen v poletnih mesecih? jaz ravno gledam katalog od Bc.prav velikega ne bi,ker smo ga že imeli in razen mrzle vode in poraznega poračuna,ni bilo. Prav majhnega pa tudi ne bi,ker bi se rada še sama malo namočila sem gledala tegale,ki bo v akciji za 19,90 eur http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=134481 Ja ziher ga bomo, ker noro uživa v vodi Mi bomo, kar onega velikega postavili. SMo ga že lani imeli in Manca obožuje vodo, Anže pa tudi. Imamo pa tudi en taki mini bazenček, tako, da bo vodnega doživetja dovolj, če bo le vreme pravo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:27:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ne boste verjele-tašča se je sama ponudila, da bo popazila Tilna, ko sem šla v vrtec po Nejca Opa Je pa žalostno,da mora biti otrok star skoraj eno leto,da ga sploh opazi Ja to pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:31:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregorja po malici "odnaša"v stolčku za hranjenje, držite pesti, da bo res zaspal, da si bom lahko šla vzet nekaj za pod zob. Prej sem se morala ves čas igrati z gospodom, mi je tako vztrajno metal žogico Upam, da je oz. še pridno spi. Aja, mi bomo imeli piknik 30., tako da se priporočam za lepo vreme tudi za takrat!!! Tudi mi ga bomo imeli takrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:33:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Lansko leto sem prilepila en post o teh kremah in testiranju, ampak zdaj ga ne najdem več. Glede na takrat testirano sem šla že lani kupit v Lidl (v ITA) kremo Cien za otroke (faktor 30), imam pa še celo flašo. Upam, da bo tudi letos narejeno testiranje KLIK Lani je Cien najboljše prestala teste evo sem našla en star test KLIK
< Sporočilo je popravil kasso -- 14.5.2009 13:42:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:38:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali boste svojim malčkom naštimale bazen v poletnih mesecih? jaz ravno gledam katalog od Bc.prav velikega ne bi,ker smo ga že imeli in razen mrzle vode in poraznega poračuna,ni bilo. Prav majhnega pa tudi ne bi,ker bi se rada še sama malo namočila sem gledala tegale,ki bo v akciji za 19,90 eur http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=134481 Mi imamo pred hišo bazen in se bo kar tam kopal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 13:38:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? od vichy kids
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 14:55:04
|
|
|
|
špelin@
|
Nekaj glede dohodnine - DURS opozarja na napake: KLIK Midva z sva danes dobila informativna izračuna in sem šla hitro preverit - na srečo vse štima.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:05:51
|
|
|
|
MARTINA25
|
Punce hvala za odgovore!!!!Smo se že odločili,da gremo v Lidla!!!!Kasso tenx!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:08:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali boste svojim malčkom naštimale bazen v poletnih mesecih? jaz ravno gledam katalog od Bc.prav velikega ne bi,ker smo ga že imeli in razen mrzle vode in poraznega poračuna,ni bilo. Prav majhnega pa tudi ne bi,ker bi se rada še sama malo namočila sem gledala tegale,ki bo v akciji za 19,90 eur http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=134481 Ja ziher ga bomo, ker noro uživa v vodi Mi bomo, kar onega velikega postavili. SMo ga že lani imeli in Manca obožuje vodo, Anže pa tudi. Imamo pa tudi en taki mini bazenček, tako, da bo vodnega doživetja dovolj, če bo le vreme pravo. Mi imamo kar enega takega okroglega, isto napihljivega še od velike pike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:09:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregorja po malici "odnaša"v stolčku za hranjenje, držite pesti, da bo res zaspal, da si bom lahko šla vzet nekaj za pod zob. Prej sem se morala ves čas igrati z gospodom, mi je tako vztrajno metal žogico Upam, da je oz. še pridno spi. Aja, mi bomo imeli piknik 30., tako da se priporočam za lepo vreme tudi za takrat!!! Tudi mi ga bomo imeli takrat Smotko je spal samo pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:12:18
|
|
|
|
nia5
|
Ne vem, če vam bo odprlo, če ne pa Srčekgirl, daj pripopaj ta mail gor, za bruhat http://mail.google.com/mail/?hl=sl&tab=wm#inbox/1213b72095590cc7
< Sporočilo je popravil nia5 -- 14.5.2009 15:16:39 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:17:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Lansko leto sem prilepila en post o teh kremah in testiranju, ampak zdaj ga ne najdem več. Glede na takrat testirano sem šla že lani kupit v Lidl (v ITA) kremo Cien za otroke (faktor 30), imam pa še celo flašo. Upam, da bo tudi letos narejeno testiranje KLIK Lani je Cien najboljše prestala teste evo sem našla en star test KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:17:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ne boste verjele-tašča se je sama ponudila, da bo popazila Tilna, ko sem šla v vrtec po Nejca Je pa žalostno,da mora biti otrok star skoraj eno leto,da ga sploh opazi Res žalostno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:20:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregorja po malici "odnaša"v stolčku za hranjenje, držite pesti, da bo res zaspal, da si bom lahko šla vzet nekaj za pod zob. Prej sem se morala ves čas igrati z gospodom, mi je tako vztrajno metal žogico Upam, da je oz. še pridno spi. Aja, mi bomo imeli piknik 30., tako da se priporočam za lepo vreme tudi za takrat!!! Tudi mi ga bomo imeli takrat Smotko je spal samo pol ure , od kje ta otrok jemlje energijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 14.5.2009 15:25:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Ojla!! Punce katero kremo boste kupile malčkom za zaščito proti soncu??? Lansko leto sem prilepila en post o teh kremah in testiranju, ampak zdaj ga ne najdem več. Glede na takrat testirano sem šla že lani kupit v Lidl (v ITA) kremo Cien za otroke (faktor 30), imam pa še celo flašo. Upam, da bo tudi letos narejeno testiranje KLIK Lani je Cien najboljše prestala teste evo sem našla en star test KLIK kasso, zelo zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?