|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
10.5.2009 9:07:56   
bačko
Jutro!
Ajvy ne Žana me ene 2 meseca malo vzdignjeno vzglavje.Bila je prehlajena in ga potem nisem več spuščala.
Ja ime že imamo.LORA!
Ajvy vem kako se počutiš!user posted image user posted image user posted image user posted image Meni je še zdaj hudo pa je minilo že 10 let.
Naša je danes taka tečka da je za znoret.Kar naprej samo joka.Že od 6 je pokonci in samo teži.Upam da se bo do 15 ure umirila in da bo bolj pridna.
No se vidimo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.5.2009 12:07:39   
Freycha
Ajvy sms imaš, če slučajno tole prej prebereš user posted image user posted image

*maja čestitke za nov status user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bo možek dobro služil user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.5.2009 12:13:20   
Ajvy
Freycha...tel. mi je crknil....tka da nisem dobila kar si mi poslala......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
10.5.2009 12:16:54   
Freycha
vprašala sem, če boš tiste zadeve prinesla s sabo, al jih pridem zdej iskat in če jih boste pripeljali, kje se boste sparkirali, da se ne bom jaz čisto na drugem koncu....

a bačko te bo lahko dobila na telefon, če ti je telefon crknil?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.5.2009 12:58:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

vprašala sem, če boš tiste zadeve prinesla s sabo, al jih pridem zdej iskat in če jih boste pripeljali, kje se boste sparkirali, da se ne bom jaz čisto na drugem koncu....

a bačko te bo lahko dobila na telefon, če ti je telefon crknil?

bomo prinesli, parkirali bomo zadaj, tam kjer je bližje uni čolnarni....sej kje se pa sploh dobimo....
poslala se m vama zs z  mojo številko.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.5.2009 19:33:18   
Češnca
Punce poročajte, kako ste se mele! user posted image  Pa kakšno fotko bi blo fajn videt!!! user posted image user posted image user posted image

maja čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image

No, mi smo se meli na praznovanju r.d.-ja ful fajn, Anžej je res užival (še dobro, da je tudi okica boljše).
Tule gremo od potočka proti kmetiji:
user posted image

Preberem pa vas - upam - jutri, če bom le mela mal časa! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.5.2009 21:19:03   
Freycha
joj, smo smotane.. ene fotke nismo naredile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam itak ni bilo možno, ker je vsak otrok in vsaka mama po svoje letala user posted image user posted image no, pri nekaterih tudi ateji user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer je bilo pa luštno, fuuull je hitro minilo, jaz sem priznam zmatrana kot pes, tamala je imela pesek povsod, da sem jo samo v banjo zbasala in je kar črno od nje šlo user posted image ata pa tudi ni komentiral njenih udrgnin po obrazu od padca po stopnicah user posted image

zdej jo pa ata uspava, sam imam občutek, da je sam zraven zaspal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.5.2009 21:26:15   
Freycha
češnca kak faje je Anžej user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.5.2009 21:55:09   
Ajvy
Freycha...sam da sta uspešno prispeli domov.....

ja .res je bilo lepo...vroče.....igrišče je zakon...pa lepo je bilo tudi tako v realno poklepetat......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.5.2009 8:21:06   
Češnca
Jutro! user posted image

Anžej je šel danes v varstvo (priznam, da me spet noro stiska... user posted image  ampak je bil pa takoooooo vesel svojih prijatelčkov, da vem, da je tako edino prav). Jst mam pa mal časa, da pregledam, kaj je novega - predvsem upam, da sanek že pestva svojega fantička. user posted image

kapica maš prav, še prekmalu, se ne bojo več hotli cartat pri nas... sej Anžej se že od malega ne prav rad oz. samo takrat, ko pač njemu zapaše in še to prav na kratko. Se pa res lepo stisne k meni, me močno močno objame. user posted image  Ah, ja... user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image   kolesarka, pa košnja... Pridna!
Ja, jst sm tud še za eno navihanko Lejlo! user posted image user posted image user posted image

Joooj, Ajvy a veš, da me res fajn dol tišči, pa tile krči so user posted image . Se trudim počivat, brez skrbi. user posted image
Anžejeve oke so boljše, se pa zdaj grozno upira kapljicam... Ga je treba fajn na silo prijet, men se kar srce para, sam drugač pač ne gre!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem, da je težko...izguba bližnjega...user posted image

srečanje: a nobenme fotke ne bo??? No, pol ste se očitno meli fuuuuul fajn, kar je pa edino prav!!! user posted image user posted image user posted image

Freycha superca, da sta z Dito uživale v Lj! Pa še pridne sta ble, ti si se pa mal nanosila, a ne?! user posted image  A Dita je padla po stopnicah? Boščka. user posted image user posted image user posted image  Ah, te nezgod(ic)e so zdaj že del dneva - paše zraven... user posted image
Hvala za kompliment... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.5.2009 8:22:04   
Češnca
bačkoooooooo vidim te! user posted image  A Žana ne kašlja več? Kaj je pomagalo?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.5.2009 10:25:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

bačkoooooooo vidim te! user posted image  A Žana ne kašlja več? Kaj je pomagalo?

ljubljanski zrak......user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.5.2009 11:04:56   
baja*
danuser posted image

sitnoba me je (zaenkratuser posted image ) minila, tak da sem že boljše voljeuser posted image  pride pa greuser posted image

prej sem bla v vrtcu, smo meli igralno urico z mamamiuser posted image  (naslednji teden so na vrsti ateji, pol pa še babice in dedkiuser posted image ) no danes smo ble samo 3 mame, ampak nimaš kaj, če je treba v službo... lušno je blouser posted image ena mama je prišla z dojenčkom, pol smo se pa s pupami igrali, jih oblačli, nahranli in dali spat - tema kot nalašč za nasuser posted image  pol smo šli še malo ven, smo kamione nabasali s peskom, smo meli ful delauser posted image  
popoldne mamo pa prvi izletuser posted image  gremo od vrtca do parka, ni glih daleč, samo mam filing, da bo vseeno dolgo trajalouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.5.2009 11:23:28   
Freycha
waw baja, full lepo za te igralne urice za mame, ateje in ostalo sorodstvo user posted image user posted image user posted image  

no, sej sem vedela, da te bo tečnoba kmalu zapustila. Itak, pa da pride in gre... še pri nas pride tečnoba, pa nisem noseča user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.5.2009 12:38:10   
baja*
freycha ja, men se tud tak fajn zdi, da nas povabijo v vrtec in se lahko še tastari pridemo malo igratuser posted image

gospa maja čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.5.2009 12:46:30   
baja*

joj babike še slab mesec pa bo Rene star 2 letiuser posted image  si morte mislit?user posted image

Lan in Lana od afnice bosta pa zdaj enkrat, če se prav spomnim 13.5. Kak so le kaj? Bi blo prav lepo slišat kaj od nje... Pa zvesta, kristina, tejči, siskamisa, poldy, jelenche, ksenja, ronči, gabi, rožica82, mateja24... same zgubljene dušeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.5.2009 13:27:59   
pupi
JOJ sem vam fauš, da ste se mele tak fajnuser posted image !! Superca, saj sem vseeno vesela za vasuser posted image !!

Me zanima, tiste, ko pišete, da se vaši lumpi jočejo v vrtcu, kaj pa druge mamice pravijo za njihove malčke, Kaj je to mogoče res samo faza al pa se otroku kaj zameri? Jaz sem kar malo v skrbeh, za september kak boma midveuser posted image   Ma tudi neke fore pa me kar carta, pa moja, moja, k atiju včasih sploh noče!!! Upam, da se porihta do septembra. Rada bi jo pa dala v vrtec že zaradi družbe, pa da še jaz šolo zrihtam do konca...

Lepo bodite, Sanekova ti pa rodit user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 11.5.2009 13:30:14 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.5.2009 13:34:33   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

joj babike še slab mesec pa bo Rene star 2 letiuser posted image  si morte mislit?user posted image

Lan in Lana od afnice bosta pa zdaj enkrat, če se prav spomnim 13.5. Kak so le kaj? Bi blo prav lepo slišat kaj od nje... Pa zvesta, kristina, tejči, siskamisa, poldy, jelenche, ksenja, ronči, gabi, rožica82, mateja24... same zgubljene dušeuser posted image

ja prav res... Kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Kako se mate???

baja fajn mate to organizirano v vrtcu, res mi je všeč! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

ljubljanski zrak......user posted image

user posted image user posted image user posted image

pupi tud Anžej je zdejle ful name prilepljen, pa drugač nikol ni bil... Je pa danes brez kakršnegakoli problema odbrzel k svojim prijatelčkom, še ozrl se ni za mano! user posted image

Šibam v trgovino, pol pa po lumpka!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.5.2009 13:58:27   
SANEK1
Dober dan...
Mene so spet domov poslaliuser posted image user posted image user posted image , zdaj mi je že smešno, pred 2 urama pa mi je še šlo na user posted image .
Kaj čemo naš maliuser posted image  je že zdaj prava mamina mazauser posted image .

Lj. + ena uvožena Štajerkauser posted image , super za srečanje in za igranje in sveda čvekanjeuser posted image user posted image user posted image

Češnica, iiiiiiiiiiii kake lepe hlače na prisel ma Anžej, meni so te hlače tak frajerskeuser posted image user posted image user posted image  Pa ful mu lepo pašejo z klobučkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Baja, fajn da si bolje, tak kot pride tak greuser posted image user posted image user posted image

Morem povedat, da z Živo gre tudi na bolje, zjutraj še sicer joka in bolj z počasnimi korakci šeta proti vrtcu, gre pa user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa v petek se pol ni več jokala, tak da mi je lažje, ko vem da se tam več ne joka, na teh 10 min. zjutraj pa sem se tudi že navadila. Upam, da bo danes tudi tak, glede na to da je ponedeljekuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.5.2009 21:08:23   
*maja
Jao punce vidim da me imate na tapeti še takrat ko me nekaj časa ni na spregled user posted image .

Ja hvala hvala za čestitke... mi je tale spremenjen status kar všeč user posted image . Sem dolžna še eno slikco tako za pokušino da se napasete firbca user posted image .

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.5.2009 21:20:13   
Freycha
iii maja kolk ste fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa valda ste na tapeti, če se pa pač ne zgodi vsak dan, da se poročiš user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.5.2009 7:16:54   
Češnca
maja leeeeeeeeeeeeeeepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ste!!! user posted image  Še enkrat čestitke! user posted image user posted image user posted image

sanek mislim nate - še sanjam te ponoči! user posted image  Saj bo, mogoče je pa že. V glavnem, držim pesti! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.5.2009 8:18:31   
baja*
jutro

maja lušni steuser posted image

uf, jaz sem bla pa včeraj tak zmatrana, da sem samo padla dol, ko je rene zaspal. Naš prvi izlet v vrtcu je uspeluser posted image user posted image user posted image  smo kr daleč prehodli, v parku smo se žogali, lovili... največja atrakcija pa je bil bageruser posted image  so ravno nekaj delali v bližini in nam je stric dovolil, da so šli naši lumpi gor, kaj si nor, se jim je vtrgalo skor od veseljauser posted image  kako so delali...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.5.2009 8:38:50   
bačko
Jutro!
Ja bilo je lepo v Tivoliju in zelos em bila vesela ker sem končno nekaj punc le spoznala.
Češnca ne Žana ne kašlja več.Hvala bogu.Ima pa zadnje 3 dni nadal joka.Kar za brez veze začne jokati in bolj ko se hočem pogovoriti z njo bolj je grozna.A mislite da je taka zato, ker se bliža porod in ona to čuti?
Sanekova verjamem da ti je že grozno in da bi že rada rodila.Ampak zgleda da tvoj user posted image noče ven.Mu je zgleda zelo všeč pri mamici.
Maja zelo lepo!Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni pa že malo dolg pritiska in upam da naša pupa ne bo kaj preveč zgodnja.
Madejka kje si?user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.5.2009 12:11:59   
Ajvy
Sanek...ljubica( to se sam tko lepo reče, da nauš huda)...kako gre???????

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?