Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 9:47:01
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower TODI Metuljček je meni summary super prevedla, pa je skromno zahtevala samo tortico, ki ne vem, če jo bo kdaj dobila, glede na to da je vseslovensko srečanje odpadlo. Se bomo zmenile, pa jo pripeljem gor, ti sam začni iskat dobro slaščičarno
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 9:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 9:48:37
|
|
|
|
TODI
|
Zdaj pa dost zaenkrat, mam ju3 1. sestanek z mentorjem pa se moram malo pripraviti da nebom tok butasto gledala, če me bo kaj vprašal.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 10:04:13
|
|
|
|
Inigo
|
umpa - bravo! to je super za Luka. tut mi se počas odvajamo od dude. Dam mu jo samo ko je tečka in včasih ko sva na otroškem igrišču na tleh, da si ne nosi kamenja in trave v usta. ko pa plazi doma in ko je v vozičku pa je nima. je nima za kaj met. pa ko se spravljamo spat jo dam... ponoč jo pa itak zgubi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 10:08:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 10:09:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 10:11:09
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo umpa - bravo! to je super za Luka. tut mi se počas odvajamo od dude. Dam mu jo samo ko je tečka in včasih ko sva na otroškem igrišču na tleh, da si ne nosi kamenja in trave v usta. ko pa plazi doma in ko je v vozičku pa je nima. je nima za kaj met. pa ko se spravljamo spat jo dam... ponoč jo pa itak zgubi. A ni to smešno, da nam, nikoli ni prav. Vedve jih želita odvaditi od dude, jaz bi pa rada da bi jo vsaj 10 minut imela v ustih in cucljala, pa mi ne uspe .Mislila sem da bi jo tolk mela da se uspava z njo pa jo v isti sekundi ko ji jo poturim tudi ven špukne. Nekaj časa jo je še vlekla če sem ji kapljce gor dajala, sedaj pa še to ne. Noče se pa jožku odpovedat zakaj bi jo pa sploh rada navadla na dudo? da ti na zizi neb visela? jok, sestra, odpade! nimaš osnovih. ziza je ziza, duda pa duda. noben tomi tipi pa noben avent nima tule šans... te morm razočarat
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 10:11:57
|
|
|
|
Inigo
|
joj, populis, nism te hotla zdj tk... zgleda kot da bi te k.u.r.c.a.l.a.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 10:14:39
|
|
|
|
lidija***
|
lepo je s prijateljico jaz in mami kako ste smešni stojim in ploskam. Tudi 1/2 koraka naredim, potem pa puf na rito
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 10:38:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 10:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 10:53:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 11:01:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo umpa - bravo! to je super za Luka. tut mi se počas odvajamo od dude. Dam mu jo samo ko je tečka in včasih ko sva na otroškem igrišču na tleh, da si ne nosi kamenja in trave v usta. ko pa plazi doma in ko je v vozičku pa je nima. je nima za kaj met. pa ko se spravljamo spat jo dam... ponoč jo pa itak zgubi. A ni to smešno, da nam, nikoli ni prav. Vedve jih želita odvaditi od dude, jaz bi pa rada da bi jo vsaj 10 minut imela v ustih in cucljala, pa mi ne uspe .Mislila sem da bi jo tolk mela da se uspava z njo pa jo v isti sekundi ko ji jo poturim tudi ven špukne. Nekaj časa jo je še vlekla če sem ji kapljce gor dajala, sedaj pa še to ne. Noče se pa jožku odpovedat isto je pri nas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 11:29:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 11:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 11:41:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 11:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 11:59:09
|
|
|
|
lidija***
|
Umpa- jaz sem napisala in samo sebe okarala . Ponavadi pišem hitro in ne preberem potem pa kakšno tako spečem. Mojce pa ni treba kaj ekstra hvalit. Jo tako jaz
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 12:03:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
, imam ga - datum zagovora dr-ja namreč --- mentor pravi, da skoraj 100%-no ponedeljek, 22. 6. Dio mio, v petek, 19. 6. - ko štartam job, imam tisti poseg, potem v ponedeljek, 22. 6. pa zagovor - nekaj je jasno: jaz preprosto NE morem v šolo, ker mi toliko dogaja ... in to točno takrat!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 12:04:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower TODI Metuljček je meni summary super prevedla,... Hvala, hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 12:08:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 12:15:47
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 , imam ga - datum zagovora dr-ja namreč --- mentor pravi, da skoraj 100%-no ponedeljek, 22. 6. Lepo!! Na najino obletnico poroke
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 12:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 12:17:03
|
|
|
|
lidija***
|
rebeca- ja, sem hodila v ekonomsko. Sva gulili iste klopi? Sem pa iz SG-ja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2009 12:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?