|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
11.5.2009 9:21:20   
pikica36
aja še to, zato pa ko reče pušenjak da ga je treba jemat drugi del ciklusa do 28., dne , naredit test, če je + nadaljevat, če pa je - pa prenehat in počakat M.

toliko vem jazuser posted image  če pa ima katera kakšne druge izkušnje in navodila pa naj me prosim popravi

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.5.2009 9:52:12   
miklarom
mismis - jaaaaaaaa, belina je še in jutri je moj veliki dan D..., KOMAJ ČAKAM IN UPAM DA NA VESELO NOVIČKOuser posted image , ko pridem domov takoj sporočimuser posted image

Bety11 - hvala za navijanje, in re upam jutri na +, kaj jokala, drla se bom kot dež od veseljauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.5.2009 12:35:45   
Kruce Fiks
Emmm, ako bode jutri na vseh 3 koncih Blue je modro, blue ni rdeče... bo pa potrebno kako fešto skup scoprat!user posted image user posted image user posted image Ma kolk vam privoščim!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.5.2009 13:01:57   
mausikaa
jaz bom s testom počakala vsaj še 14 dni, tko da upam, da bo do takrat belina...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.5.2009 21:16:58   
mismis
Dajamaja in Miklarom, za jutri vama pa želim dva zelo vidna pluska user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.5.2009 21:22:05   
miklarom

mismis - hvalauser posted image user posted image user posted image .  a tukaj si ti, zato te pa ni na IVF-jevkahuser posted image

dajamaja - evo želim ti jutri vso srečo, da ugledaš user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 11.5.2009 21:23:10 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.5.2009 21:31:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dajamaja in Miklarom, za jutri vama pa želim dva zelo vidna pluska user posted image user posted image user posted image
jaz tudi navijam za vaju. pa tak dobro kaže....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.5.2009 23:49:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jaz tudi navijam za vaju. pa tak dobro kaže....user posted image user posted image user posted image

Tole me pa navdušuje pupe moje ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.5.2009 7:38:44   
pikica36
dobro jutro!!!!

miklarom in dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da danes zagledata +++++++++++++++
javita punci, ko bosta kaj izvedeli, da si ne pogrizemo vseh nohtovuser posted image

jaz imam tudi jutri pregled, mi živčki delajo 100/h , upam da je vse ok, da je pikica zrasla in da vidimo srček.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.5.2009 8:03:15   
mausikaa
no kje so pluski?? moji prstki so že čisto beli tko močno držim pesti!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.5.2009 8:29:30   
Grethy
no dejmo, jz mam popoldne šiht in pol zvem vse šele pol polnoči ... go go go 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.5.2009 9:01:49   
aqua77
IN????? user posted image user posted image user posted image

Kje so pluski???? Mikli, dajči.... GO, GO, GO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.5.2009 9:56:43   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

dobro jutro!!!!

miklarom in dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da danes zagledata +++++++++++++++
javita punci, ko bosta kaj izvedeli, da si ne pogrizemo vseh nohtovuser posted image

stiskamo pestke!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.5.2009 10:04:14   
Kruce Fiks
A dejta no! To se dela ob 4h zjutraj!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.5.2009 10:07:40   
aqua77
Piki stiskam pestke tudi zate da jutri zagledaš in slišiš poskočnega srčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.5.2009 10:23:55   
Bety11
Hej pikica36.....Pa to je čudovita novica...user posted image user posted image user posted image ....In če boste vse user posted image , ko vas zanemarjam, potem grem za tri mesece v kamrico, da bo ta tema izginila, ker boste vse user posted image user posted image user posted image user posted image ...

To je res čudovita novica in ohrani samo mirne živčke, izcedkom navkljub.....

Kje so današnji pluski?????????

Čestitam že vnaprej, ker vem da ena osebica zdaj gleda v CB in joče od sreče!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.5.2009 10:28:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Hej pikica36.....Pa to je čudovita novica...user posted image user posted image user posted image ....In če boste vse user posted image , ko vas zanemarjam, potem grem za tri mesece v kamrico, da bo ta tema izginila, ker boste vse user posted image user posted image user posted image user posted image ...

To je res čudovita novica in ohrani samo mirne živčke, izcedkom navkljub.....

Kje so današnji pluski?????????

Čestitam že vnaprej, ker vem da ena osebica zdaj gleda v CB in joče od sreče!!!user posted image user posted image user posted image

Potem pa še z moje strani čestitke, ker si že predstavljam, kdo bi to bil !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.5.2009 10:34:08   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bety ti pa nikar ne ponikni spetuser posted image
aqua- kaj je zdaj?????? a si mal norce briješ iz nasuser posted image user posted image  daj naredi test pa poročaj firbčnim babam!user posted image
dajča in mikla javita stanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.5.2009 10:37:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bety ti pa nikar ne ponikni spetuser posted image
aqua- kaj je zdaj?????? a si mal norce briješ iz nasuser posted image user posted image  daj naredi test pa poročaj firbčnim babam!user posted image
dajča in mikla javita stanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dajča in mikla sta danes na sceni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem skoraj sigurno v boj za naslednji mesec... Tako da name ni za računat... Sem včeraj že nehala z prometriumom, tako da je sigurno ne pričakujem, testek bom sicer ponovila še za vsak slučaj, če slučajno.... ampak jaz ne pričakujem ničesar... user posted image  sej junij je ful lep mesec za + zagledat... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.5.2009 10:42:11   
pikica36
user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem bla tolk prepričana da je maj tvoj mesec.

eh nč, reško bo junija naredil čudežeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.5.2009 10:43:31   
aqua77
v to sveto verjamem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.5.2009 10:49:14   
aqua77
Pa dobro, a bi se lahko današnje akterke že kaj javile, ker za eno baje že vemo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šampanjc rada odpirala, pa magari virtualnega!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.5.2009 10:54:29   
pikica36
mikla je rekla da bo javila okoli dveh, ko pride domov. ampak kje pa je dajamajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.5.2009 10:58:00   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

jaz bom s testom počakala vsaj še 14 dni, tko da upam, da bo do takrat belina...

user posted image user posted image  zakaj pa to??????

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.5.2009 11:33:43   
mausikaa
Pikica moj ciklus je ta mesec prav zmeda user posted image   tko da sploh ne vem kdaj naj jo (ne) čakam...ovulacija očitno nekaj nagaja, po testih naj bi sicer bila, samo temperatura pa ni narasla, tko da res ne vem kaj se dogaja....v bistvu polagam upe na junijski pregled pri dr.Geršak-ovi  (btw. je komu poznana?)

no pluski kje ste???

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.