|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
12.5.2009 18:59:53   
Pupka

DRISKA ČE JE KAKEC ZELENE BARVE
??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme meni.... user posted image user posted image user posted image Po moji, čisto kmečki logiki, ne more bit driska če je kakec zelen in kompakten!! Ali je res to samo moja KMEČKA logika.

OPOZORILO: Velike tiskane črke v tem postu ne pomenijo vpitja, glasnega goorjenja, jeze, besa ali česa podobnega. So samo izraz začudenja user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
12.5.2009 19:02:10   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

MOJ SRČEK JE VELIKAN PROTI VAŠIM, SE BOJO VSI USTRAŠL K GA BOJO VIDLuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mamo ene par velikanov. Moj je pr 12 tednih pol kile lažji in 2 cm daljši user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.5.2009 19:03:20   
Balonchy
Hey čveke...

Midva s ptičkom sva pa mal zaprawlala... user posted image
Sva šla na eno šetnjo in naju je v BC zaneslo.

Sem mu kupla en fletn klobuček za krst, pa poletno prevleko za MC jajčko in dva bazenčka (enga mini - premer 60 cm in enga mal večjega)...

Bom probala slikce poiskat...

Mini je tale - 3,69 eur:

user posted image

mal večji pa tale - 14,99 eur:

user posted image

Klobuček - 4,99 eur:

user posted image

A kera uporablja letno prevleko za lupinico??? Kako se obnese???
Tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157036

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
12.5.2009 19:05:03   
Pupka

OJJJJJOOOOOOOOJJJJJ

!!!   NEURJE  !!!!

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
12.5.2009 19:07:02   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

DRISKA ČE JE KAKEC ZELENE BARVE
??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme meni.... user posted image user posted image user posted image Po moji, čisto kmečki logiki, ne more bit driska če je kakec zelen in kompakten!! Ali je res to samo moja KMEČKA logika.

OPOZORILO: Velike tiskane črke v tem postu ne pomenijo vpitja, glasnega goorjenja, jeze, besa ali česa podobnega. So samo izraz začudenja user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s tabo...
Tudi jaz menim, da zelen kakec ni driska.

Če pa to drži, pol mamo mi že 3 mesece drisko!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili ob menjavi mleka (Aptamil ADC) opozoreni, da lahko malček spremeni barvo kakca - in tut jo je!
Zdej k že par dni dodajamo ADC-ju KM, pa spreminja počas barvo na svetlo...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.5.2009 19:07:56   
Balonchy

OJJJJJOOOOOOOOJJJJJ

!!!   NEURJE  !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje, kaj, kdaj, kako, zakaj????????   user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.5.2009 19:11:52   
Pikica_82
V MBju je že šlo mimo... Je padala micena toča celo vmes.

Mi mamo tud zelen kakec, take vojaške barve je user posted image  Pa bolj kompakten, tak da ziher ni driska.

Lušni bazenčki, jaz tud študiram o nakupu kakšnega. Aleks ma ful rad vodo (le po kom...)  user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.5.2009 19:16:06   
simonakr

OJJJJJOOOOOOOOJJJJJ

!!!   NEURJE  !!!!

user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.5.2009 19:43:56   
BarbaraGS
DRISKA - zelen(zivo) tekoc in otrok veckrat kaka na dan (veckrat kot ponavadi)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.5.2009 19:44:47   
BarbaraGS
tako je meni rekel pediater, jaz sama tega nisem vedla

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.5.2009 19:45:10   
kayica24
hvala za odg. punce...Glede bezgavk...

Se šla zdravnika raje vprašat kot da se sekiram,....Je rekel da je normalno tipat take male bulice..Da so nevarne bezgavke v velikosti lešnika slive?!?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
12.5.2009 19:48:14   
claud
balonchy-un bazenček k je gobica sm tud jstt gledalauser posted image user posted image

tkole mi2 pičiva jest pol mava pa trening-zaspimo samiuser posted image
ne vem kako mi bo ratal,k vem da j se bo začela ful dret jo bom vzela s postlce....
mate kak nasvet....včer sm jo dala not pa ni šlo-smo se na roke uspavaluser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.5.2009 20:00:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
joj erik me spet jezi s svojo neješčnostjo...en dan se mi bo res čist odpel zarad tega...vsakič si rečem da se ne bom več sekirala pa mi še ni ratalo...jojj kar razpočla bi se...

nE  sekiri se, ker zdaj je že tolk velik, da bo sam povedu ko bo lačn. Pr  nas je ista pesem.user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.5.2009 20:03:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
kolumbo pri dojenckih je baje zeleno blato driska, ker ima moja full tekoc drekec in nisem vedla ce je to ok in je pediater rekel, da je driska ce je drekec zelene barve.

Koklikor je meni znano to pomeni, da so krčki.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1789
12.5.2009 20:05:57   
Onasiss
se strinjam, sam cunce so čist predrage da bi jih tm kupovala,... grem raj u leclerca al pa u kik (ne morš vrjet da lah za tok mjhno ceno dobiš takšno kakovost)

Kik je čisti pofl. Katero koli cunjo primem je zanič. E.Lecler pa ima fine cune.

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.5.2009 20:12:17   
BarbaraGS
balonchy tocno taksen mali bazencek sem kupila jaz, vecjega pa tistega podobnega sam da je bil v akciji.

claud imam isti problem in ne vem kaj narediti. Se ce napol lezim in jo imam na sebi in se majem, se joce in noce zaspat. Zaspi samo z nosenjem. Danes sem jo cez dan dala v posteljico in me je klicala, jokcala in ko sem prisla pogledat se mi je tko nasmejala (sej veste smehec, dej me resi poglej kak lusna in nebogljena sem), da se nisem vec mogla odlepit od posteljice.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.5.2009 20:18:55   
claud
barbaraGS...mah men zdj 3 dni neki štrajka pa se kr neki hoče nost....prej je zmer že na joški zaspala pa sm jo sam preložila

Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.5.2009 20:23:16   
birdy

kolumbo pri dojenckih je baje zeleno blato driska, ker ima moja full tekoc drekec in nisem vedla ce je to ok in je pediater rekel, da je driska ce je drekec zelene barve.

Blato je telene barve če ma otrok krče. To je blo men rečen in pri Neli, kot tud pri Kristi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.5.2009 20:24:02   
piskot
jap, zjutraj sva se s kolumbo srecali pri zapravljanju. danes sem imela res sreco, sem mislila da bom morala dat za kremo in gel 100 eur, so imeli pa akcijo in sem dala samo 50 za kremo, ostalo pa kot darilo dobila. no pa sem kljub temu pustila en kup enga dnarja v milerju.

ursa midve sva imeli tudi to prejsni teden. na dve uri, vcasih tudi uro in pol. sam kaj ko je tako vroce, verjetno so zejni. zaenkrat je malo bolj mirno stanje. samo ponoci smo spet na 3 dojenjih. pa bo ze. caja se mi pa ne da kuhat, rajsi pristavim, je prej user posted image .

tanci
tudi martin noce jest. on enostavno nima casa. babi mu potem servira v dnevni sobi ali pa zunaj, jaz se pa tega ne grem. bo ze jedel, ce bo lacen.

katjusa pri nas je isto s hrano. pa tudi ce doma je. pridemo kam na igrisce, samo da vidi koga da kaj je, gre ze tja in prosi. drama. no ima pa svoje fore. recimo ce mu mango narezem, ali pa ananas kar pri skledi stoji in sploh ne neha. pa toast obozuje, pa olive in kumarice.

claud pri nas pa tudi pri nosenju ne more zaspat. in potem poskusim in jo dam v temo v posteljico, dvakrat zajamra in zaspi. svasta. prej pa pol ure joka in joka in joka.

brkn a si ti zbirala nase podatke, maile pa tisto? a smo ze kaj zbrali?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
12.5.2009 20:25:32   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

se strinjam, sam cunce so čist predrage da bi jih tm kupovala,... grem raj u leclerca al pa u kik (ne morš vrjet da lah za tok mjhno ceno dobiš takšno kakovost)

Kik je čisti pofl. Katero koli cunjo primem je zanič. E.Lecler pa ima fine cune.

men pa do sedaj (pa mam dost njihovih cun) še nč ni preč pršlo,.. sam na enmu pajacu se me je ena klipsna odtrgala (sam to se mi je tud na cunah iz BC in pikapolonca), aja pa na enih hlačah je bil un copat tko smotan gor zašituser posted image user posted image

drgač  vm pa želim da bi vm tud spal ponočuser posted image

a ma že kera kej problemov z zobkiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
12.5.2009 20:26:12   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Blato je telene barve če ma otrok krče. To je blo men rečen in pri Neli, kot tud pri Kristi.

tudi meni so tako povedali.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
12.5.2009 20:26:16   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mava jo za Neli  v njenmu zicu. Razlike pa ne opazm.
Pri Neli je fina bolj zarad tega da če jo umaže daš to laži prat k original. Mislm, zic lohk kljub vsemu uporabljaš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
12.5.2009 20:27:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mava jo za Neli  v njenmu zicu. Razlike pa ne opazm.
Pri Neli je fina bolj zarad tega da če jo umaže daš to laži prat k original. Mislm, zic lohk kljub vsemu uporabljaš.

mi smo jo imeli pri martinu. brezveze, isto je bil cist premocen noter v lupinici.

lazem, imeli smo jo za sedez, ne za lupinico, potem jo je enkrat pobruhal, je pa nismo vec dali nazaj.

< Sporočilo je popravil piskot -- 12.5.2009 20:28:11 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
12.5.2009 20:32:42   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

men pa do sedaj (pa mam dost njihovih cun) še nč ni preč pršlo,.. sam na enmu pajacu se me je ena klipsna odtrgala (sam to se mi je tud na cunah iz BC in pikapolonca), aja pa na enih hlačah je bil un copat tko smotan gor zašituser posted image user posted image

drgač  vm pa želim da bi vm tud spal ponočuser posted image

a ma že kera kej problemov z zobkiuser posted image

Tud mi mamo precej kikovih cunj. Sam ena stvar se je zafarbala, pa ne po moji krivdi. Taka oranžna majčka, pa ene rjave rožice gor narisane. In tiste rože so očitno barvo spustle, je bla cela majca šekasta. No, po parih pranjih je pa ratala spet normalna, tko da zdej je ok.
Zobki-mislm da mamo probleme, sam nisem zihr a zarad zob.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
12.5.2009 20:43:25   
Pupka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grmi in bliska se.... Madonca... Je lilo kot iz škafa, zdaj se mal umirja.
A-a lažem... še kar precej dežuje.

Kaj bo šele Zofka zakuhala oni dan.
Štajerska- Ormož... tu okoli 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?