|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
12.5.2009 13:07:53   
Urša08
ojla

uf sem vas zdej kr neki časa brala, pa najbrž vse pozablauser posted image

Balonchy super za Dubaj user posted image user posted image user posted image obvezno nam potem kako slikico pokaži

kayica jaz kakih malih bulic ne tipam, kaj je to ok al ne user posted image te nism čist zastopla

katjuša super za paket user posted image Glede trebuščka mi ni čist vse jasno, a potem tud čez dan ni dobr jih mal dat al koko user posted image

Meni trenutno moja dva angelčka spančkata. Jaz mam pa pavzouser posted image . Dopoldan smo bli zunej. Se je Nejc igral s še enim fantkom, medve s kolegico pa čvekaliuser posted image

majchy super za likanjeuser posted image Jaz sem včerej vse podelala in mam za en teden mir. Jupi

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.5.2009 13:07:56   
Vesnozaver
sunny jaz sem glih vceraj gledala v babycentru imajo sprico in kremo od chiccota za bebice proti komarjem!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.5.2009 13:09:22   
Urša08
tanci a te postelce majo samo na daljših poletih? jaz jih še nisem zasledila.

Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.5.2009 13:09:54   
Vesnozaver
sunny evo link....
http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=41&ParentClassID=41

Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.5.2009 13:16:40   
Ajvy
Balonchy...lepo pohajajte.....
Uf..to pa je res šok....veš kaj...mislim, da ga lahko prodaš...vprašaj kero klele na RR.....
sam to je dobr izvid ,a ne????

Aaaaaaaaaaaaa...a res....v Dubaj.....the best.....imejste se skrajno lepo....pa šejka pozdrav...user posted image

mlea...ti pa ga serješ dans user posted image user posted image user posted image

Sunny...super za enkraten izvid kolkov user posted image user posted image user posted image user posted image
Za kremo proti pikom komarjev pa nič ne vem..povprašaj v lekarni....

KAyica..jst si jih lahk pod vratom-...zakaj???

Majchy...pa kaj ne greš v Šiško iskat pokal....Najboljši oči, al ati...kolkr ga bo pač HAna klicala..daš vgravirat.....in to je to....
Superca za oblačila.....the best...sem full vesela zate....user posted image user posted image

pridna si zlikanjem ni kej..mene čaka ogromen kup....

Katjuša..to pa je super opravičilo....

Maksi....super za uspešen pregled kolkov user posted image user posted image
Kaj pa če tist til nabaviš za okrog pojsteljce.....da jo obvaruje...una mreža tanka k je ...k jo vidš u filmih??

tanci...a jutri maste???mi imamo ob 7 zjutraj pregled...12 .40 pa  UZ kolkov....
men TArje še zdej ni usple cepit, k je skoz svečka v noskuuser posted image

Vesnozaver...bogec Aljaž, ga ne pustijo spančkat...ti ti...ti stric.....
Vroče je za znoret....ne vem kaj bomo poleti.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.5.2009 13:18:05   
brkn83
Pozdravljene.

Danes je pa res ful vroče, tk da sva šla dopoldan na en sprehod, zdej pa sva raje kr not. Sicer se js zraven učim, Nik pa je na igralni podlogi in tudi uživa.

Sploh ne vem kaj naj skuham dans za kosilo, tk da bo nahitro, ker res nimam časa. A ma katera kako idejo????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.5.2009 13:19:00   
sunny24
vesnozaver, hvala za link! Bom šla počekirat oz bom najprej P uprašala kako in kaj in pol šla iskat.

Nč, Gaja je šla na sprehod s sestro od mojga, tako, da grem jst eno kitico odspat! Se tipkamo pole!
Mejte se fajn!
papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.5.2009 13:20:17   
Vesnozaver
brkn povej kaksne sestavine mas v hladilniku, pa bomo mogoce meli kaksno idejouser posted image
jaz bom danes skuhala zeljne krpice.
drugace pa so hitro narejene kaksne testenine.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.5.2009 13:22:11   
brkn83
vesnozaver kako pa narediš zeljne krpice????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.5.2009 13:26:03   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Danes je pa res ful vroče, tk da sva šla dopoldan na en sprehod, zdej pa sva raje kr not. Sicer se js zraven učim, Nik pa je na igralni podlogi in tudi uživa.

Sploh ne vem kaj naj skuham dans za kosilo, tk da bo nahitro, ker res nimam časa. A ma katera kako idejo????

topli sendviči...dobro hitro...sej ne rabte vsakdan met tip top kosila..punca mal nase glej pa ne nor tolk z vsem

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.5.2009 13:26:08   
Vesnozaver
brkn takole: http://www.kulinarika.net/recept/priloge/Zeljne_krpice_po_moje-9670.html

s tem da jaz se zraven cebule preprazim mleto meso.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.5.2009 13:27:47   
tanci29
ajvy-ju3 mamo 8.45 se bomo zgrešile...kero cepljenje niste dale skos...mi mamo tega za 1.leto pa še za pnevmokoko zatega se mi bolj gre

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.5.2009 13:33:39   
Vesnozaver
tak pa nas cmrlek aja zdaj

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.5.2009 13:47:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci a te postelce majo samo na daljših poletih? jaz jih še nisem zasledila.

ja adria jih nima...ampak oni majo itak ta male avione...večji pa imajo...ne vem balonchy gre najbrz z emirati vsaj od carigrada naprej tam majo ziher

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.5.2009 13:50:38   
Urša08
Vesnozaver iiii kako lepo spančkauser posted image

tanci ja mi hodimo samo v bližnje destinacije in jih najbrž zato še nisem vidla user posted image user posted image user posted image

Grem malce kavč peglat dokler mi tamaledva še spita. Dons bomo kar do večera sami in bom energijo še za popoldan rabla.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.5.2009 13:58:20   
piskot
dan.

balonchy svaka cast, jaz bi morala danes v london s tamalima, pa sem prestavila na oktober, ko bomo malo vecji. eni smo bolj zajci user posted image .

kayica ja itak da jih zatipamo. nehi brat bedarije, pejt rajs po kaksen roman v knjiznico!

sunny chico ima en tak sprej za dojencke. mi smo tavelikega s tistim mazali, pol pa se sebe, ker je ful ucinkovit.

krema za soncenje od avene, ful dobra. samo draga. se je pa treba soncu izogibat, priporocajo pa tudi v senci mazanje zaradi uv zarkov.

spanje na trebuhu ana tako ful dobro spi. sam kaj ko je ne upam dat ponoci tko lezat, samo cez dan. ce pa tok panike zganjajo okoli tega.

evo martin prihaja na kosilo. sem ze prejle komentirala, pa samo se posljem ....

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.5.2009 13:58:21   
rebeka84
cao!

tudi mi smo prišli iz pregleda, cepljen bo čez 3 dni. mere mi pa niso glih najbolj všeč. teža: 5950g, dolžina 63cm in obseg glave 42cm. bolj malo se je zredil, tako da moram začeti dodajat. datuma za naslednji pregled še niso določili.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.5.2009 14:06:29   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao!

tudi mi smo prišli iz pregleda, cepljen bo čez 3 dni. mere mi pa niso glih najbolj všeč. teža: 5950g, dolžina 63cm in obseg glave 42cm. bolj malo se je zredil, tako da moram začeti dodajat. datuma za naslednji pregled še niso določili   

o rebeka...kolk se pa je zredil...kaj pa če ga na obeh dojkah podojiš, vem da si pisala, da je en obrok samo iz ene...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.5.2009 14:08:09   
rebeka84
zredil se je samo 430g. danes začenjama jesti iz obeh, če bo le hotel, ker po navadi začne ven pljuvat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.5.2009 14:11:19   
Urša08
rebeka 84 meni se pa ne zdi da bi mel malo gramčkov in bi mogla zato dodajati. V kolkem času se je pa zredu 430g?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.5.2009 14:14:50   
rebeka84
od prejšnjega pregleda 7.4.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.5.2009 14:15:59   
Onasiss
A ti je p rekla, da morate začet dodajat?

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.5.2009 14:20:59   
rebeka84
ja. sem ga tam podojila iz obeh dojk pa je pojedel samo 100ml. pa je rekla naj začnem dodajat.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.5.2009 14:25:09   
Urša08
rebeka sedaj pa razumem na podlagi česa ti je rekla. To se pravi ti je svetovala da kakšen obrok dojenja nadomestiš z adaptiranim, da se tebi vmes naredi. Glavno da bo Uroš zadovoljen user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.5.2009 14:37:27   
lilcha
Pozdravljene!

Za seznamček pri 1 mesecu 4145g in 53,1 cm Mi smo kar v redu z izjemo vikenda ko je bla očitno teta polna luna na obisku.

Majchy ful lep seznamček. Pridna.
Balonchy svaka čast da greste v Dubaj, mi smo pa še presrani za it z avionom, tko da bo letos tud dopust kr sam na Pagu.
Ajvy 10.5 je bilo pa 4 leta odkar mojga očija ni več. Sočustvujem s tabo.

Bezgavke jst jih mam na vratu povečane že cel življenje pa mi nč ni- baje

Zbilje sm pa tud jst med tistimi k nimajo jajc za pridt brez spremstva. Mogoče ampak res mogoče če bi šla moja mami z mano.

Jutr bova pa same doma k gre očka službeno v Munchen tko da bo verjetn moja mami mal pršla pa bomo šli do babice.

Aja Katjuša fuuul si lep kolaž nardila - sm tok ponosna da je moja punca na njem, k mi je itak tok lepa za pojest - pa sej to nabrž vse pravte za svoje

Tašče jst tud moje trenutno ne prenesem najbolj, k je hotla nonstop pr nama viset, pa mi to ni všeč, pa smo ji mal nakazal 100x, pa ni poštekala. Ta 101-ič smo pa direkt povedal se je pa 3 tedne držala, pa nč klicala al pa prišla, no zdej se je pa spet na polno začel. Tko da neverending story.

Zdej pa tamala že neki čivka, pa še kosilo bo treba narest, tko da se še kej tipkamo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?