|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
14.5.2009 9:55:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Včeraj sem bil kar malo potrta: stričeva partnerka je v zadnjih 10 minutah pred iztekom službe padla in si zlomila komolec user posted image Pa že tako ji ni lahko, ker je stric po kapi ves nebogljen, poleg tega je bil operiran na kolenu in težko hodi user posted image Sta pa trmasta in ne sprejmeta pomoči!

Ojej, nesreča res nikoli ne počiva. Za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa hudo ja, če nočeta pomoči.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.5.2009 9:56:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

DOBRO JUTRO!

Pr nas je bla ta noč fajn, sam kokr se je vsake tolk neki zbujal ( jokal) sam ni blo hudga je tkoj zaspal nazaj. Verjetn je kej sanjal, kaj se mu je čez dan dogajalo. Drgač pa se mi zdi da bl fajn spi zdej k je več zunaj.

user posted image user posted image user posted image za spanje
Moje počutje, jutranje - manjka kava, jo bom šla skuhat.

Tudi meni že manjka
Vreme pa upam da bo lepo.

Pri nas ni lepouser posted image user posted image

Aja, pa kofi za vse vas čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke.

user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste k ste slabo spali,.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste k ste kaj "dosegli".

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.5.2009 9:58:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Guten morgen, no ne vem če je glih dober ,ampak bo še

Morgen

Imela sem pestro noč, Nejči se je zbudu ob 00.30 in jokal do 2h, zgleda ga je nekaj šraufalo, no zdej pa še spi z atijem na tavelki postli..

A bogi pikec
Vroče glavice se mi zdi  da nima več, bom potem še zmerila vročino.
A je možno da mu je vročina narastla ker ga je matralo v črevesju?
Sem nekje brala da je črvesje gonilo telesa.

Tudi možno. Upam, da bo danes vse ok

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.5.2009 10:03:15   
Anitka

Sok mu dašuser posted image ? Ni dobro, zarad zob. Raj mu daj vodo al pa ne sladkan čaj.

Razredčen jabolčni sok: 2 dl vode + 1 dl soka. To je edino, kar on pije. Ne vode, ne čaja (ne nesladkanega, ne sladkanega), ne drugega soka, niti mleka.

Dobro vem, da bi bila voda najboljša, ampak: a mi lahko, prosim, nekdo pojasni, kako prisilit user posted image , da pije nekaj, česar ne mara?? user posted image Blazno lahko je reči: daj mu vodo.

Ne moreš jih prisiliti. Jaz sem pri Galu tudi najprej probala z vodo, katere pa ni sprejel. Pa sva šla na čaj, razrdečene sokece... pa mi vsaj pije. Tudi on nima dolgo flaške v ustih tako, da se ne sekiram preveč. Za zobke bomo pa pridno skrbeli pa bo.
Zobke mu pridno umivam, poleg tega nikoli nima flaše dolgo v ustih (
malo spije, potem pa flašo odložim in mu dam dudko), niti se z njo ne uspava, da bi mu to povzročilo gnitje zob. Pa verjemi, da dobro vem, kako to izgleda, ker sta kolegičini hčerki vedno zaspali s flašo z čajem v ustih in so jima zg. in sp. mlečne enke dobesedno "segnile" user posted image

Bom kar takole rekla: HB, da vsaj to svojo razredčeno kislico pije user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.5.2009 10:04:00   
bobika

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Sok mu dašuser posted image ? Ni dobro, zarad zob. Raj mu daj vodo al pa ne sladkan čaj.

Razredčen jabolčni sok: 2 dl vode + 1 dl soka. To je edino, kar on pije. Ne vode, ne čaja (ne nesladkanega, ne sladkanega), ne drugega soka, niti mleka.

Dobro vem, da bi bila voda najboljša, ampak: a mi lahko, prosim, nekdo pojasni, kako prisilit user posted image , da pije nekaj, česar ne mara?? user posted image Blazno lahko je reči: daj mu vodo.

malo spije, potem pa flašo odložim in mu dam dudko), niti se z njo ne uspava, da bi mu to povzročilo gnitje zob. Pa verjemi, da dobro vem, kako to izgleda, ker sta kolegičini hčerki vedno zaspali s flašo z čajem v ustih in so jima zg. in sp. mlečne enke dobesedno "segnile" user posted image

Bom kar takole rekla: HB, da vsaj to svojo razredčeno kislico pije user posted image

Naš tud ni hotu sam sm ga mal manj kr prisilila, čez dan sm mu non stop dajala ne sladkano in sm ga HB navadla. Ja sam k vi2 umijeta zobe, pa pol spije sok je isto kot če neb umila. Sej ne da bi ti zdej pametnjakovičila tuki, ne, sam pač sm povedala, upam da ne zamerišuser posted image . Mene tašča uči, kar se tiče zob in to, k dela v zobozdravstvu.

Bom pošteno povedala: malo pa vseeno zamerim, drugače se niti ne bi tako "zagrela" za razlago.

Ne veš, kaj vse sem že poskušala, da bi še kaj drugega pil. Da ne govorim o borbah, ki smo jih imeli pri slabega pol leta starosti že samo okrog mleka user posted image Ko smo "silom prilike" morali ekpresno preiti na GH - vseh 5 obrokov.

Ko je skoraj dehidriral, ker ni pil ne mleka, ni hotel vode, ni hotel čaja,... Ne glede na stopnjo "cukranosti" user posted image Potem pa sem poskusila z razredčenim jabolčnim sokom in meni se je prikazala Marija!!! Pil je user posted image

A misliš, da jaz ne bi raje videla, da bi pil vodo? Pri puncah teh težav ni bilo: obedve sta lepo pili vodo ali nesladkan čaj. S sokom niti poskušala nisem. Večja še vedno pije pretežno samo vodo.

A bi ti poskusila z Gregcem, da boš videla, o čem govorim?
Mislim, da bi te vse pametovanje hitro minilo. V sili hudič še muhe žre. Pa brez zamere.

Eni otroci so po moje bolj vodljivi kot drugi, mislim da je moj mlajši nečak približek tvojemu Gregiju, vsaj kaj se trme tiče, mi brat večkrat razlaga kako je bilo lažje s tavečjim, ko si ga lahko zamoto, ga preusmero... Zadnjič npr. ko je Nia sedela v vozičku (ne da bi se peljala) je reko, joj, naš mali ni šans da bi tako sedel, ni šans.... V glavnem jaz sem hvaležna, ker je res pridna, pa čeprav je začela svojo trmo uveljavljat in je pravi živec. Sto ljudi sto čudi ne user posted image

Absolutno res. Pri Gregcu moram že v tej nežni starosti uporabiti vse diplomatske trike in si izmisliti vsak dan nove finte, da ga pri rečeh, ki jih želim od njega, na fin način "prepričam", da si je tako sam zamislil... Recimo, da mi uspe v 50%, kar je zame velikansko olajšanje in krasen uspeh user posted image Samo pri pijači in hrani to ne gre user posted image

Jaz te čisto razumem kako ti je. Anže še tudi 2x -3x na noč pije mleko. Začela sem mu rečiti z vodo in kakor hitro je malo več vode, kot je njemu po volji je že protest. Da bi samo na vodo pomislila, bi verjetno celo noč bedeli. Ko ni po njegovo se razburi in potem težko zaspi nazaj. Zato imam res raje to, kot pa da ne spi.
Tudi Anže zelo, zelo dolgo ni nič hotel piti in tudi ni bilo važna stopnja sladkosti, tako...
Kaj se pa zobkov tiče. Res je boljše, čim majn sladkosti in flaške, ampak pomoje ob tem, da imajo flaško samo za tolažbo in da naredijo par požirkov ne bodo zobki gnili. Za tiste ko pa imajo res celo noč v ustih flaško, pa je to drugače.
Kaj se pa tiče zobozdravnikov za otroke pa mi je malo noro kaj koli rečti. Mi je ena sestra stopla na žulj, ko me je nadirala zakaj pije sok, pri tem pa če njo pogledaš ima cele rumene zobe od cigaret user posted image

lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.5.2009 10:08:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Naš tud ni hotu sam sm ga mal manj kr prisilila, čez dan sm mu non stop dajala ne sladkano in sm ga HB navadla. Ja sam k vi2 umijeta zobe, pa pol spije sok je isto kot če neb umila. Sej ne da bi ti zdej pametnjakovičila tuki, ne, sam pač sm povedala, upam da ne zamerišuser posted image . Mene tašča uči, kar se tiče zob in to, k dela v zobozdravstvu.

Bom pošteno povedala: malo pa vseeno zamerim, drugače se niti ne bi tako "zagrela" za razlago.

Ne veš, kaj vse sem že poskušala, da bi še kaj drugega pil. Da ne govorim o borbah, ki smo jih imeli pri slabega pol leta starosti že samo okrog mleka user posted image Ko smo "silom prilike" morali ekpresno preiti na GH - vseh 5 obrokov.

Ko je skoraj dehidriral, ker ni pil ne mleka, ni hotel vode, ni hotel čaja,... Ne glede na stopnjo "cukranosti" user posted image Potem pa sem poskusila z razredčenim jabolčnim sokom in meni se je prikazala Marija!!! Pil je user posted image

A misliš, da jaz ne bi raje videla, da bi pil vodo? Pri puncah teh težav ni bilo: obedve sta lepo pili vodo ali nesladkan čaj. S sokom niti poskušala nisem. Večja še vedno pije pretežno samo vodo.

A bi ti poskusila z Gregcem, da boš videla, o čem govorim?
Mislim, da bi te vse pametovanje hitro minilo. V sili hudič še muhe žre. Pa brez zamere.

Eni otroci so po moje bolj vodljivi kot drugi, mislim da je moj mlajši nečak približek tvojemu Gregiju, vsaj kaj se trme tiče, mi brat večkrat razlaga kako je bilo lažje s tavečjim, ko si ga lahko zamoto, ga preusmero... Zadnjič npr. ko je Nia sedela v vozičku (ne da bi se peljala) je reko, joj, naš mali ni šans da bi tako sedel, ni šans.... V glavnem jaz sem hvaležna, ker je res pridna, pa čeprav je začela svojo trmo uveljavljat in je pravi živec. Sto ljudi sto čudi ne user posted image

Absolutno res. Pri Gregcu moram že v tej nežni starosti uporabiti vse diplomatske trike in si izmisliti vsak dan nove finte, da ga pri rečeh, ki jih želim od njega, na fin način "prepričam", da si je tako sam zamislil... Recimo, da mi uspe v 50%, kar je zame velikansko olajšanje in krasen uspeh user posted image Samo pri pijači in hrani to ne gre user posted image

Jaz te čisto razumem kako ti je. Anže še tudi 2x -3x na noč pije mleko. Začela sem mu rečiti z vodo in kakor hitro je malo več vode, kot je njemu po volji je že protest. Da bi samo na vodo pomislila, bi verjetno celo noč bedeli. Ko ni po njegovo se razburi in potem težko zaspi nazaj. Zato imam res raje to, kot pa da ne spi.
Tudi Anže zelo, zelo dolgo ni nič hotel piti in tudi ni bilo važna stopnja sladkosti, tako...
Kaj se pa zobkov tiče. Res je boljše, čim majn sladkosti in flaške, ampak pomoje ob tem, da imajo flaško samo za tolažbo in da naredijo par požirkov ne bodo zobki gnili. Za tiste ko pa imajo res celo noč v ustih flaško, pa je to drugače.
Kaj se pa tiče zobozdravnikov za otroke pa mi je malo noro kaj koli rečti. Mi je ena sestra stopla na žulj, ko me je nadirala zakaj pije sok, pri tem pa če njo pogledaš ima cele rumene zobe od cigaret user posted image

lp

Podpišemuser posted image Tudi večina otrok od pediatrov je zraslo z dudkami pa čeprav so nekateri tako "zelo proti"

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.5.2009 10:30:02   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

spali sva ok, le da sm jst šla pozno spat in sem user posted image .
eva je ok. nima vročine, iz noska trenutno ne teče, tako da razmišljam, da bi jo peljala v varstvo, jst bi šla pa delat.user posted image

A je bila že včeraj ok? Kako si se odločila?

ja, včeraj je bla ok. vročina ji je že v pon ponoči padla, ko sem ji dala svečko, AB pa morma jest še do ponedeljka. sem jo peljala v varstvo, ker so me nujno potrebovali v službi. jutri sma pa spet doma user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.5.2009 10:30:26   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Danes smo še kar vredu spali.Danes gre Nejc spet v vrtec,potem greva pa s Tilnom k meni na šiht se zmenit za popoldnsko delo.Držite pestke!!!

user posted image user posted image Pa pestke za dogovor v službi user posted image user posted image

tudi mi jih držimo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.5.2009 10:32:53   
suzy85

Včeraj sem bil kar malo potrta: stričeva partnerka je v zadnjih 10 minutah pred iztekom službe padla in si zlomila komolec user posted image Pa že tako ji ni lahko, ker je stric po kapi ves nebogljen, poleg tega je bil operiran na kolenu in težko hodi user posted image Sta pa trmasta in ne sprejmeta pomoči!

ojej. user posted image user posted image user posted image  upam, da ju trma mine in bosta sprejela vsaj malo pomoči

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.5.2009 10:34:10   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Guten morgen, no ne vem če je glih dober ,ampak bo še

Imela sem pestro noč, Nejči se je zbudu ob 00.30 in jokal do 2h, zgleda ga je nekaj šraufalo, no zdej pa še spi z atijem na tavelki postli..
Vroče glavice se mi zdi  da nima več, bom potem še zmerila vročino.
A je možno da mu je vročina narastla ker ga je matralo v črevesju?
Sem nekje brala da je črvesje gonilo telesa.

o, bošček. evo je tudi trebušček matral v noči iz nedelje na ponedeljek. pa še potem celo jutro pri varuški, dokler se ni sprdala in še nekaj zbruhala, pol je blo pa ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.5.2009 10:44:15   
kasso

moji pijejo vsi sladkano...drugega ne marajo. Gašper ima karies, ampak ker ga jaz nisem pravočasno peljala k zobarju, Petja pa ima kljub sladki pijači odlične zobke. Pa kaj naj naredim, če tast kuha zelo dober in zelo sladkan čaj iz domačega ribezauser posted image . Aja, in Petja še vedno spije v postelji preden zaspi flašo mleka (zobke si umije pred flašo) in Varji pa sploh še zobkov ne umivam, ampak bom kmalu začela, ker sva ji z Gašperjem kupila krtačkouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.5.2009 10:44:24   
kasso

Aja, a veste, kaj je danes moja mala zagodla? V vrtcu so imeli slikanje in sem naročila tudi portretno fotko, ta smrklja se pa ni hotela sama slikat user posted image Je tulila kot žerjav.
Me prav zanima, kaj oz. kdo se ji je tako zameril user posted image

moja pa je včeraj nakladala vzgojiteljici, kao da imamo doma konjičke, pa kravce, pa ovčke in da mama za vse skrbiuser posted image . Me je vzgojiteljica vprašala, če imamo res toliko živali domauser posted image
Res pa, da se od včeraj pred našo hišo pasejo krave in konji...Varja je pa čisto zmešana, ko jih zagledauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.5.2009 10:48:03   
kasso

Dan user posted image
Kako ste kaj? Včeraj se mi ni več uspelo javit, sem jo zelo težko uspavala, pol pa sem se ji kar pridružila, še tv-ja se mi ni dalo gledat. Danes zjutraj pa sem jo mogla zbudit revico, ne vem zakaj tako zgodaj naročajo take male user posted image
No, doktor je reko, da za zdaj ne bo predpisal očal, ker je taka dioptrija (+2 na obeh) za take male normalna, če bi bilo pa več, pa bi ji, čez pol leta pa imamo kontrolo. Sem si kar oddahnila.
Kasso, koliko pa je imela Varja dioptrije?

Super, da sta dobro opravili.user posted image
Varja ima tudi +2 na obeh in tudi meni je rekel, da je to normalno, samo kaj ko ful škiliuser posted image

Se je pa ne da več uspavat na rokah. Uleževa se v zakonsko posteljo, spije mleko in zaspi...jaz pa v večini primerov mrknem pred njouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.5.2009 10:48:10   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicamuser posted image

O lej jo zgubljeno, kako si?

o drugače kr vredu samo pocele dneve sem sama z otroki moj je hvala bogu dobiu novo službo pri Gomziju in zdej ko je sezona dela po cele dneve zjutraj od šestih in zvečer do devetih

Ohjoj, pol maš pa kr naporno, jaz če sem celi dan z Nio sama, sem crknjena, kaj šele 3 otroci.

Bolje, da ne veš, kako zgleda s tremi malimi otrociuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.5.2009 10:48:15   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nia ja Sara je uredu, sam smo mel pa prejšnjo psičko Sarouser posted image , pa še ena kolegica ma punčko Saro.
Anitka Alina mi ni, Jona je od kolegice hčerka, joj joj kolk sm smotanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image maš pa težave z imeniuser posted image user posted image user posted image user posted image Lena, Nela, Leni, Zoja, Maruša.... Sicer pa imate še nakj časa.

Ji bomo me naložile toliko imen, da bo komaj nesla user posted image

Metkauser posted image

bobika, ful ste lušniuser posted image

SS, javi se bolj pogosto. Upam, da si ok.

jana, user posted image user posted image user posted image za tvoje bolančke.

Danes pa mi ni treba nič kuhat, ker nas je tast povabil na roštiljuser posted image
Prej je prišel, ker mi je pripeljal benzin in ga natočil v avto. user posted image zjutraj ni hotel prižgat, ker sem se včeraj preveč furala okrog in sem pozabila ob pohajkovanju, da je bolj malo benzina v tankuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.5.2009 10:51:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aja, a veste, kaj je danes moja mala zagodla? V vrtcu so imeli slikanje in sem naročila tudi portretno fotko, ta smrklja se pa ni hotela sama slikat user posted image Je tulila kot žerjav.

moja pa je včeraj nakladala vzgojiteljici, kao da imamo doma konjičke, pa kravce, pa ovčke in da mama za vse skrbiuser posted image . Me je vzgojiteljica vprašala, če imamo res toliko živali domauser posted image
Res pa, da se od včeraj pred našo hišo pasejo krave in konji...Varja je pa čisto zmešana, ko jih zagledauser posted image

Boš morala začeti razmišljati o preusmeritvi dejavnosti user posted image Lahko bi pekla torte, zraven pa skrbela še za živalce user posted image

Glede fotografiranja sem se pa zdaj dogovorila, da male ne bom nikamor vodila (je fotografinja ponudila, da jo pripeljem k njim), itak mi ni nujno imeti potretne fotke. Jo bom raje kdaj drugič peljala h kolegici (mami prijatelja velike pike), ki jo mala pozna in se bo zihr hotela slikat. Glavno je, da bo imela skupinsko sliko za spomin user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.5.2009 10:51:30   
nia5

Nia ja Sara je uredu, sam smo mel pa prejšnjo psičko Sarouser posted image , pa še ena kolegica ma punčko Saro.
Anitka Alina mi ni, Jona je od kolegice hčerka, joj joj kolk sm smotanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image maš pa težave z imeniuser posted image user posted image user posted image user posted image Lena, Nela, Leni, Zoja, Maruša.... Sicer pa imate še nakj časa.

Metkauser posted image

Danes pa mi ni treba nič kuhat, ker nas je tast povabil na roštiljuser posted image
Prej je prišel, ker mi je pripeljal benzin in ga natočil v avto. user posted image zjutraj ni hotel prižgat, ker sem se včeraj preveč furala okrog in sem pozabila ob pohajkovanju, da je bolj malo benzina v tankuuser posted image

Moja mami je Metka user posted image , no v bistvu Marjeta, ampak jo vsi Metka kličejo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.5.2009 10:52:14   
špelin@

Metkauser posted image

user posted image user posted image za tasta user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.5.2009 10:53:04   
nia5

Boš morala začeti razmišljati o preusmeritvi dejavnosti user posted image Lahko bi pekla torte, zraven pa skrbela še za živalce user posted image

Glede fotografiranja sem se pa zdaj dogovorila, da male ne bom nikamor vodila (je fotografinja ponudila, da jo pripeljem k njim), itak mi ni nujno imeti potretne fotke. Jo bom raje kdaj drugič peljala h kolegici (mami prijatelja velike pike), ki jo mala pozna in se bo zihr hotela slikat. Glavno je, da bo imela skupinsko sliko za spomin user posted image

Pristna kmetica user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.5.2009 10:53:47   
nia5

Lepo jutro vsem majskim hroščom in mamicamuser posted image

O lej jo zgubljeno, kako si?

o drugače kr vredu samo pocele dneve sem sama z otroki moj je hvala bogu dobiu novo službo pri Gomziju in zdej ko je sezona dela po cele dneve zjutraj od šestih in zvečer do devetih

Ohjoj, pol maš pa kr naporno, jaz če sem celi dan z Nio sama, sem crknjena, kaj šele 3 otroci.

Bolje, da ne veš, kako zgleda s tremi malimi otrociuser posted image

Moj bi imel tri, jaz bi pa le pri Nii ostala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.5.2009 10:55:10   
nia5

moji pijejo vsi sladkano...drugega ne marajo. Gašper ima karies, ampak ker ga jaz nisem pravočasno peljala k zobarju, Petja pa ima kljub sladki pijači odlične zobke. Pa kaj naj naredim, če tast kuha zelo dober in zelo sladkan čaj iz domačega ribezauser posted image . Aja, in Petja še vedno spije v postelji preden zaspi flašo mleka (zobke si umije pred flašo) in Varji pa sploh še zobkov ne umivam, ampak bom kmalu začela, ker sva ji z Gašperjem kupila krtačkouser posted image

Jaz pa ji že lep čas krtačim zobke, če ji kak dan ne, me že peče vest user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.5.2009 10:56:29   
kasso

Metkauser posted image

Moja mami je Metka user posted image , no v bistvu Marjeta, ampak jo vsi Metka kličejo user posted image

Metka sem hotela jaz, da bi bila Varjauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.5.2009 10:57:06   
nia5
Nia panča, jaz pa se nimam kam dat, ker je obupno vreme, posesala sem včeraj, čakam mami, da prinese zelenjavo, da nekaj skuhama, cote se perejo, aha, mogoče bi pa šla likat, o ne ne, ne da se mi user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.5.2009 10:57:41   
tilči
Midva s Tilnom sva končno doma.V službi nisem nič opravila,ker šefinje danes ni bilouser posted image .Sem pa zvedela,da ena,ki pride v ponedeljek s porodniške,da bi rada delala samo zjutraj in še ena,ki že dela po 4 ure,bi tudi bila rada samo zjutraj.Tako da mislim,da mi bo ustregla,ker vsi pa tudi ne moremo delati zjutraj,a ne?
Jo bom jutri zjutraj poklicala,da se zmeniva,pa še za dopust ji moram reči,da lahko morje rezerviramouser posted image

S Tilnom sva šla še na banko,kovančke zmetat na Toli avtomat,da se še malo kje našpara;pa ko sem šla ravno mimo Cicibanove trgovine,sva šla še nogico zmerit,da ne bi slučajno nosil kakšnih premajhnih čevljev.Ima slabo 20,tako da nosi ravno prave čeveljčke in copatkeuser posted image

Hvala vsem,ki ste držale pestke,vsaj dobro novico sem zvedela,bi pa prosila še za jutri,da jih držiteuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.5.2009 10:57:43   
nia5

Metkauser posted image

Metka sem hotela jaz, da bi bila Varjauser posted image

Kako to, da potem ni?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?