|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
9.5.2009 9:47:58   
betty
Jutro oz. dober dan!

Danes je pa nas čmrl vstal ze ob 7 uri. jst pa se bila se tko zaspana. se dobro, da je bil ocka doma in ga je uredil :) in je mami lahko pocivala. zdej je pa nazaj zaspal.

kaksen lep dan! kdaj so lahko otrocicki ze obleceni s samo kratkimi rokavčki? recimo body s kratkimi in nic druzga. nad 25 stopinj? Rok bo danes verjento imel samo body z dolgimi rokavi + slincek. a je to premalo? ali pa bo imel cez se brezrokavno majcko. kaj pa vem. toplo bo.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.5.2009 10:30:40   
sayuri
DAn. ok, jaz moram priznat, da sem ratala malo lena za pisat user posted image . Preberem vse, sam se mi nč pisat ne da. user posted image

bety veš, da sem ravno prej razmišljala o kratkih rokavih. Vsaj pri nas je bilo že zjutraj tako toplo, da sem jaz v 3/4 hlačah in kratkih rokavih skakala naokrog. Včeraj sta bila L&Z samo v enem bodiju z dolgimi rokavi zunaj. No, potem je začelo pihat, pa še večer je bil, tako,d a sem jima še tanko jopico oblekla. Drugače pa razmišljam, da bi ju danes za ven kar kratka rokava. Bom še videla. Notri sta mi prejle že zašvicala.   Ej, a šele ob 7h se je Rok zbudil user posted image . Joj, kaj bi jaz dala, da bi enkrat spala do 7h. Pri nas je akcija od pol šestih naprej user posted image  Pa še spat sem šla ob pol dveh danes user posted image , moj je šel že pred šesto na šiht user posted image . Sem malce zadeta danes user posted image

Katera je o kupčih spraševala? L&Z kupček že samadva podreta. Brez, da bi ju morala karkoli trepljat po hrbtu.

Zobki še vedno niso pokukali na plano. Sitna oba do kisle smetane. user posted image

Lep vikend vsem po vrsti. SLikice so kraaaaasssneeeee user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.5.2009 18:54:28   
Neža7
Tako sem vesela user posted image user posted image od danes naprej naša Neža se da SAMA v sedeči poležaj user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.5.2009 19:58:22   
bambi14
Dan,

ejte super dan, se vidi da ga polno uživate. Ble 3x na sprehodu, nabrale marjetice, ki mi zdaj krasijo mizo v novi dnevni.user posted image

Za seznam:  sami se vsedemo od 6.5 in lahko rečem, da plazimo od 7.5.,.....posledično je danes prvič začela odpirat predale in enega pospravla.user posted image

No sedaj je na igralni in raziskuje, ob 20 pa na zizo in spat. Sma še sami, dragi je še vedno zunaj, dela,....urejata okolico s tastom, mah je tega dela. Komaj čakam, da se to umiri, ker mi gre vse že malo na živce, ker nismo nič skupaj, samo zvečer ji da lupčka za lahko noč, pa crkjen je od vsega,.......bo enkrat, samo jamram, ko bi mogla bit vesela, da bo lepo. Eh,...

Tudi jaz ne vem kako naj oblečem maleno, se bojim, da se mi prehladi. A žabe še oblačite ali date samo hlače ter zokne(nogavičke, štumfe,...mah ma ta slovenščina izrazov za touser posted image )

Kupčka podira sama.

Še od mene:
TAJA
& TEJA (sandra123), čestitke za 9ko! in pa ZARA (Maja T.), čestitke za 10ko!  z velikim zaostankom. Lupčkaaaaaa,...cmok,...bdfkhkdhgkegherger.hk.er pa od Elenine.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.5.2009 21:44:37   
pingo80
Dober večer!

Se vidi, da je bil danes povsod čudovit dan, saj niste nič načvekale. Potepinke!user posted image  Tud midve z Lano sva bili potujoči - malo pri atiju na parceli, ker je delal, pa pri kolegici in Lanini babici, pa je bilo konec dneva.

Betty - moji še nisem dala kratkih rokavov, je pa zunaj oblečena samo v bodi, hlače, nogavičke; zvečer pa še jopico dobi čez. Si ji nekak ne upam dat kratkih rokavov. Gledam pa ene revčke male, ki majo še volnene jopice (sicer malo tanjše) v tej vročini.

Neža - user posted image  za tvojo čebelico; spet zna nekaj novega. Nas to še čaka.

Grem dat perilo prat, pol še sebe "operem" in v mižule.
Nočka vsem.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.5.2009 21:47:00   
pingo80
Vedno pozabim na podatke za Laninih
8 mesecev - 8400 g, 72 cm (Matejchi)

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.5.2009 9:31:22   
kaja02

kava, kava, hoče kdo kavo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro ter lep dan, gremo ven na sonce, se beremo jutri

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.5.2009 11:22:02   
sandra123
Danuser posted image ...
Bom bolj kratka danesuser posted image
Imam eno prošnjico user posted image ...mislim, da je Sayuri enkrat dala gor link od PAPARICE, bi res rada dobila te recepte user posted image ...Mi katera pošlje na ZSuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.5.2009 20:48:20   
andrejaboris
Hoj babike. SE vidi da je nedelja, ni nobene.user posted image Mi tut uživamo 100 na uro. Ima user posted image dopust in kar nekja hodimo okoli in športamo. V petek smo bli v živalskem vrtu in je fullll fajn. Včeraj na birmi, danes pa malo na rolerjih in kolesu. Tak na izi. NO jutri se pa gremo kopat, v Laško verjetno.

NIč grem zdaj se umivat, otroci kao spijo.user posted image user posted image NO Enej že neke jamra. Je user posted image šel k njemu.

Bambi jaz ne davam žab, če je taka hica kot dans. Se mi skuha. user posted image user posted image

Lepo bodite in se kaj javim.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.5.2009 21:55:41   
K_a_t_j_a
Erin in ostale hvala za voščilo še tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo šli danes kr ven jest na ribe. Jutr imama pa 8. obletnico. Čas hitr mine...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.5.2009 22:00:37   
tinka14
sandra, paparica, upam da bo uspelo!

user posted image

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.5.2009 22:01:49   
tinka14
mi smo bli danes spet v hribih, že tretji vzpon je za nami user posted image user posted image user posted image . tokrat: mrzlica ---> nejc prvič nad 1000 m user posted image user posted image user posted image

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.5.2009 22:32:04   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

mi smo bli danes spet v hribih, že tretji vzpon je za nami user posted image user posted image user posted image . tokrat: mrzlica ---> nejc prvič nad 1000 m user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pohodniki!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.5.2009 7:12:13   
gajka
Dobro jutro, zaspanke! Tule imate user posted image user posted image user posted image , da se zbudite v še en sončen dan.

Rok že spet rovari že od 5:30 zjutraj. Mu je to prišlo že orng v navado! user posted image No, ja, me vsaj počasi navaja na vstajanje za službo... Kdo je že rekel, da nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bila za nekaj dobra? user posted image Ampak me pa prav zanima, kakšen bo naš mulček danes na plavanju, ker navadno se potem do 9h zjutraj že iztroši in mora spet malo podrnjohat, da baterije nafila. Bomo videli, je rekel ta slepi...
Aja, pa ta vikend je osvojil tudi plazenje po vseh štirih! user posted image Tako, da zdaj že veselo flika hlače, tudi zunaj po travi in tlakovcih, ker njega pa že ne bo nobena deka omejevala. user posted image
Naslednji teden bomo malo dopustovali na morju - lokacija Izola. user posted image Can't wait! Upam samo, da nam bo vreme naklonjeno.

Oblačenje - žabe smo ukinili že nekaj časa nazaj. Za kratke rokave pa še nekam oklevam. user posted image Zaenkrat ima ponavadi en bodi brez rokavov in eno majčko z dolgimi čez.

Srečanje CE
- a bo kaj? Jaz sem itak za. Ampak naslednji teden ne, ker me ni, ta teden pa tudi moram en dan na nek sestanek s šefom, pa še ne vem, kdaj...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.5.2009 7:39:09   
sayuri
Jutro, jutro. user posted image  Odlična kavica , gajka. user posted image  Tudi jaz sem že od 5h pokonci. ZAra je že zvečer zakuhala, tko da smo zbijali vročino. Zobki. Zagotovo. Ker sta zdaj pa res že tik pred tem, da predreta dlesni. So pa noči katastrofa že en teden. Včeraj čez dan sta bila tako sitna, da mi je šlo že kar na jok. Sem mogla it malo na vrt med svoje rože, da sem se sprostila. JAh, včasih pride tako.

Cel vikend je bil delaven. Končno sem rože zrihtala in pri tem imela pomočnike. Pglejte moje cigančke: user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Veliko smo bili na vrtu, na sprehodih, .... sonček dela čudeže

user posted image

user posted image

Žabe sem jaz ukinila že zdavnaj. Zdajle, ko je bil ta dež prejšnji teden, sta imela kakšen dan najlonke. Drugače pa včeraj kratka rokava. Tudi ponoči sem ju dala v kratko pižamo in je bilo vsaj za spoznanje bolje za spat, kot prejšnje dni.

DAnes spokam in grem k mami. Bo prevzela varstvo, jaz bom pa napadala stene njene kuhinje user posted image . Grem belit. Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.5.2009 7:44:01   
gajka
sayuri user posted image fotke tvojih pomagačev! Lepo, da vidim, da tudi L&Z nista preveč ''sterilna''! user posted image Pri nas zadnje čase tudi redno testiramo sposobnosti praškov in pralnih strojev!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.5.2009 7:47:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sayuri user posted image fotke tvojih pomagačev! Lepo, da vidim, da tudi L&Z nista preveč ''sterilna''user posted image Pri nas zadnje čase tudi redno testiramo sposobnosti praškov in pralnih strojev!

Daleč od tega, res.  user posted image user posted image user posted image  Sta dva mini sesalca, ki tko hitita pobirat smetke po dnevni sobi, da ju težko ujamem. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.5.2009 8:45:19   
majči22
Dobro jutro! Gajka hvala za kavico! Danes me je pa naša Lina prav razvajala ponoči, in sicer se je zbudila samo ob 4 in spala naprej do 7.30user posted image user posted image user posted image . Upam, da ji pride v navadouser posted image .

Drugače smo pa cel vikend pohajkovali okrog. Včeraj smo bili v živalskem vrtu. user posted image Bilo je res super. Ljudi pa tudi toliko, da je bila kar gneča. Sem bila pa prijetno presenečena, ker je res lepo zrihtano in čisto.user posted image user posted image Sm vidla, da je bila tud andrejaboris v živalskem vrtu.user posted image
neža7 in bambi14 lepe slikice!user posted image

Sayuri si imela pa prave pomagače. Super!user posted image
tinka14 super za hribe. Sebe si ne predstavljam kam it.Moja kondicija je čist na psu.user posted image

Naša punca je končno začela usta odpirat, tako da sedaj lahko jeve vse brez spasirano in pretlačeno. Najraje ima pa mineštro in makarončke ven iz nje. Ji kar cele dam in jih lepo prežveči. No traja pa tudi pol ure da se najeve.user posted image

Nč zdej pa šibam mal pospravit pol pa malo ven, ker je fantastično vreme.user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.5.2009 9:32:49   
K_a_t_j_a
Gajka user posted image user posted image user posted image za Rokovo plazenje!! Pa lušte mi delaš z morjem! Js še zdaj nism rezervirala morja. Letos pa kr oklevam, tak kot firma od mojga user posted image za regres.

Sayuri zelo zelo lepe slikice!!user posted image

iugnm, M;:   n  n.,-.A DN<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

To je pa sporočilo od Jana.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.5.2009 9:57:04   
Krysia
Pozdravljene, punce.

No, pa počasi spet lezemo na plan oziroma na forum, čez vikend je kar zatišje tuki gor, pa čist prav je tako ...

K_a_t_j_a, čestitke za včerajšnji rojstni dan - sicer z zamudo, ampak vseeno vse najboljše user posted image user posted image (sej čestitk in lepih želja ni nikol preveč, a ne?) Pa čestitke za obletnico! Ti si pa tko kot jst, maš vsa praznovanja na kupu - RD in obletnico, sam pr men je na isti dan ... user posted image

Včeraj so praznovale tudi: LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko! user posted image user posted image . Imamo pa tudi danes en kup slavljenčkov: ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko! user posted image user posted image Upam, da nisem koga spregledala!

Sayuri, ful lepe slikce.user posted image

Erin, kako je blo na krstu? Pa še ena je mela krst ... jao, spet moja skleroza, ne vem, kdo user posted image - help me!

Tinka, super za prvi Nejčev vzpon nad 1000!

Mi smo se tud ful potepali čez vikend - v soboto smo šli pol kroga okrog Ljubljane (ob žici al kako se že reče) - smo prehodili 17 km. Včeraj smo šli pa mal v konce od Sayuri in Vilike ... Kočevski Rog in tam okrog ... smo se cel dan potepali, prav fajn je blo, sam res dobr, da mamo tak off-road voziček user posted image Avto je bil pa tko svinjski, da smo ga pol doma opral - kaj se pa vozmo po makadamu, prov nam je, a ne? Skratka, užival smo 100 na uro ...

oblačenje: žabic nikol nismo mel, za kratke rokave pa tud jst kr cvikam ... se ful bojim, da bi ga sonce opeklo, sej druzga me ni strah ... po drugi strani se mi pa revež smili - že men je ful vroče, ko sem bolj zmrzljive sorte, kaj šele njemu ... Ampak včeraj sva ga imela v kr v kratkih rokavih, ko smo šli na kosilo - je bla senca pa ful toplo, pa s kremo je bil namazan ... pa zgleda, da mu ni blo nč hudga ... tko da bomo še večkrat to prakticiral ...

No, grem še ene par telefonskih klicev opravit, pol pa upam, da se Rok zbudi, pa greva ven eno senco iskat user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.5.2009 10:17:56   
matejchi
Krysia mi smo krstili - user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.5.2009 10:55:19   
Zoja Miša
Ja, sej ne morem verjet, mi imamo danes 9m. Evo user posted image  za vse!

Vsem ostalim tudi čestitke!

Mi2 bili že zunaj, je pa že ful vroče. Jaz ji še tudi nisem dala kratkih rokavov. Kaj pa vem...še vedno piha, pa sonce je tak hudičevo, da sem jaz čisto po vratu zažgana. Res pa je, da se vedno pozabim namazatiuser posted image .

Čez vikend smo se potepali, do 2 dni nazj fajn spali, sedaj je pa zopet kriza, se zbujamo in jokamo in pijemo in jemouser posted image . Zobkov še nimamo, pa kaj vem ali so ti krivi za vso to zmedo.

Sayuri, lepe slikice! Uspešno beljenjeuser posted image

Majči, bravo za prehranjevanje. Jaz tudi probujem večje kose, pa nama še ne gre.
Gajka, super za plazenje! Sedaj znate pa že vse! user posted image  
Jaz vedno bolj obupujem nad plazenjem. Vsak dan nekaj prakticiram z njo, pa jo na trebuh dajem, pa ji kažem, se plazim...pa ne greuser posted image . Pa vsede se tudi ne sama. Sedi in maha z rokami, da naj že pridem in ji dam roke, da bo ona hodila. Ne vem, včasih si mislim, da pa je že tako, spet drugič me moti, ker zamujava in ker se nikamor sama ne premakne. Pa vem kako fajn bi se ji zdelo, če bi se. Ah...

Mi imamo pa nove čevlje, je 16 bila premajhna in prevroča, pa imamo sedaj lepe roza opanke, Ciciban, seveda. Pa trenerko Champion. Ja, smo bili v soboto v šopingu. Pa mami ima 3 nove kratke majčkeuser posted image

Pa dopust sem vsaj okvirno nekako splanirala. 6.6. bomo šli na morje, ene 10 dni bo tašča z nama, potem bova sami ene 10 dni, potem  pride pa user posted image  za 14 dni. Tako planiram, da če bo vreme, se 11.7. vrneva nazaj in potem še v drugi polovici avgusta za ene 14 dni in to je to. Pa bom mogla v službouser posted image

Uživajte na sončku, čeprav se pazite!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.5.2009 10:59:58   
majči22
Sve bile malo na terasi pa tako pihauser posted image , me je skor odneslo.
Nič ni nevem kako prijetno. Je bila pa tako zmatrana, da sve samo noter pršle in mi je že na rokah zaspala.user posted image
Nč zdej se grem pa mal učit.user posted image Se mi ne da!!!!

Zojamiša vav kr tok dolgo bosta na morju. Jest bi tud prec bila, sm ti kr mal fovš. Pa Kaji Lini tudiuser posted image .

< Sporočilo je popravil majči22 -- 11.5.2009 11:01:19 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.5.2009 11:29:49   
daja28
Samo na hitro. Moram tono perila zlikat pa skuhat preden se levči zbudi.

Čestitke vsem user posted image in mamicam za nazaj in naprej. Naj se vam izpolni vse kar ste si zamislili.

Mi smo šli v petek na pregled. Za seznam torej: 9330g, 75cm. Pa peti zobek 4. 5.

Napredek je bolj švoh. Plazi se še vedno nazaj, z guncanjem na vseh štirih pa gre že malo tudi naprej. Usede se ne sam, nehal je dajat papa, ne pusti da bi mu karkoli z roko dajala v usta npr. krtačka, kruh - samo žlica ima vstop, hrano, ki mu jo dam v roke zmeče na tla... Ne vem, ali naj bom user posted image al pauser posted image .

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.5.2009 11:40:33   
Tamy30
pozdrav,
da se malce javim, da me ne boste pozable:)

Prazniki so mimo. Bili smo en teden na morju. Imeli smo se super, razen slabega vremena, ki pa ni nobenega motilo. Martin je staknil na morju vnete ocke. Tako da smo danes dobili napotnico, pa greva k okulistu. Pediatrinja je nama dala dvojne kapljice, pa nobene niso pomagale. Tako da upam da se okulisti kaj bolje spoznako na te zadeve. Upam pa samo da ni kaksna alergija. (ker je zdravnica tud rekla damocno dvomi:) no poleg vsega pa je pediatrinja rekla da ima zamasena usesa, pa naju napotila na ciscenje. In ker je v MB ****l znan URL zdravnik dr. Žiger, smo se vse pomenil, in nama dal kapljice za usesa.

Aja za seznam. V sredo sva bila na sistematskem. Tako da smo veliki ze 77 cm in 10.170g. Jaz sem si malce oddahnila, ker je pri tasci pokazala tehtnica ze 13 kg, pa me je blo malce groza. No zdaj pa se mi zdi kar naenkrat lazji:)))

Prejsnji teden je zacel se na veliko pogovarjati. Tako da zdaj veselo ceblja z : tata, gaga, brrrr in podobne:)

Aja, hehe, to mi je pa tak lustno, da ko mu recem naj mi da dudo, in mu pokazem svojo dlan, si jo vzame iz ust in mi jo da:))) pa tudi za zogo razume.

Kratki rokavi: mi smo noter v stanovanju samo v bodiju. Ko pa gremo ven mu dam kako lahnojopico preko, da nima rok zunaj, zascita pred soncem, samo ko pomislim kako je meni vroce, je verjetno tudi njemu. Bom morala prej zjutraj hoditi na sprehod ko ne bo take vrocine.

Zelim lep dan.

papa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?