|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 12.5.2009 9:39:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Dobra novica: čakal me je tudi delovni zvezek Itcha Feet 2, ki je glih izšel (tj. za 8. r. OŠ) - sem soavtorica & blaznoooo ponosna. Učbenik imam doma že nekaj časa, zdaj pa še DZ ... tko da, punce, ki imate otroke v OŠ (7., 8. r.) - za angleščino se učit je tanartaboljši učbeniški komplet ITCHY FEET 1 in 2 - to vam jaz garantiramuser posted image user posted image uf tole sem pa jaz tudi ponosna nate! vem kako se počutiš! jaz pa že dve leti čakam, da založba izda knjigo za odrasle, pa zgleda nič ne bo. meni se pa tudi ne da morit, tak da upajmo da nekje do leta 2015 izide (izzide metuljček ) Ja, res je krasen občutek, ko je tvoje ime na prvi strani, ko gledaš svoje delo, si zadovoljen, ponosen, ... lidija, učitelji izbirajo med učbeniškimi kompleti iz kataloga (so potrjeni) - odločijo se po lastni presoji. Je pa problem, če je v učbeniškem skladu, ker potem se mora obrnit nekaj let, da se izplača & ne more učitelj kar tako, recimo čez eno leto, it na nov komplet. glux3, velja, prideva enkrat pogledat - tako ali tako naju bo pot kmalu peljala v Logatec, ker greva pogledat prijateljičino punčko Najo (Naja - Anja --- iste črke )ž duda, Umpa. Glede premikov zob - eh, kdo bi vedel - eni so imeli dudo non-stop, celo otroštvo, pa imajo zobe ulala lepe, drugi so jo imeli za vzorec, pa je kriza ... Todi, ni blema - pa še moja tarifa je prima - tortica, pa je. Hmmm ... flower, se morava kaj videt, a ne?
|