|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
13.5.2009 20:54:56   
dajamaja
Čerko!

Drage konzervice in konzervans najprej opravičilo, ker sem vas mal v pacu pustila. Jaz imam v službi blokiran dostop do RR in vam nisem mogla javiti. Domov sem prišla pa pozno zvečer, ker imam cel popoldan in večer treninge. Zato sama ne objavljam datumov testa - ker enostavno ne morem zagotoviti da vas pravočasno obvestim.
Torej ni nalašč in tudi ni drama. Drama je bila ob zadnjem + in vse kar sem si želela je bilo, da če ni namenjeno, naj se to pokaže na začetku. In se je in to je OK.

Že prej sva se odločila, da je to zadnji postopek in pri tem ostajava. S tako prtljago kot je najina je to edina pametna odločitev. Pač ne gre in se nima smisla zastrupljat za prazen nič. Vsak pride do te točke ob svojem trenutku in ta je najin. Zdaj bova prestopila med pare, ki upajo na naravni čudež - šopala se bova z vitamini in zdravo hrano, športala, bila aktivna in se ljubila. Nikjer ne piše, da nama na ta način ne bi uspelo. Tako da zdaj vas bom zastrupljala z recepti za zdravo prehrano, vitaminske sokce in optimizmom.

Mikla čestitke, naj ti gre naprej kot po maslu!

Pikica36 držim pesti, da naslednjič vidiš srček. To definitivno je zdrava nosečnost. Boš videla, da se ne motim!

Aqua, a si sigurna, da ne bo presenečenja?

Kruce,
vse bp upam!

Takle, zdaj grem pa knjigo brat, pol pa mojga v postlo zvlečem, zdaj bo vsaj  slončkat upal!

Srečno!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.5.2009 21:10:41   
Pija76
Dajamaja vse najboljš ti želim! Si pogumna punca in ti želim da zmagaš!!! LP

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
13.5.2009 21:51:25   
reni70
Drage konervice,evo mene na raportu.
Danes so me tko prstki srbeli,da šla v lekarno in kupila baby check.Nič sm rekla danes naredim za foro test,jutri zjutraj pa itak uradni dan.Se mi je pa zdelo mal čudno,da so me danes tko joškice bolele,pa rahlo slabost sem čutla že zjutraj.V prejšnjih postopkih so vedno že 9.ali 10 dan joškice splahnele.Drugače pa je bilo veliko znakov kot pred M.
In glej,zagledala user posted image user posted image ,še vedno ne morem verjeti,da je to res.
Zjutraj,ko vstanem pa ponovim,z jutranjo vodo.
Jutri vam ponovno javim,pa brez zamere,ker sem tolk lena za pisanje in se vam ne javljam veliko.

Je možno,da je test lažen??user posted image Joj kaj kompliciram.

Nočko vsem

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.5.2009 1:32:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: reni70

Drage konervice,evo mene na raportu.
Danes so me tko prstki srbeli,da šla v lekarno in kupila baby check.Nič sm rekla danes naredim za foro test,jutri zjutraj pa itak uradni dan.Se mi je pa zdelo mal čudno,da so me danes tko joškice bolele,pa rahlo slabost sem čutla že zjutraj.V prejšnjih postopkih so vedno že 9.ali 10 dan joškice splahnele.Drugače pa je bilo veliko znakov kot pred M.
In glej,zagledala user posted image user posted image ,še vedno ne morem verjeti,da je to res.
Zjutraj,ko vstanem pa ponovim,z jutranjo vodo.
Jutri vam ponovno javim,pa brez zamere,ker sem tolk lena za pisanje in se vam ne javljam veliko.

Je možno,da je test lažen??user posted image Joj kaj kompliciram.

Nočko vsem

Reniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naj bo kar tako kot je bilo na temle testu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.5.2009 5:17:31   
reni70
Ponovila testom in user posted image .Jupiiii... Ne ne ko,da so to meni ne dogaja.
Punce dons skočim še na krvnega v adrialab,potem povem končni rezultat.
Se mi mudi rihtat za službo,se javljam kasnej.
Papa

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.5.2009 7:15:51   
pikica36
jutro! že na vsezgodaj čudovite novičkeuser posted image user posted image reni - čestitkeuser posted image user posted image user posted image naj bo vse ok do konca- brez težav problemov.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dajčiuser posted image user posted image žal mi je zate, da ni uspelouser posted image user posted image , res je vsak pride do točke, ko ne zmore več oz. je treba stvari narediti konec- popolnoma te razumem . me pa veseli, da imaš še vedno možnost zanositi po naravni poti. mogoče bo prav zdaj ratalo, ko boš odvrga vso breme iz sebeuser posted image user posted image user posted image  želim ti veliko uspeha!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.5.2009 8:25:49   
mausikaa
zdej gre pa že skoraj kot po tekočem traku...user posted image user posted image user posted image
bravo pupe, sem vesela za vse vas in vsi ti user posted image user posted image  mi dajejo upanje, da bo pa mogoče tudi pri nas kaj uspelo user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.5.2009 8:28:34   
mausikaa
še ena T pri meni je z mojimi ciklusi tko, da je cela zbrka od abrazije naprej, tko da meritve temperature niso ravno pravi pokazatelj se mi zdi! Je pa tudi res, da se ponoči prebujam, hodim na WC tko da to tudi vpliva na temperaturo.
Skratka se trudimo še naprej

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.5.2009 9:01:29   
miklarom
reni70 - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke in lepo ter mirno user posted image ti želim

dajamaja - user posted image user posted image user posted image še emkrat, saj ne morem verjet da ni uspelo. koliko poskusov si pa že imela? jaz vama res iz vsega srca želim da se vama uresniči želja, na kakršnikoli način bo pač prišla. pravijo pa da ko se odklopiš od vsega in na vse pozabiš, ter zaživiš drugačno življenje potem uspe.

pikica36 - kako si, jaz sem dobrouser posted image , ja in uspelo mi mje narediti tikrčka, sam ne vem zakaj se mi ni danes prestavil na en dan manjuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.5.2009 9:25:17   
pikica36
hoj jaz sem ok! vsaj zaenkrat. čeprav zaskrbljena kako bo!
bravo za ticker!! zakaj se ti pa ni prestavil pa pojma nimamuser posted image a včeraj ti je kazal isto??
probaj si ga še enkrat naredit, ker včasih kaj zafrkava

no, zdaj pa se že nabiramo user posted image , upajmo da bo vse ok!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.5.2009 9:37:26   
mismis
Dajamaja, ma bemti, kako spet ne user posted image  user posted image  drži se mi, bom pa še naprej držala pesti in mislila nate, da čimprej naravno uspe, saj veš da je vse mogoče.

Reni70, tudi tebi čestitke za plusek, to pa je super novička user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.5.2009 10:01:23   
gigi1
RENIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  JUPIIIIIII! SUPER!!!!! ČESTITAAAAAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dajči draga moja user posted image  saj veš kolk te mam rada.

Pikica vse bo dobro user posted image

Puppe moje kolk sem jaz vesela, da se tale naša tema polni z nosečkami user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.5.2009 10:02:42   
miklarom
ja včeraj je bil istouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.5.2009 10:04:19   
pikica36
probaj si še enkrat naredit. meni je tud kazal prvič narobe

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.5.2009 10:18:00   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  
user posted image
user posted image TREPETALKE user posted image

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 11.05user posted image ???

Aqua 77(32) user posted image       M ne pričakuje 13.05.        user posted image    ???
posvet pri dr. Rešu 02.06.

Lana70 (39)  user posted image  user posted image   test 18.05.user posted image

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 20.05 user posted image     

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 27.05. user posted image

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 08.06. user posted image

user posted image V POSTOPKU user posted image

user posted image   NOVI KROG user posted image

gigi (43) user posted image  v pripravah na postopek

Kiwi (41)      IUI  junija

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (42) user posted image       pavza 

Dajamaja (42)   user posted image       pavza

user posted image

user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE  user posted image

Bety11 (43)   user posted image  user posted image user posted image  NS super

Pikica36 (38)  user posted image  user posted image  user posted image

Miklarom (37)   user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

Reni70 (38)  user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image Zofka7 user posted image Andreja2000user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.5.2009 10:25:21 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.5.2009 10:29:29   
gigi1
Evo nov lep seznamček z lepim številom nosečk user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Puppe prosim poglejte, če sem kaj sfalila.

Neodkrita se je kaj javila? Nisem zasledila user posted image

Aquica kdaj bo testek?

Nove nosečke dajte mi kakšne datume UZjev napisat, da jih dam na seznamček user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.5.2009 10:40:14   
neodkrita
Evo mene. user posted image  prišla, tako, da zopet nič, pa tudi ne pričakujem več, ker ima moj lubek še slabše rezultate kot pred dvema pregledoma. Tako, da zgleda nič nič ne bo!!
Vsem nosečkam naj naj nosečnost, druge pa boste prišle na vrsto, ni bat user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.5.2009 10:42:00   
miska73
Da vas še tle pozdravim po dolgem času.

Reni pa kaj jst to berem.... plusek...
Ja, superca. Iskrene čestitke.
Ti še kr nalulaj kak testek, ker jih je potem nekaj časa tako lepo gledati...

Dajči user posted image Te čisto razumem, da je enkrat dost postopkov.
Upam, da vama z zdravim načinom življenja rata naravni čudež.

Žiži a se vidimo jutri?

Miklarom pa tebe pa res razganja... nov avatarček, pa tikerček... ti kar siješ od sreče te dni.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.5.2009 11:14:19   
andreja2000
Reni70 iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

dajamaja user posted image user posted image user posted image

vsem ,ki še čakate na user posted image ,želim,da se to čim prej zgodiuser posted image
vsem user posted image  pa vse lepo za naprejuser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.5.2009 12:31:59   
miklarom
pa, kak me ne bi razganjalo od srečeuser posted image , pa še tako lep mesec Maj je, še ptički se že ženijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.5.2009 17:14:55   
lana70
drage moje konzervice in konzervans....danes zjutraj sem se zbudila s hudimi krči in nekim rozastim packanjem....trenutno krčev ni več, se mi pa noče krvavenje ustavit, ki je zdaj že kar rdeče...očitno je to zaključek teh 12-ih dnevov beline....jutri zjutraj naredim še CB in če ne bo danes, bo pa jutri vse jasno.....bbpikica, hvala za spodbujanje cel moj šiht.....dajamaja, ne vem kaj naj bi ti rekla, težko človek kaj pametnega pove ob takih trenutkih, drži se, pa kakor bo, naj bo to najboljše v danem trenutku. Reni70, čestitke, superca!!!user posted image user posted image  tako je prav, upam, da vas/nas bo čim več nosečk na tej strani....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.5.2009 17:20:35   
pikica36
lana user posted image user posted image sranje no, ampak mogoče pa le ni še vse končano. poročaj kako se bo odvilo mi pa stiskamo pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.5.2009 17:24:51   
miklarom
lana - še tukaj user posted image user posted image user posted image , sranje preklemano, da res ne more dat tauser posted image  mir. ti kar naredi še test, mogoče je pa še upanje

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.5.2009 19:47:29   
Kruce Fiks
Jaz sem pa loterist, pa pravim da bo jutr user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.5.2009 19:55:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jaz sem pa loterist, pa pravim da bo jutr user posted image

aaaaaaahhh veš kaj bi dala...iz tvojih ust v božja ušesa. No, vsekakor jutri še uradno izveste rezultat tega s....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.