pupi
|
Helo babike! Jaz iz NS, jezna ko pes ker mi spet ni naredla sem bla v porodnišnici uro in pol z Najo tečno, da je vselje, ker ni spala prav, pol pa še mi rečejo da bo še treba G kako uro počakat!! O to pa ne in grem v petek spet tja sedet, zmešalo se mi bo, ko bo na koncu prepozno za NS jaz jih fentam!!! Naja je bla zraven, ker sem še vedno jezna na taščo in tasta in je ne bom vozla tja, ker mi je tast tak lepo povedal, da njemu ni treba da je Naja tam, se pravi, hotel mi je povedat, da meni uslugo delajo in naj bom lepo tiho za vse skupaj. Aha, malo morgen. Zdaj pa sebo moral pač moj dragi v petek za varstvo pobrigat. Z njim sma si tudi še v laseh, tak dolgo še nikoli ni blo, ampak nekak ne pridema ven s tega !!! Naja spi ko ubita, pa jo bom kar pustla, ker je tudi za njo bil naporen dan, pol pa grema h kolegici, da se malo z njenimi lumpi poigra !! Corfu jaz bi definitivno kliznila iz take gneče, ker jaz sem nasplošno tip, ki ljubi svoj mir, zato vsa familija le iz varnostne razdalje . To, da pa je vse odaljeno se mi sploh ne zdi taka stvar, ker danes, še če mamo vse na nosu lezemo z avto, no vsaj pri meni je tak, vi se pa bote pač malo dalje peljali !! Sanek zdaj pa konec, zdaj pa se ti zmeni s tvojim pubecom, da tak več ne gre in bo treba ven . Vidve z Madejko še bota na koncu skupja ležale v P, pa saj to sploh ne bi bilo slabo, samo kolko jaz vem madejka rada na rok rojeva Maja kaki lepi ste iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , mamica pa tak fit, se vidi, da maš 4 otroke, verjetno je to boljše kot bilo kateri fitnes oz. aerobika . Češnca ti pa lepo noge skupaj tišča in počivat, ne ga sračkat. Ajvy kak pa si se ti spet s seznami potrudla . Lepo bodite in nosečke in ne se prehitevat prosim
|