|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.5.2009 12:08:59   
PikicaStonoga
 Joj že 2x napisala, pa Tijana zbrisala user posted image user posted image  to mam pa zato, ker jo imam zraven pred računalnikom ...
Takole si jaz izpišem nekaj igric, jih sprintam in obesim na steno, da se jih naučim, mogoče kateri pride prav!!!

IGRE ZA SPODBUJANJE UMSKIH SPOSOBNOSTI
6-9 MESECEV

Na melodijo Mojster Jaka (otrok ima pred sabo kuham grah in korenček):
GRAH, KORENČEK, GRAH, KORENČEK,
STA ŽE TUD, STA ŽE TU.
   NESI JU V USTA, NESI JU V USTA.
HAM, HAM, HAM.
HAM, HAM, HAM.

BIBA BUBA BAJA, PO HRBTU SE SPREHAJA IN NAGAJA.
(s kazalcem in sredincem tekamo po hrbtu otroka)
PA SE TIJANA RAZJEZI: »TI, TI, TI!«
BIBA PAČ NI KRIVA, ČE JE NAGAJIVA.
Namesto 'po hrbtu' uporabite še druge dele telesa (vrat, roke …)

Med stiskanjem igrač:
STISNI MEDVEDA, KI TAKO LEPO GLEDA.
PUSTI KUŽKA, PUSTI MUCKA,

Mahanje – na melodijo Mojster Jaka:
MAHAJ OČKU, MAHAJ OČKU,
Z ROKICO, Z ROKICO,
RECI MU ADIJO, RECI MU ADIJO,
PA PA PA, PA PA PA.
Z dojenčkovo roko pomahajte še drugim: babici, dedku, prijateljem in živalim.

Dojenčka imamo v naročju in plešemo:
RINGA RINGA RAJA,
MUCA PA NAGAJA,
KUŽA PA PRITEČE,
PA VSE NA TLA POMEČE!
KIKIRIKI!
(dvignemo dojenčka visoko v zrak)

ENA DVA, ENA DVA,
SPUSTI KLJUČE NA TLA.

MEDVED STOPA COPA COPA COP …
(otrok leži na hrbtu s skrčenimi nogami, držimo ga za gležnje in nogi izmenično dvigamo in postavljamo na tla)
ZAJČEK SKAČE HOP HOP HOP, HOP HOP HOP …
(primemo otrokovi roki in ploskamo z drugo ob drugo)
MALA MIŠKA PA HITI TIKE TIKE TIKE TI …
(s kazalcem in sredincem tekamo po otrokovi roki navzgor. pri zadnjem zlogu miška smukne pod brado ali pazduho)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
13.5.2009 12:50:08   
gogabojan
Jolly ah kr neki no. Kaj pa sploh lahko jeste. Če gledaš na sestavine kake hrane naprimeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr neki no. Al pa prosi P naj te da na alergijske teste pa bo.

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast. Mi mojstra jaka že poznamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalo pa nam bo zelo priročno pršlo. Hvala za to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
13.5.2009 12:54:24   
PikicaStonoga
Še tole, čeprav so glede na knjigo za 3-6 mesecev, so lahko še vedno aktualne! :)

IGRE ZA SPODBUJANJE UMSKIH SPOSOBNOSTI
 3-6 MESECEV

ČE SI SREČEN, ZDAJ Z DLANJO UDARI V DLAN.
(z dojenčkovi rokami nežno ploskajte pred obrazom)
ČE SI SREČEN IN ČE SREČO RAD DELIL BI Z MAMICO,
(pri tem dojenčkove dlani položite na svoja lica)

BIBA LEZE BREZ ODDIHA, BLJA, BLJA, BLJA.
BIBA LEZE IN SOPIHA, BLJA, BLJA, BLJA.
BIBA JE DO VRAT PRIŠLA, TRK, TRK, TRK,
(trkamo s kazalcem in sredincem po bradi in čelu)
JE KDO DOMA?

BELA, BELA LILIJA, V KROGU PLEŠE DEKLICA.
(dojenčka nežno zibajte levo in desno)
DEKLICA SE OKROG VRTI,  PA SI EN'GA IZVOLI.
POSKOČI ENKRAT, (dojenčka dvignite v zrak),
POSKOČI DVAKRAT, (dojenčka spet dvignite v zrak)
ZAPRI OČI IN SI EN'GA IZVOLI.

MEDO SKOČI HOPSASA,
POTEM PA PADE SPET NA TLA.

ENA, DVA, ENA, DVA,
SKRČENA NOGICA.
ŠTIRI, PET, ŠTIRI, PET,
PA JE STEGNJENA SPET.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
13.5.2009 13:20:16   
stunfek
jolly jaz se na bioresonanco ne bi zanasala - sploh ne pri odkrivanju alergij. Ni nobene osnove na bazi cesa naj bi to on odkril. Kot jaz vem je bioresonanca bolj priznana za rehabilitacijo po zlomih in drugih specificnih poskodbah.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 4004
13.5.2009 14:19:23   
Tejčika29
Jolly - moj je bil na bioresonanci, izgleda nekako tako jaz nisem smela bit zraven zato samo po opisu: držal je nekaj na trebuhu in nekaj na vratu, pregledali so mu 4 sklope alergij, ki so mu jih približali (vse preko neke naprave na katero je navezan tudi terpavet), in če je bila alergija prisotna je terapevt to začutil, ker se je njemu povečal utrip srca, in potem so mu to alergijo z bioresonanco izravnali ali kako naj povem, izničili sproti, po potrebi tudi 2x ponovili. Imel je vse naenkrat zdravljeno, trajalo je 2 dni, potem 1 teden ni smel jesti stvari, na katero so mu ugotovili alergijo, nato pa je  začel. Ti rečem da mu 98 % pomagalo, sedaj sicer (po par letih) mu je malo oslabelo in bo terapijo ponovil jeseni, ko je najmanj alergij prisotnih. Počutil se je 100 % bolje, veliko manj je spal, ni bil več tako utrujen, grla mu ni več stiskalo, oči niso pekle, kašljal ni več, lani ga je pičila celo čebela in ni bilo nič.... Jaz prisegam na bioresonanco, oz. moj. Odivsno pa je h komu greš spet... Stvar odločitve, v Slo. jih je zdaj že precej.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
13.5.2009 14:21:22   
Tejčika29
Suzy - čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
13.5.2009 14:59:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly ah kr neki no. Kaj pa sploh lahko jeste. Če gledaš na sestavine kake hrane naprimeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr neki no. Al pa prosi P naj te da na alergijske teste pa bo.

user posted image

Smo bili na alergijskih testih in tam nam ni nič pokazalo.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
13.5.2009 15:03:47   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Jolly - moj je bil na bioresonanci, izgleda nekako tako jaz nisem smela bit zraven zato samo po opisu: držal je nekaj na trebuhu in nekaj na vratu, pregledali so mu 4 sklope alergij, ki so mu jih približali (vse preko neke naprave na katero je navezan tudi terpavet), in če je bila alergija prisotna je terapevt to začutil, ker se je njemu povečal utrip srca, in potem so mu to alergijo z bioresonanco izravnali ali kako naj povem, izničili sproti, po potrebi tudi 2x ponovili. Imel je vse naenkrat zdravljeno, trajalo je 2 dni, potem 1 teden ni smel jesti stvari, na katero so mu ugotovili alergijo, nato pa je  začel. Ti rečem da mu 98 % pomagalo, sedaj sicer (po par letih) mu je malo oslabelo in bo terapijo ponovil jeseni, ko je najmanj alergij prisotnih. Počutil se je 100 % bolje, veliko manj je spal, ni bil več tako utrujen, grla mu ni več stiskalo, oči niso pekle, kašljal ni več, lani ga je pičila celo čebela in ni bilo nič.... Jaz prisegam na bioresonanco, oz. moj. Odivsno pa je h komu greš spet... Stvar odločitve, v Slo. jih je zdaj že precej.

No najina terapevtka ni bila priklopljena na nič, Taj pa tudi ni nič držal v rokah, ona je imela eno samo tako kovinsko palico, ki je bila poleg nekega magneta al kaj ( to govorim bolj tko ker mi ni sama povedala kaj je to ), in je rekla, da ko bo aparat zaznal nepravilnosti torel alergijo bo zanihal. No seveda po vseh teh naštetih zadevah sem jo vprašala glede na to da je Taj sedel v mojem naročju in je bila palica obrnjena proti obema, če je kaka varianta, da so kakšne alergije moje...ne to pa ne, ker se je ona osredtočila na Taja. To mi lih ni jasn na kakšen način se je nanj osredotočila???
No ona me ni prepričala. Ne vem, sem tudi jaz mislila da bo na kaj priklopljen ipd ampak kar neki tkole od daleč ugotavljat user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
13.5.2009 15:57:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image

Smo bili na alergijskih testih in tam nam ni nič pokazalo.

jolly pa sej Taj nima kakih težav zarad hrane, a ma kake pikice al pa kaj podobnega? Včasih slabše spi, samo ni nujni da zaradi hrane ...mogoče se pa preveč obremenjuješ in ni nič user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
13.5.2009 16:06:43   
suzy124
Dober dan

Danes je pa naš Maj že manj tečenuser posted image user posted image user posted image ,mogoče zato ker praznujemo že sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image .

Dva dni pa noče neki zelenjave jestuser posted image user posted image user posted image in ne vem kaj naj bi to bilo ker prej jo je fulll rad jedu.Upam da ga to mine in da bo zopet pridno jedel.Mal imam na sumu zobekeuser posted image user posted image user posted image

Evelin anketo sem ti izpolnala

Bioresonanca jaz nimam osebnih izkušenj, se je pa moja teta z njo skor čist pozdravla, prej ni smela skoraj nič jest,ker je bila na ful stvari alergična sedaj pa je tako daleč da že lahko skoraj vse je.

Jaz mam tud namen Maja peljat na bioresonanco če bo po enem letu še kr imel alergijo na jajca oziroma se mu bodo pojavljali mozoljčki. Pri teh majhnih je problem ker se do enga leta alergije lahko ful spreminjajo .user posted image user posted image

Naš user posted image pa zdle pridno panča jaz pa mal po internetu raziskujem.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
13.5.2009 16:07:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly pa sej Taj nima kakih težav zarad hrane, a ma kake pikice al pa kaj podobnega? Včasih slabše spi, samo ni nujni da zaradi hrane ...mogoče se pa preveč obremenjuješ in ni nič user posted image

Mah zmotlo me je to, ker spet zeleno kakamo, pa včasih se je spet neki napenjal ponoči pa stokal in ne vem kaj, pa sitni smo čez dan spet tok da ni za prenašat res. Danes evo je taka kriza, da sem že ratala nevarna okolici in bi ga najraje zalimala nekam v steno...si že cel dan govorim dihaj, dihaj, dihaj.... in zarad takih zadev sem šla...zdaj sem pa sam še bolj zmedena user posted image user posted image

PA ŠE VROČINO MAM, PA TO NI NORMALNO VEČ. Če ni Taj bolan sem pa jaz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4011
13.5.2009 16:10:30   
PikicaStonoga

Mah zmotlo me je to, ker spet zeleno kakamo, pa včasih se je spet neki napenjal ponoči pa stokal in ne vem kaj, pa sitni smo čez dan spet tok da ni za prenašat res. Danes evo je taka kriza, da sem že ratala nevarna okolici in bi ga najraje zalimala nekam v steno...si že cel dan govorim dihaj, dihaj, dihaj.... in zarad takih zadev sem šla...zdaj sem pa sam še bolj zmedena user posted image user posted image

PA ŠE VROČINO MAM, PA TO NI NORMALNO VEČ. Če ni Taj bolan sem pa jaz user posted image user posted image user posted image

AJEJ NOOOOOOO vaju pa res skoz boleen spremlja!!! Verjetno je teib padla odprnost od nespanja in stresa ...
Aja a je pol napenjanje pa sitnoba, kaknje in stokanje povezano z alergijami? To nisme vedla ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
13.5.2009 16:15:12   
jolly123
Mah ne vem jaz sem sklepala da ga kaj muči, ker se napenja, pa da je zato siten....al pa se moram KONČNO samo sprijaznit, da imam samo takega otroka al kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
13.5.2009 16:37:21   
PikicaStonoga

Mah ne vem jaz sem sklepala da ga kaj muči, ker se napenja, pa da je zato siten....al pa se moram KONČNO samo sprijaznit, da imam samo takega otroka al kaj user posted image

user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
13.5.2009 17:08:11   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

PikicaStonoga imaš ZS.

pogledala, ampk nč jasno user posted image

poslala sem ti kar sem dobila od ene punce, so kontakti, ki ti jih dajo o zasebnih varstvih v domžalskih vrtcih. Ker je kar tako nekaj napisano, jih je slikala in mi poslala

A  lahko še meni prosim pošlješ? Tenks!

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
13.5.2009 17:20:25   
Lovely
Dan.

No, pa je konec obiska. Jupi!

Danes smo prvič papali novo vrsto meska pa zaradi .100noge ne bom povedala katero. Pa maslo sem primešala v hrano in je bilo vse skupaj jami.

Pri nas je pa ponoči tudi kr neki. Ne vem kaj ji je. Sem pa že parkrat obupala in jo nesla k nama v posteljo, kar je velika napak, vem. Ampak kaj ko sva oba nesprespana in skoz teži tam okrog 3h, 4h...

Aja, od hiške sva odstopila. Po dolgem premisleku in svetovanju ugotavljava, da je čisto preslaba povezava z LJ zaradi Inye čez par let. Pa kleti ni. Pa v naslednih 2 mesecih strokovnjaki pričakujejo padec cen nepremičnin. Če to pomeni 30.000 cenej nakup je meni dovolj, vsak evro šteje. Tako da zdaj gledava okrog in sva v nizkem štartu. Videz le ni vse, predrag špas... No ja, bomo že...  

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
13.5.2009 17:22:05   
Lovely
Jolly, jaz v tvojem primeru ne bi bila čist ziher, da je res vse pravilno izpeljano s tole bioresonanco. Dvomim, da bi bil Taj tak korenjak kot je če bi bil na vse to alergičen...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
13.5.2009 18:03:20   
Tosca
Jolly, na takole diagnosticiranje imam tudi jaz pomisleke. Načeloma sem sicer dokaj odprta za alternativne metode, ampak kot je rekal že Tejčika, je zelo pomemno pri komu. Ampak žal pa ne vem, kdo bi bil v SLO dober. Včasih, ko je bil dr. Medved v Podčetrtku še živ, bi sploh ne spraševala kam, sedaj pa ne vem. Njegovo ordinacijo je prevzela dr. Žagar, pa ravno ne slišim pohval... Vsekakor pa bi jaz raje izbirala med zdravniki, ki se ukvarjajo s to metodo...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
13.5.2009 18:10:54   
Tosca
Drugače je bilo pa jutri tudi pri nas zelo zaspano, najprej se jaz nikakor nisem mogla zbuditi, potem pa še Danaja nikakor. K sreči, da je bila zelo pridna, ko sva šli po nakupih. Sva med drugim kupili poletno prevleko za lupinico, morda ji bo tako manj vroče.

GH - hja, tale naša zgleda že ve, kako se izogniti hrani, ki ti ni všeč, jokaš, pa mami popusti. Joška je še vedno zakon user posted image . Zaenkrat še nimava samostojnega obroka, poje pa tam okoli 150 ml, če ji je všeč, drugače pa manj. Pikica, Pšemek, timnala, če se ne motim, ste ve še tudi na začetku, ali že imate samostojen obrok? Ali morda dva? Naša še vedno hoče po obroku mleko.

Drugače se pa že tri dni gozno razburja, ko dobi v roke eno nono ropotuljico oz. grizalo v obliki zajčka. Se dere ko jesihar in nazadnje začne jokat.user posted image Mi ni jasno, zakaj jo tako iritira in nazadnje je najbolje, da ji jo vzamem?user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
13.5.2009 18:16:13   
Tosca
PikicaStonoga, zadnjič si potem vprašala, kako naj bi zmanjševal količino za nočni obrok, če dojiš, pa nisem uspela prej odgovoriti. Teorija, ki sem jo brala je, da naj bi pri dojenju pač dojila otroka vsakič eno minuto manj. Ampak v praksi se naša tudi čez dan dere, če ji nočem dat še druge joške, tako, da ne vem, kako bi to v praksi šlo. Mi je zadnjič kolegica rekla, da se ji to zdi tako utopično, kot tisto, da imaš otročka že od rojstva naprej brez plenicuser posted image .

Lovely, si imela enake pomisleke, kot midva, ko sva kupovala hišo. Prometne povezave zaradi otroka kasneje, pa klet... No ja, avtobus sicer imamo 200m stran, kleti pa žal nimamo.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
13.5.2009 18:20:40   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Drugače se pa že tri dni gozno razburja, ko dobi v roke eno nono ropotuljico oz. grizalo v obliki zajčka. Se dere ko jesihar in nazadnje začne jokat.user posted image Mi ni jasno, zakaj jo tako iritira in nazadnje je najbolje, da ji jo vzamem?user posted image

Naš se je zadnjič razburjal ko so sosedje pred bajto nametavali pesek ej da vidiš to histerijo, če so dal lopate in grablje na tla je bila tišina čim so jih vzeli v roke in začeli delat se je najprej začel jezit, če niso nehali pa v jok....mislim user posted image user posted image Bogsigavedi kaj se mu to plete po glavi user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
13.5.2009 18:32:11   
Tosca

Naš se je zadnjič razburjal ko so sosedje pred bajto nametavali pesek ej da vidiš to histerijo, če so dal lopate in grablje na tla je bila tišina čim so jih vzeli v roke in začeli delat se je najprej začel jezit, če niso nehali pa v jok....mislim user posted image user posted image Bogsigavedi kaj se mu to plete po glavi user posted image

user posted image user posted image user posted image , potem pa mi je jasno, zakaj se je naša zadnjič tako drla in tečnarila, ko je pri sosedih laufala motorka. Pa sem šele sedaj ugotovila, ko si ti napisala.user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
13.5.2009 18:35:10   
Tosca
PikicaStonoga, hvala, ker si napisala igrice, si jih bom sprintala. Jaz si jih pišem že en lep čas, pa sem šele pri mojstru Grahatuuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
13.5.2009 18:38:41   
PikicaStonoga

Drugače je bilo pa jutri tudi pri nas zelo zaspano, najprej se jaz nikakor nisem mogla zbuditi, potem pa še Danaja nikakor. K sreči, da je bila zelo pridna, ko sva šli po nakupih. Sva med drugim kupili poletno prevleko za lupinico, morda ji bo tako manj vroče.

GH - hja, tale naša zgleda že ve, kako se izogniti hrani, ki ti ni všeč, jokaš, pa mami popusti. Joška je še vedno zakon user posted image . Zaenkrat še nimava samostojnega obroka, poje pa tam okoli 150 ml, če ji je všeč, drugače pa manj. Pikica, Pšemek, timnala, če se ne motim, ste ve še tudi na začetku, ali že imate samostojen obrok? Ali morda dva? Naša še vedno hoče po obroku mleko.

kako pa zgleda poletna prevlekam kje s ejo kupi, za kak denar?

GH- ma dej nehi no ...mlečni obrok OK, ga poje zAa cel obrok že 14 dni, samo ostalo npr sadje, zelenjava pa nekj žličk, enostavno ji ne gre dol, pa kaj naj!!! Dvomim, da poje splloh za tretjino obroka!!! Se ne se,kiram, bo že, ja joška je zakon tud pr nas ...pa flaška če zmanjka ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
13.5.2009 18:39:18   
PikicaStonoga

PikicaStonoga, zadnjič si potem vprašala, kako naj bi zmanjševal količino za nočni obrok, če dojiš, pa nisem uspela prej odgovoriti. Teorija, ki sem jo brala je, da naj bi pri dojenju pač dojila otroka vsakič eno minuto manj. Ampak v praksi se naša tudi čez dan dere, če ji nočem dat še druge joške, tako, da ne vem, kako bi to v praksi šlo. Mi je zadnjič kolegica rekla, da se ji to zdi tako utopično, kot tisto, da imaš otročka že od rojstva naprej brez plenicuser posted image .

Lovely, si imela enake pomisleke, kot midva, ko sva kupovala hišo. Prometne povezave zaradi otroka kasneje, pa klet... No ja, avtobus sicer imamo 200m stran, kleti pa žal nimamo.user posted image

Ja ti teorijo tud jaz poznam ...mah jaz še vedno upam, da se bo kmalu odvadila ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?