malaMravljica
|
Ja kopalke, jaz tudi ne vem kako bom to poletje. Na koncu sem prisla na najbolj enostavno idejo, da bom hodila plavat samo zgodaj zjutraj, ko se ni nikogar in pol lahko grem na pomol in brez kopalk. Pa v bistvu ne vem, kaj navadnih dvodelnih ne bom mogla oblect? Ce jih imas pod trebuhom, kaj to ne gre, recimo tisti model na vrvico v boku? Danes sem kupila magnezij, sam sem napacno kupila, nisem tolk gledala, pac magnezij. Sedaj sem pa vzela en prah in pise, da se to brez vode polize. Lahko to? Saj drugace si bom pa tiste sumece tablete sla kupit, sedaj me par dni ni nic vec krc grabil. Se enkrat glede vozickov, vprasam se tukaj, ceprav bom danes enega uporabnika tega vozka vprasala. Ve katera kaksna je razlika med Bugaboo cameleon in frog? Je mozno da je le finta z barvami? Vprasala sem ze v Busiju, pa zgleda da ne vejo, je kar ignorirala moje vprasanje, sem pa vprasala prek e-maila. uff Nea_teja_ sam da je vse ok. Februarka, naravno zdravilo proti glavobolu, da se vlezes v miren in temen prostor in poskusis zaspat. Sicer pa, kaj pa kaksna homeopatska zdravila? To bom sla verjetno tudi zase vprasat, pa spotjo bom se vprasala kaj vse imajo za nosecnost in porod. frrr, ves saj meni hvala bogu in vsem angelckom, ne grozi prezgodnjio porod. Jaz bi magnezij zaradi krcev v nogi. Sem pa zadnjic gledala eno oddajo, eni je grozil prezgodnji porod in je bila od 18 t dalje v bolnici na strogem lezanju, rodila v 28 t. Joooj pravi mini clovecek, tako mali, pa spremljali so jih pol se dve leti in se je cist normalno razvijal, nobenih problemov. V drugo je pa normalno rodila, je prisla do pdp-ja, sam je imela pol CR ker je bil otrok tako velik. Smesno ne.
|