|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
9.5.2009 20:38:12   
Grethy
Dečve moje en lep sončkast pozdrav od mene user posted image user posted image  user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.5.2009 22:09:18   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
9.5.2009 20:38:12
Dečve moje en lep sončkast pozdrav od mene user posted image user posted image  user posted image user posted image

Ja kje se pa nahajaš, da ti ob tej uri sonce sijeuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.5.2009 5:54:10   
Grethy
morgen

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.5.2009 7:30:38   
barbara b
user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.5.2009 8:20:27   
dajamaja
DObro jutro tudi z našega hriba!

Bety11, kako sem vesela, da si se nam oglasila! Se moraš vsake toliko, da bomo mirne. Pa tudi, da nam radovednosti potešiš s svežimi noivčkami, kako se lepo razvija vaš Damjan. Pa nam upanje in voljo daš.

Pikica36 samo da so se izcedki poslovili!! Saj so pogosti spremljevalci, pa je vse OK, še lepše pa je, če jih ni in si lahko mirna. Kar tako naprej!

Mikla, kej živčki kravžlajo? Pri meni tudi belina, ampak pri Prometriumu 3/dan drugače tudi biti ne more user posted image No, še dva dni pa zveva upam, da obe veselo novičko.

BBPikica a tkole dolgo pavzo si boš privoščila? A te Reš nič ne priganja zaradi EMŠOja? Mene je non stop teral. Maš kakšne posebne priprave morda?

Gigi, že kaj mobi zagrevaš? Prevoda pa nisem našla? Zgleda, da sem mal pobrkala, da sem si zapisovala.

Aqua, zna prenesnetit iz nič!

Gretka, super žverca user posted image Men je pa sine takega diverzanta zbral user posted image

Neodkrita lepo, da si se oglasila, za izzvid pa držimo pesti!

Kruce, držim pesti, da tkole prav OK še naprej ostane. Pa Kruciko prvež na kavč user posted image

Zdaj se moram pa v bajto zagnat, smo okol flangiral in se ni sama spucala user posted image
Uživajte!!!!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.5.2009 9:48:29   
aqua77
Morgen!!! user posted image user posted image user posted image

En lep sončen pozdravček z....

user posted image

Miklaromiči in Dajči.... BELO; BELO; NAJ BO BELO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piki hvala bogu, da se je situacija umirila!!! Zdaj pa uživaj user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, trikrat hura za kruciko in njeno izboljšanje, zdaj jo pa šparaj!!! user posted image user posted image user posted image

BB vidim da ti gre vrtnarjenje... A to še obdeluješ v štiklah??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim: lana, Gretka, žižek, mausi in kompanija pa veliko smeha in lepih trenutkov v tej prelepi sončni nedelji....  user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.5.2009 10:26:26   
pikica36
jutrooooo!!! joooj aqua kako ti pa morje   zavidam user posted image  kako kaj?? prstki srbijo?? še dva dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav tako dajči in  mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse stiskam pestke, da se pokažejouser posted image user posted image user posted image

a veš dajči, da naša bajta se tud ne spuče samauser posted image user posted image  pa kaj mama medve za ene bajteuser posted image    user posted image user posted image user posted image

kruceuser posted image  za kruciko, naj se čimprej pocajta kot je treba

gigi , grethy ,lana , reni,....... vsem konzervamuser posted image user posted image user posted image  in uživajte!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.5.2009 10:45:31   
miklarom
aqua77 - mater je vroče na Portoroški plaži. te vidim kak lenariš na ležalniku, ka ti mene vidiš ti mahamuser posted image , ku,ku, pridi grema na eno pivo.

ja, ja, belo je še belouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.5.2009 10:46:53   
miklarom
dajamaja  - ja še dva dni, pa izvema, jaz že zdaj trepetamuser posted image . pa ti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.5.2009 14:20:20   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

aqua77 - mater je vroče na Portoroški plaži. te vidim kak lenariš na ležalniku, ka ti mene vidiš ti mahamuser posted image , ku,ku, pridi grema na eno pivo.

ja, ja, belo je še belouser posted image

ne vem koga ti gledaš, ker mene ni na plaži, ampak sem v pisarni in sem delovna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj bo belo še naprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.5.2009 18:41:42   
dajamaja
Aqua ti pa pretiravaš! V nedeljo tudi delaš? Maš sploh kdaj fraj?

Mikla, sem že tokrat dala skoz, da trepetam ne. Bolj sem "tečna" da bo treba spet tko polno pričakovanja v eno poscano palčko gledat, ki nam pol usodo kroji user posted image

Pikica mi smo spucal, dedca sta v outu - sem uspela še pecivo narest in smo ga z obiksom popapacal-  jaz grem pa počasi za njima.

Gigi zdej mi je pa ratal jogurtov biskvitek ...mmmmm ... pol pa naj se še v fine cote spravim user posted image Trenirka je zakon!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.5.2009 18:51:23   
pikica36
hoj, nedelja je za nami, danes je bil en tak lenobni dan, kljub temu da je bilo vreme več kot super.cel dan postopanje od hladilnika do ležalnikauser posted image user posted image , no en mali sprehod sem pa uspela naredituser posted image

in kdo dela v nedeljah in praznikih- ja naša zgarbana aquiuser posted image
dajči tokrat neboš gledala zastonj v "poscano palčko"user posted image kolk pa je star tvoj sine??

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.5.2009 20:40:05   
lana70
Aloha,kon zervice in konzervansi...situacija zelo dobra, kot berem, vse še vedno prisegamo na ariel...user posted image in upam, da bo tako do konca...

jaja, bb vrtnari v štiklah, kadar sadi fižol, oziroma.......no, kadar ureja skalnjak user posted image user posted image tut.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.5.2009 20:46:55   
lana70
kdaj naj bi bil tisti dan D, ko si človek lahko mirne duše privošči en CB, brez da bi mislil na to, da utrogestan nabija beto???? in je vse skupaj nerealno?. Sicer ga nimam še doma, si pa mislim, da bi si ga nabavila za 17.5. - dan pred krvnim, kaj mislite na to?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.5.2009 20:48:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

kdaj naj bi bil tisti dan D, ko si človek lahko mirne duše privošči en CB, brez da bi mislil na to, da utrogestan nabija beto???? in je vse skupaj nerealno?. Sicer ga nimam še doma, si pa mislim, da bi si ga nabavila za 17.5. - dan pred krvnim, kaj mislite na to?

jap, takrat bo že kar realna slika, to je itak 14. dan po ET in ti bo test 100% pokazal pravilno, držim pestke do bo plusek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.5.2009 20:49:08   
mismis
Dajamaja in Miklarom, vidva sta pa tik pred ciljem, držim pestke, da je še vedno belina in da bo v torek plusek na CB-ju user posted image user posted image user posted image

pozdravček tudi vsem ostalim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.5.2009 21:11:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

jap, takrat bo že kar realna slika, to je itak 14. dan po ET in ti bo test 100% pokazal pravilno, držim pestke do bo plusek user posted image user posted image user posted image

e superca, pol bom pa kar v soboto to zrihtala..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.5.2009 22:33:56   
Kruce Fiks
Fejst držim pesti!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.5.2009 8:32:17   
Bety11
Lana70...test mi je vedno TOČNO pokazal 8.dan po ET...Če pa se bi plus kasneje pojavil, je ta nosečnost zelo hitro propadla....Utrogestan pa ne nabija bete...Beta raste, če se zarodek razvija in nič drugega .....SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image Mene zanima, če je Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image  Če sem prav razumela, potem user posted image user posted image user posted image  Prometrij je zakon in ne šparaj z njim!!! Če pa sem narobe razumela, pa user posted image  BOŠ!!!

Miklarom....Upam, da gledaš v user posted image user posted image  in jočeš od veselja!!!

Drugim lupčka na lička in močne pestke!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.5.2009 8:37:00   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Lana70...test mi je vedno TOČNO pokazal 8.dan po ET...Če pa se bi plus kasneje pojavil, je ta nosečnost zelo hitro propadla....Utrogestan pa ne nabija bete...Beta raste, če se zarodek razvija in nič drugega .....SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image Mene zanima, če je Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image  Če sem prav razumela, potem user posted image user posted image user posted image  Prometrij je zakon in ne šparaj z njim!!! Če pa sem narobe razumela, pa user posted image  BOŠ!!!

Miklarom....Upam, da gledaš v user posted image user posted image  in jočeš od veselja!!!

Drugim lupčka na lička in močne pestke!!!

točno tako Bety. vidiš, ko si nas zanemarjala pol ti  pa teke stvari uidejouser posted image user posted image user posted image

kako si???

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.5.2009 8:38:29   
aqua77
Morgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni smo spet delovni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.5.2009 8:39:55   
pikica36
aqui- još 001 dana brojimuser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.5.2009 8:41:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

aqui- još 001 dana brojimuser posted image user posted image

ti kar broji!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pred 15 ne grem v akcijo... user posted image  

me pa zanima če prometrium podaljša cikle? a ti kaj veš na to temo???

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.5.2009 8:47:17   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj, pravi greh je biti v pisarni v tako lepem vremenu!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.5.2009 9:19:30   
pikica36
aqua- da, prometrium podaljšuje cikel. meni ga je lani dal , ko smo šli na dopust, da sem si prestavila M. (Pušenjak pravi , da za krajše obdobje jo zavira v nedogled pa ne)sicer nekatere pravijo da so jo dobile točno kljub temu, da so jemale prometrij.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.