Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.5.2009 20:38:12
|
|
|
|
Grethy
|
Dečve moje en lep sončkast pozdrav od mene
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.5.2009 22:09:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy RE: Nismo še obupale kljub 40 + 9.5.2009 20:38:12 Dečve moje en lep sončkast pozdrav od mene Ja kje se pa nahajaš, da ti ob tej uri sonce sije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 5:54:10
|
|
|
|
Grethy
|
morgen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 7:30:38
|
|
|
|
barbara b
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 8:20:27
|
|
|
|
dajamaja
|
DObro jutro tudi z našega hriba! Bety11, kako sem vesela, da si se nam oglasila! Se moraš vsake toliko, da bomo mirne. Pa tudi, da nam radovednosti potešiš s svežimi noivčkami, kako se lepo razvija vaš Damjan. Pa nam upanje in voljo daš. Pikica36 samo da so se izcedki poslovili!! Saj so pogosti spremljevalci, pa je vse OK, še lepše pa je, če jih ni in si lahko mirna. Kar tako naprej! Mikla, kej živčki kravžlajo? Pri meni tudi belina, ampak pri Prometriumu 3/dan drugače tudi biti ne more No, še dva dni pa zveva upam, da obe veselo novičko. BBPikica a tkole dolgo pavzo si boš privoščila? A te Reš nič ne priganja zaradi EMŠOja? Mene je non stop teral. Maš kakšne posebne priprave morda? Gigi, že kaj mobi zagrevaš? Prevoda pa nisem našla? Zgleda, da sem mal pobrkala, da sem si zapisovala. Aqua, zna prenesnetit iz nič! Gretka, super žverca Men je pa sine takega diverzanta zbral Neodkrita lepo, da si se oglasila, za izzvid pa držimo pesti! Kruce, držim pesti, da tkole prav OK še naprej ostane. Pa Kruciko prvež na kavč Zdaj se moram pa v bajto zagnat, smo okol flangiral in se ni sama spucala Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 9:48:29
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! En lep sončen pozdravček z.... Miklaromiči in Dajči.... BELO; BELO; NAJ BO BELO!!!! Piki hvala bogu, da se je situacija umirila!!! Zdaj pa uživaj ... Kruce, trikrat hura za kruciko in njeno izboljšanje, zdaj jo pa šparaj!!! BB vidim da ti gre vrtnarjenje... A to še obdeluješ v štiklah??? Vsem ostalim: lana, Gretka, žižek, mausi in kompanija pa veliko smeha in lepih trenutkov v tej prelepi sončni nedelji....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 10:26:26
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooooo!!! joooj aqua kako ti pa morje zavidam kako kaj?? prstki srbijo?? še dva dni , prav tako dajči in mikla za vse stiskam pestke, da se pokažejo a veš dajči, da naša bajta se tud ne spuče sama pa kaj mama medve za ene bajte kruce za kruciko, naj se čimprej pocajta kot je treba gigi , grethy ,lana , reni,....... vsem konzervam in uživajte!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 10:45:31
|
|
|
|
miklarom
|
aqua77 - mater je vroče na Portoroški plaži. te vidim kak lenariš na ležalniku, ka ti mene vidiš ti maham , ku,ku, pridi grema na eno pivo. ja, ja, belo je še belo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 10:46:53
|
|
|
|
miklarom
|
dajamaja - ja še dva dni, pa izvema, jaz že zdaj trepetam . pa ti
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 14:20:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom aqua77 - mater je vroče na Portoroški plaži. te vidim kak lenariš na ležalniku, ka ti mene vidiš ti maham , ku,ku, pridi grema na eno pivo. ja, ja, belo je še belo ne vem koga ti gledaš, ker mene ni na plaži, ampak sem v pisarni in sem delovna... naj bo belo še naprej!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 18:41:42
|
|
|
|
dajamaja
|
Aqua ti pa pretiravaš! V nedeljo tudi delaš? Maš sploh kdaj fraj? Mikla, sem že tokrat dala skoz, da trepetam ne. Bolj sem "tečna" da bo treba spet tko polno pričakovanja v eno poscano palčko gledat, ki nam pol usodo kroji Pikica mi smo spucal, dedca sta v outu - sem uspela še pecivo narest in smo ga z obiksom popapacal- jaz grem pa počasi za njima. Gigi zdej mi je pa ratal jogurtov biskvitek ...mmmmm ... pol pa naj se še v fine cote spravim Trenirka je zakon!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 18:51:23
|
|
|
|
pikica36
|
hoj, nedelja je za nami, danes je bil en tak lenobni dan, kljub temu da je bilo vreme več kot super.cel dan postopanje od hladilnika do ležalnika , no en mali sprehod sem pa uspela naredit in kdo dela v nedeljah in praznikih- ja naša zgarbana aqui dajči tokrat neboš gledala zastonj v "poscano palčko" kolk pa je star tvoj sine??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 20:40:05
|
|
|
|
lana70
|
Aloha,kon zervice in konzervansi...situacija zelo dobra, kot berem, vse še vedno prisegamo na ariel... in upam, da bo tako do konca... jaja, bb vrtnari v štiklah, kadar sadi fižol, oziroma.......no, kadar ureja skalnjak tut.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 20:46:55
|
|
|
|
lana70
|
kdaj naj bi bil tisti dan D, ko si človek lahko mirne duše privošči en CB, brez da bi mislil na to, da utrogestan nabija beto???? in je vse skupaj nerealno?. Sicer ga nimam še doma, si pa mislim, da bi si ga nabavila za 17.5. - dan pred krvnim, kaj mislite na to?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 20:48:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kdaj naj bi bil tisti dan D, ko si človek lahko mirne duše privošči en CB, brez da bi mislil na to, da utrogestan nabija beto???? in je vse skupaj nerealno?. Sicer ga nimam še doma, si pa mislim, da bi si ga nabavila za 17.5. - dan pred krvnim, kaj mislite na to? jap, takrat bo že kar realna slika, to je itak 14. dan po ET in ti bo test 100% pokazal pravilno, držim pestke do bo plusek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 20:49:08
|
|
|
|
mismis
|
Dajamaja in Miklarom, vidva sta pa tik pred ciljem, držim pestke, da je še vedno belina in da bo v torek plusek na CB-ju pozdravček tudi vsem ostalim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 21:11:29
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kdaj naj bi bil tisti dan D, ko si človek lahko mirne duše privošči en CB, brez da bi mislil na to, da utrogestan nabija beto???? in je vse skupaj nerealno?. Sicer ga nimam še doma, si pa mislim, da bi si ga nabavila za 17.5. - dan pred krvnim, kaj mislite na to? jap, takrat bo že kar realna slika, to je itak 14. dan po ET in ti bo test 100% pokazal pravilno, držim pestke do bo plusek e superca, pol bom pa kar v soboto to zrihtala..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.5.2009 22:33:56
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Fejst držim pesti!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:32:17
|
|
|
|
Bety11
|
Lana70...test mi je vedno TOČNO pokazal 8.dan po ET...Če pa se bi plus kasneje pojavil, je ta nosečnost zelo hitro propadla....Utrogestan pa ne nabija bete...Beta raste, če se zarodek razvija in nič drugega .....SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mene zanima, če je Pikica36 Če sem prav razumela, potem Prometrij je zakon in ne šparaj z njim!!! Če pa sem narobe razumela, pa BOŠ!!! Miklarom....Upam, da gledaš v in jočeš od veselja!!! Drugim lupčka na lička in močne pestke!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:37:00
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Lana70...test mi je vedno TOČNO pokazal 8.dan po ET...Če pa se bi plus kasneje pojavil, je ta nosečnost zelo hitro propadla....Utrogestan pa ne nabija bete...Beta raste, če se zarodek razvija in nič drugega .....SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mene zanima, če je Pikica36 Če sem prav razumela, potem Prometrij je zakon in ne šparaj z njim!!! Če pa sem narobe razumela, pa BOŠ!!! Miklarom....Upam, da gledaš v in jočeš od veselja!!! Drugim lupčka na lička in močne pestke!!! točno tako Bety. vidiš, ko si nas zanemarjala pol ti pa teke stvari uidejo kako si???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:38:29
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! Eni smo spet delovni....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:39:55
|
|
|
|
pikica36
|
aqui- još 001 dana brojim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:41:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 aqui- još 001 dana brojim ti kar broji!!! pred 15 ne grem v akcijo... me pa zanima če prometrium podaljša cikle? a ti kaj veš na to temo???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 8:47:17
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, pravi greh je biti v pisarni v tako lepem vremenu!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.5.2009 9:19:30
|
|
|
|
pikica36
|
aqua- da, prometrium podaljšuje cikel. meni ga je lani dal , ko smo šli na dopust, da sem si prestavila M. (Pušenjak pravi , da za krajše obdobje jo zavira v nedogled pa ne)sicer nekatere pravijo da so jo dobile točno kljub temu, da so jemale prometrij.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.