Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:16:08
|
|
|
|
lili3
|
glugluglu, men pa Aljaž na laptopu, tipke ven vleče, sploh ne morem bit več na računalniku, ko je on v sobi, ker je takoj zraven in mi ploščice dol vleče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 23:17:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:17:15
|
|
|
|
lili3
|
pa začel je kobacat morm poslat zimski ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 23:17:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 23:18:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 23:19:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:20:19
|
|
|
|
lili3
|
Men so pa zdaj, ko sem nehala dojit še bolj začel izpadat lasje. Mi je frizerka že prej rekla, da mi bodo verjetno še bolj začeli izpadat, ko neham dojit, pa sem upala da se moti, ampak se žal ni. Zdaj pa komaj čakam prvo M, pa upam da se to konča, kr drugač bom kr plešasta ratala.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:23:16
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 pa začel je kobacat morm poslat zimski ZS mi pa še kar po trebušku šibamo...ne zna skordinirat riti,pa noge in roke aja, reče pa mama , ...............potem pa pokaže na atija saj Aljaž še tudi kdaj gre po trebuhu, če se mu mudi (pridit do računalnika ), ampak večinoma gre kr po kolenih. Včeraj je pa pozabil roke, in pristal z glavo na parketu. Rezultat: buška na čelu.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:31:50
|
|
|
|
anikabd
|
Dober večer, končno sem prišla da računalnika. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Men so pa zdaj, ko sem nehala dojit še bolj začel izpadat lasje. Mi je frizerka že prej rekla, da mi bodo verjetno še bolj začeli izpadat, ko neham dojit, pa sem upala da se moti, ampak se žal ni. Zdaj pa komaj čakam prvo M, pa upam da se to konča, kr drugač bom kr plešasta ratala. Tudi meni so šele takrat začeli izpadati lasje. In to v šopih. Potem pa sem kupila v lekarni šampon proti izpadanju las Fitoval in mi zdaj full manj izpadajo.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:34:39
|
|
|
|
Majuska
|
Punce ne me sprašit z izpadanjem las, mi še nismo prenehali z mojim, pa sem že imela izpadanje v velikih šopih. Fitoval res ful pomaga. Dohodnina - jaz bom tudi morala plačat Zmatrana sem in sitna. Skrajni čas, da grem spat.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:36:29
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 pa začel je kobacat morm poslat zimski ZS mi pa še kar po trebušku šibamo...ne zna skordinirat riti,pa noge in roke aja, reče pa mama , ...............potem pa pokaže na atija saj Aljaž še tudi kdaj gre po trebuhu, če se mu mudi (pridit do računalnika ), ampak večinoma gre kr po kolenih. Včeraj je pa pozabil roke, in pristal z glavo na parketu. Rezultat: buška na čelu. Tudi Filip se je začel kobacati in kar nekaj bušk ima. Roke ga kar ne ubogajo ali pa pozabi nanje.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:37:32
|
|
|
|
anikabd
|
Majuska želim ti mirno noč.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:40:16
|
|
|
|
anikabd
|
Dohodnino tudi jaz še nisem dobila. Sem pa šla preverit na Dursovo stran če so mi že poslali in naj bi jo dobila v kratkem.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:41:48
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd Dober večer, končno sem prišla da računalnika. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Men so pa zdaj, ko sem nehala dojit še bolj začel izpadat lasje. Mi je frizerka že prej rekla, da mi bodo verjetno še bolj začeli izpadat, ko neham dojit, pa sem upala da se moti, ampak se žal ni. Zdaj pa komaj čakam prvo M, pa upam da se to konča, kr drugač bom kr plešasta ratala. Tudi meni so šele takrat začeli izpadati lasje. In to v šopih. Potem pa sem kupila v lekarni šampon proti izpadanju las Fitoval in mi zdaj full manj izpadajo. Ja, saj jaz sem že tudi prej imela Fitoval, pa je bilo malo bolje. Očitno ga bo treba spet nabavit.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:52:06
|
|
|
|
anikabd
|
Zdaj ko se je začela sezona marčes in komarjev, me zanima kako zaščitite otroke. Kaj uporabljate kremo ali sprej?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 23:57:47
|
|
|
|
glugluglu
|
sprej, da našpricam še po obleki
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 0:02:33
|
|
|
|
lili3
|
Katerega pa?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 0:05:08
|
|
|
|
glugluglu
|
off, tisti, ki je tudi za mlajše otroke
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 6:49:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! Ma, ob 00.53 me je nekdo klical s skrite številke, mamo mu ..... Skoraj me je kap! Ko sem se javila, je prekinil. In šele danes je priletel en sms, ki je bil očitno poslan že okoli 23.00 ure z neko lepo vsebino, o ljubezni, dajanju... Komu kaj ni jasno??? Pa še we are sorry....
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 7:17:10
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, moj otrok sploh ni resen ... se zbuja ob 7h ... jest pa vsa zadeta hodim flaške gret ... Uživajte!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 7:57:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
Majuska: tole je pa res sredi noči za vaju? zate... Me je pa pravkar klicala prijateljica, ki ima hčerko enako staro kot je Ana in je morala ostati v bolnici (tamala mislim), saj ima že tri mesece hude glavobole. Do sedaj so jo samo odpikali, da si tamala izmišljuje, sedaj je pa kar naenkrat nekam resno?? Držim pesti, pa dajte še ve kako pozitivno misel tja poslat, prosim. Hvala.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 8:06:45
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro, neboglasnica, držimo pesti za prijateljico, ja pa kaj so delali 3 mesece, prej pa nobene raziskave, ali kaj? Samo, da ni kaj hujšega, oz. , da niso prepozni za kaj. jutri bom pa jaz zgodnja, bom vadila vstajanje in rihtanje za službo, grem z Mitjem v Lj še pred 7.00 . Moram v službo se zmenit za dopust in kako naprej, potem pa cel kup opravkov, vmes še upam, da mi bo uspelo priti v Tivoli.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 8:17:47
|
|
|
|
netki
|
jutro joj ste klofale zvečer.... no glede daril ima pri nas tašča smisel za to, pa ja de......če mu kupi kaj za oblečt mu sicer kupi v modri barvi, ampak gor pa rožice, bleščice...... to se je pri obeh včasih zgodilo.....no sej včasih pa zadane bistvo pa ena kolegica mi je kupila ob rojstvu tilna bodije ki so bili še žigatu preveliki in zraven reče da mu bo verjetno še malo preveliko! aja kaj pa če se je bastian mal zmotla pri velikosti gala....žiga je imel pri 3 letih 96 cm....če je prav more bit pa ornk dec
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 13.5.2009 8:18:58
|
|
|
|
netki
|
kaj zdej jutri celje????? vreme bo čudovito!!!! dejte rečt
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?