|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.5.2009 18:41:50   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Drugače se pa že tri dni gozno razburja, ko dobi v roke eno nono ropotuljico oz. grizalo v obliki zajčka. Se dere ko jesihar in nazadnje začne jokat.user posted image Mi ni jasno, zakaj jo tako iritira in nazadnje je najbolje, da ji jo vzamem?user posted image

Naš se je zadnjič razburjal ko so sosedje pred bajto nametavali pesek ej da vidiš to histerijo, če so dal lopate in grablje na tla je bila tišina čim so jih vzeli v roke in začeli delat se je najprej začel jezit, če niso nehali pa v jok....mislim user posted image user posted image Bogsigavedi kaj se mu to plete po glavi user posted image

user posted image user posted image user posted image , potem pa mi je jasno, zakaj se je naša zadnjič tako drla in tečnarila, ko je pri sosedih laufala motorka. Pa sem šele sedaj ugotovila, ko si ti napisala.user posted image

ZANIMIVO - naši pa ni panike, je že od rojstva, če le ne pada dež, je z nami po cele dnevi na parceli, kjer se dela - in rada opazuje, gleda, posluša zvoke, takšnih in drugačlnih mašin ...same oči so jo ...bager, štemarca, fleks, lopate,. grablje,pesek, traktor, mešauc ...vse ji je znano!!!! :) user posted image user posted image user posted image user posted image  

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.5.2009 19:21:22   
jolly123
Sej našga stroji in ostalo ne motijo, očitno ne mara fizikalcev user posted image  user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.5.2009 19:29:20   
PikicaStonoga

Sej našga stroji in ostalo ne motijo, očitno ne mara fizikalcev user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.5.2009 20:39:51   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VAL  od mamice LUČKA1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
13.5.2009 20:44:41   
gogabojan
DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAJ  od mamice SUZY124

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke in vse najboljše, najslajše, najlepše vam želita Goga in Roky. Uživajta maksimalno v radostih sedmih mesecev, kjer osvojijo vsak dan nekaj novega.

CMOK CMOK

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
13.5.2009 21:15:29   
timnala

Drugače je bilo pa jutri tudi pri nas zelo zaspano, najprej se jaz nikakor nisem mogla zbuditi, potem pa še Danaja nikakor. K sreči, da je bila zelo pridna, ko sva šli po nakupih. Sva med drugim kupili poletno prevleko za lupinico, morda ji bo tako manj vroče.

GH - hja, tale naša zgleda že ve, kako se izogniti hrani, ki ti ni všeč, jokaš, pa mami popusti. Joška je še vedno zakon user posted image . Zaenkrat še nimava samostojnega obroka, poje pa tam okoli 150 ml, če ji je všeč, drugače pa manj. Pikica, Pšemek, timnala, če se ne motim, ste ve še tudi na začetku, ali že imate samostojen obrok? Ali morda dva? Naša še vedno hoče po obroku mleko.

Drugače se pa že tri dni gozno razburja, ko dobi v roke eno nono ropotuljico oz. grizalo v obliki zajčka. Se dere ko jesihar in nazadnje začne jokat.user posted image Mi ni jasno, zakaj jo tako iritira in nazadnje je najbolje, da ji jo vzamem?user posted image

user posted image user posted image user posted image  Cel obrok..kaj je ze to? user posted image  Ma res, se moram smejat, ker ta nas navihanc poje par zlick in to je to..razen, ce je banana zraven. Se pravi, ce je dobro, bo pojedel tretjino aventovega kozarcka..stari smo pa 7 mesecev in en teden, skratka, ce bo slo tako naprej, bomo na polnem obroku pri 2 letih user posted image  pa se ne sekiram, ker dokler pridobiva, je zdrav, ima z dojenjem dovolj, ni panike..ko bo pa potreboval vec, bo pa verjetno ze jedel, a ne?
Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
13.5.2009 21:16:28   
timnala
Maju Nace iskreno čestitka ob njegovi sedmici user posted image  user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
13.5.2009 21:16:55   
janja 27
pozdravljene mlade dame

dan se je prevesil v noč, metka spi, manca se carta pri atkotu jaz pa sem vas prišla pogledatuser posted image user posted image user posted image

zjutraj je metka imela posvetovalnico.....še prej pa sem manco peljala v vrtec..parkirala na eni travci ker je full gužva gledala da ne bo manca na cesto tekla itd in imela metko v naročju in manco za roko šla čez cesto in se spotaknila na razpokanem asfaltu in...telebnila na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image joj ne me vprašat kaj in kako....sem bla čist out, hvala bogu se ni nič naredilo, manca ni padla ker me je spusitla iz rok, jaz pa sem omahnila na kolena in potem naprej , matko sem mela na desni strani in jo zavarovala z desno roko tko da ni z glavo omahnila na asfallt user posted image user posted image user posted image user posted image joj se je tko ustašla in jokala....verjetno bolj ker sem jo jaz tko pogledaal in se ustašla....pa vse je ok ker potem sem šla itak z njo k zdravniku pa jo je pogledala in je vse ok......mam srečo da lih tisti trenutek ni bilo nobenega avtomobila če ne bi me še povozil  ker je bilo lih za ovinkom in to sredi cesteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mislite da mi je kdo priskočil na pomoč al pa pogledat če je vse ok...ni govora gledali so me in se ozirali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah..niti ne bom komentriala ..no sej je vse ok sam tko....jaz ma potolčeno koleno in komovc na desni roki..ma ni panike....joj kriza punce......sem se tko ustašla....bleda sem bla k smrtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no to je to .....

v posvetovalnici pa tkole.....metka ma 8210 g in 68 cm user posted image user posted image user posted image user posted image vse ok , je primla kocke, gledala kako pade predmet, sedela, migala z rokicami se smejala, edino obračanej ji ne gre od rokuser posted image user posted image user posted image user posted image smo full LENI....niti kake volje do puzanja......tko drugaeč vse k mora bituser posted image user posted image user posted image pikico smo dobili nič jokali in tud sedaj moram potrkat ni nobene rekakcije .....nič vročine nič ni bla tečka...tko k vedno ....pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moramo pa še enkrat dat vodo ker ni bila ok , sam verjetno zato ker je mela vrečko preveč časa goruser posted image user posted image tko da moram v torek nazaj......ja lih torekuser posted image user posted image user posted image ma upam da nam uspe potem tam hitro lulat....

če bo vse ok v petek bo moj avto readyuser posted image user posted image user posted image user posted image

jolly jaz temu tvojmu pregledu ne vrjamem nič..potem praktično ne sme nič jest al kajuser posted image user posted image user posted image če bi mel alergijo na kaj se ne bi redil in bi bil pikast oz, zatečen....tečko pa je ker je pač tak otrok verjetno res kot si napisala se boš morala spreijaznit s tem da je tvoj tajček bolj zahteven otrok,.....user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
13.5.2009 21:19:01   
timnala
Jolly..zakaj pa ne posljes sline tja, kamor sem ti dala kontakt? To je se vedno bolj relevantno, glede na to, da to gleda skozi njegov DNK.

Kar pa opisujes pa meni zelo deluje kot alergija na mleko..vsaj pri nas je blo tak..mal teckast, ni dobro spal, zelen kakec, črvici ga..in to se je vedno pojavilo, ce sem se pregresila (nevede, ker nisem se vedela, da doloceno zivilo vsebuje mleko).

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
13.5.2009 21:20:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze user posted image

A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla user posted image user posted image user posted image  Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta????

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
13.5.2009 21:24:23   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

otoks

otoks  = otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stare, kaj vse znajo tile tiskarski škratje!!! OBVLADAJO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
13.5.2009 21:27:10   
iraira
Najprej Mayu iskrene, čeprav malo pozne čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa mokre lupčke od princes Alye user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja Janja jaz bi se tudi ustrašila fullllllll...pomoje bi bila čisto v šokuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...........no HB da ni bilo nič hujšega...si sploh ne upam predstavljat, da bi avto prišeluser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa Manca bi to vse videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da ste vsi živi in zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Metko ker je tako pridna in nič ne tečka po pikiciuser posted image  user posted image  user posted image .

Jolly meni tale bioresonanca diši po prevariuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pomoje je to kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziheruser posted image  user posted image  ...upam.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
13.5.2009 21:29:09   
mbd0411

Da vas malo pozdravim.
Vidim,da ste vse bolj ali manj v medsebojnih pogovorih,tako da ne skačem v besedo,samo preberem in grem.
Jolly,ti imaš pa res ves čas pestro.
Naš spi že od 18 ureuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4038
13.5.2009 21:29:45   
gogabojan

Jolly..zakaj pa ne posljes sline tja, kamor sem ti dala kontakt? To je se vedno bolj relevantno, glede na to, da to gleda skozi njegov DNK.

Kar pa opisujes pa meni zelo deluje kot alergija na mleko..vsaj pri nas je blo tak..mal teckast, ni dobro spal, zelen kakec, črvici ga..in to se je vedno pojavilo, ce sem se pregresila (nevede, ker nisem se vedela, da doloceno zivilo vsebuje mleko).

Mi imamo alergijo na jajca. Mleko fajn prenese, to kar pa si ti opisovala, pa mi dobimo, če dobi kaj jajčnega vmes med hrano. Plus da se nam še izpuščajčki naredijo.

Vemo pa, da bo dobil alergijo, ker je prvo blato zelenkaste barve, tečen k norc, spanje pa ima moteno.

Jolly če se ne motim, si bila na pregledu za KM, in vam ni nič pokazalo. Če pa se to sam zadnje čase dogaja, je morda kaka hrana, ki jo poje, vendar ga pač napenja kasneje. Al pa poje preveč proti večeru.

Sto ljudi sto čudi (namest ljudi beri nasvetov).

Al pa, da imaš pač bolj zahtevnega malčka. Važn pa je, pa se boš tudi ti strinjala z menoj DA JE ŽIV IN ZDRAV, ZDRAVE PAMETI, IMA VSE ROKE, NOGE, GLAVO, VSE PRSTE.

Tako da, karkoli ga že muči, je morda prehodno. Če ne, pa reci P naj ga orng pogleda. Pa kako fajn si vzami, ne pa če se ne motim Brtoničkovo. Al pa njej reci, da zahtevaš, (itak plačuješ zavarovanje), ker ga nekaj matra.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
13.5.2009 21:30:12   
iraira

A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla user posted image user posted image user posted image  Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta????

Moja tudi zadnje časa nekaj štrajka z zelenjavo..beri jo ne je splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se mi vsak dan sproti zdi neumno da jo sploh  kuham ( pa jo še vedno vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4040
13.5.2009 21:31:57   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Mi imamo alergijo na jajca. Mleko fajn prenese, to kar pa si ti opisovala, pa mi dobimo, če dobi kaj jajčnega vmes med hrano. Plus da se nam še izpuščajčki naredijo.

Vemo pa, da bo dobil alergijo, ker je prvo blato zelenkaste barve, tečen k norc, spanje pa ima moteno.

Jolly če se ne motim, si bila na pregledu za KM, in vam ni nič pokazalo. Če pa se to sam zadnje čase dogaja, je morda kaka hrana, ki jo poje, vendar ga pač napenja kasneje. Al pa poje preveč proti večeru.

Sto ljudi sto čudi (namest ljudi beri nasvetov).

Al pa, da imaš pač bolj zahtevnega malčka. Važn pa je, pa se boš tudi ti strinjala z menoj DA JE ŽIV IN ZDRAV, ZDRAVE PAMETI, IMA VSE ROKE, NOGE, GLAVO, VSE PRSTE.

Tako da, karkoli ga že muči, je morda prehodno. Če ne, pa reci P naj ga orng pogleda. Pa kako fajn si vzami, ne pa če se ne motim Brtoničkovo. Al pa njej reci, da zahtevaš, (itak plačuješ zavarovanje), ker ga nekaj matra.

Super si tole napisala..........svaka častuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
13.5.2009 21:32:58   
iraira

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
13.5.2009 21:36:33   
gogabojan
Janja ej šok od šoka.

Nemorem verjet ej. Sem brala to kot nek dramatični roman, HB z srečnim koncem.

Si mela fajn SREČO V NESREČI. Pač si padla (si ne predstavljam da jaz padem, bi morali prpeljati žerjav in me dvigniti), ampak ste OK. Pa še avta ni bilo.

PA ZDAJ NAJ KDO REČE, DA MAME NISMO LEVINJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse bi naredili za svoje malčke. Sam poglej sebe, v tisti sekundi, ko si padala, si zaščitila svojega otroka. Zavestno in podzavestno, bi mame dale življenje za svojega otroka.

HB se vam ni nič hujega zgodilo.

Črn scenarij pa raje ne pomislim ej. Ufffffffffffffffff sm kr zavzdihnila, ko sem prebrala tvoj post, pa je moj reku kaj pa je zdaj narobe. Pa sem rekla, madona, ma ženska srečo.

Evo par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mal pomiriš. Vedi da vse ki smo tu, te globoko spoštujemo (jaz te no res globoko spoštujem, in mislim da tudi ostale).

Ej tak me tišči od tvoje zgodbe, da niti ne vem, kaj bi ti napisala, kak mi je težko.

CMOK TEBI, CMOK METKI, CMOK MANCI.

Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.5.2009 21:39:22   
Tosca

Drugače je bilo pa jutri tudi pri nas zelo zaspano, najprej se jaz nikakor nisem mogla zbuditi, potem pa še Danaja nikakor. K sreči, da je bila zelo pridna, ko sva šli po nakupih. Sva med drugim kupili poletno prevleko za lupinico, morda ji bo tako manj vroče.

GH - hja, tale naša zgleda že ve, kako se izogniti hrani, ki ti ni všeč, jokaš, pa mami popusti. Joška je še vedno zakon user posted image . Zaenkrat še nimava samostojnega obroka, poje pa tam okoli 150 ml, če ji je všeč, drugače pa manj. Pikica, Pšemek, timnala, če se ne motim, ste ve še tudi na začetku, ali že imate samostojen obrok? Ali morda dva? Naša še vedno hoče po obroku mleko.

kako pa zgleda poletna prevlekam kje s ejo kupi, za kak denar?

GH- ma dej nehi no ...mlečni obrok OK, ga poje zAa cel obrok že 14 dni, samo ostalo npr sadje, zelenjava pa nekj žličk, enostavno ji ne gre dol, pa kaj naj!!! Dvomim, da poje splloh za tretjino obroka!!! Se ne se,kiram, bo že, ja joška je zakon tud pr nas ...pa flaška če zmanjka ...

Poletna prevleka za lupinico je iz elastičnega frotirja (ali nekaj takega), dobi se v BC ali Pikapolonici za 32 EUR za Maxi Cosi lupinico. Za druge pa ne vem. Sem bila na Rudniku danes in jih niso imeli več ne v BC ne v Pikapolonici, potem sem jo dobila v BC v BTC-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.5.2009 21:49:17   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Janja ej šok od šoka.

Nemorem verjet ej. Sem brala to kot nek dramatični roman, HB z srečnim koncem.

Si mela fajn SREČO V NESREČI. Pač si padla (si ne predstavljam da jaz padem, bi morali prpeljati žerjav in me dvigniti), ampak ste OK. Pa še avta ni bilo.

PA ZDAJ NAJ KDO REČE, DA MAME NISMO LEVINJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse bi naredili za svoje malčke. Sam poglej sebe, v tisti sekundi, ko si padala, si zaščitila svojega otroka. Zavestno in podzavestno, bi mame dale življenje za svojega otroka.

HB se vam ni nič hujega zgodilo.

Črn scenarij pa raje ne pomislim ej. Ufffffffffffffffff sm kr zavzdihnila, ko sem prebrala tvoj post, pa je moj reku kaj pa je zdaj narobe. Pa sem rekla, madona, ma ženska srečo.

Evo par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mal pomiriš. Vedi da vse ki smo tu, te globoko spoštujemo (jaz te no res globoko spoštujem, in mislim da tudi ostale).

Ej tak me tišči od tvoje zgodbe, da niti ne vem, kaj bi ti napisala, kak mi je težko.

CMOK TEBI, CMOK METKI, CMOK MANCI.

a misliš da jaz nisem žrjavuser posted image user posted image user posted image lih en tak k ti user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma res srečo večjo k pametuser posted image user posted image user posted image

hvala vam punce za izrečene besede sej se mi je potem vrtel film bolj k tisti trenutek pa popoldan sem bla neki časa čist outuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jp 13 je moja srečna številkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.5.2009 21:49:24   
evelin
Punce nisem vam povedala da je Maša imela klopa user posted image .
Smo bli v soboto na parceli pa sma midve lepo na dekici sedele pa rožice trgale in se igrale. V nedeljo pa ležima na postli pa js gledam kaj ma Maša na bederci nekomkrastico, pa rečem mojmu dej poglej kaj ma, on pa to je cek-klop. Grozaaaaaaaaa, smo ga komaj vn dobili s kremo. Zdej skoz opazujem pa nč ne kaže da bi kaj blo. Morm jutri vseeno P povedat.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.5.2009 21:49:28   
Tosca
Vse najboljše Maju za sedemmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem.

Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4047
13.5.2009 21:52:17   
timnala
Janja27, tudi od mene user posted image  za danasnji dan in HB, da se je vse tako koncalo.. Itak pa, sej ves - SW user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
13.5.2009 21:53:07   
Tosca
Janja, user posted image user posted image user posted image samo, da ni bilo nobeni nič hujšega!
Je pa 13. srečna številka tudi pri nas doma, moj oči ima rojstni dan na isti dan kot tvoja Manca, pa mami in nečakinja so tudi rojene na 13.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
13.5.2009 21:58:47   
janja 27
hvala punce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj timanla in tosca nič se ne sekirajte glede GH od moje kolegice punčak do 9 meseca ni htela nič poskusit sam dojila se je potem pa v 14 dneh poskusla vse živo..tko da bo bo....pa itak GH pred drugim letomuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?