|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
12.5.2009 9:21:57   
lidija***
Majuška- vse najlepše ob tvojem RDuser posted image user posted image user posted image , zdravja, ljubezni, pa kakšen loto(če ga pišeš)user posted image
Mama- tudi naša je začela. Najprej pri sitnarjenju, zdaj pa tudi tako. Je postala ful odzivna. Ko zasliši glazbo pleše. To pa zgleda takole: sedi na riti, roke naprej in dela krogeuser posted image . Dvigne ritko, se zavrti, pa spet,..user posted image
Rebeca- super za RA, ja mamam res pomeni največ da so ortoci ok.user posted image
Lex- super za čudovit pohoduser posted image , vidim, da ste se imeli lepouser posted image
Spanje v vozičku- naša zaspi samo, če jo vozim po traviuser posted image  Če je pa raven teren pa ni šans!
Tudi v posteljici ponavadi zaspi tako, da mama trese jogiuser posted image
Todi - meni so tudi javorji zelo lepi. Imajo take lepe listeuser posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:23:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:23:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.5.2009 9:24:51   
lidija***
Se je naša novauser posted image javila? Je bila črtica? Žal nimam časa podrobno prebrati za nazaj. Bolj pogledam le fotkice, ki so tako lepe!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.5.2009 9:25:12   
metuljcek321
Mislim, tu mač ... what are the odds ... šla fotkat vhod, pa po pošto & dobim nov datum za odstranitev fibroma (pod naramnico modrčka - ful neprijetna reč) - 19. 6. ---- grrr, to je glih prvi dan, ko naj bi šla v službo (upsi, klicat moram ravnateljico, da se zmeniva za miting, da mi razloži, kaj in kako tiste 4 dni) ... pa že tko sem prestavila, ker je bilo prvotno 29. 5. - mi pa takrat na morju ... aj aj aj - niso mi glih usojeni ti datumi.

Dobra novica: čakal me je tudi delovni zvezek Itcha Feet 2, ki je glih izšel (tj. za 8. r. OŠ) - sem soavtorica & blaznoooo ponosna. Učbenik imam doma že nekaj časa, zdaj pa še DZ ... tko da, punce, ki imate otroke v OŠ (7., 8. r.) - za angleščino se učit je tanartaboljši učbeniški komplet ITCHY FEET 1 in 2 - to vam jaz garantiramuser posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:27:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.5.2009 9:27:43   
lidija***

Je postala ful odzivna. Ko zasliši glazbo pleše. To pa zgleda takole:

ti, ti, ti! sedi 1!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.5.2009 9:27:58   
glugluglu
metuljcek, tlakovci so finito, moraš priti pogledatuser posted image , ja Tian bo električaruser posted image , tudi prste vtakne v vtičnice, dobro, da so zavarovane

mretuljcek, jaz sem šla s Tianom na vlak, poglej v moj album slikiceuser posted image

todi, zelo lepi javorjiuser posted image

rdeč javor
- ja mi je všeč, pa to je letos v modi ali kaj, pri nas si ga je letos skoraj že vsak sosed posadil, pa na krožni promet na sredino so jih posadili, pa take, samo mi ga še nimamouser posted image , če bi to vedela, bi na sejmu , ki je bil eno soboto en mesec nazaj ko sem rožice kupovala kupila še ta javor, so imeli takega manjšega, no zelo majhnega, dosti cenejšega, ravno za naš mali vrt, samo takrat še vedela nisem kaj je to user posted image (jaz sem malo out za rože in drevje drugače), samo všeč mi je pa bil.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:29:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:29:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.5.2009 9:30:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Mislim, tu mač ... what are the odds ... šla fotkat vhod, pa po pošto & dobim nov datum za odstranitev fibroma (pod naramnico modrčka - ful neprijetna reč) - 19. 6. ---- grrr, to je glih prvi dan, ko naj bi šla v službo (upsi, klicat moram ravnateljico, da se zmeniva za miting, da mi razloži, kaj in kako tiste 4 dni) ... pa že tko sem prestavila, ker je bilo prvotno 29. 5. - mi pa takrat na morju ... aj aj aj - niso mi glih usojeni ti datumi.

Dobra novica: čakal me je tudi delovni zvezek Itcha Feet 2, ki je glih izšel (tj. za 8. r. OŠ) - sem soavtorica & blaznoooo ponosna. Učbenik imam doma že nekaj časa, zdaj pa še DZ ... tko da, punce, ki imate otroke v OŠ (7., 8. r.) - za angleščino se učit je tanartaboljši učbeniški komplet ITCHY FEET 1 in 2 - to vam jaz garantiramuser posted image  user posted image

user posted image za delovni zvezek

ja valjda je najboljšiuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.5.2009 9:30:36   
lidija***
metuljček- ali ni odvisno kakšne DZ in učbenike jim določijo na šoli v katero hodijo. Kakšne kriterije pa upoštevajo? Zakaj ni za vse isto? Ali je?
Čestitke k poštiuser posted image
Datumi pa aj, aj,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.5.2009 9:31:06   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

MAMA. naš mama že kr en lep čas govori, ampak prej je blo tisto amamamamamam, zdej pa je parkrat poklical MAMA. prav tako kot reče en starejši otrok, joj kak me bo okol prsta obračal ko bo večji!

Morm pa se zahvalit tule nekaterim. par dni nazaj smo mele debato o raziskovanju malčkov in sem mimogrede napisala, da ima naš skoz dudo. sploh ni bila debata o tem, ampak je nekaterim padlo v oči in so komentirale, da same ne dajejo dude, zaradi zobkov itd. no jaz sem si to kr k srcu vzela, da bo naš zaradi dude mel probleme ( sem že jaz hodila k ortodontom, nosila aparat, ploščice...) in se mu res ukinila dudo čez dan skoraj 100%. dobi jo samo še za spat, pa še to je pravkar zaspal brez. zgleda sploh ni tako navezan nanjo. zdej se pa sekiram, da ni škoda že storjena. do nekje 6 meseca je ni mel veliko, zadnje 3, 4 mesece pa skoz.
mislite, da so se čeljusti že premaknile? pa zobki?

v glavnem, hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image

po moje ni škode.....kaj pa otroci ki imajo do 3. leta dudo...poznam primer....pa veš koliko jih ima nasploh dudo in potem čist uredu zobke

Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:32:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:32:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:33:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.5.2009 9:34:51   
TODI
Draga user posted image , preden dobiš uradno( za nas si itaq že) naziv dr. ( je še cena nižja user posted image user posted image )te lahko pobaram za pomoč pri moji diplomski??

Za angleški prevod uvoda in v primeru da mi bo mentor naložil še kake ang. bukle, za uradni prevod kakega citata???

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.5.2009 9:34:56   
lidija***
umpa- ne sekiraj se za dudo! Nekje pri tretjem letu je fajn, da je nima več. Pa tudi drugače je fajn, da jo ima čim majn. Pa ne samo zaradi zob. Ne postane tako odvisen od nje. Naše imajo, so imele, vse dudo, pa nobena nima krivih zob ali kaj takega.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:36:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.5.2009 9:37:25   
TODI

zdej pa si grem nardit sataraš (to bi lahko jedla vsak dan trikrat).

Jaz ga bom imela pa za kosilo user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.5.2009 9:37:41   
metuljcek321
Evo, najin vhod - levo so vrata v hišo, desno pa dvoja garaćna vrata (se vidi, da so sveže preštrihana?):
user posted image

Moja starša imata ful več placa pred vhodom, mami pa ful rožic, tul e je en del:
user posted image

Kaktusa že odpirata svoje lepe cvetove:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.5.2009 9:39:14   
metuljcek321

Dobra novica: čakal me je tudi delovni zvezek Itcha Feet 2, ki je glih izšel (tj. za 8. r. OŠ) - sem soavtorica & blaznoooo ponosna. Učbenik imam doma že nekaj časa, zdaj pa še DZ ... tko da, punce, ki imate otroke v OŠ (7., 8. r.) - za angleščino se učit je tanartaboljši učbeniški komplet ITCHY FEET 1 in 2 - to vam jaz garantiramuser posted image user posted image

uf tole sem pa jaz tudi ponosna nate! user posted image user posted image user posted image

vem kako se počutiš! user posted image

jaz pa že dve leti čakam, da založba izda knjigo za odrasle, pa zgleda nič ne bo. meni se pa tudi ne da morit, tak da upajmo da nekje do leta 2015 izide (izzide metuljček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ja, res je krasen občutek, ko je tvoje ime na prvi strani, ko gledaš svoje delo, si zadovoljen, ponosen, ...

lidija, učitelji izbirajo med učbeniškimi kompleti iz kataloga (so potrjeni) - odločijo se po lastni presoji. Je pa problem, če je v učbeniškem skladu, ker potem se mora obrnit nekaj let, da se izplača & ne more učitelj kar tako, recimo čez eno leto, it na nov komplet.

glux3, velja, prideva enkrat pogledat - tako ali tako naju bo pot kmalu peljala v Logatec, ker greva pogledat prijateljičino punčko Najo (Naja - Anja --- iste črkeuser posted image

duda, user posted image  Umpa. Glede premikov zob - eh, kdo bi vedel - eni so imeli dudo non-stop, celo otroštvo, pa imajo zobe ulala lepe, drugi so jo imeli za vzorec, pa je kriza ...

Todi, ni blema - pa še moja tarifa je prima - tortica, pa je. Hmmm ... flower, se morava kaj videt, a ne?user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.5.2009 9:40:00   
metuljcek321
Naš bolnik se je crkljal z atijem v spalnici:
user posted image

Potem, ko je bilo že precej bolje, pa na kolo za zdravo telo:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.5.2009 9:40:35   
metuljcek321
Anja kliče, metulj leti ... pa, pa, (s)mejte se ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:42:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?