|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
12.5.2009 20:58:02   
simonakr
BarbaraGS - a si probala flaško? Jest sm ji jo enkrat dala - ko sem imela vsega povhn k... - in je takoj potegnila. Samo zakaj bi ji tlačila flašo če mam pa delujočo mlekarno doma? user posted image user posted image user posted image
No mi smo uspešno pojedl - po 15 min dretja - in zaspala je še na joški, sva samo kupček podrle in v postlo položile in spi ko top.

In pol nej mi še ena reče da sploh ne vem da jo mam k je tko pridna. Ponoč ja, kaj pa čez dan! Takrat mamo pa žurke!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.5.2009 20:58:32   
Pupka
No... sem hotla sam povedat da blato če je zeleno, ni nujno driska user posted image user posted image user posted image

Pri driski je blato redkejše, celo sluzasto, in tudi smrdi drugače kot običajno.  In pri driski gre ponavadi za (bolj) pogosto odvajanje. In vsaj kolkor se spomnim, ni nujno da je prav zelene barve.

Mi mamo sicer lepo kremasto, skor že mičken bolj trdo blato in običajno je zelenkasto. Ali zeleno in rumeno. Je pa blato lahko zeleno, če je nekaj časa v plenici- če otročka ne previjemo takoj spremeni barvo.

No, jaz pravim, da je pri taki stvari najbolje kar do zdravnika, če katero panka, ker oni bodo najbolj vedeli. Me smo lahko pametne, dejansko pa nobena ni videla "kakeca o katerem debatiramo". user posted image user posted image

mal sem zabluzila user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.5.2009 21:02:19   
Pupka
kayica.... Kako ste kaj? Sem prebrala da hodita z Marinelo v RA- Zakaj pa?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.5.2009 21:03:25   
Pupka
Sunny... Evo, nekak tak zgleda zaenkrat... Porajhano je že en cajt, zdaj bodo delali tlake, pol pa vse ostalo, do jeseni bomo baje skupaj user posted image user posted image

user posted image

Pa še avto od delavca- si bo lahko prvoščil novga ko bo dobil plačo user posted image user posted image user posted image user posted image

In še del ko se na prvi ne vidi cel:

user posted image

No, tako zgleda ko se moj loti slikanja... Jaz bi to bolje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupka -- 12.5.2009 21:06:28 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.5.2009 21:08:04   
Onasiss
pupka-tole je pa ornk bajta. Kok pa je kvadratov?

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.5.2009 21:09:44   
Pupka
PLENICE... Mam pamperske... In sem ugotovila da so po zunanji strani rahlo vlažne, ko se polula user posted image user posted image user posted image Pol sem kupla v Müllerju Simply Dry pa ni tega problema... A ma katera podobno izkušnjo

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.5.2009 21:10:46   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image pojma nimam. No, mi bomo meli sam zgornji štuk, ker spodaj bo tašča. Zaenkrat pa bomo še vsi spodaj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.5.2009 21:11:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
se strinjam, sam cunce so čist predrage da bi jih tm kupovala,... grem raj u leclerca al pa u kik (ne morš vrjet da lah za tok mjhno ceno dobiš takšno kakovost)

Kik je čisti pofl. Katero koli cunjo primem je zanič. E.Lecler pa ima fine cune.

men pa do sedaj (pa mam dost njihovih cun) še nč ni preč pršlo,.. sam na enmu pajacu se me je ena klipsna odtrgala (sam to se mi je tud na cunah iz BC in pikapolonca), aja pa na enih hlačah je bil un copat tko smotan gor zašituser posted image

Tud mi mamo precej kikovih cunj. Sam ena stvar se je zafarbala, pa ne po moji krivdi. Taka oranžna majčka, pa ene rjave rožice gor narisane. In tiste rože so očitno barvo spustle, je bla cela majca šekasta. No, po parih pranjih je pa ratala spet normalna, tko da zdej je ok.

Dobr no otroške mam po pravic povedano samo ene dve od tam, ker deških za 4 leta itak ne dobim kakih pametnih.Mi je C&A bolj zakon. Za ta malo pa veliko imam že od prej, drugač pa mi v H&M kupujejo. (so eni pač full veseli k je punčka in si dajejo duškauser posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA BOGU)user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.5.2009 21:13:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

pojma nimam. No, mi bomo meli sam zgornji štuk, ker spodaj bo tašča. Zaenkrat pa bomo še vsi spodaj

Aha, pol siti ena redkih tukaj gor k zdrži s taščo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa moje nism poznala. Baje je bila zelo u redu ženska in je imela rada otroke in bi mi jih z veseljem merkala. Tko sva pa za vse SAMA.

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.5.2009 21:16:36   
Ajvy
dan...celo popoldne smo bili zunaj.....skoraj polovico peskovnika sem domov prnesla user posted image

Brkn,...mater si pridna....res...vsa čast...tvoji energiji...men se v tej vročini ne da dihat...kaj šele kej bolj sofisitciranega....

Tanci..ja, sam res se bomo zgrešile.....beda....
Cepljenje pr 1.5 letu....

Vesnozaver...iiiii kako lepo aja ALjaž user posted image user posted image

rebeka...super za pregled....boste pa dodajali...važno , da bo Uroš zadovoljen user posted image user posted image

Lilcha....super ,da si se javla...sem zelo vesela.....
Sožalje za očija....user posted image user posted image user posted image men je tut tolk hudo...se mi zdi, da je sicer vsako leto bolje...sam...mah sej veš kaj mislim....

Pikica82...čestitke za nakup...men je tut všeč katalog user posted image

Tanci....danes sem na tv-ju vidla....kako so se starši spopadal s tem...obratna psihologija...namesto, da so ga hecal naj je....so se vsedli za večerjo...vsi so imeli polne krožnike, samo tamalček ne....in je un dohtar reku, puste mu cajt....bo že...in po 15 minutah je tamal prosu za jabček , k ga še v življenju ni jedel....no in tako je pojedel še nekaj večerje in na to foro ...vse nadaljne obroke....
Držim pesti....

Urša...probaj mu malo vode al pa čajčka ponudit...mogoče je pa samo žejčkan....
Uf...bogec glede kakanja.....

Črtica..to pa so mere user posted image user posted image

Balonchy...superca za nakup user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.5.2009 21:22:39   
Ajvy
piškot...super za akcijo...si lepo prišparala.....

simonakr...bolje čez dan, kot pa ponoči....

pupka...že zdaj je super bajtica...vav.....user posted image user posted image

mlea..škoda ker nisi imela priložnosti tašče spoznat....

Tašča.
..moja je carica...res.....pa tko ju ima rada...res....noro....full mam srečo....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
12.5.2009 21:27:38   
Onasiss
Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve  bolj zanimive.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
12.5.2009 21:28:17   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tašča.
..moja je carica...res.....pa tko ju ima rada...res....noro....full mam srečo....

Ja, lepa je res...Ko bo končana in še okolica uštimana...  Ampak me zanima če mi bo še všeč ko bo treba čistit user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašča pa je tudi moja res super. Če bo tako ostalo bo OK. Ker je taka da se ne vtika v tuje stvari. PA ŠE KUHARCA JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že mojemu povedala, da če bo kdaj vihal nos, da n dobro skuhano, da ga bom kar k mamici poslala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
12.5.2009 21:28:47   
Pupka

Ah, tlele z vami čvekam namest da bi šla Evrovisijo gledat. Ah sicer, pa je kr neki in ste ve  bolj zanimive.user posted image user posted image

A je evrovizija user posted image user posted image

Nisem vedla user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.5.2009 21:29:12   
Ajvy

a to je dans...a ni jutr...al so naši jutr??

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.5.2009 21:30:06   
Pupka
Jaz pa šibam v posteljo, ker se moram mal bolj naspat. Pa itak bo ura ne vem kolko spet,  preden se bom vrgla v posteljo

Pridno čvekajte, pa ne preveč pridno. Ko pridem mal k sebi bom bolj pridna s čvekanjem in komentiranjem... obljubim user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.5.2009 21:31:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Tašča.

Ja, lepa je res...Ko bo končana in še okolica uštimana...  Ampak me zanima če mi bo še všeč ko bo treba čistit user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašča pa je tudi moja res super. Če bo tako ostalo bo OK. Ker je taka da se ne vtika v tuje stvari. PA ŠE KUHARCA JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že mojemu povedala, da če bo kdaj vihal nos, da n dobro skuhano, da ga bom kar k mamici poslala user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je potem fejst kombinacija....bravo tašča user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.5.2009 21:31:55   
Ajvy
nč jst grem tud spat....zjutraj moramo zgodaj vstat...mamo kontrolo ....za obe....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.5.2009 21:32:18   
simonakr
No jest tud šibam pod tuš pa spat!

Nočko

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.5.2009 21:33:50   
BarbaraGS
simonakr nasa je od zacetka dobivala dodatek ker mi 1 mesec ni mleko steklo, potem pa je zacela flasko odklanjat in je noce. Takrat se je jokala samo, da jo je videla, zdaj pa se igra s cucljem, ce ji hocem ponudit npr. cajcek in ce sem prevrec vstrajna se celo joka.

pupka
super bajtica :)

mlea sem gledala tvoj odgovor pri tezi dojencka in sva imeli zelo podobno: 4 dni cez rok, 4140 in 53cm

ajvy pridna kot vedno

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.5.2009 21:37:16   
Balonchy
Pupke moje...
Mejte se. Se kaj oglasim, če bo prilika...

Spakirani smo, zdej grem mal kavč speglat, pol pa gasa prot ZG.
Držte pesti, da bo miren let user posted image

Ne preveč čvekat, k vas ne bom nikol ujela!!!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.5.2009 21:39:07   
Onasiss

a to je dans...a ni jutr...al so naši jutr??

Naši so v četrtek.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.5.2009 21:39:23   
Čebel@
balonchy.........imejte se skrajno lepouser posted image ........miren let vam želim in pogrešaj nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -hecuser posted image user posted image user posted image ........ne pozabi doma fotoaparata,da nam boš pokazala slikice,da bomo še bolj zavistne kot smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.5.2009 21:40:46   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pupke moje...
Mejte se. Se kaj oglasim, če bo prilika...

Spakirani smo, zdej grem mal kavč speglat, pol pa gasa prot ZG.
Držte pesti, da bo miren let user posted image

Ne preveč čvekat, k vas ne bom nikol ujela!!!

EJ MEJ SE NENORMALNO FINO IN MISLI NA NAS, še sploh šla nisi, pa te že pogrešam.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.5.2009 21:41:37   
Pupka

Balonchy UŽIVAJTE

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?