metuljcek321
|
mirjam, dobr zrihtaj, da bo porodniška lepa! zimska, OMG, kakšni sosedi. A so vsaj kmalu nehali z razbijanjem? Si ne predstavljam, kako je, ko ti začne nekdo nad glavo nabijat ... uf, uf, thank God za hišo, res. Se mi zdi, da se v bloku sploh ne bi znašla. ... Berem dalje - renovacija in to 2 štuka višje, pa se tolk sliši --- kaj mora šele nabijat tistim nad vami oz. pod prenavljalci ... bosta danes šla ven, ko bojo imeli gor žur? za vse uspešne preglede pri P, napredke, pridobitve teže, prespane noči, kulske slikice julijčkov, nove zobke, besedo "Mama," posedanje, za fletna pohajkovanja in potepanja, fotoreportažo super pohoda, pisateljske navdihe, razigranosti malčkov, kenslanje večerje, reklamo za tabor, ... za dohodnino - ki jo dobite nazaj - lucky you, midva oba plačava neboglasnica, kako ste rešili čigumi??? flower, čist te razumem - pri meni tudi ne duha ne sluha o datumu - bom danes kar malo mentorju pisala, če že kaj ve ... hmmmm ... menda se ne bo križalo z našo Opatijo konec meseca ... eh, mislim, da ne ... glede na hitrost Filo faxa bo prej julija kot maja zagovor mojček, ja, čistimo kljub joku. Hvala, sem si ogledala na pediatriji linke in komentarje. Tinky, ponavadi ti nekje piše glede dni za pritožbo ... npr.: "8 delovnih dni" ipd. Če ne piše, pokliči in povprašaj. Za kaj pa gre? O, nosečka maja, super nov avatar In fajn, da se vsake toliko javiš! Zobki? Naša je dobila prva dva pri 9,5 mes. v razmaku nekaj dni. Smo kar ploskali, ko smo ju začutili, pa mami je par solzic sreče spustila Umpa, kaj so to za ene nalepkice? Prvič slišim zanje. Kako Luka? ata populis za vožnjo s skuterjem v teh pomladnih dneh - to je pa meni tko kul slišat, da gre nekdo z motorjem v službo - in še mami ima kar 2 avta na izbiro za razne izlete, izhode, ... afte - žajbelj. Ja, za Majuško sem pa tud jaz že razmišljala, da jih sploh ne kaže toliko kolikor je pač dopolnila To je pa plus kakšne extra kilce - lica so napeta, koža sijoča, obraz bolj mladosten ... O, ilatic, hello, hello ... nič se ni treba opravičevati - ti kar uleti, ko imaš čas & drop us a line or two ... lepo, da uživata z malečkom! netki, fotke, fotke, fotkice, pliiiz. Almera, populis - uspešen vzpon želim! flower, a na jeziku imaš piercing al kje že? glugluglu, tlakovci so že finito? Je lepo? za bolne, poškodovane, neprespane, tečkaste, alergične, "glavobolne", ...