Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 14:37:48
|
|
|
|
claud
|
rebeka a ti je kj zarad obsega glavice rekla.... moja ma obseg 42,5 cm in je rekla da ma velko glavo....sicer ne prevelko je pa tko da majo okol 40 pr tej starosti....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 14:42:43
|
|
|
|
piskot
|
hmmm, rebeka meni pa to res ni jasno. pa saj otrok poje kolikor mu pase, a se tebi zdi da je lacen? ce ven pljuva pomeni da ne more vec. a mi kera zna to razlozit?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 14:46:56
|
|
|
|
simonakr
|
Oj Sm bla na 2 kavicah in vidm da ste velik načvcekale Bezgavke - jaz te na vratu zatipam, samo jih zatipam že kar nekaj časa, je pa res da sm imela blazno velik angin, tko da so celo razmišljali o odstranitvi mandeljev - no ampak so še vedno na svojem mestu Dubaj - jest tud !!! Ležanje na trebuščku - našo tkole popoldne dam mal na trebušček ležat in ful časa spi, no pa ful ji paše, je pa res da dopoldne ne spi veliko (samo kakšno uro) Bravo vsem za mere Rebeka - kaj pa če recimo večerni obrok zamenjaš z aptamilom in mleko izbrizgaš, pa potem pri naslednjem obroku ponudiš kot dodatek - samo predlog. Tako da pač en obrok dobi konkretno dozo, svojga pa porabiš za kasnejše obroke. Zdej razen če ti je lažje da najprej podojiš potem pa pri vsakem obroku dodaš še nekaj adaptiranega.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 14:56:40
|
|
|
|
rebeka84
|
claud za glavico mi ni nič rekla. ja skoraj po vsakem obroku poliva, ma ne vem več nič, bomo videli kak bo zdaj jedel, mu bom še dodajala, če bo hotel jest bo, če ne, pač ne.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 15:01:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
rebeka nasa se tudi minimalno redi, ampak dodatka noce - flasko cisto zavraca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 15:19:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 15:24:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 15:29:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 15:39:37
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Midva sva skor cele dneve okol, mali je prava tečka doma. Vesnozaver, če jutri ne bo deževalo, prideva kaj okol. Ti pošljem SMS. Danes sem ga končno slikat dala za potni list, gremo poleti v Bosno na eno poroko. Pa pol septembra upam da v Grčijo malo na dopust. Balonchy uživaj v Dubaju! Jup, jaz sem dobila katalog od Pikapolonice, pa ga bom raje kr založla nekam pa pozabla na njega, drugače me bo moj fental kolk bi zapravla. Sem itak že včeraj dala 30 evrov za cotke za tamalega Kaj ono proti komarjem, ko se v vtičnico da, lahko uporabljamo tam, kjer spijo? Ker ma tisto ful močn vonj, že mene na momente moti (komarje pa tud ).
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 15:45:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan! Midva sva skor cele dneve okol, mali je prava tečka doma. Vesnozaver, če jutri ne bo deževalo, prideva kaj okol. Ti pošljem SMS. Danes sem ga končno slikat dala za potni list, gremo poleti v Bosno na eno poroko. Pa pol septembra upam da v Grčijo malo na dopust. Balonchy uživaj v Dubaju! Jup, jaz sem dobila katalog od Pikapolonice, pa ga bom raje kr založla nekam pa pozabla na njega, drugače me bo moj fental kolk bi zapravla. Sem itak že včeraj dala 30 evrov za cotke za tamalega Kaj ono proti komarjem, ko se v vtičnico da, lahko uporabljamo tam, kjer spijo? Ker ma tisto ful močn vonj, že mene na momente moti (komarje pa tud ). pa kaj zdej vse hodite na poroke v bosno sam jst pa kolumbo ne no pa še enih par mi smo vedno mel tole v vtičnici je pa res da pri nas to pokriva dnevno spalnico in otroško sobo..... pa ni nikjer komarjev lepo eno vklopimo in je to to aja pa klima in zaprta okna tud pomagajo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 15:59:00
|
|
|
|
Pikica_82
|
Očitno se tam ženijo na vlko Mi mamo klimo v dnevni sobi, pa je zaradi malega ne upam kaj preveč prižigat. Mamo pol ful temperaturno razliko po stanovanju, v spalnici 30, dnevni pa 20 Moram še pogruntat kak ohladit celo stanovanje bolj enakomerno.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:08:05
|
|
|
|
tanci29
|
joj erik me spet jezi s svojo neješčnostjo...en dan se mi bo res čist odpel zarad tega...vsakič si rečem da se ne bom več sekirala pa mi še ni ratalo...jojj kar razpočla bi se...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:27:00
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj erik me spet jezi s svojo neješčnostjo...en dan se mi bo res čist odpel zarad tega...vsakič si rečem da se ne bom več sekirala pa mi še ni ratalo...jojj kar razpočla bi se... Nej te potolažim moja tud noče jest! Ko ji ponudim bradavico, 2x potegne pol pa vn vrže in se dere ko bi jo iz kože dajal. Zanimivo samo čez dan, ponoč pa zjutrej je ok. Jest jo rabim pomirit po možnosti mal uspavat in pol zagrabi in vleče in normalno poje! Že ene parkrat sm jokala pa se živcirala pa ni blo nč bolš, tko da jo zdej tud kdaj malo ignoriram in pustim da se malo zdere, pol pa ponovno poskusva jest! Ne bi pa rada nehala dojit - je še vedno najlaži in najbolj primerno zanjo. Mi imamo tud uno za vtičnico pa sem vseeno že ene 2 komarja do zdele pobila. Je pa tko če so koga pičilo do zdaj sm bla to jest - moj je očitno neokusen - za zdej pa ne vem. Upam da ne bo tamala.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:30:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj erik me spet jezi s svojo neješčnostjo...en dan se mi bo res čist odpel zarad tega...vsakič si rečem da se ne bom več sekirala pa mi še ni ratalo...jojj kar razpočla bi se... Nej te potolažim moja tud noče jest! Ko ji ponudim bradavico, 2x potegne pol pa vn vrže in se dere ko bi jo iz kože dajal. Zanimivo samo čez dan, ponoč pa zjutrej je ok. Jest jo rabim pomirit po možnosti mal uspavat in pol zagrabi in vleče in normalno poje! Že ene parkrat sm jokala pa se živcirala pa ni blo nč bolš, tko da jo zdej tud kdaj malo ignoriram in pustim da se malo zdere, pol pa ponovno poskusva jest! Ne bi pa rada nehala dojit - je še vedno najlaži in najbolj primerno zanjo. Mi imamo tud uno za vtičnico pa sem vseeno že ene 2 komarja do zdele pobila. Je pa tko če so koga pičilo do zdaj sm bla to jest - moj je očitno neokusen - za zdej pa ne vem. Upam da ne bo tamala. simona ja tale neješčnost je za pop...dit...sam na parih žlicah na dan pa tud ne more prežvet
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:41:32
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo pri dojenckih je baje zeleno blato driska, ker ima moja full tekoc drekec in nisem vedla ce je to ok in je pediater rekel, da je driska ce je drekec zelene barve. simonakr ej moja dela isto. Jo moramo uspavat preden je, ker ce ne noce bradavice in lepo je samo zjutraj in ponoci. Pa so mi rekli da je taksna zato, ker je rahlo hiperiritabilna (rahlo razdrazljiva) in obcutljiva in jo vse zmoti. Pa jaz ne verjamem, ker je bil moj moz isti.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:50:17
|
|
|
|
simonakr
|
BarbaraGS - bi razumela če bi jo motil hrup al pa kej podobnega, ampak zaspi ob radiju al pa televiziji. Ja pa ponavadi imava mirno in brez zvokov ko se dojiva tko da
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:53:15
|
|
|
|
Urša08
|
tanci te čist zastopim glede hranjenja, mamo mi tud enga tacga doma ma teden k nč ne bi jedu, no potem pa pride tud tak k bi in ta teden bi jedu Jaz ne vem kako je pri Eriku, pri Nejcu čist nč ne pomaga , če on noče ne bo jedu in pika. Pri Žigu mam pa zdele že par dni hranjenje na dve uri. To je pa tudi utrujajoče. Pa sploh ne vem kaj narest. Upam da nama rata spet na 3 ure spravit.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 16:56:40
|
|
|
|
Urša08
|
Barbara in Simona tudi to mi je poznano. Občasno , ko se zgleda prepočas obrnem in je huda lakota pade v tak jok in potem ga morm k seb stisnit, pa dudo dat, umirit, da potem lahko jeva. Danes je moj pikec kakal - šesti dan
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:00:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Očitno se tam ženijo na vlko Mi mamo klimo v dnevni sobi, pa je zaradi malega ne upam kaj preveč prižigat. Mamo pol ful temperaturno razliko po stanovanju, v spalnici 30, dnevni pa 20 Moram še pogruntat kak ohladit celo stanovanje bolj enakomerno. vrata odpri okna zapri pa kak ventilator vmes postavi da zrak hitreje kroži, mi ohlajamo tud cel štuk po potrebi.... tanci to je zdej tako obdobje k jim je in da ne jedo pa še bolj vroče je kr nej pije kolkr hoče in je kolkr hoče.... florjan ima tud taka obdobje sploh tekle čas k so klimatske spremembe.... ne se preveč sekirat k ne bo nič pomagalo... evo kot je Urša rekla jejo kolkr čejo in kadar oni hočejo.... naš včasih pr men noče jest pol čez pol ure se pa spomni da bi jedu in je kje drugje sploh če gremo kam na obisk je lačen in za kruh fehta... men je tok nerodn ker res je kot, da cel teden ni nič jedu včeraj ni hotu kosila jest pol je bil pa zunaj pa mu je babi dekico dala in se je gor vsedu pe je reku babi zdej bi pa jst tuki mel malco
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:05:26
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A ste morda danes dobile katalog od Pikapolonice??? Full lepe stvari - se mi že cedijo sline... Igrače in nekatere cunjice! se strinjam, sam cunce so čist predrage da bi jih tm kupovala,... grem raj u leclerca al pa u kik (ne morš vrjet da lah za tok mjhno ceno dobiš takšno kakovost) kle berem vaše poste in mi ni jasn a vaši otroc res čez noč ne spijo,... men že vsaj 2 tedna spi celo noč -tko do 7ih al pa 8ih majchy jz sm pa original iz domžal, sm bla lih prej ob 12 gor,.. sm plenice nesla sekicam(njuni tamali sta 6 mescov, pa nosta iste plenice kt moj sam moj mišek ne prenese losjona na plenicah) MOJ SRČEK JE VELIKAN PROTI VAŠIM, SE BOJO VSI USTRAŠL K GA BOJO VIDL
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjusa tole po obiskih mi je tok znano tam včasih poje še tist kar doma niti pod razno itak je pa sestradan kt da mu doma ne bi nč dal no ja taki so otročki. Sej tisti k jih majo točn vejo kok je ura. Kolumbo hvala za namig za dekico, bo modra čist kul. Kolko ojrov pa pride?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:09:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Simonakr ja isto. Moja je uspavana ob glasbi, spi ob pogovorih, tv-ju, glasbi...in pri dojenju imava mir. Ko recejo da otroka nekaj zmoti, to niso nujno hrupne stvari, ampak je dovolj ze to, da zamudis pravi trenutek kaksno sekundo ali dojis v drugem prostoru ali malo drugace primes, al si prepocasi dvigujes majico in odpres moderc... Glej jaz mislim, da ne moja ne tvoja nista hiperiritabilni (ceprav to ni ne bolezen, ne stanje ampak samo nacin reagiranja), ampak jima pac takrat nekaj ne zapase in to povesta na edini nacin kot znata.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:10:14
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa ja moj otroček je eden tistih, ki ne prespi noči. Hraniva se v povprečju 2 x na noč, včasih ampak zelo poredko clo samo enkrat, ker 6.00 se smatra da je že dan a ne Bodi vesela, da ti prespi nočko.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:33:07
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kle berem vaše poste in mi ni jasnuser posted image a vaši otroc res čez noč ne spijo,... men že vsaj 2 tedna spi celo noč -tko do 7ih al pa 8ih IZVIRNO SPOROČILO: črticaa crtica tak kot je ursa rekla bodi srecna da tvoj spi, pa ne provociraj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 12.5.2009 17:37:05
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pikica okidoki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?