ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior je v enem mesecu dobil "samo" 440g...sedaj ima 4940g in 57 cm... Sicer je Ok, vendar so mi svetovali, da če bom imela občutek, da imam manj mleka naj mu poskusim dat dodatek...če poje več kot 50 ml ga potrebuje, če poje manj, ga ne potrebuje... ajde petarda, zdaj je čas za pivo in rdeče vino , pa zalo harmony..... le vztrajaj.... če pa bo treba vseeno dati zraven pa boš pač dala, saj ne bo konec sveta.... če pa hočeš pa ti jaz malo pošljem, ker miha se pa preveč redi. Vse prakticiram ... Pa ful se mi ni zdelo, da se kaj premalo redi, ker mi tudi spi včasih cele noči, če smo čez dan zunaj v vozičku tudi po 7 ur... samo je, spi in je priden...in sploh pomislila nisem, da imam kaj manj mleka...je pa res....manj se doji, manj povprašuje, manj je mleka... samo jaz ga tudi zdaj ne mislim budit...no, vsaj ponoči ne...mogoče bi bilo čez dan dobro ga zbudit, če bi recimo spal več kot 3 ure ja, mogoče bi ga čez dan res lahko budila, ponoči pa nikakor... sicer sem pa jaz danes prav štela kolikokrat miha je, ker je bil cel dan dež in smo bili skoz notri, pa tako kot ti praviš, če smo zunaj kar naprej spi v vozičku in še manj je, pa sva se danes dojila samo 5x ampak očitno je mleko ful redilno, če se tak redi. no, pa lahko noč, jaz grem tudi še Dharmo pogledat, pa spat