timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Drugače je bilo pa jutri tudi pri nas zelo zaspano, najprej se jaz nikakor nisem mogla zbuditi, potem pa še Danaja nikakor. K sreči, da je bila zelo pridna, ko sva šli po nakupih. Sva med drugim kupili poletno prevleko za lupinico, morda ji bo tako manj vroče. GH - hja, tale naša zgleda že ve, kako se izogniti hrani, ki ti ni všeč, jokaš, pa mami popusti. Joška je še vedno zakon . Zaenkrat še nimava samostojnega obroka, poje pa tam okoli 150 ml, če ji je všeč, drugače pa manj. Pikica, Pšemek, timnala, če se ne motim, ste ve še tudi na začetku, ali že imate samostojen obrok? Ali morda dva? Naša še vedno hoče po obroku mleko. Drugače se pa že tri dni gozno razburja, ko dobi v roke eno nono ropotuljico oz. grizalo v obliki zajčka. Se dere ko jesihar in nazadnje začne jokat. Mi ni jasno, zakaj jo tako iritira in nazadnje je najbolje, da ji jo vzamem? Cel obrok..kaj je ze to? Ma res, se moram smejat, ker ta nas navihanc poje par zlick in to je to..razen, ce je banana zraven. Se pravi, ce je dobro, bo pojedel tretjino aventovega kozarcka..stari smo pa 7 mesecev in en teden, skratka, ce bo slo tako naprej, bomo na polnem obroku pri 2 letih pa se ne sekiram, ker dokler pridobiva, je zdrav, ima z dojenjem dovolj, ni panike..ko bo pa potreboval vec, bo pa verjetno ze jedel, a ne? Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze