|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.5.2009 18:03:43   
malaMravljica
nisem niti pogledala cen vozickov, ker so bili ravno tam vsi zaguzvani in dve prodajalki pri enih, ki so kupovali. Pol sem sam dvakrat okoli vozickov sla in videla, da moje izbire nimajo, cen pa niti nisem gledala, ker jaz vem kaj bom vzela in koliko mislim dat. Saj jaz bom za pozimi tudi verjetno kaksnega kengurujcka rabla zraven, ker ko nas zasnezi imam sam glavno cesto fraj, tam pa pol sprica luzo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.5.2009 18:52:03   
Anonimen
Tane jap res se ti približujem po trebuščku še malo pa bova na istem user posted image user posted image

In kako ste kaj preživele dan ? Jaz sem si po službi privoščila en dolg sprehod in je prav pasalo. Za večerjo pa lubenica..mogoče bo kaj pognalo prebavo..upam. Ker sem tako napeta čez bušija, da komaj čakam na malo čiščenjauser posted image Tudi meni ful paše sladoled letos, lani ne vem če sem ene 5 lučk v celem letu letos pa vsak dan. Me prav skrbi, da ne bodo izvidi krvi sedaj v torek slabi.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.5.2009 18:53:47   
Anonimen
Aja napaka sem pa v 18 3/4 d. ups kar prehitevam tedne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.5.2009 19:16:30   
boob
dan,

jaz bi imela samo eno uprašanje. . Tiste ki že čutite user posted image , a ga vsaki dan čutite al na začetku je bol tko tko, jaz sem ga prvič začutla pred dobrim tednom pa sem ga vsaki dan zdaj ga pa učeraj nism čutla pa danes tud še ne . . 
. . A se sekiram brez veze?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.5.2009 19:35:02   
katrin***
Živjo vsem,

bodite vesele, da sploh kaj čutite, ker jaz imam očitno preveč špehija okol, da bi že kej čutilauser posted image user posted image user posted image  sem v 18t danes tko da še potrpežljivo čakam, kdaj me bo brcnil.
boob... po moje ni nobene panike, če ga ne čutiš vsak dan. Boš videla, da te bo na koncu tako brcnil, da te bo bolelo - prijetno sevedauser posted image user posted image user posted image

moja slikica še pride

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.5.2009 20:08:21   
Februarka08
Moja slikica tudi še pride. Danes nisem utegnilauser posted image
Princeso sva dala spat, zdaj pa mal pred tv. Uživajte tudi ve!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.5.2009 20:32:33   
malaMravljica
boob, za brezveze se sekiras.Jaz sem mojega zacutila tudi izredno hitro, prvi dan baloncek v trebuhu, drugi dan pa ze tako lepo otrocicka. Pol ta dan sem ga se cutila, sam potem kaksen dolg teden ne vsak dan. Sem si tudi tako zelo zelela, pa takrat sem ga itak obcutila bolj ko sem bila umirjena in z roko na trebuhu, potem je pa prislo, se vedela nisem ne, da sem ga zacela cutiti tudi med delom, med hojo in sedaj zna ze konkretno brcnit.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.5.2009 22:23:32   
rozilu
Evo pupe. Jaz včeraj pametovala o glavobolu.. in danes zjutraj se zbudim z njim... Rešitev? Ful sem delala :) Upam da grem danes kaj prej spat, da ne bo jutri isto :P

Še prej pa slikat bušija, ne vem pa če bom znala dodati slikco gor...

Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.5.2009 22:49:06   
malaMravljica
Punce, dobila sem lezalnik Babybjörn za 83,49 eur in sem ga gledala, pa je moj rekel, da kaj mi je, dobim znizanega in ga ne narocim zato sem ga sedaj narocila. Bravo zame, ker kaj vecjega nikoli ne kupim samo gledam.

Tane, kolk je v Lj. kengurujcek te znamke?

Sam se lahko noc, sedaj se greva stiskat z mojim user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.5.2009 22:55:11   
rozilu
Testno

user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.5.2009 22:57:13   
rozilu
Jeee, ratalo :) Zdaj pa tudi jaz ninat, itak imam monologe tu zvečer. Ma vse preberem kaj ste naklepetale zjutraj in čez dan.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.5.2009 7:33:07   
emaa
Boob na začetku je normalno, da čutiš brcike, potem pa lahko tudi kak teden nič, tako da je to normalno, paniko pa itak vse delamo okrog tega, tud jaz rada kaj zakompliciram, tud če ni treba.

Lepi trebuščki

< Sporočilo je popravil emaa -- 13.5.2009 7:35:02 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.5.2009 8:11:55   
Anonimen
Juutro... Jst tut še nič brcik. Me pa od včeraj tko močno dol špika, prav neprijetno. Sam si kr govorim, da je vse to normalno in komaj čakam na pregled, 26.5. U bistvu bo hitro ampak... user posted image

MMravljica, tud sama sem začela iskat te zadevice kot so voziček in ležalniki in..  ni slaba ta firma Babybjorn.. so mi kr všeč zadevce. Na ebay u majo vsega...

tane.. hvala za čestitkeeeeeee... Ga. Rižko sem ja.... Ej tud mene čaka balkonska barvo, so nam ravno naredili fajn balkončka.. sam še ploščice, pa ograja.. pa moja rita gor, pa sva na istem.

majakla.. moj buši se je sončku zdej, zato je tak... se pa kr mal lupi, ko ga mažem... Se mi je tko zategnil buško, da kr žile skoz vidim.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.5.2009 8:26:10   
malaMravljica
Rizkoo, pa se tukaj user posted image  saj vem, sam ne smem vsega na ebayu vzet, da ne bo moj bejbi cist jezen, da mu vse iz druge roke kupim. Bom ze vozicek na ta nacin vzela.  Poglej, ta lezalnik bo za mojo mravlco
user posted image

Rozilu, ti imas pa tak trebuscek kot jaz user posted image user posted image   malo se zaostajava, sam jih bova vse dohiteli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.5.2009 8:30:37   
Anonimen
Mmravljica... lep je zelo.
Drugače pa ne drži, da je to iz druge roke...ne, ne.. ne drži. To lahko kupuješ direktno iz trgovine, dobiš domov u nulo zapakirano, ne odprto, v original škatli in še zaščitni.... tako, da... bo moj jenček kar nekaj iz ebaya dobil. Kupujemo vsega boga.... tudi to bomo. Je pa vse novo in dosti ceneje. Lih včeri sva dobila paket z oljem za našo Mazdo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.5.2009 8:43:46   
malaMravljica
ja, saj vem, da lahko novo ali iz druge roke. Jaz bom vozek vzela iz druge roke, ker moj izbran model lahko nov doseze ceno 1000 eur. Lezalnik sem hotla pa novega imet in sem dala na primerjavo cen, pa sem to ceno dobila, nov je pa cca 130 eur tukaj.
Jaz se na ebay ne spoznam ravno in sem angazirala sodelavca, ce mi bo kupil vozicek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.5.2009 8:52:53   
mateja8
Morgen vsem.....

Mene pa zanima to okoli eBay-a. Ne poznam teh zadev. Mi lahko katera kaj več pove. Kolkr sm vidla je to svetovni splet, pa mi ni nič jasno kako lahko tukaj tudi kaj kupiš.

Pa bušije moram pohvalt. Bom probala še jaz mojga slikat pa gor prlept.

Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.5.2009 9:04:34   
ninasiki
ojla

me včeraj ni blo pa sm mogla vse za nazaj prebrat ste kr pridne pa bušije mate tu lepe pa use ste tko suhcane bi bla jst tud user posted image  bom tud jst se slikala pa prpopala gor mojga buškota user posted image

sm jst tud zdele šla mal pofirbcat v ta e-Bay pa tud meni ni nič jasno sem gledala če majo moj voziček gor pa sm neki najdla ampak za tako ceno k pr ns tko da bo jst kr pri O-Baby ostala

brcike tud jst še ne čutim jih pa počasi pričakujem user posted image  in upam da bojo hitro tu da ga začutim kok je korajžen tam notri user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.5.2009 9:22:23   
majakla
Dobro jutro. user posted image   Kak´ ste?

Jaz sem danes rahlo živčna, kot pred vsakim pregledom, imam pa ga ob 13h. Joj, kje je še to! user posted image

Jaz bi tudi imela takšni ležalnik za mojega Nikeca - KJE se kupi oz. naroči, pa po dobri ceni??? user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.5.2009 9:59:42   
katrin***
Pozdravljene,

mi smo o.k. Vsaj danes se počutim zelo dobro v primerjavi z včerajšnjim dnem. Takoj po službi smo odhiteli k stari mami v bolnico in vmes seveda nisem imela časa jest kosilo. Zadnje kar je bilo je bila malica ob 12h v službi (beri jogurt). Vsa zadeva se je zavlekla in smo prišli domov šele ob 18.30 - kako sm bla js lačna ko pajk.user posted image user posted image user posted image  Sej sm vmes pojedla en Bounty, ampak kaj ko je blo dobr za ene pol ure in nič več. Sm bla tolk jezna na naše, da sm kar puhala. Posledično sem spila veliko vode, da sem vsaj ublažila lakoto - al kaj ko je potem sledilo obdobje brez wc-ja. Verjetno me je zato vse špikalo in bolelo v trebuščku. Si je user posted image  al bo kej al ne. Pa še vožnja mu tut ni bla o.k, ker je predolg trajalo pa slaba cesta je bla.user posted image user posted image

Ufff sm se mogla razgovort pa vn datuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.5.2009 10:01:45   
katrin***
Držim pesti za vse preglede, ki bodo itak vsi uspešniuser posted image user posted image user posted image

Poročajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.5.2009 10:17:36   
malaMravljica
majakla, tam kjer sem jaz kupila lezalnik je bil precej cenejsi kot je uradna cena, sam oni ne posljejo v Slo, lahko pa preveris na ebayu. 
In srecno danes ob 13h na pregledu. Bos porocala popoldne kako je bilo in vprasaj kako je velik, pa za slikco ne pozabi vprasat!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.5.2009 10:25:20   
boob
Punce hvala za tolažbo, . .zvečer ko sem se ulegla pa dala roko gor sem ga začutla, sicer bol slabo ampak ...

Zdej se pa grem v knjižnico učlanit, da mi nebo tok dolgčas in da nebom cel dan za računalnikom pa da kaj pametnega preberem . . . a veste za kašno dobro knjigo o user posted image  da si jo sposodim?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.5.2009 10:25:36   
Februarka08
Jutro.

Ajoj, še danes, potem pa gremuser posted image to se mi bo vleklo. No, verjamem da boste kaj name mislile, a ne?user posted image
Sem zjutraj slikala bušija, ko še ni bil napihnjenuser posted image evo ga... špehec pa odmisliteuser posted image Aja, danes je 18 t.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 13.5.2009 10:29:04 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.5.2009 10:55:00   
tane
malaMravljica, kengurujček je v Ljubljani v Baby centru, model Active, ki ima še ojačan del za hrbet, za nas starše, ker midva imava oba mal probleme s hrbtom...no, ta je 100EUR.

rozilu, lep buši ja kot od male mravljiceuser posted image

majakla, vse bo kul, pa zdaj je že tak velik/a, jaz komaj čakam na moj pregled, sem pa potem tudi živčna v čakalnici...

uf, katrin, dobra si da si zdržala tolk dolg brez hrane, jaz pred nosečnostjo kaj šele zdaj ne zdržim tolk časa, si zdaj na pregled, ker vedno čakam vsaj 2-3 ure kar sendvič vzamemuser posted image

boob, jaz ima čisti isti plan kot ti danes po dolgem času se v knjižnico učlanit, da ne bom vedno moja prosila kaj naj mi prenesem...sem pa ravno prebrala eno dobro knjigo, no meni je bla všeč...ne vem kakšen okus imaš, evo...

'Samo skupaj, nič drugega'
http://www.emka.si/artikel/345689/Samo-skupaj-nic-drugega

tole sem pa lani dobesedno požirala...'Senca vetra'
http://www.emka.si/artikel/351043/Senca-vetrahttp://www.emka.si/artikel/351043/Senca-vetra

pa še tole bom vzela, ki jo je zadnjič tršica priporočila
'Kester Schlenz je napisal slavospev očkom z naslovom »Hura, očka bom!« "

februarka, lep buši jaz ga vedno zvečer slikam, kje ful večji...kako kaj glavobol, je minil, a imaš mogoče nizek pritisk, jaz ga imam in moram obvezno kavo spit pa j epotem boljše...pa ena na dan ni frke, boljše to kot pa aspirin ali pa lekadol pravim jaz. kam pa greš?user posted image sem zgleda spregledala...

drugače pa zdaj vem zagotovo, mene vedno bolj špika, pa tišči kadar se pripravlja na grdo vreme, sem preverila, tudi včeraj je blo tako.

se moram pa še malo pohvaltuser posted image zdaj čutim že brcike, se mi je že nekaj dni zdelo pa nisem bila sigurna zdaj je pa kar močno kadar je...sem čist ganjena ker to je pa res nekaj najlepšega, pa še nekaj mojuser posted image kadar sliši mojegauser posted image začne bolj brcat, sem tudi mislila, da se mi samo zdi ampak se je to zdaj že 3x zgodilo...on pa seveda komaj čaka, da bo brcike tudi sam čutil.

< Sporočilo je popravil tane -- 13.5.2009 10:57:31 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?