|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
11.5.2009 12:02:50   
Nea_teja_
Evo punce da se še jest malo javim smo imeli včeraj kr pestro.Smo imeli obhajilo potem pa sam imela še manjšo prometno  ampak je hvala bogu vse ok sem šla takoj na kontrolo in je bo z našim korenjakom vse ok. Drugače pa sem ok razen manjših podpludb ,ki so kr povsod.In drugač kako ste ostale?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.5.2009 12:11:38   
gorenka
Živjo punce!

Me dva dni ni na forumu pa vas komaj še dohajamuser posted image

Smo bili za vikend mal pri starših na deželi...pa sonček krasen...moj dragi ves zadovoljen k je s kolegi obiskal cvičkarijo...Baje je blo kr ok, midva s user posted image sva ga lepo doma čakala...spadam med tiste ki moramo počivatuser posted image pa pol marsikaj odpade-

Danes pa spet doma...pa tudi mene nekaj tišči v spodnjem delu trebuha...kot bi imela otrdelo maternico al črevesje...sej že sama več ne vem kaj je kajuser posted image . Tko da zgleda tudi malo vožnje gor in dol ni ravno najboljše...sem danes kar na kavču, pa vidm da ste priporočale magnezij...ni slaba ideja...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.5.2009 12:42:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Evo punce da se še jest malo javim smo imeli včeraj kr pestro.Smo imeli obhajilo potem pa sam imela še manjšo prometno  ampak je hvala bogu vse ok sem šla takoj na kontrolo in je bo z našim korenjakom vse ok. Drugače pa sem ok razen manjših podpludb ,ki so kr povsod.In drugač kako ste ostale?

samo da se je vse dobro končalo user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.5.2009 12:57:41   
boob
Dan,

jst končno spet od zdravnika, jutri pa set tja. . pa to ni več normalno, vsaki dan sm pr zdravniku, enkrat pri enem drugugič k drugem,. .prejšni tedn sam v petek mi ni blo treba it. .
Glede vozičkov. . midva sva se že odločla za jaguar car, je lahkek pa cenovno je tud ok, dobiš pa vse zdraven od lupince, košare, športni del, pa torbo pa mrežo, cena pa 450€. . .sva ga šla tud že pogledat in je zelo kvalitetn.

Katrin poslala sm ti ZS,  . . . no upam da sm user posted image

lep dan

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.5.2009 13:15:31   
Februarka08
Poznate kakšno učinkovito naravno zdravilo proti glavoboluuser posted image user posted image razen sexa, sevedauser posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.5.2009 15:23:22   
frrrr
lenika83 - men je rekel v prvi nosečnosti ginekolog, da moram nujno več časa namenit počitku, ker lahko takšno otrdevanje sproži predčasen porod. ker sem bila študentka, nisem mogla za 4 ure na bolniško, sem se pa zmenila in delala po manj ur, pila magnezij in mau manj skakala okrog. ni treba velik, pa je takoj boljši občutek. če boš kdaj pretiravala, ti bo pa trd trebuh dal znak, da je čas za počitek. uživaj v nosečnosti, počivaj, se razvajaj, lenari...
tane - js se izogibam zdravilom, če je le mogoče. zato raje priporočam počitek + magnezij kot pa buscopan + magnezij.
majakla - trebuh čist otrdi, tak pritisk čutiš. če ti ni znano, je super. kr tako naprej user posted image

rozilu - js sm v prvi nosečnosti tut imela mucka, sicer stanovanjskega, a tu in tam je na streho pobegnil ptiče lovit. nisem čistila wcja in to je bilo to.
sladoled iz ulice - večja možnost zastrupitve. če je možno se drži trgovinskega, zapakiranega. sicer pa tut kakšen prekršek ne bo škodoval. kolikokrat si se pa do zdaj že zastrupila s sladoledom? user posted image  

malaMravljica - magnezij ni kaj škodljiv. dete ga tolk pobere, da ga teb manjka, zato imaš pa krče v mečih.
sicer pa nekje po 26. tednu se otrok čist normalno lahko rodi in ni kakšnih večjih problemov. do takrat pa le zdržite...

Februarka08 - le pogumno! razvajaj se in lenari... proti glavobolu pa js koristim lekadol, sicer se pa pomatram in zaspim (če je seveda možnost za to)

Nea_teja_ - samo da je s tabo in otročkom vse ok, modrice bodo izginile, pleh se pa popravi.

men je pa tolk vroče... joj, kaj šele bo. bosta mogla sodelavca z bundami z mano v pisarni sedet, ko bom klimo šopala user posted image
sicer pa za nami lep vikend... zoo, piknik, kopanje v laškem... izkoriščen vikend na polno user posted image
še pol urce in domov... izkoristite sonček!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.5.2009 15:28:20   
najčka
Pozdravljene user posted image . Neja-teja sem vesela da se je dobro končalo da ni kakih hudih posledic. Tane mislim, da je spraševala glede vozička, ti povem da je super met košaro, saj bomo imele oktoberke prve pol leta zimo. Imam kolegico ki je rodila decembra, in nima košare za voziček, je rekla da ji je ful žal da je ni kupila ker bi bila veliko več zunaj pozimi. Pa še take zime kot jih imamo zadnje čase brez snega, je kar fino da si zunaj, in komot voziček voziš. Pa še fino je to da je otrok bolj utrjen. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.5.2009 15:54:20   
metka_zone
Živjo!
Imam samo eno kratko vprašanje in sicer kje kupiti kopalke za nosečnice in to dvodelne?
Hvala!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.5.2009 16:14:33   
tane
Nea_teja_, resnično, samo da je z vama vse OK...

boob,
super še ena ideja za voziček, si bom malo pogledala jaguar car, kot sme rekla jaz zdaj šele raziskujem...

frrrr, maš čisto prav tudi jaz se običajno izogibam zdravil...meni je G rekla naj buscopan jemljem 3x na dan, ampak jaz rajši magnezij, se pravi donat, včasih tisto tableto, buscopan pa samo če so še krči prisotni...

februarka, tud za glavobol...ja najboljše je veliko pit...mene je tudi včeraj proti večeru ful glava bolela pa sem potem zdržala in nisem tablete vzela...

najčka, hvala za nasvet, ja jaz vsekakor mislim s tamalim/tamalo ven hodit tud pozimi, imamo tud psa in naju letos tudi sneg ni ustavil, ampak če bo tolk snega kot letos sem pa mislila kar s kengurujem al kako se jim reče iti na sprehod, tako, da tudi to bi si rada kupila...

metka_zone, jaz sem tudi danes ugotovila, da so mi kopalke premajhne seveda moderc, pa imam take dvodelne iz Calzedonie, bikini se pravi spodnji del in moderc na štrikce, tako, da bom pač kupila večji zgornji del...kaj takega sem imela v mislih...

user posted image

user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.5.2009 16:16:33   
malaMravljica
Ja kopalke, jaz tudi ne vem kako bom to poletje. Na koncu sem prisla na najbolj enostavno idejo, da bom hodila plavat samo zgodaj zjutraj, ko se ni nikogar in pol lahko grem na pomol in brez kopalk. Pa v bistvu ne vem, kaj navadnih dvodelnih ne bom mogla oblect? Ce jih imas pod trebuhom, kaj to ne gre, recimo tisti model na vrvico v boku?

Danes sem kupila magnezij, sam sem napacno kupila, nisem tolk gledala, pac magnezij. Sedaj sem pa vzela en prah in pise, da se to brez vode polize. Lahko to? Saj drugace si bom pa tiste sumece tablete sla kupit, sedaj me par dni ni nic vec krc grabil.

Se enkrat glede vozickov, vprasam se tukaj, ceprav bom danes enega uporabnika tega vozka vprasala. Ve katera kaksna je razlika med Bugaboo cameleon in frog? Je mozno da je le finta z barvami? Vprasala sem ze v Busiju, pa zgleda da ne vejo, je kar ignorirala moje vprasanje, sem pa vprasala prek e-maila.

uff Nea_teja_ sam da je vse ok.

Februarka, naravno zdravilo proti glavobolu, da se vlezes v miren in temen prostor in poskusis zaspat. Sicer pa, kaj pa kaksna homeopatska zdravila? To bom sla verjetno tudi zase vprasat, pa spotjo bom se vprasala kaj vse imajo za nosecnost in porod.

frrr, ves saj meni hvala bogu in vsem angelckom, ne grozi prezgodnjio porod. Jaz bi magnezij zaradi krcev v nogi. Sem pa zadnjic gledala eno oddajo, eni je grozil prezgodnji porod in je bila od 18 t dalje v bolnici na strogem lezanju, rodila v 28 t. Joooj pravi mini clovecek, tako mali, pa spremljali so jih pol se dve leti in se je cist normalno razvijal, nobenih problemov. V drugo je pa normalno rodila, je prisla do pdp-ja, sam je imela pol CR ker je bil otrok tako velik. Smesno ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.5.2009 16:21:23   
malaMravljica
joj, pa ravno sedaj sem se spomlna na slikco mojega trebuha, zgoraj pa te manekenke v kopalkah. Ok, jaz nisem vec taka sedaj. To je moj trebuh danes zjutraj v 19t4d

user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.5.2009 16:39:16   
metka_zone
Mislila sem takšne,ki prekrivajo trebušček...Neke vrste tankine,ampak daljše...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.5.2009 16:43:30   
tane

malaMravljica, zdaj sem se pa spet zasekirala, meni se pa že tkoooooo pozna buši...user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.5.2009 16:44:55   
malaMravljica
metka_zone,
mislis kaj takega?
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97554&Do=97740&_SSL=0&_PagesqlArtikelgruppe=1

drugace sem pa jaz sedaj ze ugotovila razliko med cameleon in frog. Stric google vedno vse ve user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.5.2009 16:47:25   
Crystall
Pozdravček!

Kak ste pridne s pisanjem user posted image . Mi smo pa včeraj šli v Mozirski Gaj na sprehod, zvečer pa še v Terme Čatež gledat predstavo Radio GAGA. Je prav pasalo .... polno smeha user posted image .

Nea_Tea_ samo da je vse ok z bebico in s tabo. Kot je že ena napisala - podplutbe bodo zginile!

Tršica ... jaz za službo čisto nič ne kompliciram. Zdaj sem si kupila dvoje nosečniške 3/4 hlače in en spodnji del trenirke. Prej sem hodila v šolo precej elegantna, zdaj je pa vse samo športno in se res super počutim. Mislim, da bo tole tudi kasneje ostal moj stil user posted image .

Drage moje ... lepo se mejte!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.5.2009 16:48:47   
Crystall
Tane ... kak lep trebušček!!! upam, da bo moj kmalu takšen user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.5.2009 16:50:57   
malaMravljica
tane, neee no, ma kaj se ti sekiras, meni je sedaj vse dol padlo. Poglej, ti dam se dve moji slikci trebuha od danes, saj ga sploh nimam nic in sem sredi 20 tedna oz 1 teden pred tabo, pa se dojencek naj bi bil za 5 dni vecji. Nic mi ni jasno.

user posted image
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.5.2009 16:53:25   
tane
Crystall...a ni čist prevelik?! dobila sem pa +3kg, sem mislila, da imate že vse take, pa poglej malo mravljico...no, saj vem itak ne morem nič...res pa da je tako zrasel v zadnje 10dni...

< Sporočilo je popravil tane -- 11.5.2009 16:57:30 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.5.2009 16:53:52   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Tane ... kak lep trebušček!!! upam, da bo moj kmalu takšen user posted image user posted image user posted image

moj pa zgleda da ne bo nikoli taksen, pa bi ga tudi rada imela.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.5.2009 16:55:46   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Crystall...a ni čist prevelik?! dobila sem pa +3kg, sem mislila, da imate že vse take, pa poglej malo mravljico...no, saj vem itak ne morem nič...res pa da je tako zrasel v zadnje 10dni...

tane in meni je v petek na pregledu otrocicka nameril velikega 23 cm. Meni sploh ni jasno kje ima plac. Pa saj je uz slikca kaksno stran nazaj, res je notri. Joj, ves kako bi jaz imela nosecniski trebuh, pa me poglej.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.5.2009 16:58:08   
katrin***
Joooj, kako majhni bušiji, kdaj je že bil moj tak user posted image  No, pritoževati se ne smem, ker se mi res pozna šele ene 2-3 tedne pa še to eni pravijo, da zgledam tako, kot mi se malo zredila in nič več. No, meni se ne zdi čist tko. Sem pa jutri v 18t in imam +3kg več, samo če mene vprašate jih imam +2kg v prsihuser posted image user posted image user posted image

boob, malamravljica...ZS uspelo, odgovor vaju že čaka.

se slišimo, lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.5.2009 16:58:38   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: tane

tane in meni je v petek na pregledu otrocicka nameril velikega 23 cm. Meni sploh ni jasno kje ima plac. Pa saj je uz slikca kaksno stran nazaj, res je notri. Joj, ves kako bi jaz imela nosecniski trebuh, pa me poglej.

malaMravljica...ja, sem si prebrala, da je tvoj že 23cm velik, hmm, pa 1 teden pred mano si?kaj pa vem mogoče je to zaradi lege, ker kljub +3kg sem se zredila predvsem v prsi in trebuh, v ta zadnjo pa še nič...mah samo, da bo vse ok z otročkom, kajne...hujšali bomo pa potem.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.5.2009 17:18:18   
malaMravljica
seveda, hujsale bomo ko bomo vozickale. Jaz sem sla gor se mi zdi da 2 kg ali celo se manj, saj ne vem.
Ma ko vidim vase trebuscke mi ni nic vec jasno. Pa na pregledu ni nic rekel, da je moj trebuh premali, je sam rekel no sedaj se pa ze malo vidi. Ah, mali miga, ocitno ze ima dovolj prostora notri.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.5.2009 17:48:32   
boob
jooj punce kake lepe bušije mate. .
 tane jaz sm kr blizu tvojemu bušiju, sam da je pri meni še okrog in okrog fajn obloženo user posted image  . . . mene pa skoz fotič neki zaj.... pa nikakor ga nemorem povezat z rač. da bi kašno slikco prpopala
Glede kg sm pa jaz še vedno na -9 kg user posted image  no sej se nebi sekirala če bi bila v drgačnem stanju user posted image . . prej pa nikakor niti kg dol user posted image

katrin ZS te čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.5.2009 18:14:34   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lenika83 - men je rekel v prvi nosečnosti ginekolog, da moram nujno več časa namenit počitku, ker lahko takšno otrdevanje sproži predčasen porod. ker sem bila študentka, nisem mogla za 4 ure na bolniško, sem se pa zmenila in delala po manj ur, pila magnezij in mau manj skakala okrog. ni treba velik, pa je takoj boljši občutek. če boš kdaj pretiravala, ti bo pa trd trebuh dal znak, da je čas za počitek. uživaj v nosečnosti, počivaj, se razvajaj, lenari...

Sem med vikendom ugotovila, da je tole otrdevanje trebuha pri meni povezano s premalo počitka in stresom oziroma živčnostjo. V sobto sem nekaj posšravljala in čistila in me je popoldne malo bolelo, ampak precej manj kot med tednom. Včeraj sem pa pridno počivala in je bilo zvečer vse ok. Med tednom pa je problem, ker me začne bolet že v službi in mi potem tudi počivanje popoldne več ne pomaga. Sicer pa grem v sredo na pregled in bom se zmenila za bolniško. Ne vem edino ali za 4 ure, ali kar za cel dan. Bomo videli, kaj bo G rekel.
Kar se tiče košare pri vozičku se mi zdi, da je pri veliko modelih tako da brez košare ne gre. Nekateri se ne dajo čisto leže in ni ok za novorojenčka.
Trebuščki... malaMravljica jaz nisem imela takega trebuščka niti pred nosečnostjo. Kar se tiče kg pa v bistvu ne vem točno kako in kaj, ker imamo doma same neke čudne tehtnice, ki pokažejo vsakič nekaj drugega, če stopim gor trikrat zaporedoma ne kaže enakouser posted image  Bomo videli kaj bodo natehtali na pregleduuser posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?