Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 9:21:20
|
|
|
|
pikica36
|
aja še to, zato pa ko reče pušenjak da ga je treba jemat drugi del ciklusa do 28., dne , naredit test, če je + nadaljevat, če pa je - pa prenehat in počakat M. toliko vem jaz če pa ima katera kakšne druge izkušnje in navodila pa naj me prosim popravi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 9:52:12
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - jaaaaaaaa, belina je še in jutri je moj veliki dan D..., KOMAJ ČAKAM IN UPAM DA NA VESELO NOVIČKO , ko pridem domov takoj sporočim Bety11 - hvala za navijanje, in re upam jutri na +, kaj jokala, drla se bom kot dež od veselja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 12:35:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Emmm, ako bode jutri na vseh 3 koncih Blue je modro, blue ni rdeče... bo pa potrebno kako fešto skup scoprat! Ma kolk vam privoščim!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 13:01:57
|
|
|
|
mausikaa
|
jaz bom s testom počakala vsaj še 14 dni, tko da upam, da bo do takrat belina...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 21:16:58
|
|
|
|
mismis
|
Dajamaja in Miklarom, za jutri vama pa želim dva zelo vidna pluska
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 21:22:05
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala . a tukaj si ti, zato te pa ni na IVF-jevkah dajamaja - evo želim ti jutri vso srečo, da ugledaš
< Sporočilo je popravil miklarom -- 11.5.2009 21:23:10 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 21:31:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dajamaja in Miklarom, za jutri vama pa želim dva zelo vidna pluska jaz tudi navijam za vaju. pa tak dobro kaže....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 23:49:09
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dajamaja in Miklarom, za jutri vama pa želim dva zelo vidna pluska jaz tudi navijam za vaju. pa tak dobro kaže.... Tole me pa navdušuje pupe moje ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 7:38:44
|
|
|
|
pikica36
|
dobro jutro!!!! miklarom in dajamaja da danes zagledata +++++++++++++++ javita punci, ko bosta kaj izvedeli, da si ne pogrizemo vseh nohtov jaz imam tudi jutri pregled, mi živčki delajo 100/h , upam da je vse ok, da je pikica zrasla in da vidimo srček.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 8:03:15
|
|
|
|
mausikaa
|
no kje so pluski?? moji prstki so že čisto beli tko močno držim pesti!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 8:29:30
|
|
|
|
Grethy
|
no dejmo, jz mam popoldne šiht in pol zvem vse šele pol polnoči ... go go go
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 9:01:49
|
|
|
|
aqua77
|
IN????? Kje so pluski???? Mikli, dajči.... GO, GO, GO...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 9:56:43
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 dobro jutro!!!! miklarom in dajamaja da danes zagledata +++++++++++++++ javita punci, ko bosta kaj izvedeli, da si ne pogrizemo vseh nohtov stiskamo pestke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:04:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A dejta no! To se dela ob 4h zjutraj!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:07:40
|
|
|
|
aqua77
|
Piki stiskam pestke tudi zate da jutri zagledaš in slišiš poskočnega srčka!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:23:55
|
|
|
|
Bety11
|
Hej pikica36.....Pa to je čudovita novica... ....In če boste vse , ko vas zanemarjam, potem grem za tri mesece v kamrico, da bo ta tema izginila, ker boste vse ... To je res čudovita novica in ohrani samo mirne živčke, izcedkom navkljub..... Kje so današnji pluski????????? Čestitam že vnaprej, ker vem da ena osebica zdaj gleda v CB in joče od sreče!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:28:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Hej pikica36.....Pa to je čudovita novica... ....In če boste vse , ko vas zanemarjam, potem grem za tri mesece v kamrico, da bo ta tema izginila, ker boste vse ... To je res čudovita novica in ohrani samo mirne živčke, izcedkom navkljub..... Kje so današnji pluski????????? Čestitam že vnaprej, ker vem da ena osebica zdaj gleda v CB in joče od sreče!!! Potem pa še z moje strani čestitke, ker si že predstavljam, kdo bi to bil !!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:34:08
|
|
|
|
pikica36
|
bety ti pa nikar ne ponikni spet aqua- kaj je zdaj?????? a si mal norce briješ iz nas daj naredi test pa poročaj firbčnim babam! dajča in mikla javita stanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:37:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 bety ti pa nikar ne ponikni spet aqua- kaj je zdaj?????? a si mal norce briješ iz nas daj naredi test pa poročaj firbčnim babam! dajča in mikla javita stanje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajča in mikla sta danes na sceni!!!! Jaz grem skoraj sigurno v boj za naslednji mesec... Tako da name ni za računat... Sem včeraj že nehala z prometriumom, tako da je sigurno ne pričakujem, testek bom sicer ponovila še za vsak slučaj, če slučajno.... ampak jaz ne pričakujem ničesar... sej junij je ful lep mesec za + zagledat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:42:11
|
|
|
|
pikica36
|
jaz pa sem bla tolk prepričana da je maj tvoj mesec. eh nč, reško bo junija naredil čudeže
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:43:31
|
|
|
|
aqua77
|
v to sveto verjamem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:49:14
|
|
|
|
aqua77
|
Pa dobro, a bi se lahko današnje akterke že kaj javile, ker za eno baje že vemo!!! Jaz bi šampanjc rada odpirala, pa magari virtualnega!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:54:29
|
|
|
|
pikica36
|
mikla je rekla da bo javila okoli dveh, ko pride domov. ampak kje pa je dajamaja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 10:58:00
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jaz bom s testom počakala vsaj še 14 dni, tko da upam, da bo do takrat belina... zakaj pa to??????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.5.2009 11:33:43
|
|
|
|
mausikaa
|
Pikica moj ciklus je ta mesec prav zmeda tko da sploh ne vem kdaj naj jo (ne) čakam...ovulacija očitno nekaj nagaja, po testih naj bi sicer bila, samo temperatura pa ni narasla, tko da res ne vem kaj se dogaja....v bistvu polagam upe na junijski pregled pri dr.Geršak-ovi (btw. je komu poznana?) no pluski kje ste???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.