ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda naše hodita ob 20.00,bi zdržale še dlje,samo jih spravim,ker tud jaz rabim malo časa za sebe... enako. spet da ela pol ure prej, zoja pol ure kasneje. plus minus. se pa tut dostkrat zgodi, da je kje ful luštno in takrat pač zamaknemo spanje. ja, men tut ne bi pasal, da bi morali biti sred popoldneva doma... pokonc pa. khm. dalj kot do pol sedmih ne gre, pa še to sem se mogla spet mal prepričevanja lotit, ker bi dete ob 5 vstajalo, če bi blo po njeno. vidim pa, da majo vaši tko ustaljen ritem, da lohk uro po njih ravnate. sej zoja je mela tut red, z drugorojenci je pa tko; na sprehod grejo, ko peljejo starejšga v vrtec in nazaj, spijo, ko je mir in tišina in slučajno glih ne grejo iskat starejšega kam... midva sva probala že vse variante, pa nazadnje vedno tamala zmaga, ker se je sposobna eno uro skupaj dret. okrog osmih ji dam flaško in ko jo je, že na pol spi. ko poje, ji takoj dam dudo, vendar....fertik. se zbudi, začne peti, vriskati, in če jo kaj kmalu ne dvigneva, začne protestirati. tako da ne vem več kaj naj, da bo prej zaspala. popoldne gre spat okrog 16 ure, pa še to spi pol ure. ne vem.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.5.2009 11:31:32 >
|