|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
12.5.2009 13:10:45   
krempelček
OKEJ SE VIDIVA JUTRI NA PREGLEDU, mala princeska, lepo da greste v kompletu na pregled, je bolj zanimivo, te pocukam.  lep dan

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.5.2009 13:56:24   
krempelček
ampak so zanimive te dolenjke, ene nimajo sploh cajta gor pridet, pa kaj je zdej to, a vsi južnate?!! jaz pa bolna, komaj se vlečem, pa sem aktivna-ups, bolj ali manj. Dejmo punce, še sto strani ne mormo natipkati. Men pa tko paše tipkat gor in dol.....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.5.2009 14:05:31   
Anonimen
Jst sm v spodnjem nadstropju okna prala, zdej se mi pere še en stroj zaves, pa mam mal pavze. Naša južna bo bol tako, tako. Niku pečem lazanjo iz Hoferja(je nor nanjo), za nas ostale pa puranje kolbice in perutke pa krompir. Sm kr vse skupi v pečico vrgla, da se peče, kar bo pa bouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.5.2009 16:21:40   
Mateja4
hej

Kako ste kej danes k je tak lep  sončen dan?? Jaz in  moj user posted image sva ravno iz LJ pršla zdaj sem pa čist utrujenauser posted image se mi že pozna da zgublam na kondicijiuser posted image user posted image . Med tem ko tipkam se bašem user posted image z ananasom pol me pa še jagode čakajo user posted image moram izkoristit zdej dokler lahko še jem surovo sadje user posted image . In ve? kje se kej skrivate danes?

Krempelček in Princeska vso srečo jutri na pregledu user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.5.2009 16:52:27   
čebelica01
Jaz pa zdejle pečem pico, potem grem pa po novega mobilčka . Pol šibam še v špar in zvečer likanje user posted image user posted image .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.5.2009 17:17:27   
Infinity1
Tia12: ja res je en cortek tale tvoj miškolinko user posted image user posted image

Mala_princesi: tudi tebi se tale datumček kar z veliko hitrostjo bliža, še dober mesec user posted image

Mateja: lušna kuhnca, ni kej, vse paše :)))

Krempelček: jst tud prehlajena, brez glasu, tamal se je pa tud že nalezu, smrka in kašlja (SPET)

Čebelica: kakšnega mobilčka? Avtomobilčka? A čist tapravga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.5.2009 17:23:49   
krempelček
 pa vidim, da so ostale dolenjke pridne, mene pa tako kuha, zdej grem tel.temperaturo izmeriti, upam da ne bo kaj narobe.....vam povem, da sem bila tako aktivna te dni zadnja dva meseca še bolj. zdej: stanje porazno, ležim na sedežni, mali kristjan 5 let okoli mene skače in se mi kar smili, sta bila zdaj zunaj on in adrijana8 let. Da ju ne bom okužila. Noro ta prehlad.....no dolenjke moje kdo mi bo pospravu bajto, če grem kmal rodit? bo mogel pol pa možek naredit to delo. Jaz imam še 6 dni do PDP. jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.5.2009 17:26:15   
čebelica01
INFINITY1- MOBITELuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.5.2009 17:27:38   
Infinity1
user posted image
user posted image
Takole smo Lovrota pobarvali user posted image

user posted image
Pri očitu je zmerm najlepš se crkljat user posted image

user posted image
Včasih mi rata, pa kar sam zgrabim tole šašo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.5.2009 17:30:22   
čebelica01
AJMMMEEEE KAKO SMO LEPI. Pa še tko fine barve ste izbral , taprav navijač a mogoče za HAJDUK navija user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.5.2009 17:30:48   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

INFINITY1- MOBITELuser posted image user posted image

Ah.... sm pa misla da boš mela nov avto user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.5.2009 17:32:29   
Infinity1

AJMMMEEEE KAKO SMO LEPI. Pa še tko fine barve ste izbral , taprav navijač a mogoče za HAJDUK navija user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehehe... sploh nism bla pozorna, pa je res k njihova zastava

Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.5.2009 17:33:46   
Anonimen
Ojoj, cortek mali, pa kako lepo sodelujeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.5.2009 17:34:50   
Infinity1
Hehe, čist mu je lušno, sam da ga nekdo mečka pa po rokah nosi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.5.2009 17:34:56   
čebelica01
Od malih nogic ga je že treba navadit keri klub je taprav user posted image user posted image . Al bo očka ponosen ha ha ha . zdaj pa grem na balkon enega prižgat pol pa šmrc v mesto joj pa tko je vroče bo treba kar klimo užgat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.5.2009 17:40:27   
Infinity1

Od malih nogic ga je že treba navadit keri klub je taprav user posted image user posted image . Al bo očka ponosen ha ha ha . zdaj pa grem na balkon enega prižgat pol pa šmrc v mesto joj pa tko je vroče bo treba kar klimo užgat user posted image user posted image

čebelica01: pa ne zdej ga prižigat po taki vročini user posted image user posted image user posted image , sej jst nism nič boljša, tud iščem vžigalnik, sem spet začela

Neposredna povezava do sporočila: 2266
12.5.2009 17:44:00   
čebelica01
hi hi hi ja nimaš kej . se čujemo zvečer pa pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2267
12.5.2009 20:49:48   
Alex01
Dober večer še od meneuser posted image

Vas vsak dan spremljam, pišem pa ......user posted image .

Še kar v službo hodim, pa lepo vreme je zunaj, pa v hiši je polno dela,....

TIA 12 in INFINITY - krasna fanta user posted image user posted image user posted image

Meteja4 - super kuhinja

Tudi vse ostale, ki vas nisem omenila ste super user posted image user posted image

Pregled se bliža....jupi, že komaj čakam, da vidim našega user posted image , me že prav zanima kolikšen je. Trebuh imam tolikšen, da se mi vsi čudijo, ker imam rok šele žez dva meseca. Se moram potrudit, pa kakšno slikco obesti gor.
Se moram še psihično pripravit danes, imam jutri zjutraj zobarjauser posted image .

Lep pozdravček vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 12.5.2009 20:50:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2268
12.5.2009 21:33:45   
Alex01
Uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image

Sem prilimala v album 4 slikice.

Sinkota, dve slikci iz Novigrada in moj trebušček v 32 tednuuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
12.5.2009 22:06:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1
Mala_princesi: tudi tebi se tale datumček kar z veliko hitrostjo bliža, še dober mesec user posted image

Jp, jp....še malo pa se bo tudi naše dete odločilo, da nas pride obiskat.user posted image user posted image user posted image
Infinity; Vaš Lovro je pa res faca user posted image , cortek ni kaj. A imaš to sling?(tisto rdečo stvarco, ko ga ati v njem crklja? Kje se pa da dobiti kaj takega?user posted image user posted image ) Ja, dobro ste ga pobarvali. user posted image Lušni ste, ni kaj.

Krempeljček ti me samo pocukaj user posted image . Pa pocajtaj se, upam da že spiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaknik1 pridna, ni kaj. S pospravljanjem.

Mateja4 si mi pa naredila lušte z jagodami. user posted image Njami....

Čebelica katerega mobilčka si pa izbrala? user posted image user posted image

Alex01 ti pa gotovo nosiš dvojčka user posted image user posted image user posted image , hecam te. Bo pravi korenjak, ta vaš user posted image . V prvi user posted image sem bila jaz približno taka kot si ti. Ma, full sem imela večji trebuh kot zdaj, se vidi da sem verjela reku, da je treba v user posted image jesti za dva in tako pridelala +22 kg.
Sedaj sem z višjo težo štartala in manj pridelala. Bomo jutri videli točno koliko.

Pa Cukrček nas spremljaš? user posted image user posted image user posted image Pa Rea ti tudi?

Lahko noč drage moje in poročam kako je bilo na pregledu.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.5.2009 22:14:26 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.5.2009 8:18:48   
rea27
jutro :)

zmtrana, zmatrana, zmatrana... :) ampak tehle par vrstic pa vseeno napišem :)

vas berem in vse je super, pridne ste, Infinity1 Lovro je pa carček....tak pozerko :)

pišem kasnej naprej...moram našo malo 4 nožno pikico pelat ven :)
papa

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.5.2009 9:51:22   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Jp, jp....še malo pa se bo tudi naše dete odločilo, da nas pride obiskat.user posted image user posted image user posted image
Infinity; Vaš Lovro je pa res faca user posted image , cortek ni kaj. A imaš to sling?(tisto rdečo stvarco, ko ga ati v njem crklja? Kje se pa da dobiti kaj takega?user posted image user posted image ) Ja, dobro ste ga pobarvali. user posted image Lušni ste, ni kaj.

Hehe, tista "tardeča stvar" je pestunja iz pikapolonice, sem naročila kar na spletu, dala 32 EUR, drugač je 29 EUR, se mi zdi še kar ugodno, glede na cene tistih slingov, pa maj tajov, al karkoli že user posted image , pa še kar enostavna je, sam tale položaj banana, ki je opisan ni glih tako praktičen, se mi zdi, da ima glavco ful zvito notr, al je pa naš mali že mal velik za ta položaj, mislim pa da bo super, pol k bo mal večji ene 4 mesece in naprej. Že zdej se ne rad nosi v ležečem položaju, najrajši je tako da mu rokice bingljajo čez mojo ramo, da ima glavico čist pokonc in si ogleduje okolico, to obožuje, mamico je pa strah, da ga bo zarad tazga položaja kasneje hrbtenička bolela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.5.2009 9:52:54   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa Cukrček nas spremljaš? user posted image user posted image user posted image

Evo mene spet po dolgem času. Vidim, da sem pogrešanauser posted image .
Kaj naj rečem, tole lepo vreme je naredilo svoje, tako da sem bila veliko zunaj (seveda ko nisem bila v službi). Sem vas pa vsak večer na hitro preletela, tako da sem z dogajanjem na tekočem. user posted image

Prejšnji teden sva z mojim naštudirala vozičke in se odločila za PP Pliko Switch. Še za barvo se morava odločit, potem pa greva v nakup.
Ja pa z bratom sva privleka s podstrešja zibko, katero sva še midva kot dojenčka uporabljala in jo sčistila. Moram rečt, da je zelo dobro ohranjena, saj je kot nova. Zdaj moram samo še poiskat kakšno lepo blago, da bom sešila novo posteljnino zanjo.
Drugače je pri meni vse po starem, počutje odlično, jaz pa polna energije.

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.5.2009 9:59:44   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jutro :)

zmtrana, zmatrana, zmatrana... :) ampak tehle par vrstic pa vseeno napišem :)

vas berem in vse je super, pridne ste, Infinity1 Lovro je pa carček....tak pozerko :)

pišem kasnej naprej...moram našo malo 4 nožno pikico pelat ven :)
papa

Joooj Rea, vem kako ti je, jaz bi se včasih ko zunaj vozičkava, ker je pač lep dan in je dobro za Lovra da je zunaj na zraku, kar mal ulegla kam na sončka na kakšno travico pa mal zaspala za kakšen teden al pa dva user posted image user posted image user posted image . No sej pri nas ponoči sicer ni krize, ustanemo 2x na noč, ampak zvečer pa nikakor ne mormo zaspat in smo pokonci do polnoči user posted image , zjutraj bi pa mali tud spal do dvanajstih z vmesnimi obroki, jaz moram pa še kaj pospravit, pa tud cujne se ne bodo same oprale in tud kosilo se ne skuha samo user posted image . No včeraj, ga moram mal pohvalt, je po kopanju in šaši zaspal že ob osmih in je spal danes do pol osmih zjutraj, bi blo superca, da bi tako ostalo.

Kako pa pri vas, kako je pol s tvojim mlekcem, ga je dost? Spite lepo? Prilimaj kakšno slikico, da jo vsaj vidim kako je že zrastla user posted image .

LP

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.5.2009 10:05:57   
krempelček
Pozdravljene moje pikice, vse po vrsti. Danes sem bila na pregledu oz. ctgju. Nič se še ne dogaja, je rekla sestra, da danes ne bo nič, nikoli pa ne veš. V glavnem našem tamalem srček bije normalno, je pa full brcal med ctg-jem, tk da imam same vijuge na papirju.....Ja pa srečala sem našo princesko, malo, sj je res princeska je tako luštna- pa trebušček njen še bolj, user posted image njeno hčerkico sem potem še videla na hodniku in je pravi cukrček....za njenega pa ne komentiram, da ne bo kej narobe.....ups, jaz kot jaz.
V glavnem mala princeska  upam, da je bilo na pregledu vse okej, daj pol napiš kak je blo.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.