|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 12:20:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Todi, bi te pa prosila (tako kot sem tudi flower), da sama napišeš summary oz. abstract, jaz pa ga potem sfriziram, da je tipi-topi presentable in oh in sploh super - to mi je fuuul lažje, predvsem tudi zaradi (verjetno) specifičnega izrazoslovja, ki ga uporabljaš --- kakšno temo pa imaš? Poročaj, kako bo šlo ju3 na mitingu z mentorjem, prav? flower, kako likanje? Jaz sem pa kar čez vikend vse popedenala - mal se mi ni dal, ampak sem zakurblala Mr. Iron-a & zdaj pridno počiva Ja, inigo, dudica je super preventiva, da ne nese ničesar drugega v usta. Je pa naša zdaj že tko zvita, da je joj - če vidi kaj bolj zanimivega - hopla, dudko ven, tisto noter, pa ven, spet dudica noter itd. Pa sredi noči ima tudi prave igračarije z dudo - kaj to dela - noro - sem videla zdaj, 2 noči, k je bila zraven mene (thanks, mojček, ja, res me je rabila mala:) --- non-stop jo je furala not in ven, si jo vrgla nekam na posteljo, jo iskala, našla, zagrabila, obračala, tolkla z njo, si jo plasirala v usta, pa spet ven & akcija all over again - ludnica, res Ne moreš verjet, če ne vidiš (in ne sodeluješ zraven kot prejemnik udarcev - ha, ha). Too bad za skenslano Šmarno goro, Almera, kako si pa ti? Viroza? Lara, za samo 1x-no prebuditev sredi noči - I'm proud of you, pikica mala!!! Zdaj pa skopirat to navado na naslednje noči, pa ste na konju. As simple as that. Ma, populis, ti zjutraj najbrž ni bilo nič jasno, a ne? Pa spet: "You're killing me z jožkom " Ampak zakaj jocika tu zraven? Tega pa nekak ne štekam ... razsvetli me, pliiiz. lidija, lasje tvoje male princeske me pa vedno znova prilepijo na stol - noro, kakšne goste laske ima Iiiii, oblekica z druge slikice je pa iz Kika, kajne? Ravno včeraj sem zavila tja & jo gledala, pa se potem nikakor nisem mogla odločiti, katero velikost naj ji vzamem - všeč mi je pa fuuuul ---- povej, kako veliko imaš, pa kakšne mere ima Mojca. Merci! Vau, sama stoji & naredi pol koraka? Frajerka mala To pa res ni kar tko! No, zimska, sam, da so se umirili. Uživajta zunaj z malečkom! Oba plačava, ja - poleg plače imava še nekaj avtorsrkih honorarjev (moj ima par projektov, jaz imam prej omenjeni učb. in DZ ter nekaj člankov - nije baš nešto, a očitno dovolj, da prebijeva neko mejo & padeva med reveže, ki morajo mal državi vrnit in jo podpret). Umpa, kje boste v Umagu? Hotel? Apartmaji? Od-do? rebeca - jej! 1. rd - povej, kaj bo dogajalo, kje, kdo bo povabljen ... we want to know everything - tko k zmeri
|