glugluglu
|
matr prej mi je Tian spet gumb za računalnik pritisnil in ugasnil, sem v zadnjem trenutku še dala potrdi in me je sedaj firbec matral , če je bil prej moj post objavljen, drugače gledam en film na hrvaški rtl netki, nisi razvajena, saj bo boljš mojcek, da ne slučajno ti kakšne vibracije do tašče ne prenašaš na Živo mojcek, a ti boš delala 6 ur? Moraš dati kakšno prošnjo v firmo? Meni je ena rekla, da moram k nam v službo prošnjo napisat en mesec prej, da oni potrdijo, potem pa na CSD, jaz bi delala 7 ur. Samo butast se mi zdi ma kakšno prošnjo, a ni po zakonu, da nam to pripada krajši delavnik, če to želimo. umpalumpa, tista poročna fotka je pa mega dopust: midva imava stalno neko družbo, no letos bomo sami, meni paše oboje, če je družba ali pa če je ni, mogoče mi je še bolje, če je družba, sploh, pod pogojem, da imajo še otroci dodatno družbo, samo res pa je, da je potrebno imeti svojo sobo, ali apartma,.šotor; ja mi smo ko italijani HD, sem odprla linke, potem je pa Tian ugasnil rač., če se prav spomnim, ker se mi ne da več gledat za nazaj: a Hotel Vespera, ta je baje super, pa lepo je tam, tisti drugi link je pa tudi fajn, jaz bi Zadar
|