Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 20:58:02
|
|
|
|
simonakr
|
BarbaraGS - a si probala flaško? Jest sm ji jo enkrat dala - ko sem imela vsega povhn k... - in je takoj potegnila. Samo zakaj bi ji tlačila flašo če mam pa delujočo mlekarno doma? No mi smo uspešno pojedl - po 15 min dretja - in zaspala je še na joški, sva samo kupček podrle in v postlo položile in spi ko top. In pol nej mi še ena reče da sploh ne vem da jo mam k je tko pridna. Ponoč ja, kaj pa čez dan! Takrat mamo pa žurke!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 20:58:32
|
|
|
|
Pupka
|
No... sem hotla sam povedat da blato če je zeleno, ni nujno driska Pri driski je blato redkejše, celo sluzasto, in tudi smrdi drugače kot običajno. In pri driski gre ponavadi za (bolj) pogosto odvajanje. In vsaj kolkor se spomnim, ni nujno da je prav zelene barve. Mi mamo sicer lepo kremasto, skor že mičken bolj trdo blato in običajno je zelenkasto. Ali zeleno in rumeno. Je pa blato lahko zeleno, če je nekaj časa v plenici- če otročka ne previjemo takoj spremeni barvo. No, jaz pravim, da je pri taki stvari najbolje kar do zdravnika, če katero panka, ker oni bodo najbolj vedeli. Me smo lahko pametne, dejansko pa nobena ni videla "kakeca o katerem debatiramo". mal sem zabluzila
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:02:19
|
|
|
|
Pupka
|
kayica.... Kako ste kaj? Sem prebrala da hodita z Marinelo v RA- Zakaj pa?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:03:25
|
|
|
|
Pupka
|
Sunny... Evo, nekak tak zgleda zaenkrat... Porajhano je že en cajt, zdaj bodo delali tlake, pol pa vse ostalo, do jeseni bomo baje skupaj Pa še avto od delavca- si bo lahko prvoščil novga ko bo dobil plačo In še del ko se na prvi ne vidi cel: No, tako zgleda ko se moj loti slikanja... Jaz bi to bolje
< Sporočilo je popravil Pupka -- 12.5.2009 21:06:28 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:08:04
|
|
|
|
Onasiss
|
pupka-tole je pa ornk bajta. Kok pa je kvadratov?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:09:44
|
|
|
|
Pupka
|
PLENICE... Mam pamperske... In sem ugotovila da so po zunanji strani rahlo vlažne, ko se polula Pol sem kupla v Müllerju Simply Dry pa ni tega problema... A ma katera podobno izkušnjo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:10:46
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea pupka-tole je pa ornk bajta. Kok pa je kvadratov? pojma nimam. No, mi bomo meli sam zgornji štuk, ker spodaj bo tašča. Zaenkrat pa bomo še vsi spodaj
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:11:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: črticaa se strinjam, sam cunce so čist predrage da bi jih tm kupovala,... grem raj u leclerca al pa u kik (ne morš vrjet da lah za tok mjhno ceno dobiš takšno kakovost) Kik je čisti pofl. Katero koli cunjo primem je zanič. E.Lecler pa ima fine cune. men pa do sedaj (pa mam dost njihovih cun) še nč ni preč pršlo,.. sam na enmu pajacu se me je ena klipsna odtrgala (sam to se mi je tud na cunah iz BC in pikapolonca), aja pa na enih hlačah je bil un copat tko smotan gor zašit Tud mi mamo precej kikovih cunj. Sam ena stvar se je zafarbala, pa ne po moji krivdi. Taka oranžna majčka, pa ene rjave rožice gor narisane. In tiste rože so očitno barvo spustle, je bla cela majca šekasta. No, po parih pranjih je pa ratala spet normalna, tko da zdej je ok. Dobr no otroške mam po pravic povedano samo ene dve od tam, ker deških za 4 leta itak ne dobim kakih pametnih.Mi je C&A bolj zakon. Za ta malo pa veliko imam že od prej, drugač pa mi v H&M kupujejo. (so eni pač full veseli k je punčka in si dajejo duška HVALA BOGU)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:13:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: mlea pupka-tole je pa ornk bajta. Kok pa je kvadratov? pojma nimam. No, mi bomo meli sam zgornji štuk, ker spodaj bo tašča. Zaenkrat pa bomo še vsi spodaj Aha, pol siti ena redkih tukaj gor k zdrži s taščo. Jaz pa moje nism poznala. Baje je bila zelo u redu ženska in je imela rada otroke in bi mi jih z veseljem merkala. Tko sva pa za vse SAMA.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:16:36
|
|
|
|
Ajvy
|
dan...celo popoldne smo bili zunaj.....skoraj polovico peskovnika sem domov prnesla Brkn,...mater si pridna....res...vsa čast...tvoji energiji...men se v tej vročini ne da dihat...kaj šele kej bolj sofisitciranega.... Tanci..ja, sam res se bomo zgrešile.....beda.... Cepljenje pr 1.5 letu.... Vesnozaver...iiiii kako lepo aja ALjaž rebeka...super za pregled....boste pa dodajali...važno , da bo Uroš zadovoljen Lilcha....super ,da si se javla...sem zelo vesela..... Sožalje za očija.... men je tut tolk hudo...se mi zdi, da je sicer vsako leto bolje...sam...mah sej veš kaj mislim.... Pikica82...čestitke za nakup...men je tut všeč katalog Tanci....danes sem na tv-ju vidla....kako so se starši spopadal s tem...obratna psihologija...namesto, da so ga hecal naj je....so se vsedli za večerjo...vsi so imeli polne krožnike, samo tamalček ne....in je un dohtar reku, puste mu cajt....bo že...in po 15 minutah je tamal prosu za jabček , k ga še v življenju ni jedel....no in tako je pojedel še nekaj večerje in na to foro ...vse nadaljne obroke.... Držim pesti.... Urša...probaj mu malo vode al pa čajčka ponudit...mogoče je pa samo žejčkan.... Uf...bogec glede kakanja..... Črtica..to pa so mere Balonchy...superca za nakup
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:22:39
|
|
|
|
Ajvy
|
piškot...super za akcijo...si lepo prišparala..... simonakr...bolje čez dan, kot pa ponoči.... pupka...že zdaj je super bajtica...vav..... mlea..škoda ker nisi imela priložnosti tašče spoznat.... Tašča...moja je carica...res.....pa tko ju ima rada...res....noro....full mam srečo....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:27:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve bolj zanimive.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:28:17
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy pupka...že zdaj je super bajtica...vav..... Tašča...moja je carica...res.....pa tko ju ima rada...res....noro....full mam srečo.... Ja, lepa je res...Ko bo končana in še okolica uštimana... Ampak me zanima če mi bo še všeč ko bo treba čistit Tašča pa je tudi moja res super. Če bo tako ostalo bo OK. Ker je taka da se ne vtika v tuje stvari. PA ŠE KUHARCA JE Sem že mojemu povedala, da če bo kdaj vihal nos, da n dobro skuhano, da ga bom kar k mamici poslala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:28:47
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve bolj zanimive. A je evrovizija Nisem vedla
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:29:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve bolj zanimive. a to je dans...a ni jutr...al so naši jutr??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:30:06
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz pa šibam v posteljo, ker se moram mal bolj naspat. Pa itak bo ura ne vem kolko spet, preden se bom vrgla v posteljo Pridno čvekajte, pa ne preveč pridno. Ko pridem mal k sebi bom bolj pridna s čvekanjem in komentiranjem... obljubim
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:31:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy pupka...že zdaj je super bajtica...vav..... Tašča...moja je carica...res.....pa tko ju ima rada...res....noro....full mam srečo.... Ja, lepa je res...Ko bo končana in še okolica uštimana... Ampak me zanima če mi bo še všeč ko bo treba čistit Tašča pa je tudi moja res super. Če bo tako ostalo bo OK. Ker je taka da se ne vtika v tuje stvari. PA ŠE KUHARCA JE Sem že mojemu povedala, da če bo kdaj vihal nos, da n dobro skuhano, da ga bom kar k mamici poslala to pa je potem fejst kombinacija....bravo tašča
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:31:55
|
|
|
|
Ajvy
|
nč jst grem tud spat....zjutraj moramo zgodaj vstat...mamo kontrolo ....za obe....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:32:18
|
|
|
|
simonakr
|
No jest tud šibam pod tuš pa spat! Nočko
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:33:50
|
|
|
|
BarbaraGS
|
simonakr nasa je od zacetka dobivala dodatek ker mi 1 mesec ni mleko steklo, potem pa je zacela flasko odklanjat in je noce. Takrat se je jokala samo, da jo je videla, zdaj pa se igra s cucljem, ce ji hocem ponudit npr. cajcek in ce sem prevrec vstrajna se celo joka. pupka super bajtica :) mlea sem gledala tvoj odgovor pri tezi dojencka in sva imeli zelo podobno: 4 dni cez rok, 4140 in 53cm ajvy pridna kot vedno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:37:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Pupke moje... Mejte se. Se kaj oglasim, če bo prilika... Spakirani smo, zdej grem mal kavč speglat, pol pa gasa prot ZG. Držte pesti, da bo miren let Ne preveč čvekat, k vas ne bom nikol ujela!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:39:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve bolj zanimive. a to je dans...a ni jutr...al so naši jutr?? Naši so v četrtek.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:39:23
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.........imejte se skrajno lepo ........miren let vam želim in pogrešaj nas -hec ........ne pozabi doma fotoaparata,da nam boš pokazala slikice,da bomo še bolj zavistne kot smo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 21:40:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Pupke moje... Mejte se. Se kaj oglasim, če bo prilika... Spakirani smo, zdej grem mal kavč speglat, pol pa gasa prot ZG. Držte pesti, da bo miren let Ne preveč čvekat, k vas ne bom nikol ujela!!! EJ MEJ SE NENORMALNO FINO IN MISLI NA NAS, še sploh šla nisi, pa te že pogrešam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?