Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sok mu daš ? Ni dobro, zarad zob. Raj mu daj vodo al pa ne sladkan čaj. Razredčen jabolčni sok: 2 dl vode + 1 dl soka. To je edino, kar on pije. Ne vode, ne čaja (ne nesladkanega, ne sladkanega), ne drugega soka, niti mleka. Dobro vem, da bi bila voda najboljša, ampak: a mi lahko, prosim, nekdo pojasni, kako prisilit , da pije nekaj, česar ne mara?? Blazno lahko je reči: daj mu vodo. Zobke mu pridno umivam, poleg tega nikoli nima flaše dolgo v ustih (malo spije, potem pa flašo odložim in mu dam dudko), niti se z njo ne uspava, da bi mu to povzročilo gnitje zob. Pa verjemi, da dobro vem, kako to izgleda, ker sta kolegičini hčerki vedno zaspali s flašo z čajem v ustih in so jima zg. in sp. mlečne enke dobesedno "segnile" Bom kar takole rekla: HB, da vsaj to svojo razredčeno kislico pije Naš tud ni hotu sam sm ga mal manj kr prisilila, čez dan sm mu non stop dajala ne sladkano in sm ga HB navadla. Ja sam k vi2 umijeta zobe, pa pol spije sok je isto kot če neb umila. Sej ne da bi ti zdej pametnjakovičila tuki, ne, sam pač sm povedala, upam da ne zameriš . Mene tašča uči, kar se tiče zob in to, k dela v zobozdravstvu. Bom pošteno povedala: malo pa vseeno zamerim, drugače se niti ne bi tako "zagrela" za razlago. Ne veš, kaj vse sem že poskušala, da bi še kaj drugega pil. Da ne govorim o borbah, ki smo jih imeli pri slabega pol leta starosti že samo okrog mleka Ko smo "silom prilike" morali ekpresno preiti na GH - vseh 5 obrokov. Ko je skoraj dehidriral, ker ni pil ne mleka, ni hotel vode, ni hotel čaja,... Ne glede na stopnjo "cukranosti" Potem pa sem poskusila z razredčenim jabolčnim sokom in meni se je prikazala Marija!!! Pil je A misliš, da jaz ne bi raje videla, da bi pil vodo? Pri puncah teh težav ni bilo: obedve sta lepo pili vodo ali nesladkan čaj. S sokom niti poskušala nisem. Večja še vedno pije pretežno samo vodo. A bi ti poskusila z Gregcem, da boš videla, o čem govorim? Mislim, da bi te vse pametovanje hitro minilo. V sili hudič še muhe žre. Pa brez zamere. Jst ne zamerim k nimam kaj zamerit, nisem kaj preveč zamerljiv tip človeka. Če pa bi že kaj zamerla ( k zlo, zlo redko komu in zakaj) bi hitro tud odmerla