|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
13.5.2009 8:23:59   
nanka
jutro,

jaz sem čisto trda od včerajšnjega plavanja

Natka je tudi še v lupinici, ima 6900, tako da ni panike.

Neboglasnica držim pesti za tvojo prijateljico.

Kdaj je jutri miting v LJ? Mogoče pa prideva...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 8:28:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 8:30:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 8:31:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.5.2009 8:34:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz sem kar OK, so se mi prej ob reklami za McDonalds sline pocedile

če se ti tega "sranja" lušta, pol si zdravauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , big extra mc fresh je trenutno no.1

jst sem ziheras-..vedno naročim isto..mc chicken meni, en mc chicken sendviš in pito z sladoledom.....pa se mi zadnje čase lušta maca, pa kaj vem, avtomatsko chickna naročim

Jaz sem tudi ziheraš, čeprav sem zadnjič tale novi sendvič poskusila, seveda brez paradižnika in je bil njami. Ok, pri meni sladoled šiba, njihovih pit ne maram...

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

pa kaj vse dobite dohodnino nazaj? no, edino metuljčica sem vidla, da je napisala, da doplača. jaz tud

Na žalost jaz tudi, saj avtorske in podjemne pogodbe žrejo.. Včasih se vprašam, če je vredno da delam popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.5.2009 8:36:21   
AAA
Dobro jutro punce,

jaz pa jokam....sem Anžeta oddala, gredo na Rakitno. Sploh me ni strah, da se ne bi imeli dobro. Strah me je, da mu nisem vse spakirala. Pa moj mulc nič neče rečt, če ga zebe al mu je vroče.

Upam, da ne bom tri dni samo jokala. Pa da me ne bodo jutri klicali, da je dobil norice.

Secer je pa danes zelo korajžno šel, sem mislila da bo težava.

Mi je vzgojiteljica rekla, da največja težava je pri nas starših, otroci sploh niso obremenjeni in uživajo, mi si pa doma nohte grizemo.

no sej pri drugem bo boljš...upam

Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.5.2009 8:37:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica držim pesti za tvojo prijateljico.

Kdaj je jutri miting v LJ? Mogoče pa prideva...

Okoli 11, ker Almera sklicuje. Ona mora všteti še svojo pešačenje do tja. Sicer bo pa jutri dež.

Glugluglu in Nanka:
hvala za lepe želje. Do sedaj so govorili, da si mala domišlja. Matr, tri mesece si pa res ne domišlja, še zlasti če za glavobole ni nobene bonitete dobila. Ma ja.

Opažam, da so se stene že full ogrele in je kar soparno notri.

morje: mi smo vlčeraj rezerviralai apartma v Zadru za 55 € na dan, klima, njihova posteljnina...10 m od morja.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.5.2009 8:38:37   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Dobro jutro punce,

jaz pa jokam....sem Anžeta oddala, gredo na Rakitno. Sploh me ni strah, da se ne bi imeli dobro. Strah me je, da mu nisem vse spakirala. Pa moj mulc nič neče rečt, če ga zebe al mu je vroče.

Upam, da ne bom tri dni samo jokala. Pa da me ne bodo jutri klicali, da je dobil norice.

Mi je vzgojiteljica rekla, da največja težava je pri nas starših, otroci sploh niso obremenjeni in uživajo, mi si pa doma nohte grizemo.

Ne, ne bo bolje. Evo, zate: user posted image user posted image . Kako si mu pa potem spakirala? Si videla moj nasvet ali sem bila že prepozna?

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.5.2009 8:40:11   
nanka
AAA saj bo hitro minilo, ne pri drugem ni ni boljše, samo sprijazniš se, da otroci rastejo.

Midva sva tudi dobila dohodnino in oba dobiva vrnjrno, okoli 250 Eur. Je pa manj kot sem si izračunala na njihovi strani in ugotovila, da jim nekaj ne štima pri vzdrževanih članih. So pa odločbe pravilne tako da nimam kaj.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.5.2009 8:42:23   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dobro jutro punce,

Ne, ne bo bolje. Evo, zate: user posted image user posted image . Kako si mu pa potem spakirala? Si videla moj nasvet ali sem bila že prepozna?

Hvala. Ne, žal nasveta nisem vidla, sem bla včeraj skoz v cunjah, da sem vse polepla z imenom. Če veš na kateri strani si pisala grem nazaj brat, pa da vidim, kje sem ga usrala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 8:43:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.5.2009 8:45:05   
neboglasnica
AAA: nič ga nisi usrala, samo napisala sem ti, da sem jaz Sari kar v polivinilaste vrečke (tiste za v skrinjo) spakirala vse za en dan, od spodnjih hlačk, majčke, nogavice, hlače.... Zjutraj jo je odprla, oblekla in zvečer samo vse stlačila nazaj v vrečko. Naslednje jutro je samo odprla novo vrečko in ponovi vajo. Za drugič! To je mogoče še najlažje za otroke. In poleg morajo biti, ko pakiraš, da vidijo kaj imajo s seboj.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.5.2009 8:47:10   
Majuska

Majuska: tole je pa res sredi noči za vaju?  zate...

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;tale tvoj Aleksander te pomoje navaja na vstajanje za v službo, ne želi da se boš zakomirana zbujala user posted image

včeraj smo ga dali prej spat, ker je čez dan premalo spal ... danes pa auf sredi noči user posted image   no saj če se navadim prej hodit spat, bi še zneslo ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.5.2009 8:47:57   
neboglasnica
Evo, čakam, da mali zaspi, potem pa likanje, user posted image . Ne ljubi se mi, ker sem še matasta.

Nanka: kako deca? Matic v šoli? Ana je imela zvečer 37,4 C, ji nisem nič zbijala. Ko sem se tuširala in umivala lase, je bila z mano v tamali kopalnici, je bilo polno pare, pa še materino dušico sem nalila v umivalnik, pa sva tako "inhalirali". Zvečer še krema materina dušica in spavanje. Danes ima sicer še močno bel jezik, kašlja pa mogoče za odtenek manj pogosto. Mogoče je pa res vse tole od alergije in bo sirup pomagal. Upam.

Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.5.2009 8:49:01   
AAA

AAA: nič ga nisi usrala, samo napisala sem ti, da sem jaz Sari kar v polivinilaste vrečke (tiste za v skrinjo) spakirala vse za en dan, od spodnjih hlačk, majčke, nogavice, hlače.... Zjutraj jo je odprla, oblekla in zvečer samo vse stlačila nazaj v vrečko. Naslednje jutro je samo odprla novo vrečko in ponovi vajo. Za drugič! To je mogoče še najlažje za otroke. In poleg morajo biti, ko pakiraš, da vidijo kaj imajo s seboj.

Ja, tako sem naredila, so nam tudi v vrtcu tako svetovali. No, pol je o.k.

Ko pa domov pride, ga bo pa upam čakalo presenečenje. Mu bomo tobogan postavili, pa gole za nogomet. Upam, da bo moj imel toliko časa. Pol bomo pa imeli že pravo malo igrišče.

Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.5.2009 8:50:04   
neboglasnica
Malo smeha na vaša lica:

Starejši gospod je bil povabljen na večerjo k dolgoletnemu prijatelju.
Čudovito se mu je zdelo, ko je njegov prijatelj vsakokrat, ko je ogovoril ženo, uporabljal vzdevke kot srček, ljubezen moja, draga, bučka, itd. Par je bil poročen skoraj 70 let in seveda sta bila še vedno zaljubljena.

Ko je bila žena v kuhinji, se je nagnil k gostitelju in ga vprašal:
"Mislim, da je to čudovito, da še po toliko letih ženo vedno kličeš s temi ljubezenskimi vzdevki."

Starec je sklonil glavo. "Moram ti povedati resnico," je rekel. "Njeno ime sem pozabil pred kakšnimi 10 leti, zdaj me jo je pa na smrt strah vprašati, kako ji je ime!"

Nič, jaz vas zapuščam, ne bom likala, malega grem uspavat, je že tri ure pokonci, pa ne kaže nobenih znakov zaspanosti. Mama hoče mir!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.5.2009 8:50:48   
neboglasnica

Ja, tako sem naredila, so nam tudi v vrtcu tako svetovali. No, pol je o.k.

Ko pa domov pride, ga bo pa upam čakalo presenečenje. Mu bomo tobogan postavili, pa gole za nogomet. Upam, da bo moj imel toliko časa. Pol bomo pa imeli že pravo malo igrišče.

user posted image user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.5.2009 8:52:12   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

AAA saj bo hitro minilo, ne pri drugem ni ni boljše, samo sprijazniš se, da otroci rastejo.

Midva sva tudi dobila dohodnino in oba dobiva vrnjrno, okoli 250 Eur. Je pa manj kot sem si izračunala na njihovi strani in ugotovila, da jim nekaj ne štima pri vzdrževanih članih. So pa odločbe pravilne tako da nimam kaj.

nanka a ima nekdo od vaju najbrž že čez leto prijavljene otroke, ker tole skupaj za vse4 je malo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.5.2009 8:55:15   
nanka
Neboglasnica, ja Matic je šel v šolo, je bil danes veliko boljši, Zoja je v vrtcu, Natka pa tudi ozdravljena. Upam, da smo zdaj predihali vse viruse. Super za Ano, samo da ji še vročina pade pa bo. A grlo jo še boli?

Naša je že zaspala nazaj, tako da imam malo miru.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.5.2009 8:56:26   
nanka
Gluglu, ja mož jih ima prijavljene že čez leto, ker on želi imeti večjo plačo in noče čakati na konec leta, da dobi vrnjeno.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.5.2009 9:04:13   
neboglasnica
Tole moram še napisati, potem pa dalje likanje...

Prej sem napisala, da sem dobila nek sms z neko lepo mislijo. Sem zjutraj odpisala, da vs enapisano drži in da kdo mi je poslal tako lepo misel. Glej ga zlomka: odgovor se glasi: Romeo sem.... in se opravičuje, ker je prijateljici hotel tole poslati, ampak če želim, se vseeno lahko spoznava. Halo?????

Nanka: Ana v bistvu sploh nikoli ni pojamrala, da jo boli grlo. Ima sicer močno obložen jezik, to pa je tudi vse, Normalno je, tako da sploh ne vem kaj naj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.5.2009 9:10:45   
AAA
Ravno sem pogledala čez okno in sem vidla avtobuse, ki so se odpeljali......in jaz spet jokam. Danes bom raje doma, ker taka ne morem nikamor.

Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.5.2009 9:14:31   
glugluglu

Ravno sem pogledala čez okno in sem vidla avtobuse, ki so se odpeljali......in jaz spet jokam. Danes bom raje doma, ker taka ne morem nikamor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.5.2009 9:18:45   
3jeMi
jojjjjjjjj... klepetulje... jst sm klele že kar lepo off topic user posted image

bejbike moje...vse da me pokličete ko bote na slovenski obali!!!! če bom tukaj se ziher dobimo!!!..če ne bom tud jst kje na dopustu

junija nas bo kar nekaj...

je pa tako... naš očka je že nekaj naumil, da bom lahko imela laptopa s sabo, pa še net... user posted image  ... samo ne toliko zame, bolj zase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 9:19:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?