|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
12.5.2009 11:48:42   
ključek
tko, da ne bom imela monologe.......user posted image .......čao.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.5.2009 12:20:44   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

prej sva šli v trgovino....in koga srečam??taščo. in sem bla tok prijazna, da sem jo domov peljala.user posted image
pridna, ne??user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.5.2009 13:04:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem tud včeraj naredila in je jedla...user posted image
naredila pa sem tako:
na olivnem  olju prepražila čebulo,krompir,česen,pomi,piščančja prsa.....nato sem dodala zelenjavo,pa maslo,nato kuhala,na koncu pa sem  s paličnim mešalnikom potlačila...Je sicer jedla,venda jo je malo mesek motil....
A se taka juhica,ko ima krompir noter,lahko še naslednji dan je,ali raje ne??

jaz pa Galu čebule in česna še ne upam dat. Kaj pa vem, se mi zdi malo prehudo za želodček.

jaz sem bila tud skeptična....baje pa da je zdravo,sploh česen...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.5.2009 13:05:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
pa mislim, da še noben rus ni umrl od krompirja...prej od vodkeuser posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.5.2009 13:52:17   
Olivija*

naredila pa sem tako:
na olivnem  olju prepražila čebulo,krompir,česen,pomi,piščančja prsa.....nato sem dodala zelenjavo,pa maslo,nato kuhala,na koncu pa sem  s paličnim mešalnikom potlačila...Je sicer jedla,venda jo je malo mesek motil....

jaz pa Galu čebule in česna še ne upam dat. Kaj pa vem, se mi zdi malo prehudo za želodček.

jaz sem bila tud skeptična....baje pa da je zdravo,sploh česen...

jaz naredim za A vedno "okusen" obrok, tak da je tudi meni dober. ker solim skoraj ne, kompenziram z začimbami. konec koncev je namen začimb ravno ta, da naredi hrano bolj okusno in lažje prebavljivo (kumina, bazilika, rožmarin, drobnjak, žafran...). predvsem juhe si ne znam predstavljat brez začimb.
raznih "pakl" juh pa niti moj želodec ne prenaša dobro, kaj šele user posted image , zato jih naša A (verjetno) ne bo poskusila, dokler ne bo šla v vrtec user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.5.2009 14:19:11   
arabela*
raznih "pakl" juh pa niti moj želodec ne prenaša dobro, kaj šele user posted image , zato jih naša A (verjetno) ne bo poskusila, dokler ne bo šla v vrtec user posted image

naša pa je že jedla...kar vriska,ko vidi tisto knor škatlico.....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.5.2009 14:36:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Koliko imajo pa vaši otročki obrokov? Moj jih ima 5, kosila mi zmaže okrog 250 ml, večerje pa tudi tam blizu. Ostalo malo manj. Ima pa okrog 8 kg. Včasih gruntam, če ima dovolj ...

Ob 8h flašo (150ml)... ob 11h sveže sadje (100 ml cca)...... ob 14h kosilo - 80% zelenjave, ostalo riž, pašta, kuskus, krompir ali meso ( 200ml cca)...... ob 17h sadni jogurt ali sadno skutko ali mlečno kašico (150 ml) .... za večerjo flaško (150 ml)

Med temi obroki ne dobi hrane....

naš ima približno iste ure in količine...razen kosila.... poje okoli 150-170ml......

Pišuka, L pa vidm da pol kar velik pojeuser posted image : 200 ml kašice zjutraj, 200 ml sadne kašice za malco, 240 ml kosila, pol za pop. malico ali 150 mleka al pa spet sadje, zvečer pa 270 ml kašice.

Je kar jedec ja .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.5.2009 14:39:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Hojla!
Evo se vračamo po tri dnevnem zatišju (internetni mrk smo imeli)user posted image .
Moram se pohvalit, da je včeraj T dobil prvi zobek! Verjetno zadnji med sept. user posted image user posted image .

Čestitke za zobek.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.5.2009 14:40:58   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pa dobro jutro. Stalno se spomnim takrat, ko že vse pokomentiram. Tudi jaz imam spomin kot ementaler. Menstra me bo pokopala, tak se grozno počutim. 

user posted image user posted image user posted image  naj bo čimprej bolje!!!! user posted image

tudi moje menstruacije so za popuser posted image ... so mi rekli, da po porodu niso več boleče... JA VALDA!!! mene matra še bolj ko prej! sem tistih 6 dni kar zadeta od tablet user posted image

Enako.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.5.2009 14:42:13   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko imajo pa vaši otročki obrokov? Moj jih ima 5, kosila mi zmaže okrog 250 ml, večerje pa tudi tam blizu. Ostalo malo manj. Ima pa okrog 8 kg. Včasih gruntam, če ima dovolj ...

Ob 8h flašo (150ml)... ob 11h sveže sadje (100 ml cca)...... ob 14h kosilo - 80% zelenjave, ostalo riž, pašta, kuskus, krompir ali meso ( 200ml cca)...... ob 17h sadni jogurt ali sadno skutko ali mlečno kašico (150 ml) .... za večerjo flaško (150 ml)

Med temi obroki ne dobi hrane....

naš ima približno iste ure in količine...razen kosila.... poje okoli 150-170ml......

naša ima prvi obrok ob petih, pol šestih-flaško cca.210 ml, nato okrog 9h čokolino ali gres ali flaško-odvisno, med 100-160 ml, nato okrog 11h sadje, ob 14h kosilo, ob 17 jogurt nato ob 20h flaško. včasih zahteva med obroki še malo kruha ali kakšen piškot. pa še čaj pije po malem čez cel dan. ja, naša zelo rada je.

To je šele jedec.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.5.2009 14:42:33   
meta21

kdaj kej hodijo vaši sončki spat?? naša pred pol deseto ni šans...

naša je pa bolj zgodnje sorte... ob 17.00/17.30 se gremo kopat, nato poje in ob 18.00 ponavadi že potuje v najlepši svet sanj... vstaneva pa okoli 6.00 (zadnje par dni tudi že ob petih).

Saj verjetno tebi odgovarja ampak jaz bi sigurno probala vse skupaj zamaknit. Namesto od 6h do 6h na od 8h do 8h. Sploh zdaj, ko je dlje dan. A potem, če se kje potepate, moraš bit ti že ob 17h doma? Meni je že ob 19h oz. 19.30 zdaj zgodaj, ko še sonček zunaj sije.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.5.2009 14:43:59   
pf

naša pa je že jedla...kar vriska,ko vidi tisto knor škatlico.....user posted image

Ne ji raje te pakl juhice dajat. To je en umeten user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.5.2009 14:45:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

naša je pa bolj zgodnje sorte... ob 17.00/17.30 se gremo kopat, nato poje in ob 18.00 ponavadi že potuje v najlepši svet sanj... vstaneva pa okoli 6.00 (zadnje par dni tudi že ob petih).

Jaz bi se še tudi kdaj zvečer sprehajala in morava nekaj po šesti domov, ali pa okrog pol sedme. Poleti bo hudič, ko bo še bolj vroče in bo ravno zvečer za vozičkat. Cel dan bomo noter, zvečer bodo pa itak šli spat.

Saj verjetno tebi odgovarja ampak jaz bi sigurno probala vse skupaj zamaknit. Namesto od 6h do 6h na od 8h do 8h. Sploh zdaj, ko je dlje dan. A potem, če se kje potepate, moraš bit ti že ob 17h doma? Meni je že ob 19h oz. 19.30 zdaj zgodaj, ko še sonček zunaj sije.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.5.2009 14:47:57   
meta21

Ima pa zdaj eno obdobje, ko mu skoraj nič ni dobro za jest. Groza kaj vse jaz ustvarjam, da se vsaj malo najema. Tako da Lara, prosim za kak recept za zalenjavno kašico ( se mi zdi, ta je enkrat Leda ful hvalila tvojo kuho za Laro).

naša ima tudi prebliske......ne bi ona nič drugega jedla kot piščančjo juho.....user posted image

Zato sem jo pa dala sedaj kuhat. user posted image user posted image user posted image No saj je druge stvari tudi, ampak najraje ima piščančjo juho.

naredila pa sem tako:

Pomi je paradižnik? Jaz mu delam bolj milo varianto. Npr. zelenjavo in krompir skuham v vodi ali na pari in na koncu, ko tlačim dodam maslo ali olivno olje. Samo bučko mu kar podušim na olivnem in špinačo delam na maslu in česnu. Meso pa posebej skuham ali pa zraven zelenjave ampak ga vzamem ven in posebej narežem, ker če mu vse skupaj zmiksam, ne je.

Tudi jaz na koncu včasih dodam žlico smetane-npr. k bučki in špinači sigurno.

Včeraj je pa prvič jedel naše kosilo (no vsaj del) in sicer zelenjavni riž. Mmmmmmmm...user posted image  Pa svežo papriko je probal na pikniku in jo je žvečil 10 min, da je samo lupina ostala potem pa izpljuniluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.5.2009 14:54:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Med 19.00 in 19.30, redko da gre kazalec proti osmi. Enostavno ne zdrži dalj budna.

naše hodita ob 20.00,bi zdržale še dlje,samo jih spravim,ker tud jaz rabim malo časa za sebe.....

Naša hodi ob 20.00 spat. Sem pa že razmišljala kako bo poleti, če bomo hotli it zvečer kaj vn. Pomoje da bomo bolj fleksibilni in bo pač zaspala in spala v vozičku, potem jo bomo pa preložili. user posted image

Jaz tudi razmišljam v to smer. Pri nas je isti ritem že več kot pol leta in mislim, da ga ne bo pretirano zmotilo, če bo kakšen dan pač malo kasneje pristal v svoji postelji. Konec koncev bo moral preživet tudi 16 dni v kamp prikolici. Jaz ga sploh ne jemljem več kot dojenčka-včasih si moram prav dopovedat, da je šele 8 mesecev star.user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.5.2009 14:57:23   
meta21

Hojla!
Evo se vračamo po tri dnevnem zatišju (internetni mrk smo imeli)user posted image .
Moram se pohvalit, da je včeraj T dobil prvi zobek! Verjetno zadnji med sept. user posted image user posted image .

To pa ne bo držalo... Je še kar nekaj škrbastihuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.5.2009 14:59:09   
meta21

Hm... če že odmislim vse E-je, a ni velik preslana za take male ledvičke? No vsaj za vsak dan zagotovo ni...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.5.2009 15:01:23   
meta21

Jaz bi se še tudi kdaj zvečer sprehajala in morava nekaj po šesti domov, ali pa okrog pol sedme. Poleti bo hudič, ko bo še bolj vroče in bo ravno zvečer za vozičkat. Cel dan bomo noter, zvečer bodo pa itak šli spat.

Pa ne moreš zamaknit? Npr., da bi ji vse kar zdaj počeneta od jutra do večera zamaknila za 1 uro? Začneš pa seveda zvečer... Jo probaš animirat, da dlje zdrži? Ne vem, predlagamuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.5.2009 15:02:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hm... če že odmislim vse E-je, a ni velik preslana za take male ledvičke? No vsaj za vsak dan zagotovo ni...

Aja, zdej sem dobro pogledala...ti najbrž misliš juho iz kocke. No to pa jaz dam vedno v našo juho.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.5.2009 15:03:49   
Jazzy1

Pišuka, L pa vidm da pol kar velik pojeuser posted image : 200 ml kašice zjutraj, 200 ml sadne kašice za malco, 240 ml kosila, pol za pop. malico ali 150 mleka al pa spet sadje, zvečer pa 270 ml kašice.

Jazzy, zgleda, da sta najina otročka bolj med lačnimi user posted image

Res user posted image user posted image . Čeprav na kilaži se ji pa ne pozna ful. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
12.5.2009 15:13:49   
gold fish

lara -jaz sem bila v portorožu nazadnje dec.06...pa je bilo skoraj isto kot na tvojih slikahuser posted image ........ 

A tista dva sta se tud sončla? user posted image user posted image user posted image

user posted image ...tistih dveh sploh nisem vidlauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
12.5.2009 15:17:12   
Jazzy1

Hojla!

O bravo Tarik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.5.2009 15:18:39   
gold fish

Ima pa zdaj eno obdobje, ko mu skoraj nič ni dobro za jest. Groza kaj vse jaz ustvarjam, da se vsaj malo najema. Tako da Lara, prosim za kak recept za zalenjavno kašico ( se mi zdi, ta je enkrat Leda ful hvalila tvojo kuho za Laro).

naša ima tudi prebliske......ne bi ona nič drugega jedla kot piščančjo juho.....user posted image

Zato sem jo pa dala sedaj kuhat. user posted image user posted image user posted image No saj je druge stvari tudi, ampak najraje ima piščančjo juho.

naredila pa sem tako:

Pri nas je ne jemo juhe s krompirjem naslednji dan. Sploh, če imaš za Mariso in Anejo raje ne. Mi krompirjeve zadeve pojemo takoj, ali pa zavržemo, če ostane.

pri nas tud ne.....ponavadi niti pogrevam ne krompirja...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.5.2009 15:19:18   
gold fish

Menstra me bo pokopala, tak se grozno počutim. 

....user posted image ...evo ti ruke.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.5.2009 16:13:06   
Lara Croft

zanimive fotke,larauser posted image
kak pa je drugače v Portorožu oz.na slovenski obali.....se splača it??user posted image

Če mene vprašaš, potem ne.... če sem že v potrorožu, bom pa ja naredila še 30 km do novega grada...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?