|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 8:25:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
12.5.2009 8:28:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Almera..hahaha...si ga predstavljam s hlačami okol kolenuser posted image

spanje Bora v vozičku...joj moja pa nikakor da zaspi v vozeku..ne enmu ne drugemu..kaj je narobe z njo..ona spi samo v postelci...kako naj to rešim??

4 koleščke montirat pod posteljo, pa hopa cupa na psrehod z ultra novim vozekomuser posted image

A že od malega ni spala v vozičku? Tud takrat, k je bila v ležečem položaju notr?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.5.2009 8:37:10   
metuljcek321
Aha, hd, berem dalje, da že od malega ne spi v vozeku ... tudi, če gresta ven tisto uro, k sicer spi?

Pa je v vozičku pridna, gleda naokoli, komentira, se reži, vriska, itd. ali je tečkica? Če prvo, pol se ni za sekirat, če drugo, je pa mal smotana situacija, ja.

Jaz zdaj prav gledam, da grem z vozičkom ven takrat, ko ni njen čas spanja (pismu, kar težko ujamem, k tolk spi - 3x/dan) - da gleda drevesa, rožice, nora je na živali & jih kliče takoj, ko kakšno zagleda - prav ljubko, res.

Kolk časa morava bit še notri glede na vročino včeraj in danes ponoči? Danes še ne ven, a ne? ..... aha, berem, da mora biti dan ali dva OK, potem pa gasa na sonček .... can't wait ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.5.2009 8:37:32   
glugluglu
dobro jutro,

mi smo leteči, ni več toliko časa za RR, ko je Tian zbujen pride zraven računalnika in ga v momentu ugasne, še predno jaz dojamem, ko pa spi moram pa kaj narediti (sem zamenjala vrstni red namesto najprej RR pa potem pospravljenje, poskušam obratno - razen sedaj seveda). No komaj preberem, za pisat pa zmanjka časa.

Sedaj mi pa spi na moji postelji, obdan s koutri, pouštri, pa še tisto zapakirano posteljnino iz Mercatorja sem dala, potem sem pa še tla obložila, ni šlo drugače danes, imam babyphone tu pri sebi in ob vsakem šumu gor letimuser posted image .

metuljcek, user posted image user posted image user posted image za Anjo,

rebeca, to je res lepo slišati, da tako napredujetauser posted image , pa tudi kg imata veliko, ma res sta vse in še več nadoknadilauser posted image

uf letim, se prebuja

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.5.2009 8:39:42   
Inigo
srečanje celjank - ja ja ja! če bo lepo, prideva. prideva z vlakom, kr avta ne bo. kje bi pa mele? v parku? če se bote spomnale, djte mi poslat sms, kr sm ful mal gor... šetama z Brinom naokoli kr je tk lepo vreme user posted image

zimska
- afte se zdravijo z  genciano violet al pa propolisom. v mullerju majo enega za otroke, ki ne peče. probaj!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.5.2009 8:42:39   
lidija***
jutro čvekice!

ste pridne s čvekanjemuser posted image , tako je prav!

Mi smo v redu. HB so zdrave vse tri, skoraj nisem navajenauser posted image . Čakamo Mojcin tretji zobek in imam občutek, da bodo prišli kar trije naenkratuser posted image  Pusti pa ne, da bi pogledala, kar jezička tišči ven, če hočem s prstom potipat. Tako, da lahko edino pri žgečkanju malo pokukam.user posted image

Imam pa eno vprašanje. Ali mi katera proda sling. Prijateljica user posted image bo junija rodila in ji ga bom vrnila. Ga pa zelo rada uporabljam. Sploh, ko grem po večji v vrtec in šolo. Torej, če ga katera ne rabi bi ga kupila, pa potem prodam nazaj, ko boste spetuser posted image user posted image user posted image .

Grem malo prebrati za nazaj, da vidim kaj ste čvekale!

Slavljenčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolančkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.5.2009 8:43:41   
metuljcek321
mirjam, dobr zrihtaj, da bo porodniška lepa!

zimska, OMG, kakšni sosedi. A so vsaj kmalu nehali z razbijanjem? Si ne predstavljam, kako je, ko ti začne nekdo nad glavo nabijat ... uf, uf, thank God za hišo, res. Se mi zdi, da se v bloku sploh ne bi znašla. ... Berem dalje - renovacija in to 2 štuka višje, pa se tolk sliši --- kaj mora šele nabijat tistim nad vami oz. pod prenavljalci ... bosta danes šla ven, ko bojo imeli gor žur?
user posted image  za vse uspešne preglede pri P, napredke, pridobitve teže, prespane noči, kulske slikice julijčkov, nove zobke, besedo "Mama," posedanje, za fletna pohajkovanja in potepanja, fotoreportažo super pohoda, pisateljske navdihe, razigranosti malčkov, kenslanje večerje, reklamo za tabor, ...

user posted image  za dohodnino - ki jo dobite nazaj - lucky you, midva oba plačavauser posted image

neboglasnica, kako ste rešili čigumi???

flower, čist te razumem - pri meni tudi ne duha ne sluha o datumu - bom danes kar malo mentorju pisala, če že kaj ve ... hmmmm ... menda se ne bo križalo z našo Opatijo konec meseca ... eh, mislim, da ne ... glede na hitrost Filo faxa bo prej julija kot maja zagovoruser posted image

mojček, ja, čistimo kljub joku. Hvala, sem si ogledala na pediatriji linke in komentarje.

Tinky, ponavadi ti nekje piše glede dni za pritožbo ... npr.: "8 delovnih dni" ipd. Če ne piše, pokliči in povprašaj. Za kaj pa gre?
O, nosečka maja, super nov avataruser posted image  In fajn, da se vsake toliko javiš! Zobki? Naša je dobila prva dva pri 9,5 mes. v razmaku nekaj dni. Smo kar ploskali, ko smo ju začutili, pa mami je par solzic sreče spustilauser posted image

Umpa, kaj so to za ene nalepkice? Prvič slišim zanje. Kako Luka?

user posted image  ata populis za vožnjo s skuterjem v teh pomladnih dneh - to je pa meni tko kul slišat, da gre nekdo z motorjem v službouser posted image  - in še mami ima kar 2 avta na izbiro za razne izlete, izhode, ...

afte - žajbelj.
Ja, za Majuško  sem pa tud jaz že razmišljala, da jih sploh ne kaže toliko kolikor je pač dopolnilauser posted image  To je pa plus kakšne extra kilce - lica so napeta, koža sijoča, obraz bolj mladosten ...

O, ilatic, hello, hello ... nič se ni treba opravičevati - ti kar uleti, ko imaš čas & drop us a line or two ... lepo, da uživata z malečkom!

netki, fotke, fotke, fotkice, pliiiz.

Almera, populis - uspešen vzpon želim!

flower, a na jeziku imaš piercing al kje že?

glugluglu, tlakovci so že finito? Je lepo?
user posted image za bolne, poškodovane, neprespane, tečkaste, alergične, "glavobolne", ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.5.2009 8:49:28   
TODI
Ekola user posted image take javorje imamo mi:

user posted image

user posted image

ta je sicer malce manj lep nevem kaj mu je:
user posted image

user posted image

No sedaj grem pa brat za nazaj user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.5.2009 8:52:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Sem vedla, da sem nekaj pozabilauser posted image

Za Metulčikino detece: GET WELL DEAREST!

user posted image

Iiiiii, thanks a lot - ful kjut!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.5.2009 8:55:36   
Tinky
TODI, maaaaaa kako se lepi tej javorji. Jih obožujem!!! Kolko so pa stari?
Mi jih bomo posadili šele naslednje leto, ko bomo okolico malo bolj uredili, letos smo samo eno murvo posadili in glih ene par rožici (verbene), da lepše zgleda.

Metuljček, mama mora napisat eno pritožbo na eno od ministrstev, smo včeraj ugotovili, da so res koledarski dnevi, tko da je rok šel žal mimouser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.5.2009 8:59:06   
metuljcek321
Umpa, hitr se pocajtaj ... šccc, šccc, nadležni simptomi ...

Glugluglu, potem praviš, da bo šel Tian na elektro al kako? Naša tudi po novem obožuje kable - itak sva skrila vse računalniške razen enega (ati naredil škatlico pod mizo, remember, & je vse notri pospravljeno) & točno tisti je "bingo" - šibne do njega & se ji čist zrola, k tolče z njim po tleh, po radiatorju ipd.

lidija, naj obdobje zdravja traja, traja in traja ... Upam, da dobiš sling.

inigo, si že šla kdaj z malim na vlak? Ravno zadnjič mi je frendica razlagala, kolk je fajn - tule pri nas je postaja 500 m stran, hopla gor, čez 12 minut si že v Lj - pretty cool, a ne? Bo treba probat enkrat ... al pa večkratuser posted image

O, Todi, hvala lepa za slikce - super izgleda - mi je zelo všeč. Žal imam jaz manj prostora. Čakaj, grem slikat situacijo, da vidite, kako je & kam naj potem dam rožico. Be back ...

Tinky, škoda, škoda, škoda!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.5.2009 8:59:44   
metuljcek321
While I'm gone, so oglejte nekaj trikov za lepše prsi:

KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2712
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:02:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.5.2009 9:03:23   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

je pa res da spi na trebuščku..mogoče zarad tega noče v vozeku

Moja nečakinja je tudi tako spala in sta jo dajala kar na trebuh tudi v vozičku, potem pa je iz vozička gledala samo ritka in je bla glavna atrakcija user posted image

Tinky lani sva jih kupila, pa nama je prodajalka rekla, da so v taki posodi za 5 let čist ok, potem pa v večjo ali pa na vrt. Tako da mam še 4 leta časa poštudirat kako pa kaj. Sam po moje bova mogla kupiti nove, ker bodo preveliki za sem.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2714
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:04:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.5.2009 9:05:01   
TODI
Sem sedaj vidla da sem pozabila odmaknit škatlo in superge user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.5.2009 9:06:10   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Tinky lani sva jih kupila, pa nama je prodajalka rekla, da so v taki posodi za 5 let čist ok, potem pa v večjo ali pa na vrt. Tako da mam še 4 leta časa poštudirat kako pa kaj. Sam po moje bova mogla kupiti nove, ker bodo preveliki za sem.

pol jih pa čez 4 leta meni prodaš user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.5.2009 9:07:52   
Tinky
Metuljček, kaj pa magnolija? Ima full lepe liste, sicer spomladi cveti, vendar zelo zelo malo časa.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 9:08:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.5.2009 9:10:29   
metuljcek321

In zdaj vse skrolamo gor in gledamo, kje sta škatla in supergiuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.5.2009 9:11:55   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

In zdaj vse skrolamo gor in gledamo, kje sta škatla in supergiuser posted image  user posted image  user posted image

ej, ma veš, da sem šla prav pogledat, ker jih prej nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.5.2009 9:12:09   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

pol jih pa čez 4 leta meni prodaš user posted image

Zmenene user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.5.2009 9:13:02   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

ej, ma veš, da sem šla prav pogledat, ker jih prej nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image

Si boste vsaj dobro ogledale fotke user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.5.2009 9:18:07   
TODI
Aja sem pozabla povedat da sta bila celo zimo odzuni, tako da preverjeno dobro prestajata nizke temperature.

Sva pa takrat tudi kupila bambus in ga dala v korita( betonirana-ker se v zemlji tako razraste, da se ga potem ne rešiš) pa nama je očitno zmrznil, ker ni še vedno nič od njega, pa baje zdržijo do -30.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.5.2009 9:19:35   
3jeMi
živjo, babe!

čauči, žabe!

user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?