|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
11.5.2009 18:21:05   
gorenka
Veš mala mravljica, ti si pa res drobčkenauser posted image  . Ta prava mravljica. user posted image  Je mene tut več skupej u trebuh pa sem šele u 16t. Ampak da se ne bi slučajno kej sekirala zarad tega! Tvoja user posted image  ima že tolk placa kot je treba! Smo si pač različne. Ene s tem tegobam, druge z drugim, ene z velikimi bušiji in druge z manjšimi. Me je res prav prijelo da se še jst poslikam...sam mojga user posted image  morm pripravt do tega da me slika... Drugač se mislim pa tut jst s hujšanjem ukvarjat mimogrede ko bo treba zaradi user posted image  kondicijo nabirat....kje je še oktober, komej čakamuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.5.2009 18:35:05   
malaMravljica
ok, vsem v vednost, jaz sem ena konkretna mravlja user posted image user posted image user posted image

ma prejle me je kar zalost prijela, ker sem videla kako majhen je moj trebuh, pa je malo dete zacelo  migat notri in je zagotovo hotlo rect, da mu je cist kul in ne rabim bit zalostna. Sedaj sem pa ze ok. Se o vozku sem se mal pozanimala in sedaj res vem kaj bom vzela.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.5.2009 19:06:36   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ok, vsem v vednost, jaz sem ena konkretna mravlja user posted image user posted image user posted image

ma prejle me je kar zalost prijela, ker sem videla kako majhen je moj trebuh, pa je malo dete zacelo  migat notri in je zagotovo hotlo rect, da mu je cist kul in ne rabim bit zalostna. Sedaj sem pa ze ok. Se o vozku sem se mal pozanimala in sedaj res vem kaj bom vzela.

veš kaj ti pa jst povem mravljica tvoj buši je lahko tudi majhen zato ker user posted image v križu nosiš, moja kolegica ma rok junija pa ima trebuh malenkost večji k jst pa sm jst noseča 17t3d je pa tak k od tane sam da je še pri meni  zaloga zravn in da nism šla tud kile gor odkar vem da sm noseča tko da to o naših trebuščkih je brezveze razpraulat ker je vse odvisno od tega kako se not vse ustali in razporedi naši bušiji pa so vsi lepiuser posted image user posted image  in vse smo ponosne najn.

jst sm tud zaklučla z iskanjem vozička bom kr od jane vzela samo še barvo treba določt in najdt enga k obvlada nemško da mi ga pomaga naročit da nam jst kej zašuštralauser posted image user posted image  

kar se trdih bušijou tiče pa punce mene dons že skos pa učer me je tud mal v desnem kotu pod trebudom špika sicer ne vem zakaj ker nč ne delam  ležim in me špikneuser posted image user posted image user posted image

drugače sm pa cool vse ok razvajm se na sončku in odštevam dneveuser posted image user posted image

nea_tea hvala bogu da je vse ok mene je kr mal strah k grem v auto in na cesto nikol ne veš kje se kak norc najde in te odneseuser posted image user posted image user posted image  ti lepo počivi pa bo vse ok

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.5.2009 19:10:10   
malaMravljica
ninasiki,
jaz ti lahko pomagam pri nemscini, samo me vcasih res base cas. Za vikend bom imela res vec casa, mi pa lahko ze das kar rabis vedet in ti bom ob priliki prevedla. Sam so me vsi z nekimi zeljami sedaj zasul in mam kar guzvo, povem ze vnaprej.
Lahko mi das tudi na zs da ne bova tukaj smetili.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.5.2009 19:21:32   
ninasiki
malamravljica bom računala nate ampak šele julija augusta ker ne upam prej sm malo vraževerna tko da te bom prosila če boš lahko ko bo čas za to

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2680
11.5.2009 20:03:03   
Februarka08
Čer.

Malamravljica in Tane kako lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image Malamravljica, ti si že na poloviciuser posted image pa tako si suhcana, prav lepa nosečka, sem ti kar mal fovšuser posted image itak smo pa vse user posted image lepe, kajne? Bom še jaz probala jutri mal bušija poslikat.user posted image

Moj glavobol je še vedno tukiuser posted image user posted image upam da bo po spanju kaj boljše...
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
11.5.2009 20:20:24   
Tiara123
Uau, kaki lepi trebuščki! kaj pa če bi tukaj tudi naredile 'seznam slikc trebuščkov', kot so to naredile novembrke?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
11.5.2009 22:02:44   
stuhica
Kašni luštkani bušiji,user posted image user posted image user posted image moj je pa ves od strij pa od sivov ki so se po nosečnosti špe bolj razlezli, pa kosmatinček je k so me 2 x čist pobrili zarad operacije, tako da moj trebušček sma po sebi je blazno grozen za user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak tak pač je in takega ga morem imet še naprej, tako da žel kake moje slikice ne boste vidle, je pa tako ker nisem dost samozavestna da bi tako grd trebuh sploh gor dal...res je precej grozen... ves je čuden no v glavnemje pa tko da moj trebušček je bil že prej vidt kokr pri eni nosečki ker sem se blazno zredila in sem bolj debeluškasta bla, zdej sem shujšala sicer 6,5 kg  ampak trebušček mam še zmeri isti  tako da načeloma tisti ki me poznajo od prej sploh ne opazijo da bi bila noseča razen če ne rečem oz. če ne vedo od prej.
Jaz imam danes 15t in 3 dni, mam pa občutek da mi bo glavo razneslo in to že 3 dan ker imam take glavobole da ne vem kaj hudiča naj naredim. A ve pijete aspirin oz. lekadol?? A to mar lahko, pa še čez noč me je neki vgrlu preijelo in imam vso grlo vneto, sem si hotla od mojga Alvina sposodit sirup Prospan pa ga ne smemker je preveč sladek in ni ravno priporočljiv za sladkorne bolničke, tako da odpade...

Sem pa veselauser posted image user posted image da se že več kot 10 tednov borim z tem sladkorejem uspešno z dieto zankrat in upam da tako ostane... user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
11.5.2009 22:15:14   
rozilu
Uau, kako različna trebuščka! Pa oba sta prav lepa, na nobenemu ni nič špehija. Moj ima pa take "lepe" šlaufke... in ko se najem (ravno prejle sem prišla s češnje user posted image ) ves špeh ven skoči... Mah, sej bo.

Kopalke: jaz POJMA nimam kaj bom oblekla za na plažo... Sicer sem ponavadi zgoraj brez, samo ne vem kako bo letos s temi orjaškimi j. :)

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
rozilu sladoled iz ulice - večja možnost zastrupitve. če je možno se drži trgovinskega, zapakiranega. sicer pa tut kakšen prekršek ne bo škodoval. kolikokrat si se pa do zdaj že zastrupila s sladoledom? user posted image  

Ja nikoli ne :), samo sem pa že slišala da: sladoled po deset, kdor ga kupi se zastrupi, kdor pa ne, pa umre user posted image user posted image user posted image

Tko da ga bom jst kr kupovala, sej un trgovinski je čisto OK. Mogoče pa se kdaj še pregrešim - v Izoli je ena slaščičarna, ki me ful mika... pa še tako poceni (za naše kraje) je kepica (0,7€).

Nea-Tea - drži se, upam da te ni kak adrenalin po nesreči zagrabil... Ceste so pa res katastrofa, sploh zdej ko je bila polna luna.

Pazite se vse in prozdravite mladičke v bušiju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.5.2009 22:24:51   
rozilu
Aja, še to, ko vas je že več vprašalo kaj z glavobolom.

Jaz sem nekajkrat vzela lekadol, ki naj bi ga itak lahko v user posted image ... samo res enega in pol par tednov nič. Če se le da, grem raje počivat, spat, brat itd. Se pa tudi trudim dovolj piti (že zaradi mehurja), tako da sem redkokdaj dehidrirana.

Sem pa slišala še za eno bolj naravno varianto: da si metino olje vtiraš v kožo na sencah. To naj bi pomagalo celo pri migrenah user posted image , ki pa jih na srečo nimam - zato pa ne vem če je res.

Še to: ko sem imela prvi UZ je G rekla, da izgleda, da imam rahlo pregrado v maternici (čeprav vsi pravijo, da se to ne more gledati v nosečnosti...) - in da bi zato mogoče imela kake krče pa tko. In mi je rekla naj kar jemljem Mg (pijem Magnesol zvečer) in potem je še nekaj razmišljala preventivno o "otroškem" aspirinu, samo mi ga ni predpisala (na srečo, ker itak nimam nobenih težav). Tako da po mojem ni neki ful škodljivo če tudi kak aspirin vzameš, če mi ga je hotla predpisat...

Tolko za danes, zdaj pa itak ne morem več gledat... Nočko!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.5.2009 8:06:59   
gorenka
jutro punce!

ninasiki - Je danes že kaj bolje? Drugače ti kar počivaj...mene je točno na istem mestu špikalo...nekje v mestu jajčnikov... Ponavadi takrat ko sem kaj več gibala, pol pa počivala in je pol "vn udarlo". Tko da več počivaj, bo minilo. Jst se tolažim s tem da se tam kr nekej dogaja...pa se more telo prilagajat, raztezat...sej bo, boš vidla...

In kar se sladoleda tiče...ga nisem nikoli ne vem kolk pojedla, ampak odkar sem nosečka je pa noro! Bi ga jedla prav vsak dan, si pa privoščim predvsem štacunskega, kakšno lučko ki ima še konkretni obliv čokolade z mandljni gor! Mljask...bo moj user posted image  pravi sladkosned...po očiju zgledauser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.5.2009 8:21:24   
SONČEK LARA
Dobro jutro

dolgo se vam nisem javila, imam res veliko dela v službi, doma pa sej veste, tiste ki že imate otročke, ni časa in ni časa še za računalniške aktivnosti

MalaMravljica...kak mali trebušček, pa ne sekiraj se, ene smo take druge take. Tudi jaz v skoraj 21t imam trebušček kot npr. Tane, pa sem ponosna nanj. V mojem primeru je pa tko, da me sprašujejo ko povem da sem šele na polovici, če nosim dvojčke, mislim jaz nikoli ne komentiram ko srečam kako N da kaka je, ampak samo kako je lepa nosečnica. Pa sme tudi jaz bolj med drobnimi, pač vsako telo po svoje. Skp bomo pa po večini vs ezlezle ko bomo vozičkale, jaz sem po drugi nosečnosti prišla na -5kg, se pravi pet manj kot pred nosečnostjo, tako da me res ne skrbi.

Toliko ste napisale, nimam časa vse za nazaj brati.

Sedaj počasi bomo kapljale na morfologijo. Jaz jo imam 25.5. Mi je zadnjič naredila UZ, smo bili malo premahjni, tko da mi je prestavila. Imamo pa user posted image , kar je bil zame kar presenečenje, ampak sedaj se že veselim tistega dne ko bom spoznala mojega sinčka. Kako se vam zdi ime Gaber?

Ali gre katera na samoplačniško MF ali 3D? Jaz še razmišljam, moj predragi je čist proti, ker sva bila v prvo kar orng prestrašena in bila napotena naprej na preiskave, tak da pravi da noće niti slišat več o 3D pregledu. jaz bi pa šla...tako da ni vrag da naju bom naročila...na koncu mu pa vseeno ne bo dalo miru in bo šel z manouser posted image

prav prijeten dan želim vsem, sedaj pa šibam delat

čao

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.5.2009 8:38:31   
Anonimen
Joj saj vas komaj dohajam...user posted image

Nea_teja upam, da si se že pomirila od nesreče in na srečo, da se je končalo tako kot se je. Upam, da si ok sedaj ?!

MalaMravljica tvoj buši bo še zrastel nič se ne boj...si suhcena ampak se ti pa vidi. Boš videla kar na 1x bo zrasel.user posted image  Ti samo lepo misli pa je. Tvoj user posted image  pa lepo rase in je že pravi korenjak.Čestitke...

Tane lep buši...si že prava nosečnica...priložim kmalu slike svojega, je tudi kar lepo zaobljenuser posted image

Me pa skrbi zadnje čase drugi teden imam pregled in upam da bo vse ok. Včeraj sem čutila v bušiju podobno kot, da bi me eden malo s prstkom po ''tapkal''. Zvečer pa še na drugem mestu. Ali je mogoče to to ?

No jaz sem se danes s tehtala in imam +3 kg. Sem pa sedaj v 18t 3/4d- Sem pa spet zaprta. mi ne pomaga nnoben Donat, tako, da bom danes bolj na sadju. Tiste +3kg sem pa dobila pomoje samo v joške...ma so velike mi je kar nerodno.
Sedaj jem Elevit, ker me je vse špikalo pa malo bolj na izy jemljem vse skup in je boljše. Sem pa zadnjič vzela en Mg ker me je  špikalo pa še glava me je bolela pa je bilo potem boljše. user posted image

Nekaj vam moram povedati. Čeprav sva rekla, da bova kupila voziček julija, sva dobila tako lepega rabljenega ( 8m) Brevija, in zelo ugodno tako, da se nisva obotavljala. Vem, da je hitro ampak finance so pač finance. Pa še res je čisto OK. Skoraj nič rabljen...

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.5.2009 8:56:34   
malaMravljica
pravoda, bravo za vozicek user posted image user posted image  jaz bom tudi rabljenega, cakam na en dober biznis in ga bom poskusala dobit. Sicer bom pa Bugaboo cameleon, ce bi se dalo iz kolekcije 2008, ker je baje se mal boljsa. Kolk si pa ti dala za rabljenega, ce smem vprasat.

Soncek Lara, ko bom popravljala seznam bom kar oznacla, da dobite fanta, a prav?

Kar se tice sladoleda sem jaz na sladoledni dieti. K slascicarju itak sedaj nekaj casa ne bova sla, kupila ga pa ne bom vec. Zadnjic sem kupila eno banjico in zadnjo polovicno porcijo je dobil moj user posted image  mi je bilo prav nerodno. Pol sem pa se cel paket Marsov kupila, tam pa ni imel sans, vse sem jaz. Danes sem nutelo pomazala iz kozarca, sam to morem kupit, ce bom palacinke delala, vedno jo kupim za palacinek, pa jih nikoli ne docaka. Jaz sem tako sladkosneda, pojem vse sladko kar mi pride pred oci in se morem mal bremzat, se sicer cudim, da je moj cukr tako v redu.

Zredila sem se sicer 1,5 kg, je pa na mojo sreco slo vse v dekoltejcek, jeeeee user posted image user posted image  pa sedaj sem sla se enkrat slikce od vceraj pogledat in sem se prav nasmejala. Na polovici sem in tako majhen trebuh. Vceraj je bil na obisku nekdo iz zavarovalnice, ki itak ve, da sem noseca, ker racune dobi in sem mu rekla, ce ve, da imam nekoga v trebuhu in je vprasal kako dalec sem, sem rekla zacetek 5 meseca, pa je dvakrat vprasal mesece ali tedne user posted image

Danes grem v Ikeo, jupiii. Moj se pelje mimo Ikeje in cez dobri dve urci nazaj, pa je vprasala, ce grem  zraven. Sedaj si morem zacet govorit, da ne bom neumnosti kupovala, zagotovo pa eno dekco za dojencka, jupiiiii. Pa se nekaj za balkon bom pogledala.

Lep dan zelim vsem sonoseckam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.5.2009 9:18:01   
Anonimen
Samo na hitrco, ker sem v službi user posted image  Preko interneta je 700 €, v trgovini 770 €, dala sva 350 €, v ITL pa je 550 €. Tako, da za naju super nakup.

Se oglaism kasneje. papa

Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.5.2009 9:32:54   
mateja8
user posted image Ojla nosečke,

še jaz se vam mal javim po štirinajstih dneh in moram vam povedat, da sem full časa porabila, da sem vse za nazaj prebrala.

Pridne ste in ta čas ste obdelale mnogo tem.

Malamravljica....tvoj buši je super. Ne sekiraj se, ker ni čistno nič premajhen. Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 7 kg in sem šla s 70 kg rodit. Zdaj sem 18t2d pa sem trenutno še na -2 kg, ker se spet ne redim, kljub temu, da veliko jem. Sedajle imam 61,5 kg in mi je ginekologinja rekla, da je pač struktura telesa in presnova takšna.

Sladoled....temu se jaz ne morem upreti in odpovedati. Kupim banco planice pa jo tudi več ali manj sama pojem. Sem si pa že privoščila tudi sladoled z ulice, ker se mu res ne morem upreti.

Govorile ste glede vozičkov in opreme.....no jaz s tem nimam skrbi, saj imam še vse od prvega otročka. Tako, da sedaj investicij v to smer ne bo. Tudi oblačila imam še vsa. Teh skrbi sem tokrat rešena.

Punce, ki imate predpisan počitek morate za svoje user posted image  malo potrpeti in prositi za pomoč ostale člane družine, ampak boste videle, da je to dobro za vas in vašega user posted image . Ni vedno čudovito ampak bo za potrpet. Tudi jaz sem na bolniški zaradi visokega pritiska, vendar nimam predpisanega strogega počitka.

Brcike čutima že od 15t5d....sedaj tudi že ko sedim ali hodim. Moram rečt, da je tale naš 2user posted image  veliko bol živahen in močen od prvega. Se mi pa ves čas popolnoma spredaj rine, tako da se mi na trebuhu kar pozna. Sem to ginekologinji povedala in mi je rekla, da je pri suhicah bebi precej blizu pod kožo, zato se ga veliko bol čuti. Moj user posted image je tako vesel, da ga čuti. Sem pa tudi že sinu, ki bo pet let star rekla naj rokico na trebuščku drži, pa je kar odmaknil, ko je čutil brco......ne vem točno kako otroci to razumejo in dojemajo. Si pa moj sine nepopisno želi imeti sestrico.

No, zdaj pa že nakladam.....imejte se lepo in čuvajte sebe in svoje bebije.

Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.5.2009 9:33:31   
katrin***
Ojla vsem user posted image ,

pravoda...tut js mislim, da mam večino kil v joških, ker so res ratale ogromneuser posted image user posted image user posted image  Če mi je kakšna majčka ful všeč pa grem probat pa mi tle vse narazen vleče - kaj čm, upam da bodo take ostale do konca pa bo čist o.k.

Js mam pregled šele naslednji mesec tko da bo še kar dolga, preden bom spet našga sončka vidla. No, vmes bom še eno leto starejša pa bo hitreje minilo.

Drugače pa nič novega, razn tega da tudi mene včasih kej pošpika v trebuščku sam hitro mine. Naj vseeno pijem/jem Magnezij al ne? Kaj mislite?

lep sonček vam želimuser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.5.2009 9:45:59   
malaMravljica
mateja8, a ves pri meni se tudi pozna ko brca. Vceraj zvecer je bil cist drugace postavljen kot ponavadi, je bil zgleda pokonci in me je dvakrat cist spodaj tako brcnil, res mocan gib.

Cez slab mesec bomo vse sam se o gibih govorile boste vidle.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.5.2009 9:48:38   
mateja8
malamravljica, saj se ti lahko pozna, ko pa si 20t pa malo trebuha.....
A ni lepo videt, kako brca in se premetava not.....jaz prav uživam

Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.5.2009 9:56:54   
malaMravljica
ma men ni lepsega, kot to ko dojencek notri brca, jaz komaj cakam, da zacne in vcasih mal po trebuhu z roko, da bi ga zbudila, pa mi moj pravi, da sem prav nesrmana, da ga budim.  user posted image  

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
12.5.2009 10:00:45   
mng
Pozdravljene!

Tudi jaz že čutim gibe od 16 tedna. Zdaj pa od začetka 18 t že prave brce. Tudi na trebuščku se mi pozna ko brcne- kot da bi živec utripal. Sem bila na morju 10 dni in 3 dni ležala, ker se mi je bebi tak nizko v levi kot spustil, da hodit nisem mogla. Kot, da bi ležal na živcu. Pa tudi lulala sem težko, ker me je v mišici bolelo. Zdaj pa je super...o bolečini ni ne duha in sluha tak da sem spet v akciji. Mam pa pregled 28.5.

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2696
12.5.2009 10:02:20   
Februarka08
Jutro.

Vau, kako čvekateuser posted image user posted image user posted image
Bom pripopala tudi jaz mojega bušija, samo malo kasneje, se morm še slikat, zdaj pa spet počivamuser posted image
Moj glavobol je še vedno prisotenuser posted image mah, tud spanje ne pomaga... eh...
Včeraj sem se hotla mal stisnt z mojim, pa itak ni nič za stvar, se samo boji, saj ga razumem, ampak teli moji hormoni... rabim njegovo bližino, njegov poljub, pa nič od tegauser posted image a sem res prezahtevna??? Povejte miuser posted image
Brcike so res nekaj najlepšegauser posted image komaj čakam, da bojo še konkretnejšeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.5.2009 10:13:56   
malaMravljica
Februarka, ma glej, ti obljubim, da ko grem spet v mesto grem v homeopatsko lekarno in bom vprasala kaj bi bilo za glavobol v nosecnosti. Si za? Sam par dni bo pa trajalo, ker ta lekarna je v centru, men se pa ne da vsak dan parkirno mesto iskat, je vedno vse zabasano. Ali mogoce poznas sama kaksno tako lekarno?

Sedaj pa grem, uzivajte.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.5.2009 10:23:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Februarka, ma glej, ti obljubim, da ko grem spet v mesto grem v homeopatsko lekarno in bom vprasala kaj bi bilo za glavobol v nosecnosti. Si za? Sam par dni bo pa trajalo, ker ta lekarna je v centru, men se pa ne da vsak dan parkirno mesto iskat, je vedno vse zabasano. Ali mogoce poznas sama kaksno tako lekarno?

Sedaj pa grem, uzivajte.

o, hvalauser posted image ma ne poznam nič takega... poznam samo navadno lekarnouser posted image bom vesela kakšnega predlogauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.5.2009 10:23:47   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image       25.5 MF

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             4.6
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image               18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             28.5  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

tršica   (30)   CE                                  (2user posted image , 0 user posted image        14.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

Meliitak   (32)  KR                          (?user posted image , ? user posted image             26.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )            ??

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image       9.6 MF
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )          
27.5 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 88

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?