|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
11.5.2009 22:42:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

......kao, adijo, dost vas imam.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ......takoj je treba red nardit....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
11.5.2009 22:42:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

rož pa pingvina pa kosilnice...

zanimivo. pa ti si res z dolenjske??!!

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
11.5.2009 22:49:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Koliko imajo pa vaši otročki obrokov? Moj jih ima 5, kosila mi zmaže okrog 250 ml, večerje pa tudi tam blizu. Ostalo malo manj. Ima pa okrog 8 kg. Včasih gruntam, če ima dovolj ...

Ob 8h flašo (150ml)... ob 11h sveže sadje (100 ml cca)...... ob 14h kosilo - 80% zelenjave, ostalo riž, pašta, kuskus, krompir ali meso ( 200ml cca)...... ob 17h sadni jogurt ali sadno skutko ali mlečno kašico (150 ml) .... za večerjo flaško (150 ml)

Med temi obroki ne dobi hrane....

naš ima približno iste ure in količine...razen kosila.... poje okoli 150-170ml......

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
11.5.2009 22:50:27   
gold fish
lara -jaz sem bila v portorožu nazadnje dec.06...pa je bilo skoraj isto kot na tvojih slikahuser posted image ........ 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
11.5.2009 22:54:03   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara -jaz sem bila v portorožu nazadnje dec.06...pa je bilo skoraj isto kot na tvojih slikahuser posted image ........ 

A tista dva sta se tud sončla? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2630
11.5.2009 23:06:28   
Lara Croft

Se ne čudim, da toliko časa trajajo dela, veš, kako pooočaaaasiiii delajo,.... na eni fotki je videt enega, ko lepo sedi po tleh in počiva... ma dobro, danes je bilo vroče... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2631
12.5.2009 6:57:03   
Alenka_

kdaj kej hodijo vaši sončki spat?? naša pred pol deseto ni šans...

naša je pa bolj zgodnje sorte... ob 17.00/17.30 se gremo kopat, nato poje in ob 18.00 ponavadi že potuje v najlepši svet sanj... vstaneva pa okoli 6.00 (zadnje par dni tudi že ob petih).

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.5.2009 6:59:23   
Alenka_

......kao, adijo, dost vas imam.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ......takoj je treba red nardit....user posted image

ta je pa res dobra ja   user posted image   pa že ve kako in kaj  user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 2633
12.5.2009 7:01:56   
Alenka_
in seveda DOBRO JUTRO!!! opažam, da sem vsako jutro prva na rr... in prva zvečer, ko grem spat verjetno user posted image

leeeeeeeeep dan! ...čeprav poslušam, da nam ga bo vreme začelo sračkat user posted image  

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
12.5.2009 7:34:06   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.5.2009 8:06:06   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ima pa zdaj eno obdobje, ko mu skoraj nič ni dobro za jest. Groza kaj vse jaz ustvarjam, da se vsaj malo najema. Tako da Lara, prosim za kak recept za zalenjavno kašico ( se mi zdi, ta je enkrat Leda ful hvalila tvojo kuho za Laro).

naša ima tudi prebliske......ne bi ona nič drugega jedla kot piščančjo juho.....user posted image

Zato sem jo pa dala sedaj kuhat. user posted image user posted image user posted image No saj je druge stvari tudi, ampak najraje ima piščančjo juho.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.5.2009 8:09:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

naša ima tudi prebliske......ne bi ona nič drugega jedla kot piščančjo juho.....user posted image

MTY, a ji daješ redko juho, ali jo s čim zgostiš? Jaz notri miksam zelenjavo, da je kot kašica, drugače bi po mojem vse polila ...

Jaz dam včasih ful različne zelenjave noter, včasih pa samo korenje, kak por in ji zakuham bebe zdrob not, potem pa skupaj z bedrco s paličnim spravim v kašico.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.5.2009 8:11:40   
pf

Med 19.00 in 19.30, redko da gre kazalec proti osmi. Enostavno ne zdrži dalj budna.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.5.2009 8:13:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ima pa zdaj eno obdobje, ko mu skoraj nič ni dobro za jest. Groza kaj vse jaz ustvarjam, da se vsaj malo najema. Tako da Lara, prosim za kak recept za zalenjavno kašico ( se mi zdi, ta je enkrat Leda ful hvalila tvojo kuho za Laro).

Zato sem jo pa dala sedaj kuhat. user posted image user posted image user posted image No saj je druge stvari tudi, ampak najraje ima piščančjo juho.

jaz sem tud včeraj naredila in je jedla...user posted image
naredila pa sem tako:
na olivnem  olju prepražila čebulo,krompir,česen,pomi,piščančja prsa.....nato sem dodala zelenjavo,pa maslo,nato kuhala,na koncu pa sem  s paličnim mešalnikom potlačila...Je sicer jedla,venda jo je malo mesek motil....
A se taka juhica,ko ima krompir noter,lahko še naslednji dan je,ali raje ne??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.5.2009 8:13:38   
pf

Tako da Lara, prosim za kak recept za zalenjavno kašico ( se mi zdi, ta je enkrat Leda ful hvalila tvojo kuho za Laro).

Eno žličko kisle smetane dodam zelenjavci.... user posted image

Tudi jaz večkrat dodam kislo smetano. Ji je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.5.2009 8:14:39   
arabela*

Med 19.00 in 19.30, redko da gre kazalec proti osmi. Enostavno ne zdrži dalj budna.

naše hodita ob 20.00,bi zdržale še dlje,samo jih spravim,ker tud jaz rabim malo časa za sebe.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.5.2009 8:16:00   
pf

Danes v Portorožu......

user posted image

user posted image

user posted image

Sezona je odprta....

user posted image

user posted image

Sprehajala in skakala boš lahko s takih pomolov...
user posted image

Sedela na lepi klopci...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro si pofotkala. Sedaj ko bi moralo biti že gotovo, se sploh spravijo delat. Mislim halooo.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.5.2009 8:16:52   
pf

Tukaj je sicer zeeloo lepo.... ma za kapučin sem pa dala 2€, za šveps biter lemon pa 3....

user posted image

Tale lokal mi je ful všeč. Sem ga enkrat videla v neki reviji že. Ful dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.5.2009 8:19:23   
arabela*
zanimive fotke,larauser posted image
kak pa je drugače v Portorožu oz.na slovenski obali.....se splača it??user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.5.2009 8:19:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

naša je pa bolj zgodnje sorte... ob 17.00/17.30 se gremo kopat, nato poje in ob 18.00 ponavadi že potuje v najlepši svet sanj... vstaneva pa okoli 6.00 (zadnje par dni tudi že ob petih).

Joj tole je pa hitro. Sem mislila, da sva midve prve za spat. Jaz bi jo kar dala spat kasneje, no vsaj ob kakih 20.00, ampak ne gre. Pa ti je vredu taka ura, ker pol popoldne nikamor več ne morete za dalj časa?

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
12.5.2009 8:21:12   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

in seveda DOBRO JUTRO!!! opažam, da sem vsako jutro prva na rr... in prva zvečer, ko grem spat verjetno user posted image

leeeeeeeeep dan! ...čeprav poslušam, da nam ga bo vreme začelo sračkat user posted image  

No Alenka druga za tabo pa kar jaz. Lana gre verjetno druga spat in druga vstane.  user posted image user posted image user posted image Danes je spala do pol sedmih, pa zdaj spet spi že od pol osmih, pa je včeraj šla ob pol osmih spat.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
12.5.2009 8:23:11   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz sem tud včeraj naredila in je jedla...user posted image
naredila pa sem tako:
na olivnem  olju prepražila čebulo,krompir,česen,pomi,piščančja prsa.....nato sem dodala zelenjavo,pa maslo,nato kuhala,na koncu pa sem  s paličnim mešalnikom potlačila...Je sicer jedla,venda jo je malo mesek motil....
A se taka juhica,ko ima krompir noter,lahko še naslednji dan je,ali raje ne??

Pri nas je ne jemo juhe s krompirjem naslednji dan. Sploh, če imaš za Mariso in Anejo raje ne. Mi krompirjeve zadeve pojemo takoj, ali pa zavržemo, če ostane.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
12.5.2009 8:25:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zanimive fotke,larauser posted image
kak pa je drugače v Portorožu oz.na slovenski obali.....se splača it??user posted image

Meni je Izola všeč. Sem enkrat bila v apartmaju v Simonovem zalivu. Sicer par let nazaj, ampak je bilo ok. Drugače pa vedno, ko gremo v Umag, Poreč, Novigrad se oglasimo na kavi v Izoli, ko gremo na dopust in ko gremo domov tudi. Stalnica. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.5.2009 8:26:19   
Jazzy1
Jutro! user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.5.2009 8:27:27   
pf
Pa dobro jutro. Stalno se spomnim takrat, ko že vse pokomentiram. Tudi jaz imam spomin kot ementaler. Menstra me bo pokopala, tak se grozno počutim. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?